Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest _DuRaCeLL_
Posted

lixandra eu sunt pe helios .. vrei sa faci questul la cerb sau .. ?!

Posted

Nu va inteleg, de ce sunteti toti ofticosi pe arcasi? Voi nu spamati skilurile? Voi nu dati knockback sau bladeri knockdown? Fiecare are avantajele si dezavantele sala. Obisnuitiva cu asta.

Arcasul joaca asa pentru ca nu are cu ce altcevaare doar cateva skill-uri bune de dat dmg, nu ca voi "n" skill-uri. Incercati sa va obisnuiti asa ca mai vine acuma inca un degree si nu se stie ce skill-uri vor mai aparea. :))

+1 mi sa intamplat cand faceam pvp cu Prapad sa imi zica turci "no kd oke? no kd man" ... deci fiecare are skilurile lui .. ady sa nu crezi ca arcasu e facut doar din kd.. cand faci 100 dami pm si iti arat ca te bat fara kd :)

Posted

lixandra eu sunt pe helios .. vrei sa faci questul la cerb sau .. ?!

Presupun ca tu esti DingDangDong :D. Sa omor oratania aia mare vreau :). Rezistenta am cat 10 wizz la un loc, poate mai mult dar damage-ul inca e mic.

Guest 44ronin
Posted

de ce subestimati wizzul ca nu are rezistentza ;), pana la urma setul de pe tine face diferentza cea mare, nu neaprat caracterul, e bun si wizzul la pvp daca e ff si stii sa faci pvp, cu bles si eart fance esti tank, deci ai 15 sec cand poti folosi lt si atunci rupi orice char :)

apropo stie cineva daca se mai baga clientless la sbot ??

Guest StopTheAbuse
Posted

de ce subestimati wizzul ca nu are rezistentza ;), pana la urma setul de pe tine face diferentza cea mare, nu neaprat caracterul, e bun si wizzul la pvp daca e ff si stii sa faci pvp, cu bles si eart fance esti tank, deci ai 15 sec cand poti folosi lt si atunci rupi orice char :)

apropo stie cineva daca se mai baga clientless la sbot ??

eu stiu :P, wizzu e cel mai tare build din sro dupa mine....cand jucam pe wizz rupeam tot la pvp... de obicei la 0 ... ma bateau cativa playeri de pe server.. si poate din cauza ca nu aveam root,bind,combustion si pasivele de LA de la cleric... oricum rezistam... si foloseam bless doar cand faceam pvp cu SUNNERI :) oricum ma fascineaza setu tau :) ft frumos, gg :P
Guest 44ronin
Posted

ms mult, dar nu stii cati nervi si gold am bagat in el :))), faza e ca goldul il fac din taxi nu il cumpar asa ca..., staful mi l-a dat un prieten cadou inainte am avut un +9, care e acum pe diaangel wizu prietenei mele, cu ala mi-am mancat zilele cca 3 miliarde am bagat sa fac un staf si am resuit pana la +8, pe care l-am dat la schimb +650m pe ala +9,

acum nu mai fac nik, nu am clientless si nu pot baga gold butii sa adune elixire .....

acum imi fac un warior pe care il imbrac in la, si am sa mai fac schimb intre seturi sa vad care e diferrentza, dar am mult de munca :) :beer: :comp2::banghead:

Guest StopTheAbuse
Posted

ms mult, dar nu stii cati nervi si gold am bagat in el :))), faza e ca goldul il fac din taxi nu il cumpar asa ca..., staful mi l-a dat un prieten cadou inainte am avut un +9, care e acum pe diaangel wizu prietenei mele, cu ala mi-am mancat zilele cca 3 miliarde am bagat sa fac un staf si am resuit pana la +8, pe care l-am dat la schimb +650m pe ala +9,

acum nu mai fac nik, nu am clientless si nu pot baga gold butii sa adune elixire .....

acum imi fac un warior pe care il imbrac in la, si am sa mai fac schimb intre seturi sa vad care e diferrentza, dar am mult de munca :) :beer: :comp2::banghead:

esti cleric? daca da da setul tau la schimb ptr unu LA +o mica diferenta de bani... si stay pe la :) sfatul meu :)
Posted

baieti ce se intampla cu bannatul asta asa in masa:| nu inteleg, am preteni care nau intrat de 1 sapt si knd dau akum sa intre bann 100 ani:|. e ciudat rau:|.

@la arcashi skiluri noi din kte mai imi aduc aminte , se mai baga un knock back de 7 sageti si o noua pasare, in rest up up up:)

Posted

Hello. this is Silkroad Online.

Dear Valued Customer,

Greeting from Joymax Customer Support Team!

al>We received your message regarding your account.

We regret to inform you that your account is using an illegal program. Our system automatically detects any illegal program in the system thus making it 100% accurate. So
we advice those who are using third party programs that is ruining the game contents to refrain from using it.

We just want to remind you that you should not use third party programs that will ruin the game play. If you are
caught using any illegal program your account will be blocked.

Thank you.

2 face=Arial> 

* Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will they ever ask a player for a trade.

* To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users change password frequently.

Thank you for emailing Joymax Customer Support.

For further details and support, kindly visit our website at http://www.joymax.com/silkroad.

Sincerely yours,
Joymax Customer Support Team

Mesajul primit dupa ce le-am trimis email......

Eu totusi sper ca vor da unban la caractere...e normal ca goldbotii sa nu fie banati iar playerii care aduc tot profitul pt joymax sa fie banati pt 100 ani?????pffffffff

Posted

Ceva interesant despre Alexandria 11D

Si aici diferenta dintre Xp-Sp Dintre iSro / kSro / cSro (cum sa joci fara b*t la asa Xp-Sp :crazy: )

http://img3.imageshack.us/img3/8654/expspcomparism.gif

:tiphat:

Posted

cu ce caracter?:)

Randomness.

@R_SupeRstaR nicio problema.

EdiT : am fost mai iute :P

n00bZ0R ;X .: ai un loc in farm?

n00bZ0R ;X .: pls zi ca da

eXorT Tzz: iti faci euro..

eXorT Tzz: si am

eXorT Tzz:

n00bZ0R ;X .: da!

=)) am facut brigada de LM sleya si care mai sunteti de pe forum pe Rome hai sa facem guild LinkMania si rupem srv in 2 =))

@Rubik scz dar acum chiar nu mai am niciun loc.si superstar si stoptheabuse au avut noroc ca m-am certat ieri si azi cu 2 egipteni.si s-a facut loc. acum suntem doar romani. eu ,StopTheAbuse , cri2032 ,Xriminal , DreamFighteR ,R_SupeRstaR si inca un prieten care imi baga silk si gold.

Posted

daca imi iau premium si sp ticket..... si posibil bot... loc la farm mai e ?

p.s. sunt "postez" sau "gibrinel" .... cei mai vechi pe forum ma stiu de drag. daca se pleaca cu farm imi iau silk items. si ar fi interesant sa fie cineva care sa fie activ intr-o guilda.... nu numai guilde cu 3-4 activi. am zis ca nu ma mai bag pe isro de 2 ani...dar tu pari serios.

@dsk

p.s. as prefera sa nu bag but..acum cu prostia asta de banari.

Posted

@rubik ce ai cu eqilibrum? .. :-?

cand vin banii de la fw adica ziua exzacta ... :D s-ar putea sa iau ceva ceva da sa stiu cand sa fiu la pc :D

Posted

daca imi iau premium si sp ticket..... si posibil bot... loc la farm mai e ?

p.s. sunt "postez" sau "gibrinel" .... cei mai vechi pe forum ma stiu de drag. daca se pleaca cu farm imi iau silk items. si ar fi interesant sa fie cineva care sa fie activ intr-o guilda.... nu numai guilde cu 3-4 activi. am zis ca nu ma mai bag pe isro de 2 ani...dar tu pari serios.

@dsk

p.s. as prefera sa nu bag but..acum cu prostia asta de banari.

Omul nu ti-a facut nimic, si tu te iei de el... wtf (ma refer la semnatura)

Mai e vreo metoda de a intra cu 2 caractere in acelasi timp? Sbot nu am, Loader-ul nu merge. #-o

Mai cumperi un calculator :)

Bun venit pe rome, Superstar ^_^

Posted

@rubik ce ai cu eqilibrum? .. :-?

cand vin banii de la fw adica ziua exzacta ... :D s-ar putea sa iau ceva ceva da sa stiu cand sa fiu la pc :D

Se simte prea destept, lasati-l sa se simta bine!

Guest 44ronin
Posted

esti cleric? daca da da setul tau la schimb ptr unu LA +o mica diferenta de bani... si stay pe la :) sfatul meu :)

imi fac set la nu il dau pe asta nici mort :)

Posted

bai ce goale sunt serverele

nu mai intra nimeni de frica

si eu am iesit

cata inteligenta >_< nu stiu daca ai fost atent dar zisese cineva pe forum ca banurile se dau random.deci chiar daca esti online sau nu daca e sa iti dea bann tot iti dau ;)

si crezi ca daca o sa continui sa intru sa butez imi vor scade sansele sa iau ban ?!?!!?

ori ca fac una ori alta nu ma face mai inteligent sau mai putin inteligent

asteptam cu totii sa vedem ce sa intampla

deja majoritatea serverele sub 2k playeri

se duce la vale silkroad

nu iti scad sansele de a lua ban dar nici nu iti cresc.daca ai bota in continuare poate faci lv pe warrior mai faci niste sp pe int..poate ai un drop bun etc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...