Random Hero Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Altora le merge mai bine....cum ar fii :La 1 luna dupa ce s-a bagat cap lvl 110 :)Keep up the good work! :tiphat:Urat e blade-ul ala (satar de bucatarie) dar arcul :wub:
koila Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Urat e blade-ul ala (satar de bucatarie) dar arcul :wub:dami mie bladeul ala la 11D sa vezi ce tii toc pe turci :xPicule sunt dropuri sau POP`s?
aDyTsU Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 @piciu.. moammaaaaaaa ce rupe bladeru ala :wub: as avea orgasm numa uitandu-ma la el cum rupe turcii
Random Hero Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 as avea orgasm numa uitandu-ma la el cum rupe turcii E grav cand un joc iti provaca ograsme, seriously :rofl1: Se gasesc pe undeva imagini cu toate armele de Degree 11? Eu nu am vazut decat vreo 3 sau 4, incluzandu-le si pe cele postate de Piciu.
aDyTsU Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 E grav cand un joc iti provaca ograsme, seriously :rofl1: Se gasesc pe undeva imagini cu toate armele de Degree 11? Eu nu am vazut decat vreo 3 sau 4, incluzandu-le si pe cele postate de Piciu. da crede-ma ca bladeru ala nu are adversar
Kiidu Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 te credem dar totusi.. DA FUCK?@superstar nici eu nu am vazut mai multe.. astea postate de catre piciu si parca odata pe silkroad addiction ..
ciupilan Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 dami mie bladeul ala la 11D sa vezi ce tii toc pe turci :xPicule sunt dropuri sau POP`s?pe csro nu e magic pop :)
Vyorel903 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 dsK :tiphat: Ma spart un worlock cleric la pvp 7-2 pentru el sa terminat ( fara offering ) http://www.rev6.com/player/Gaia/DarK_WinGs.html daca eram pachen / fire / ice nu mai ma batea ca aveam ice wall mai mare si pana il spargea el il omoram dar ... Cand aveam sleep eram ca si mort -.- respect pentru Warlock :tiphat:EDIT : cum facem sa jucam si noi Jsro ca e batle arena lvl 110 in beta test max lvl din prima si te bati cu aia in arena :D:D daca stie cineva pmVideo Battle arena "LIVE" http://www.youtube.com/watch?v=ywRWkDPU2ls&feature=sub
Kiidu Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 warlock/cleric vs china victorie clara pentru warlock.
Xriminal Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 app stie cineva o data mai precisa pentru D11?cand apare pe isro...si apropo pe csro sa bagat lv 110....pe isro am auzit ca se baga doar lv 105:|...105 sau 110 se baga si pe isro?:S :wub: apropo....e adevarat treaba ca iteme D11 soc le poti lua gen cu honor points cum ei iteme D8 weapon's....bine dar aici faci un fell de puncte prin arene..la pvp war si alte alea:)...mar putea lamuri cineva dak se intampla asa?:X :dontknow: Mersi :beer:
dsK Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 dsK :tiphat: Ma spart un worlock cleric la pvp 7-2 pentru el sa terminat ( fara offering ) http://www.rev6.com/player/Gaia/DarK_WinGs.html daca eram pachen / fire / ice nu mai ma batea ca aveam ice wall mai mare si pana il spargea el il omoram dar ... Cand aveam sleep eram ca si mort -.- respect pentru Warlock :tiphat::)) mersi pt incurajari.abia astept sa termin si eu farm,peste o ora sau o ora jumate fac si eu 1.2 mil SP:D oricum si cu ice wall daca era destept isi dadea bless si punea 1h in mana si in 45 sec era imposibil sa nu iti sparga ice wallul iar dupaia repejor stun,dots,sleep ...si de acolo ai vazut si tu ce se intampla ^^ am vorbit cu multa lume si unii mi-au zis ca acele dots [damage over time] din a2a linie de skilluri dau acelasi dmg si daca esti str si daca esti int,iar daca e asa ma fac hybrid ca nu are rost pt 3 attackuri care depind de mag ballance [blood Flower ,Death Flower si Justice Cross] sa ma fac full int ca restul skillurilor sunt absolutness dmg si alte prostii. oricum hybrid in limita posibilitatilor incat sa pot da 1hit cu offeringul ^^ dar 2-3k HP in plus nu strica pt un int cu shield.daca are cineva un prieten warlock sau o cunostinta...pls intrebati-l daca skillurile de la Guard Barrier dau dmg mai mare daca playerul are mag balance mai mare. multumesc anticipat ^^BTW,vezi ca atunci cand iti da sleep poti folosi special pill si sunt sanse sa scapi :Pintrebare pt cei de pe Gaia din GC:exista vreun filmulet pe utube cu GC facand trade pe gaia?
Vyorel903 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 :)) mersi pt incurajari.abia astept sa termin si eu farm,peste o ora sau o ora jumate fac si eu 1.2 mil SP:D oricum si cu ice wall daca era destept isi dadea bless si punea 1h in mana si in 45 sec era imposibil sa nu iti sparga ice wallul iar dupaia repejor stun,dots,sleep ...si de acolo ai vazut si tu ce se intampla ^^ am vorbit cu multa lume si unii mi-au zis ca acele dots [damage over time] din a2a linie de skilluri dau acelasi dmg si daca esti str si daca esti int,iar daca e asa ma fac hybrid ca nu are rost pt 3 attackuri care depind de mag ballance [blood Flower ,Death Flower si Justice Cross] sa ma fac full int ca restul skillurilor sunt absolutness dmg si alte prostii. oricum hybrid in limita posibilitatilor incat sa pot da 1hit cu offeringul ^^ dar 2-3k HP in plus nu strica pt un int cu shield.daca are cineva un prieten warlock sau o cunostinta...pls intrebati-l daca skillurile de la Guard Barrier dau dmg mai mare daca playerul are mag balance mai mare. multumesc anticipat ^^BTW,vezi ca atunci cand iti da sleep poti folosi special pill si sunt sanse sa scapi :PDaaa... pilu ala numai sleepu nu il scotea ca imi baga altcva in fatza ... in fine o sa mai ma perfectionez io Spune-ti cum jucam si noi Jsro :D
TeG_EOS Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Am vazut serverele goale si am zis sa fac ceva poze ca vreau sa vind caracterele, ca eu nu mai intru in joc cam de jumatate de an...Server GAIAhttp://img94.imageshack.us/gal.php?g=sro2010021219065900.jpgServer MARShttp://img17.imageshack.us/gal.php?g=sro2010021219120224.jpghttp://img52.imageshack.us/gal.php?g=sro2010021219211855.jpgCu caracterele de pe mars pot sa dau goldu si itemurile asteahttp://img638.imageshack.us/gal.php?g=sro2010021219233344.jpgzi`mi si mie prin pm cat ceri p nukeru d 90 ....d p mars ....
Guest StopTheAbuse Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 :)) mersi pt incurajari.abia astept sa termin si eu farm,peste o ora sau o ora jumate fac si eu 1.2 mil SP:D oricum si cu ice wall daca era destept isi dadea bless si punea 1h in mana si in 45 sec era imposibil sa nu iti sparga ice wallul iar dupaia repejor stun,dots,sleep ...si de acolo ai vazut si tu ce se intampla ^^ am vorbit cu multa lume si unii mi-au zis ca acele dots [damage over time] din a2a linie de skilluri dau acelasi dmg si daca esti str si daca esti int,iar daca e asa ma fac hybrid ca nu are rost pt 3 attackuri care depind de mag ballance [blood Flower ,Death Flower si Justice Cross] sa ma fac full int ca restul skillurilor sunt absolutness dmg si alte prostii. oricum hybrid in limita posibilitatilor incat sa pot da 1hit cu offeringul ^^ dar 2-3k HP in plus nu strica pt un int cu shield.daca are cineva un prieten warlock sau o cunostinta...pls intrebati-l daca skillurile de la Guard Barrier dau dmg mai mare daca playerul are mag balance mai mare. multumesc anticipat ^^BTW,vezi ca atunci cand iti da sleep poti folosi special pill si sunt sanse sa scapi :Pintrebare pt cei de pe Gaia din GC:exista vreun filmulet pe utube cu GC facand trade pe gaia?http://www.youtube.com/user/SatanismX#p/u/3/KJh7yBt9Wko :) iti alegi de la satan... ca are multe
Pinti Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Mă bag şi eu cu un ScreenShot, at farming :dance:: http://img134.imageshack.us/img134/5408/sro2010021315203910.jpg
Vyorel903 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 @dsK GC e "mort" acum, de la lvl 88 de cand am intrat pana la 94 un trade nu am facut sau thiefing ceva nimic Doar ce aveam un pt la 99 care si ala sa dus .... Chiar nu inteleg ce sa intamplat cred ca toti asteapta 11d sau nu stiu .Toti afk doar cativa care mai vin la pc stau putin si pleca ...
Random Hero Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Sper ca serverele s-au umplut doar din cauza week-end-ului...
aLon3 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Re allMi.am facut un warrior/warlock, si as vrea sa ma ajutati putin... as avea nevoie sa stiu ce skiluri trb. sa bag la warlock(care sunt mai folositoare)
lixandra Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Spuneti-mi si mie la level 30 cam pe unde e bine cu taxi? La Ongs vad ca deja se lalaie treaba.
Random Hero Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Spuneti-mi si mie la level 30 cam pe unde e bine cu taxi? La Ongs vad ca deja se lalaie treaba.Sungsung sau Bunwang.
AHIL3 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Spuneti-mi si mie la level 30 cam pe unde e bine cu taxi? La Ongs vad ca deja se lalaie treaba.nuj...yo zic pe la bunwang...dar mai bine bate singur :D
lixandra Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 nuj...yo zic pe la bunwang...dar mai bine bate singur :DIncerc sa bat singura pe la Evil wolves sau Evil Order Soldiers dar se misca greu bara cu xp si ma oftic :).Merci pentru info.
Lord_Bogdan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wow.... ati murit cu totii :))ia spuneti-mi si mie care e cea mai buna guilda de romani de pe orice server? :P
cri2032 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pe greece cea mai buna e KUWAIT :rofl1: =))
Lord_Bogdan Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pe greece cea mai buna e KUWAIT :rofl1: =))romani, noop, romani :D :))