amoniaku Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ma tu te auzi ce zici :)) la jumate ? poate cu 85% li se reduce acu cine joaca is cei care is mai putin dispusi sa investeasca in sro ....eu nam vrut sa fiu chiar asa de pesimist:)) :beer:
BluMann Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Din partea mea sa nu mai joace nimeni daca sunt prosti :) Dau ban la goldboti 7 zile si la playeri le dau direct ban 100 ani ... asta e culmea silk-ului :))
KoBrA9315 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 spurcaciunile draq :)) sper sami scoata banu cat mai repede... e adevarat ca nam nici premium si in plus mai folosesc si un bot de kkt ( AgBot ) ^_^ chiar acuma am luat ban cand am facut un lucru mare pe char :P am dat 9 nivele jos de al glaive am dat lvl down la cateva skilluri si am crescut pacheonu la 71 :P mai trb sa farmez sa dau add la cateva skilluri la pacheon si pot sa ma mut pe bow ( charu meu de suflet :X archer ) si dupa asta dau lvl down la tot ce am la heuksal :P si continui sa farmez cu gap 9 :P e o miscare inteligenta? :)) astept pareri
notAmonkey Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 spurcaciunile draq :)) sper sami scoata banu cat mai repede... e adevarat ca nam nici premium si in plus mai folosesc si un bot de kkt ( AgBot ) ^_^ chiar acuma am luat ban cand am facut un lucru mare pe char :P am dat 9 nivele jos de al glaive am dat lvl down la cateva skilluri si am crescut pacheonu la 71 :P mai trb sa farmez sa dau add la cateva skilluri la pacheon si pot sa ma mut pe bow ( charu meu de suflet :X archer ) si dupa asta dau lvl down la tot ce am la heuksal :P si continui sa farmez cu gap 9 :P e o miscare inteligenta? :)) astept parerinush ce sa zic ca nu am apucat sa termin de citit, am adormit pe la al 2 lea rand
AHIL3 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 sunt altii carora le mai merge si bine :D drop sos http://img692.imageshack.us/img692/8337/sro2010020818012417.jpgsi inca ceva :blink: [20:43:00] * Got 1 Attribute stone of philosophy(Lvl.9) distributed to inventory pos 48[20:48:00] ******* GM "[GM] Cindiena" spawned near your position (99,0)! *******
Random Hero Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 sunt altii carora le mai merge si bine :D drop sos L.A de 9dg male o sa revin cu un sssi inca ceva :blink: [20:43:00] * Got 1 Attribute stone of philosophy(Lvl.9) distributed to inventory pos 48[20:48:00] ******* GM "[GM] Cindiena" spawned near your position (99,0)! *******Coordonatele erau 99,0? Asta seamana cu Hotanul. Ar fi interesant ca cei care vedeti asta in logul botului sa postati si locul pe care il indica acele coordonate, ca sa ne facem o idee despre cat de aleator apar GM-ii :D
AHIL3 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Coordonatele erau 99,0? Asta seamana cu Hotanul. Ar fi interesant ca cei care vedeti asta in logul botului sa postati si locul pe care il indica acele coordonate, ca sa ne facem o idee despre cat de aleator apar GM-ii :Dwowww :-? [20:48:00] ******* GM "[GM] Cindiena" spawned near your position (99,0)! *******[20:50:44] * SANCAKTAR__ bought item Intensifing Elixir(protector) for 400000 gold from your stall (via stallnet)[20:50:48] * SANCAKTAR__ bought item Intensifing Elixir(protector) for 400000 gold from your stall (via stallnet)[20:51:11] ******* GM "[GM] Cindiena" spawned near your position (75,63)! ******* AGAIN :sef:
Iulian1990 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 wowww :-? [20:48:00] ******* GM "[GM] Cindiena" spawned near your position (99,0)! *******[20:50:44] * SANCAKTAR__ bought item Intensifing Elixir(protector) for 400000 gold from your stall (via stallnet)[20:50:48] * SANCAKTAR__ bought item Intensifing Elixir(protector) for 400000 gold from your stall (via stallnet)[20:51:11] ******* GM "[GM] Cindiena" spawned near your position (75,63)! ******* AGAIN :sef: :)) ti-e frica sa nu iei ban ?
Guest StopTheAbuse Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 salz :) am citit pe un site (PSC) ca se pot cumpara PSC si din romania :), am mai vazut ca sunt foarte multe magazine unde se vand:). Pentru cei care nu stiu PSC= PaySafeCard, este un card prepaid format din 16 cifre "0000 0000 0000 0000" cu ala te duci pe silkroadonline.net si poti sa iti iei silk cu el :) cred ca o sa imi iau si eu
AHIL3 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 :)) ti-e frica sa nu iei ban ?e un char de 27 facut sami stranga dalea pentru elemente si mai devine si staller uneori deci mie indiferent :dontknow:
Xriminal Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mie frica de mor:((cu prostia asta de bannnce draq a inebunit gaymax:|sper sa dea unban dak nu o sa fie teroare...si cred ca ma las de sro decat sa mia bag bani apoi sami dea bann...astai teapa pe fatza:| si nu le poti face nimic...:(
Sleya Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 salz :) am citit pe un site (PSC) ca se pot cumpara PSC si din romania :), am mai vazut ca sunt foarte multe magazine unde se vand:). Pentru cei care nu stiu PSC= PaySafeCard, este un card prepaid format din 16 cifre "0000 0000 0000 0000" cu ala te duci pe silkroadonline.net si poti sa iti iei silk cu el :) cred ca o sa imi iau si euda...azi cand mergeam spre casa am observat la un magazin ca scria paysafecard center sau ceva de genuldar acum depinde daca exista la optiuni sau daca sunt valide cardurile de la noi din tara :)
Random Hero Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 salz :) am citit pe un site (PSC) ca se pot cumpara PSC si din romania :), am mai vazut ca sunt foarte multe magazine unde se vand:). Pentru cei care nu stiu PSC= PaySafeCard, este un card prepaid format din 16 cifre "0000 0000 0000 0000" cu ala te duci pe silkroadonline.net si poti sa iti iei silk cu el :) cred ca o sa imi iau si euAi putea sa dai numele magazinelor? Si pe mine m-ar interesa asa ceva, mai ales ca deocamdata nu prea mai am de unde sa bag silk :(
Guest StopTheAbuse Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ai putea sa dai numele magazinelor? Si pe mine m-ar interesa asa ceva, mai ales ca deocamdata nu prea mai am de unde sa bag silk :( http://www.paysafecard.com/ro/b2c/product/sales/ iti scrii locatia ... si aia iti arata cele mai apropiate centre unde se vand psc-uri... s@sleya da merg si cele de romania ptr ca toate sunt la fel si toate sunt in euro:)
koila Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 vedeti ca pretul lor este cu , comision ca in cazul cartelelor telefonice deci un cod de 10Euro va fi undeva injur de 12 euro cred sau 11 nu stiu sigur
lixandra Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 De ce apare "The request couldn`t be carried out" cateodata :)?
Guest StopTheAbuse Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 offff :( m-am uitat in urma de la pagina 1400 la 1600.... mi-a luat cam 2 ore :))) am gasit pozele de cand avea alex bow +8, cand am castigat eu sun staff, cand s-a facut roll back si roc update :D foarte tare si ... trist :Dfuk!!! inspectie
salam30 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 data base backup daca acum nu se da unban cine stie cand ...poate peste 100 de ani :P
Sissif Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Daca este cineva care are blockul ridicat sa scrie pe site. Mie unul nu mi-au ridicat blockul (am pe 100 de ani), nu este pe contul principal, dar totusi.. rogue cleric lvl 91 cu 100k sp farmat - imi pare rau dupa el- cred ca silkroad este un joc ce nu mai merita jucat.
AlexMihail93 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Daca este cineva care are blockul ridicat sa scrie pe site. Mie unul nu mi-au ridicat blockul (am pe 100 de ani), nu este pe contul principal, dar totusi.. rogue cleric lvl 91 cu 100k sp farmat - imi pare rau dupa el- cred ca silkroad este un joc ce nu mai merita jucat.yep , asa este , nu merita sa fie jucat , si nici mie nu mi-au ridicat blockul ,de pe toate 4 charactere ale mele.....so , Allods online ,here I come
Vyorel903 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cei care aveati ban 100 de ani ati luat unban ca unu de pe gaia care era banat 100 de ani acum e la pvp :blink:
Guest lawlesss Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Salut baieti . Desi postul de mai sus ma descurajeaza "silkroad numai e un joc ce merita jucat" eu vin dupa o pauza de un an...si m-am hotarat sa ma reapuc de jucat ( zis si facut )Am bagat cam 800 silk pe un char lv 1 CH (Olympus SERVER) in tikete de sp(2 x 28zile) , costum , premium , inventory expansion item si globals :) - cu toate ca am avut o mica retinere in a plati atatia bani pt 800 silk ( retinere din cauza faptului ca se baneaza prea multe conturi in zilele noastre si nimic numai e sigur ).As vrea sa aflu si eu cate ceva de comunitatea de pe Olypmus...desigur daca se afla membri ai serverului activi pe acest forum - poate un guild de romani - uniune .. cine stie. Promit activ 12+/24 ! :DMultumesc anticipat.
dsK Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Salut baieti . Desi postul de mai sus ma descurajeaza "silkroad numai e un joc ce merita jucat" eu vin dupa o pauza de un an...si m-am hotarat sa ma reapuc de jucat ( zis si facut )Am bagat cam 800 silk pe un char lv 1 CH (Olympus SERVER) in tikete de sp(2 x 28zile) , costum , premium , inventory expansion item si globals :) - cu toate ca am avut o mica retinere in a plati atatia bani pt 800 silk ( retinere din cauza faptului ca se baneaza prea multe conturi in zilele noastre si nimic numai e sigur ).As vrea sa aflu si eu cate ceva de comunitatea de pe Olypmus...desigur daca se afla membri ai serverului activi pe acest forum - poate un guild de romani - uniune .. cine stie. Promit activ 12+/24 ! :DMultumesc anticipat.imi pare rau sa te dezamagesc dar nu cred ca este cineva de pe olympus pe acest forum.tu joaca acolo si intr-un final o sa dai tu de un roman... si dupaia incet incet iti faci si prieteni. inainte de a-ti baga acei 800 silk trebuia sa postezi pe forum si sa te interesezi pe ce servere jucam :P daca voiai prieteni roman.Have Fun in Sro ! ^^sunt o gramada care joaca pe rome,printre care si eu. si se mai joaca pe Gaia ,Aege,Sparta,Helios.
Guest lawlesss Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 pai aici pe ce servere jucati ? :)am vazut Xian...si mai ce?