Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Helios ^_^. Un char de level ~70 poate sa creasca altul de 25 la, de exemplu, Ongs in Samarkand fara sa ia 1 xp :)?

PS: _DuRaCelL_ da-mi un pm cand vezi asta, te rog :).

Posted

mie nu mi-au scos block-ul...voi sunteti mai norocosi?

Nici mie nu mi-au scos

@florin eu ma pot loga pe joymax

Eu cred ca aceasta este sfarsitul jocului daca nu vor da unban la caractere..

Posted

Nici mie nu mi-au scos

@florin eu ma pot loga pe joymax

Eu cred ca aceasta este sfarsitul jocului daca nu vor da unban la caractere..

Chiar daca ai ban , te poti conecta pe website . Doar in joc nu te poti conecta ...

Posted

zimi te rog daca cumva te poti loga cu contul respectiv pe situl lor www.joymax.com

pot..dar daca de exemplu vreau sa dau charge silk..zice k e banat 100 de ani..i think this is the end....sau mai asteptam :comp2:

Posted

Am prieten cu ban 100 ani si nu i-a fost scos ban-ul ! Ma dispera gaymax ~X( Sunt romani multi si pe Xian .... dar sincer daca nu se scot ban-urile jumate dintre romanii de acolo cred ca ne vom lasa ... cel putin eu SIGUR !

Guest oakaboaka
Posted

Am prieten cu ban 100 ani si nu i-a fost scos ban-ul ! Ma dispera gaymax ~X( Sunt romani multi si pe Xian .... dar sincer daca nu se scot ban-urile jumate dintre romanii de acolo cred ca ne vom lasa ... cel putin eu SIGUR !

am si eu o ontrebare nu prea are le gatura cu discutia dar cand da drumul la joc ca nu mai trece inspectia asta... :banghead:

Posted

cum adica nu mai trece? s-a terminat de mult timp.. ce parere aveti de noul event..?

mie sincer mi se pare o prostie.inca un event care nu are treaba cu silkroadul ci doar cu banii invetiti iar premium e de kkt...macar de era 2k sau 3k dar 1k silk...sau 500 silk sau 300 silk...nici nu ai ce face cu el.

EDIT : adica faceti si voi diferenta dintre eventul asta la care trebuie sa te chinui sa folosesti diferite programe,sa editezi si premiul e 100$ sidintre eventul cu ali baba cand trebuia sa strangi niste prostii si castigai sun...adica 350$++

Posted

da mai sa stiti ca am gasit paysafecard si la mine in oras galati . Ma asteptam sa gasesc doar in bucuresti.

Si la mine in galati cred ca sunt vreo 20 de puncte unde poti cumpara paysafecard . Pe net scrie ca au de 25 lei

50 lei 100 lei si 300 lei

dati click AICI si cautati-va cel mai apropiat centru

Posted

Ceva curios : cautati in :\Silkroad\Dump si daca gasiti ceva deschideti cu notepad.. citit printre randuri si zicetimii si mie ce gasiti, cei cu Sbot in general

Dr4q_Sti3 7zile sau 100 ani?

Posted

cea mai misto sapataman din istoria mea de silkroad ban pe arcas de 93 ff 98 iteme+5 si store full cu elxire /ban pe wizz de 81 cu store full de elxire /scamm de 800 kk

@koila 100 dar fara advertisment sau fara sa mai fi luat ban vreo data atunci pe 6 cand au luati mult

Posted

Ceva curios : cautati in :\Silkroad\Dump si daca gasiti ceva deschideti cu notepad.. citit printre randuri si zicetimii si mie ce gasiti, cei cu Sbot in general

Dr4q_Sti3 7zile sau 100 ani?

Nu inteleg nimic de acolo .... Ce vrei sa spui cu asta ?? ce sunt alea ??

Posted

Nu inteleg nimic de acolo .... Ce vrei sa spui cu asta ?? ce sunt alea ??

cerceteaza :))

vei gasi adresa unde ai folderul de sbot. DECI JM stie unde este sbot-ul. asta mia zis un prieten care a stat si sa uitat acolo

Posted

Doamne cati nervi am ... Am gasito pe ivy , dar am lvl mic , si iam dat pana la 70% singur , si a venit un kkt de turc wizard lvl 100 cu blue zerk si din 2 skiluri mi-a furato ... e sa nu ma dau cu capu de pereti X(

Posted

poi instalati sbotu in folder diferit nu in folderu cu silkroad:) poate de aia au luat multi ban .ca au avut instalat botu in folderu cu silk:-??

cine mia zis treaba asta nu are botul pus in folderul de sro. oricum pana la 11D linistite si pace. atunci mai folosesc botul pe charul principal. pana atunci GB cat poate tine PC-ul :))

Guest StopTheAbuse
Posted

cum se pot deschide 2 cliente? daca nu am sbot :-s

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...