Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hmm na nene nush ce parere ai tu dar na ... fiecare cu opinia lui ...eu la lv 90 am faramat pt k la lv mic nu am avut cum la lv mic si butam in B2 camp 3 dc nu ma insel la archeri aia zburatori de 86... si credema k nu e asa usor sa farmezi la lv 90... in fine

@dsk dk ai avea umpic de creier.. macar o farama ai afce in felul uramtor :)) ziua pwlvl noaptea script pe bot catre kokoru si toata noaptea iti scade nu 10 lv ci 20 :))) si nu te doare capu cu dwlvl... si ar fi foarte simplu ziua il lasi in pt noaptea cu gainile :))) si faci sp garantat fara stres :)))

prefer sa fac 35-40k/zi cu autoress si sbot care accepta automat bot.in 2 ore scade de la 30 la 21 ;) decat sa pierd 8 ore cu dlvl.dar daca aveai un pic de cap iti dadeai seama ca pt a pune characterul sa faca dlvl singur noaptea la kokoru TOT trebuie sa fii activ ;) pe cand la lv 90 poti s ail lasi sa bata non-stop de la o inspectie la alta ;)

btw mi-a placut exprimarea ta eu la lv 90 am farmat pt k la lv mic nu am avut cum la lv mic si bateam in b2 camp 3 ca sa nu mai spun ca e un pic nu umpic >.> in fine trecem peste....ai grija de bowerul tau si data viitoare pls tine-ti gura daca stii ca nu stii sa vb corect daca chiar vrei sa te iei de cineva fa-o printr-o exprimare corecta

pardon ma exprim prost ca sa inteleaga si prostii :)) si daca la tine a te uita de 2 ori/zi la bot inseamna a fi activ esti paralele ..ti-am zis tu nu cred ca o sa depasesti stagiul de farm:))) cius lindic de broasca :))) (astept insule te la tine revoltandu-te ca... )

sper ca tu intelegi ce scrii pt ca eu nu inteleg dar dau cu presupusul.asa cum dau cu presupusul pt a intelege ce imi spun si turcii in engleza...cam asa e si romana ta ca engleza turcilor.in fine eu am incercat sa te fac sa intelegi ca e mai plictisitor sa farmezi la lv mic pt ca la lv mare te mai duci la job/pvp/unici.

@edy105 nu sunt profesor de romana dar eu cred ca atunci cand cineva ii reproseaza ceva anume altcuiva,acest cineva se crede superior celuilalt....iar unii de aici de pe forum nici macar nu stiu sa vorbeasca corect asa ca nu inteleg dc se iau de altii aiurea iar in legatura cu ban-ul ...nu a mai luat nimeni ban sapt asta...ce-a fost mai greu a trecut...SPER xD

Posted

prefer sa fac 35-40k/zi cu autoress si sbot care accepta automat bot.in 2 ore scade de la 30 la 21 ;) decat sa pierd 8 ore cu dlvl.dar daca aveai un pic de cap iti dadeai seama ca pt a pune characterul sa faca dlvl singur noaptea la kokoru TOT trebuie sa fii activ ;) pe cand la lv 90 poti s ail lasi sa bata non-stop de la o inspectie la alta ;)

btw mi-a placut exprimarea ta eu la lv 90 am farmat pt k la lv mic nu am avut cum la lv mic si bateam in b2 camp 3 ca sa nu mai spun ca e un pic nu umpic >.> in fine trecem peste....ai grija de bowerul tau si data viitoare pls tine-ti gura daca stii ca nu stii sa vb corect ;)daca chiar vrei sa te iei de cineva fa-o printr-o exprimare corecta

pardon ma exprim prost ca sa inteleaga si prostii :)) si daca la tine a te uita de 2 ori/zi la bot inseamna a fi activ esti paralele ..ti-am zis tu nu cred ca o sa depasesti stagiul de farm:))) cius lindic de broasca :))) (astept insule te la tine revoltandu-te ca... )

Posted

btw mi-a placut exprimarea ta eu la lv 90 am farmat pt k la lv mic nu am avut cum la lv mic si bateam in b2 camp 3 ca sa nu mai spun ca e un pic nu umpic >.> in fine trecem peste....ai grija de bowerul tau si data viitoare pls tine-ti gura daca stii ca nu stii sa vb corect ;)daca chiar vrei sa te iei de cineva fa-o printr-o exprimare corecta

Esti cumva profesor de romana si nu stim noi? Cu toata lumea ai treaba,fiecare scrie cum vrea.

ON: A mai fost banat cineva saptmana asta?

Posted

Esti cumva profesor de romana si nu stim noi? Cu toata lumea ai treaba,fiecare scrie cum vrea.

ON: A mai fost banat cineva saptmana asta?

nop nu a mai fost banat nimeni din cate stiu ... sper sa se fi lasat de sportul acesta cu banatu jucatorilor...

Posted

si farmul la ong si farmul la lvl mare sunt amandoua si usor si greu intr-un fel...eu le-am facut pe amandoua

Sleya -the bower (farm 200k sp la ongs apoi gap 3-5 pe parcurs...farm cu gap 9 la lvl 90)

Sleya_ -the rogue(farm 1 mil la ongs)

D4rkSnow - the wizz (farm 1 mil la ongs)

cu bower-ul a fost si greu...dar si fun...si spre deosebire de altii....si ca multi despre care voi comentati aici...eu nu am lasat afk cu lunile...am jucat in mare parte si manual....pe un chinez,nu euro care e mult mai usor

si la ong nu am stat zilnic la pc...am fost si afk cu zile...aveam prieteni cu care faceam cu schimbul la "pazitul" charurilor,ne logam charurile unul la altul faceam dlvl etc...

as fi putu si eu sa farmez x mil sp...dar sincer...nu imi plac gandacii....si a vad mereu mustele alea....ma enerva :)

Posted

yep.. de acuma nici nu mai ma uit pe client dupa ce am ajuns la spot.. mie sila de huni si de sosungi.. cam aceeasi poveste au si charurile mele doar ca inca nu mie gata wizzu si am farmat 200k sp la lvl 98 cu gap 2..

btw faza cu "a mai fost banat cineva" imi aduce aminte de harry potter (yeh im a fan ) in care la un moment dat tot intrebau aia cand venea ziaru : a mai murit cineva cunoscut :)) (i know im a douchebag)

Posted

App de ban :) eu am fost banned luni dimineata :P 7 zile... -.-" :) acuma stau cu taraba in jangan :)) si frec menta :)) fac gold :-?? cica =)) nu le prea am... cand fac ceva gold :)) pierd tot goldu incercand sa fac si mai multi .... -.-"

Posted

as fi putu si eu sa farmez x mil sp...dar sincer...nu imi plac gandacii....si a vad mereu mustele alea....ma enerva :)

tu trebuia sa farmezi 1 mil sp la ong ,1 mil sp la huns si 1 mil sp la sungsung :))) ca sa "nu" te plictisesti :P

Guest Tao_June
Posted

deci se mai baneaza si acum?Credeam ca toata faza a fost numai pe 6 feb......poate..poate dupa ce se termina concursul

Posted

poi nu vezi am nene ca te contrazici singur :))))) mai sus cu cateva posturi ziceai ca ce nervi de otel iti trebuie si acum ca e de 20 de ori mai usor :)))) eu ti-am dat peste nas spunadu-ti k eu am farmat la lv mare si stiu cum e sa farmez la lev mari cat si la lv mic :))) ... in fine care mai stiti ceva de treaba cu banatu ? a mai primit cineva in ultima vreme :))

cu banatu ce sa stim.....stim un singur lucru Banatu-i fruncea:)) :-j

apropo ala nu-i normal cum sa farmezi 10mil sp:| doamnee fereste-ma.no lifer:)) :tiphat:

Posted

am vazut aici ca cineva a scris un site unde iti arata unde sunt magazine paysafe cards prin ce zona, daca poate sa mai puna odata daca il stie as fi recunoscator

EDIT: koila inseamna ca si tu esti "nubalau" pentru ca ai dat un comment total aiurea, nerezolvand cu nimic dimensiunea topicului ba chiar ai lungit-o ,in plus ai umplut 'cacatul asta de topic" dupa cum zici cu un post mai aiurea ca al meu.esti cam trist.

EDIT2: mersi superstar pentru site

Posted

am vazut aici ca cineva a scris un site unde iti arata unde sunt magazine paysafe cards prin ce zona, daca poate sa mai puna odata daca il stie as fi recunoscator

Da cauta cumetre ca din cauza ta si a altor NUBALAI se umple cacatul asta de topic de sute de pagini inutile si dublate... e cu 1 pagina sau 2 in urma. sau de la prea mult Hi5 si teste de competenta informatica neuronul tau singuratic a , adormit? numele primatei care ti-ai aleso ca nick name te depasteste mult.

Tao_June bine ai venit :tiphat: fratiorul meu mai mare.

R_SupeRstaR te rog din suflet pune tot tu si orasul unde locuieste ca sigur da chics.

Posted

Da cauta cumetre ca din cauza ta si a altor NUBALAI se umple cacatul asta de topic de sute de pagini inutile si dublate... e cu 1 pagina sau 2 in urma. sau de la prea mult Hi5 si teste de competenta informatica neuronul tau singuratic a , adormit? numele primatei care ti-ai aleso ca nick name te depasteste mult.

Tao_June bine ai venit :tiphat: fratiorul meu mai mare.

R_SupeRstaR te rog din suflet pune tot tu si orasul unde locuieste ca sigur da chics.

iai spuso:)

pen tru warrior la level mare cei mai bine...robe,heavy armor or light armor?

din o sursa sigura cel mai smecher e robe nu?:P :readthis:

Posted

pen tru warrior la level mare cei mai bine...robe,heavy armor or light armor?

eu spun ca robe,pt ca fiind full str ai ceva phy defence si mult HP si cu robe cand dai healing primesti cu 20% mai mult HP la fiecare heal.iar de tankat oricum poti tanka orice cu vital & skins plus ca daca chiar ai probleme contra unui int chinez sau wizard sau mai stiu eu ce joci 1h pana i se duce snow shieldul sau blessul sau earth fence ^^ plus ca daca joci HA o sa ai probleme cu Mp rau de tot si o sa folosesti vigors pt ca o sa ai nevoie de MP.asa ca robe folosesti si vigors cand ai probleme cu HP-ul :P

Guest StopTheAbuse
Posted

new toy:D am primit asta si 500mil pe rome pentru un rogue 90 FF 85 :D http://img140.imageshack.us/img140/2853/sro2010021202004033.jpg cam cat iau pe 2h asta ?:>

Posted

Salutare .

Dupa vreo 10 ore in care nu mi-a cazut nimic interesant, m-am trezit si cu "mica surpriza"

http://img38.imageshack.us/img38/7991/somwarlockrod.jpg

Acum pot dormi linistit :beer:

Posted

Salutare .

Dupa vreo 10 ore in care nu mi-a cazut nimic interesant, m-am trezit si cu "mica surpriza"

http://img38.imageshack.us/img38/7991/somwarlockrod.jpg

Acum pot dormi linistit :beer:

felicitari pentru mica surpriza:) :photo:

Posted

new toy:D am primit asta si 500mil pe rome pentru un rogue 90 FF 85 :D http://img140.imageshack.us/img140/2853/sro2010021202004033.jpg cam cat iau pe 2h asta ?:>

Pai pe Gaia 800~1 bil cam asa :tiphat:

Posted

Ce imi place..ori umpleti forumu de offtopic ori stati degeaba si numai scrie nimeni pentru cateva ore.. :|

Off ce greu merge cu farmu am deabia 88k sp.. :banghead: de la hotan fw am primit cate 43m de caciula..e bine :D s-o meritat sa pierd 10minute :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...