Trane Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wow.... ati murit cu totii :))ia spuneti-mi si mie care e cea mai buna guilda de romani de pe orice server? :PDracula a fost.
amoniaku Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nu poti sa zici ca a fost sau e una anume... l
dsK Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wow.... ati murit cu totii :))ia spuneti-mi si mie care e cea mai buna guilda de romani de pe orice server? :P_SeNsaTioN_ :>
Sleya Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wow.... ati murit cu totii :))ia spuneti-mi si mie care e cea mai buna guilda de romani de pe orice server? :PS_P_Q_R pe la 8D cand erau numai romani in ea....precum EternaL,Gheorghe,V_Lestat etc_SeNsaTioN_ care e mixta...Dracula...de pe xianThe_Wolfs de pe mercury care e mixta dar majoritatea erau romanisi sunt sigur ca mai sunt si altele de care nu stim noi :P
aDyTsU Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Si RealsS si Vallhalla de pe Gaia au fost guilde numai de romani si chiar foarte puternice dar si rivale..apoi s-au unit si au facut Black_Angels...s-au despartit ..a ramas doar RealsS ..Vallhala sa dus de tot si acum RealsS e slabut dar se pune pe picioare incetu cu incetu dar a devenit mix.. :(
dsK Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Si RealsS si Vallhalla de pe Gaia au fost guilde numai de romani si chiar foarte puternice dar si rivale..apoi s-au unit si au facut Black_Angels...s-au despartit ..a ramas doar RealsS ..Vallhala sa dus de tot si acum RealsS e slabut dar se pune pe picioare incetu cu incetu dar a devenit mix.. :(asta este unul dintre capitolele la care ne dau peste nas turcii.noi nu putem fii uniti :P oare ei cum or putea? si nemtii mai sunt uniti,in rest numai guilde mixte >.>
Kiidu Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 BA s-a despartit din cauza ca fiecare vroia autoritatiile pe care le avea in vechea guilda...la romani e o situatie diferita.. noi tot timpu incercam sa vedem paiul din ochilul vecinului.. in loc sa incercam sa depasim turci noi concuram intre noi.
koila Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 asta este unul dintre capitolele la care ne dau peste nas turcii.noi nu putem fii uniti :P oare ei cum or putea? si nemtii mai sunt uniti,in rest numai guilde mixte >.>ti se pare ca sunt uniti pentru ca ei sunt atat de multi, in schimbi romani sunt foarte fitosi, vai domle daca nu are JOIN ,Whitdraw si union chat el pleaca ca ce el e important, mai sunt unii care vor si storage. Toate astea se castiga nu se primesc moca.
BluMann Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dracula de pe xian era odata guild bun ... acum majoritatea s-au lasat !
yonutzno1 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 o mica intrebare .. cu ce te ajuta parry ratio si atack rating? ( adica cu ce ma ajuta debuffele de la force, primele 2 )
ciupilan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 salutare !!! dupa nenumaratele mele hackuri am inceput sa studiez mai in amanunt cauzele :Pam descoperit asta http://eu.blizzard.com/support/article.xml...categoryId=2088aici sunt toti virusi de la ora actuala tip [trojan/spy/keylogger] care actioneaza in scopul de a sparge conturi de jocuri online :) acesti virusi sunt plasati de firmele de gold in special in anumite programe utilizate in domeniul fiecariu joc :) mai sus aveti clasati acesti virusi de catre blizzard (compania wow ) si la fiecare aveti detalii amanuntite si antivirusuul care ii detecteaza si sub ce forma :) sper sa va fi ajutat cu acest post :)) PS. sunt cam multi :)))
Lord_Bogdan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 _SeNsaTioN_ :>in sens sunt 10 romani.. dintre care 5 sunt charele lui unktech :-??
edy105 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wow.... ati murit cu totii :))ia spuneti-mi si mie care e cea mai buna guilda de romani de pe orice server? :PThe wolfs sau RomanianElite de pe mercury
dsK Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 in sens sunt 10 romani.. dintre care 5 sunt charele lui unktech :-??in DD cati romani sunt cu care poti face ceva la GW gen 95++ ? fara cele nu stiu cate charactere ale tale.u, tatal tau,levi,fracsu,zoly,rammy. am ratat vreunul? plus ca UnkTech da characterele prietenilor sa joace deci daca vrea chiar face sa fie 10 romani :))sunt vreo 15 persoane... tu ai luat-o prea personal... am intrebat de guilda de romani nu de guilda mixta..nu am luat-o personal absolut deloc.in fine.
TeG_EOS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 joaca cnva pe saturn.....vreau si eu un guild de romani
notAmonkey Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 asta este unul dintre capitolele la care ne dau peste nas turcii.noi nu putem fii uniti :P oare ei cum or putea? si nemtii mai sunt uniti,in rest numai guilde mixte >.>exact,ai dreptate.noi romanii ne hackuim intre noi,nu toti dar multi numa de pe urma altcuiva vrea sa joace, sa profite
aDyTsU Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :ceuameni: Romanii se ajuta intre ei cand au de aceea unii profita si vor mai mult si mai mult si iau totul intr-un final
Kiidu Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ciupilian.. ce ai vrut sa zici cu postul ala ? eu nu am prea inteles.. decat o lista maaaaaaaaaare de virusi facuta de blizzard care ti-ar putea fura acc si pass. dar faza cu firmele de gold nu am inteleso :D @ady wrong.. majoritatea romanilor nu se ajuta doriind sa fie mai bun ca si celalat credema ca stiu ce vb.. cei de care zici tu sunt hackeri.edit : notamonkey you made my day :D iubesc avataru ala
Wow-Raptors Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Care ma poate ajuta si pe mine sa cresc in joc ( am nivel 21) va rog frumos sa-mi trimita email-ul prin pm.Va rog frumos ajutati-ma. Sunt wizard si nu prea pot bate sunt full int si iau bataie rau de la monstrii...mai multa experienta pierd decat fac.Multumesc.:)Pe server XIAN character EUROPEAN
Lord_Bogdan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 in DD cati romani sunt cu care poti face ceva la GW gen 95++ ? fara cele nu stiu cate charactere ale tale.u, tatal tau,levi,fracsu,zoly,rammy. am ratat vreunul? plus ca UnkTech da characterele prietenilor sa joace deci daca vrea chiar face sa fie 10 romani :))sunt vreo 15 persoane... tu ai luat-o prea personal... am intrebat de guilda de romani nu de guilda mixta..
TeG_EOS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 http://img708.imageshack.us/img708/3323/sro2010021421450656.jpgcat iau p el....e p saturn
koila Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 salutare !!! dupa nenumaratele mele hackuri am inceput sa studiez mai in amanunt cauzele :Pam descoperit asta http://eu.blizzard.com/support/article.xml...categoryId=2088aici sunt toti virusi de la ora actuala tip [trojan/spy/keylogger] care actioneaza in scopul de a sparge conturi de jocuri online :) acesti virusi sunt plasati de firmele de gold in special in anumite programe utilizate in domeniul fiecariu joc :) mai sus aveti clasati acesti virusi de catre blizzard (compania wow ) si la fiecare aveti detalii amanuntite si antivirusuul care ii detecteaza si sub ce forma :) sper sa va fi ajutat cu acest post :)) PS. sunt cam multi :)))da am gasit si eu un intrus de ala :)) si era luat de pe un site de TV online dintrun asa zis "codec". frumoasa lista :)TeG_EOS -> 100mil maxim.... daca tot incerci sa dai plusuri mari fa lucru asta pe arme care au cautare,stiu nu prea ies cand urmaresti un scop anume :P eu "incercam" +9 dar ma opream la +7 si le vindeam
TeG_EOS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 da am gasit si eu un intrus de ala :)) si era luat de pe un site de TV online dintrun asa zis "codec". frumoasa lista :)TeG_EOS -> 100mil maxim.... daca tot incerci sa dai plusuri mari fa lucru asta pe arme care au cautare,stiu nu prea ies cand urmaresti un scop anume :P eu "incercam" +9 dar ma opream la +7 si le vindeamdak poon si niste bluuri ???scot 200m
Kiidu Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nai cum.. fal +7 sau +8 si ai 200m dar nu faci 200 doar din niste blue.
ScarFaceRo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Am si eu nevoie de niste raspunsuri ptr o persoana la urmatoarele 2 intrebari:1)Deci persoana respectiva a termiant toate questurile din Roc Mt numai ca are lv 85 si acuma vrea sa faca questul cu Shaitan,dar nu gaseste npc de unde sa ia questul.O fi oare din cauza ca e lv 85 si nu 87 cat ar trebui ptr quest?2)E posibil sa se duca la acest quest in pt de 8 cu auto share si item share cu un char de lv 1,deci el sa se bata singur cu Shaitan?