Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si crezi ca daca o sa continui sa intru sa butez imi vor scade sansele sa iau ban ?!?!!?

ori ca fac una ori alta nu ma face mai inteligent sau mai putin inteligent

asteptam cu totii sa vedem ce sa intampla

deja majoritatea serverelor sunt sub 2k playeri

se duce la vale silkroad

Posted

Eu pun pariu cu oricine de aici ca ,dupa ce se termina MMOSite Reader`s Choice Awards 2009,si Silkroad castiga premiul de cel mai bun MMORPG al anului trecut,jocul va reveni la normal :)

Cand serverele au redevenit crowded,acum cateva zile,JoyMax s-a temut ca SilkRoad sa nu fie descalificat de pe locul I ,din lipsa suportului pt playeri.Asa ca acum par "seriosi" si baneaza fiecare utilizare de programe 3rd party.

Dupa 22 februarie,TOTUL va redeveni normal in SilkRoad: serverele vor fi 100% crowded.

Mark my words ;)

Posted

Eu pun pariu cu oricine de aici ca ,dupa ce se termina MMOSite Reader`s Choice Awards 2009,si Silkroad castiga premiul de cel mai bun MMORPG al anului trecut,jocul va reveni la normal :)

Cand serverele au redevenit crowded,acum cateva zile,JoyMax s-a temut ca SilkRoad sa nu fie descalificat de pe locul I ,din lipsa suportului pt playeri.Asa ca acum par "seriosi" si baneaza fiecare utilizare de programe 3rd party.

Dupa 22 februarie,TOTUL va redeveni normal in SilkRoad: serverele vor fi 100% crowded.

Mark my words ;)

da,e si normal.numai ca intrebarea e..o sa sa dea unban celor pe care i-au banat?

Posted

da parca a mai fost si anii trecuti o chestie de genu cu banatul in masa:| sau cu spargerea serverului celor de la joymax si hackarea a mai multor caractere:|.

Posted

da,e si normal.numai ca intrebarea e..o sa sa dea unban celor pe care i-au banat?

Da,pt ca JoyMax vrea bani.Si daca vrea bani,o sa dea unban la caracterele de lvl 100 care cumpara silk :)

Toti cei care ati luat ban,fiti linistiti si luati o pauza,caracterele voastre sunt in siguranta.

Posted

Da,pt ca JoyMax vrea bani.Si daca vrea bani,o sa dea unban la caracterele de lvl 100 care cumpara silk :)

Toti cei care ati luat ban,fiti linistiti si luati o pauza,caracterele voastre sunt in siguranta.

da foarte in siguranta ;)) un amic a luat ban azi noapte, iar charul altuia a fost online 3min desi el cand a incercat sa intre era inca banat :blink:

PS: sa ai gura poleita.. si sa fie asa cum zici tu

Posted

Exista posibilitatea de a reseta STAT POINTS pe un arcas? pentru ca l-am gresit..nu stiam pe ce sa pun punctele si am pus si pe int si pe str si acum am nivel mare si nu vreau sa-l pierd.Va rog ajutati-ma

EDIT: Inca o intrebare...daca iau capa daia magica sa ii omor pe altii cu alta culoare de capa(pelerina daia) imi da bani , experienta..sau ce?

Posted

Exista posibilitatea de a reseta STAT POINTS pe un arcas? pentru ca l-am gresit..nu stiam pe ce sa pun punctele si am pus si pe int si pe str si acum am nivel mare si nu vreau sa-l pierd.Va rog ajutati-ma

EDIT: Inca o intrebare...daca iau capa daia magica sa ii omor pe altii cu alta culoare de capa(pelerina daia) imi da bani , experienta..sau ce?

ce inseamna lvl mare la tine de nu stii ce e cu capa.. ai lvl 50 si vrei sa nu-l pierzi? :crazy:

capa care o cumperi cu 500gold de la grocery o pui pe tine si faci PVP (player vs player ) cu altii care au si ei capa.. nu primesti xp si nici gold te bati cu ei sa vezi cine e mai smecher :D :gun:

Edti: nu din cate stiu nu poti resetat stat points ... asta le-ai bagat le-ai bagat nu e nimic ai un char mai varza dar dupa cate se pare ai putea sa-ti faci unu nou ;)

si glavieru meu mai are bagat pe la int da foarte putin si sincer nu ma deranjeaza pentru ca nu se vede prea mare diferenta cu un set FB :D

Posted

Am lvl 18 frate....si am muncit la el..acum mi-am facut un Heuksal lvl 8 cu 27 str si 48 int...sunt pe lighting...vreau sa stiu daca e bine

Cate puncte tre sami mai pun pe str?

Posted

Am lvl 18 frate....si am muncit la el..acum mi-am facut un Heuksal lvl 8 cu 27 str si 48 int...sunt pe lighting...vreau sa stiu daca e bine

daca esti glavier ar fi mai bine sa bagi/sa fi bagat numai str fara int.

Posted

Nu se da reset la baza de date, tocmai de aceea in fiecare marti se face backup.

Baza asta de date e de cand a aparut jocu :)) cred.

Mai mult ca sigur :) Eu am contu asta de 4 ani si am jucat pe multe servere cate putin ...

Posted

atunci bagi doar in int .. daca vrei build hibrid e mai complicat dar presupun ca ai bagat deja ceva la str asa ca de acum bagi doar la int

Posted

mah frate stii cat muncesc eu pt lvl 18? max 2 ore frate.. cu pllv la ong crede-ma..pt spear ca vrei tu spear baga numai int numai int si pe heuksal/light/cold astea ;) lvl 18 :error:

Posted

Intelege-ma ca mie mia luat 1 sapt sa fac lvl 18...pot sa stiu ce inseamna "cu pllv la ong".Nu stiu cum sa fac nivel mai rpd.Fac foarte greu misiunile le fac greu.

App. cum pot cumpara silk..si prin sms? sau telefon? help..nu vreua prin card de credit

Posted (edited)

Intelege-ma ca mie mia luat 1 sapt sa fac lvl 18...pot sa stiu ce inseamna "cu pllv la ong".Nu stiu cum sa fac nivel mai rpd.Fac foarte greu misiunile le fac greu.

App. cum pot cumpara silk..si prin sms? sau telefon? help..nu vreua prin card de credit

Numa prin card sau paypal.

@lixandra ai pe site-ul oficial toate armele si denumirile lor :) la Game info > Items

Edited by Equilibrium
Posted

Spune-mi si mie cum sa fac in 4-5 ore? Fac foarte greu...si silk nu pot cumpara..pt ca nu am gasit sa cumpar prin sms...alta modalitate care mai este?

Ai tasta H. Daca stii bine unde sunt NPC-urile, faci foarte repede. Mai ales daca bagi bine punctele si stii unde sa gasesti mobii. La H > Quests > Constantinople / Jangan (depinde ce rasa iti faci) si ai toate quest-urile. Le faci in ordine.

Posted

Cu ce clasa pot face nivel mai repede? eu is arcas.. am facut lvl 18 intr-o sapt. Este foarte greu sa faci fara bot sau ceva.Iar silk nu pot cumpara pt ca nu imi recunoaste numarul de securitate al cardului si nu inteleg de ce.PS : am Visa Electron

Posted

De unde ati venit mah?lvl 18 in 1 sapt . :crazy: ..silk prin sms.. #-o

cauta prieteni romani pe servarul tau si poate o sa te ajute cu umpic de plvl.. si nu trebuie sa faci chiar toate questiruile pur si simplu bate monstrii fale pe alea de iti dau mult xp.. :kar:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...