Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

vrei force fa 100 la toate 100 pacheon 100 fire 100 force sau 100 pacheon 100 fire 100 ice

sau 100 pacheon 100 fire 80 light 20 ice

cam astea is buludile la pacheon cele mai frecvente

Posted

http://img535.imageshack.us/i/sro2010021023071243.jpg/

Cu cat il vand, mi-a picat acum 5 min :D

Ermm... vazusem demult staff-uri de 52 cu preturi de la 30kk in sus. Ai putea sa dai un global (?) in care sa precizezi si ca are Immortal 5.

Oricum, felicitari pentru drop, eu de-abia vedeam staff-uri SoX de degree 7 :D

Posted

http://img535.imageshack.us/i/sro2010021023071243.jpg/

Cu cat il vand, mi-a picat acum 5 min :D

Gratz pentru drop. Nu stiu pe iris preturile, dar pe xian am luat o data din hotan un staff sos de 52 cu 8 milioane si am reusit sa il dau cu 42. In orice caz, pune-l la 45 de milioane si mai lasi din pret daca nu il poti da in cateva ore. Lasi din pret treptat, cate un milion, dar nu-l da fara 35 de milioane macar. :beer:

Posted

Gratz pentru drop. Nu stiu pe iris preturile, dar pe xian am luat o data din hotan un staff sos de 52 cu 8 milioane si am reusit sa il dau cu 42. In orice caz, pune-l la 45 de milioane si mai lasi din pret daca nu il poti da in cateva ore. Lasi din pret treptat, cate un milion, dar nu-l da fara 35 de milioane macar. :beer:

Mersi pt sfat ... am dat global si am gasit cu 40 mil ... crek o sa mai dau unu si il dau cu 40 ..

Guest StopTheAbuse
Posted

guys :D am facut si eu un film cu sro... pnm e primu meu video care il fac... cu timpu o sa ma perfectionez ^^ sa-mi spuneti unde am gresit pls :D

Posted

Ermm... vazusem demult staff-uri de 52 cu preturi de la 30kk in sus. Ai putea sa dai un global (?) in care sa precizezi si ca are Immortal 5.

Oricum, felicitari pentru drop, eu de-abia vedeam staff-uri SoX de degree 7 :D

Asa am facut , am precizat , 40M cred k o sa iau .. mersi mult :)

Posted

guys :D am facut si eu un film cu sro... pnm e primu meu video care il fac... cu timpu o sa ma perfectionez ^^ sa-mi spuneti unde am gresit pls :D

e fain^^ mere bine:) chiar super mai prins si pe mine in peisaj:D

Posted

nenorocitule ! >:P l-ai facut cand eram eu la dlvl =)) hai ca a iesit binisor... gzz

@Amo eu nici nu luasem bann ,doar am vrut sa bucur anumite persoane de pe acest forum ca am vaz ca unii isi doreau atat de muuuult :))

aha dorestet-ti tu prea mult sa vezi ce se intampla :)))) poate te pupa si pe tine joymax-u pe portofel si te pune in asteptare 100 de ani :))) fa tu mult misto sa vezi atunci :))) barim unu si altu au atins 95+ dar tu nu o sa depasesti stadiul de farm :))))

ai inteles gresit;) eu nu vreau raul nimanui,anumiti noobi de pe forum isi doreau ca eu sa iau ban. da-ti o palma,trezeste-te si mai citeste odata ce am scris mai sus !

Posted

nenorocitule ! >:P l-ai facut cand eram eu la dlvl =)) hai ca a iesit binisor... gzz

@Amo eu nici nu luasem bann ,doar am vrut sa bucur anumite persoane de pe acest forum ca am vaz ca unii isi doreau atat de muuuult :))

aha dorestet-ti tu prea mult sa vezi ce se intampla :)))) poate te pupa si pe tine joymax-u pe portofel si te pune in asteptare 100 de ani :))) fa tu mult misto sa vezi atunci :))) barim unu si altu au atins 95+ dar tu nu o sa depasesti stadiul de farm :))))

Guest StopTheAbuse
Posted

ai macar idee ce nervi de otel iti trebuiesc ca sa faci 1.5mil sp? ca sa vorbesti macar?
Guest StopTheAbuse
Posted

da ce sa zicem 4mil sp si sa iei ban pe acont.:| asa a patit un preten dea meu d p server:|.

nasoala situatie =( btw uitati-va si voi la asta pls :D eu l-am facut si e primu film pe care l-am facut vreodata :D
Posted

ai macar idee ce nervi de otel iti trebuiesc ca sa faci 1.5mil sp? ca sa vorbesti macar?

ai idee ce nevri de otel iti trebuie sa farmezi 600k sp la LV 90 nu la lv 24 ca voi :)))) 1.5M in o luna ii faci pe muche chiar si mai bine :))) dar fa si tu 600k sp la lv 90 in o luna apoi vorbeste ....

Guest StopTheAbuse
Posted

ai idee ce nevri de otel iti trebuie sa farmezi 600k sp la LV 90 nu la lv 24 ca voi :)))) 1.5M in o luna ii faci pe muche chiar si mai bine :))) dar fa si tu 600k sp la lv 90 in o luna apoi vorbeste ....

farmez la low lvl ptr ca e de 20x mai usor, nu vreau sa-mi bag capu aiurea la lvl mare :) sa vad cum iau 1 sp pe 2 monstrii... prefer sa stau aici si sa vad cum iau 3 sp pe un mob :)
Posted

@dsK nu mai pierde timpu asa sa te vad si pe tine si pe Mihai ;)

Ce nervi de otel tre sa ai ???? :tiphat:

:)) daca as avea un character pe care sa ma joc as lasa un altul la farming si 2 ani. si btw,mi se pare noob style ce face ala.ca nu are nevoie de toate skillurile alea. eu mi-am calculat pt 110 FF si am nev de 3.7m si farmez 3m ca restul il fac din p+ si ce mai fac din grind.

@ciupilan adevarat frate e greu sa lasi botul sa bata si sa pleci su lunile de aks....eu trebuie sa fiu activ.zilnic trebuie sa fac dlvl,sa am grija sa duc noobul la spot sa nu moara pe drum etc... u la lv 90 ce trebuie sa faci?sa dai start training si mai ce?

edit : Mercury de pe venice a farmat 1mil sp la lv 85.cand s-a dat drumu la lv 90 el a preferat sa ramana 85 si sa farmeze la antelope.;) deci gura mica,sa nu crezi ca ai facut vreo mare realizare ;)

Posted

farmez la low lvl ptr ca e de 20x mai usor, nu vreau sa-mi bag capu aiurea la lvl mare :) sa vad cum iau 1 sp pe 2 monstrii... prefer sa stau aici si sa vad cum iau 3 sp pe un mob :)

Prietene da' tu ai rabdare nu gluma, la cate caractere ai schimbat. In locul mi se apleca si ma lasam :).

Guest StopTheAbuse
Posted

Prietene da' tu ai rabdare nu gluma, la cate caractere ai schimbat. In locul mi se apleca si ma lasam :).

am nervi de otel :> am schimbat atatea caractere ca sa le invat pe toate :> si sa le combat :D
Posted

poi nu vezi am nene ca te contrazici singur :))))) mai sus cu cateva posturi ziceai ca ce nervi de otel iti trebuie si acum ca e de 20 de ori mai usor :)))) eu ti-am dat peste nas spunadu-ti k eu am farmat la lv mare si stiu cum e sa farmez la lev mari cat si la lv mic :))) ... in fine care mai stiti ceva de treaba cu banatu ? a mai primit cineva in ultima vreme :))

Posted

poi nu vezi am nene ca te contrazici singur :))))) mai sus cu cateva posturi ziceai ca ce nervi de otel iti trebuie si acum ca e de 20 de ori mai usor :)))) eu ti-am dat peste nas spunadu-ti k eu am farmat la lv mare si stiu cum e sa farmez la lev mari cat si la lv mic :))) ... in fine care mai stiti ceva de treaba cu banatu ? a mai primit cineva in ultima vreme :))

ti-am explicat si mai sus dar vad ca nu intelegi,cand farmezi la lv mic trebuie sa fii activ sa faci zilnic dlvl.la lv mare doar dai start training si o saptamana nu mai umbli la el.deci unde e mai greu? ca dureaza mai mult la lv mare e partea a2a;) dar mai greu e la lv mic.mai ales cand te uiti zilnic si vezi doar ca ai doar cu 30k SP in plus fata de ieri si mai ai destul pana la 2mil SP ++.asa la lv mare daca te plict mai mergi la un pvp,job,unique.dar la lv 24 nu ai ce face...

@DreamFighteR wb ^^

hmmm asta mi se pare mare cacat spus de tine dar..na vreau si eu sfaturi daca e adevarat.. :D adica la 90 la ce mobi ai butat?

cate SP faci pe zi cu glavioerul cu gap 9 la lv 90?

Posted

+1 .. si eu am farmat putin la lvl mare ce e drept cu gap 2 dar ma bucuram si cand vedeam ca am cu 10k sp mai mult si cand ma plictiseam imd mergeam la un pvp . heh eu din fericire nu am luat ban pe nici un char :)) acuma am putut sa intru si eu in sro bine ca am fost inactiv in perioada in care dadeau ei ban :D

Posted

hmmm asta mi se pare mare cacat spus de tine dar..na vreau si eu sfaturi daca e adevarat.. :D adica la 90 la ce mobi ai butat?

Posted

hmm na nene nush ce parere ai tu dar na ... fiecare cu opinia lui ...eu la lv 90 am faramat pt k la lv mic nu am avut cum la lv mic si butam in B2 camp 3 dc nu ma insel la archeri aia zburatori de 86... si credema k nu e asa usor sa farmezi la lv 90... in fine

@dsk dk ai avea umpic de creier.. macar o farama ai afce in felul uramtor :)) ziua pwlvl noaptea script pe bot catre kokoru si toata noaptea iti scade nu 10 lv ci 20 :))) si nu te doare capu cu dwlvl... si ar fi foarte simplu ziua il lasi in pt noaptea cu gainile :))) si faci sp garantat fara stres :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...