Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Cu ce clasa pot face nivel mai repede? eu is arcas.. am facut lvl 18 intr-o sapt. Este foarte greu sa faci fara bot sau ceva.Iar silk nu pot cumpara pt ca nu imi recunoaste numarul de securitate al cardului si nu inteleg de ce.PS : am Visa Electron

Iti recomand warrior (full str, cum zicea cineva mai sus, dar sa bagi level up si la warrior mai intai doar pana faci de cleric "il pui pe picioare" un pic). Ai rezistenta foarte mare (damage-ul cam mic) dar pana la level 18 merge ok, sau pana la quest-ul cu Simos Ladon.

LE: Fa-ti european, Raptor.

Posted

Mamaaa spurcatii draq ...http://img29.imageshack.us/i/sro2010020815011708.jpg/

m-au scos din sarite... cu goldbots n-au nik si cu mine care ma chinui sa fac lvl cu gap 9 de tre sa omor 10 mobi sa fac 0.01 imi dau ban. akm stau pe tusa 7 zile :-w

Posted

Asta am patit eu . nuti face griji eu am folosit sro king 2 ore si m-au banat 7 zile.Cel putin ei au zis 7 zile dar am putut sa intru dupa 2 zile de la ban.Cred ca au fost mai draguti cu mine.Apropo unde gasesc goldbot program:))?

Posted

goldbotul este un bot care poate sa intre in joc fara a deschide jocu :P ala e folosit de firmele care farmeaza gold :P cu un comp puternic poti deschide zeci de charactere... si nu prea gasesti bot dinasta... ar fi Sbot da e bot platit :P

Posted

Asta am patit eu . nuti face griji eu am folosit sro king 2 ore si m-au banat 7 zile.Cel putin ei au zis 7 zile dar am putut sa intru dupa 2 zile de la ban.Cred ca au fost mai draguti cu mine.Apropo unde gasesc goldbot program:))?

la cate stii tu de silkroad un nuker s/s e foarte bun mai ales de la 31 in sus nu iti trebe european ca e greu incepe cu un chinez.. deci e foarte bine un full int eu zic sa iti faci un char nou cu spear ..pe int ..heuksal/light/cold cel mai bine nu iti fa european ca e greu :tiphat:

Posted

goldbotul este un bot care poate sa intre in joc fara a deschide jocu :P ala e folosit de firmele care farmeaza gold :P cu un comp puternic poti deschide zeci de charactere... si nu prea gasesti bot dinasta... ar fi Sbot da e bot platit :P

Esti norocos 7 zile, alti au 100 ani inclusiv eu

Posted

la cate stii tu de silkroad un nuker s/s e foarte bun mai ales de la 31 in sus nu iti trebe european ca e greu incepe cu un chinez.. deci e foarte bine un full int eu zic sa iti faci un char nou cu spear ..pe int ..heuksal/light/cold cel mai bine nu iti fa european ca e greu :tiphat:

e bun asta?

Chinez

Heuskal level 8

Str ~31

Int ~40

Lighting

Apropo............ce inseamna nuker?|

EDIT: Unde pot gasii goldbot? si daca-mi merge pe 2gb ram.

EDIT2: Cel de sub mine...la signatura ai poza cu characteru tau din silkroad..pe ce site ti-ai facut-o?

Posted

@koila ai luat 100 ani ? Eu zic ca dupa 7 zile o sa vi-l scoata pentru ca nu v-a dat primul avertisment ;) ! Si eu butez fara premium si daca iau ban asta e scap de o grija :))

Posted

pentru ce ai nevoie de un goldbot? mai ales in situatia de fatza nu cred ca ar trebuii sa te ocupi cu chestii dinastea :)

desi daca vrei sa il vezi cum arata sau ceva de genu dute in hotan.. e plin de ei ca roiu de albine..

Posted

Eu cred ca am nevoie pt ca am 20k gold si nu-mi permit nimic

Goldbot -> caracter ca oricare altul de preferinta INT (Nuker sau wizz) si care face grind la mobi cu 6-9 lvluri sub lvl-lul lui si strnage tot.

Posted

Cu ce clasa pot face nivel mai repede?

Wizard/Cleric e cel mai rapid la level, dar e si destul de fragil, pana pe la level 40 e indicat sa il tii in plvl.

Nu mai vorbi prostii: ce spui tu acolo se numeste Clientless (e adevarat, il are Sbot-ul dar acum este inutilizabil datorita noului sistem de securitate. Goldbotul este un caracter facut de companii sau de playeri si are scopul de a aduna gold si iteme.

EDIT: Unde pot gasii goldbot? si daca-mi merge pe 2gb ram.

EDIT2: Cel de sub mine...la signatura ai poza cu characteru tau din silkroad..pe ce site ti-ai facut-o?

Goldbot ai nevoie doar dupa ce faci level 90, cand ai nevoie mai mare de gold. Si nu il gasesti, cumperi Sbot si creezi un caracter pe care il cresti (majoritatea au level 64 si se afla pe la mobi de 51-52 (Ishade, Hashade) apoi il lasi intr-un singur loc si iti aduna gold omorand mobi. Dar problema e ca Sbot-ul nu mai este deschis pentru cumparatorii noi, singura ta solutie fiind sa gasesti pe cineva cu care sa imparti un cont.

' date='Feb 8 2010, 15:39' post='4747443']

nuker vine de la nijte speluri pe kare le ai la lv 30:)

De cand nukerul are spell-uri? :blink:

Posted

Si eu butez fara premium si daca iau ban asta e scap de o grija :))

Amen !!! :)) same here botting all chars except the bower....nu de alta dar nu imi suporta pc mai mult de 3 sesiuni deschise fara clientless :)) (wiz/rogue/glavier) ...nu mai e loc si pentru bower :(

Ban is random...un prieten care era lvl 100 legit...si cand zic legit....i really mean legit....no bot,no loader....char logat doar cu normal client....a primit ban ieri ....acum sa speram ca o sa dea unban la chars...altfel....o sa pierd foarte multi prieteni :|

Anyways....98+1+2+3+4+5+6 ...daggers....failed +7 :D

and ....WTB SUN/SOM glavie/spear lvl 64 (8D) on rome server :)

Posted

@Sleya eu zic ca da unban daca nu oricum nu mai joc ca am incercat sa refacem DRACULA si cand se aduna lume ... unul dintre cei care a fost cu ideea si s-a chinuit a luat ban :( asta e gaymax :| Daca nu da unban eu vand tot ce am pe caracter dau +9 la arc si sterg caracterul :))

Posted

De unde ati venit mah?lvl 18 in 1 sapt . :crazy: ..silk prin sms.. #-o

In legatura cu silk prin sms nu e prostie... pe Rsro se poate cumpara prin sms sau un apel de 3 minute ! Si treaba cu level-ul intr-o saptamana nu te-ai gandit ca omul e la inceput ... tine numai la partea cu descoperitu' jocului ?

Posted

va dati seama ca daca nu da unbann se reduce venitul la jumate a celor de la gaymax:)).ca si in cazul lu bluman ,ia banat prietenu deci urmeaza ca si el sa se lase ,si daca se lasa el se mai lasa alt prieten bun de a lui si tot asa,deci joymax va pierde mult pe faza asta daca nu o remediaza kt mai repede

Posted

De unde ati venit mah?lvl 18 in 1 sapt . :crazy: ..silk prin sms.. #-o

cauta prieteni romani pe servarul tau si poate o sa te ajute cu umpic de plvl.. si nu trebuie sa faci chiar toate questiruile pur si simplu bate monstrii fale pe alea de iti dau mult xp.. :kar:

ma dar tu tare zeu esti,e incepator normal ca face greu lvl inca nu le are cu toate "chichitele" jocului. tu cand ai intrat in sro prima data direct ai fost lvl max toate alea ce sa mai te compar cu altii.

iar pentru wow-raptors nu se poate lua silk prin telefon or sms,iar daca ai card e bine sa iti faci un cont de paypal si astfel e bine sa faci tranzactii cu silk.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...