dsK Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 pe rome are unu 320 graduates altul 300 si restul 280 etc.... @44ronin tu cate graduates ai? si in cat timp le-ai facut...?urata treaba cu ban pe 100 de ani >.>frate vreau si eu o idee de build Euro mai unicat ...dati`mi si mie cateva idei ^^ adica mi s`a luat de warrior/cleric si rogue/cleric ma rog unii zic ca e "overused build"... :violent:wizard/cleric
Guest Skaraoskye Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 frate vreau si eu o idee de build Euro mai unicat ...dati`mi si mie cateva idei ^^ adica mi s`a luat de warrior/cleric si rogue/cleric ma rog unii zic ca e "overused build"... :violent:
Guest StopTheAbuse Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 pe aege topul cu cei mai multi graduati este in jur de 250 sau mai bine nu mai stiu si pentru 1 singur buff (primul ) pe aege ai nevoie de 40 de graduatioricine intra la tine la taxi :)) sun staff 10 cred si eu ca faci 100m.beleaua_ cand ai luat? Azi sau ieri? nu e chiar asa koila :) cand jucam si eu pe wizz stateam la taxy 5 ore si nu intra nimeni..... pe rome greu se mai fac bani din taxi ca toti sunt ori lvl 90+ ori maxim 60... greu mai gasesti playeri de 70-80 pe rome.... si tineam cu 1.5m/h
Xriminal Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 (edited) Nu ii fraieresc p turci ca le dau 50 silk pt 10 mil ii aburesc putin ei dau bani si dupa le zic ByeByecrezi ca pe cineva intereseaza cum scammezi tuh ma?sincer esti penal rau:) :nanana:EDIT:hey dar nah....ar trebui sa ia el warn nu eu:|...eu cel putin imi spun parerea despre unul ca el^^ sincer acuma:(EDIT: stie cineva de ce se ia bann asa de repede acuma:((...o fii un bug sau e pe bune:|...incep sa ma tem pentru charele mele:(Nu te puteai abtine, warn up pentru offtopic. Edited February 7, 2010 by Xriminal
Iulian1990 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 crezi ca pe cineva intereseaza cum scammezi tuh ma?sincer esti penal rau:) :nanana: Nu-l mai amara , k saracu are suspend 5 zile .La voi cum a mers cu fw ? dupa cate vad nimeni nu a luat :( la mine a luat prima guilda outlawz eu is in outlawz guilda 2 abia formata ... poate ne da si noua ceva bani . Apropo de bani , stiti aproximativ cam cati bani se face daca detii fortresu din janhan ?
Sleya Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 pe rome are unu 320 graduates altul 300 si restul 280 etc.... locul 1 : KoMa ...un inactiv....only botlocul 2 : antejas....degeaba are buffs alea...ca tot slaba elocul 3 :feuerblume ....nu s-a mai ocupat de academie de la inceputul lui 9Dlocul 4 : JELLYBABE ....nevasta lui feuerblume...retired at 8D....de la 9D a fost goldbotlocul 5 : satansbraut ...nu l-am vazut in viata mea :-??locurile 8,9 : HolyGod&Pink ...retired at 8-9Dclasati inca in top 50 pe pozitii bune inca mai sunt nume ca...Xenaa,_Noturno_,Einhorn,Bombensturm,3_Hilal,_Deadly_Rose .....care nu au mai jucat de secoledeci...drept urmare....it's a dead server....all they do these days is bot bot bot...@Iulian1990 bani primesti doar daca participi la FW....fiecare guilda din union isi face o lista cu membri care au participat si o posteaza pe forumul uniunii....apoi banii se impart in mod egal la toti membri care au participat...union master da banii la fiecare gm si acesta da mai departe la membrii care au participat de la el din guild....cam asa e normal....la jangan daca tin bine mine se facea undeva in jur de 2-3 bil la 2 saptamani :-??
gaby888 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 (edited) Mai e cineva?Ghici? Edited February 7, 2010 by Forbidden
dsK Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mai e cineva?cu ce te pot ajuta?http://img17.imageshack.us/img17/4853/sro2010020704172668.jpg cand ma voi trezi va aparea 100... SP xD
lixandra Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cu ce te pot ajuta?http://img17.imageshack.us/img17/4853/sro2010020704172668.jpg cand ma voi trezi va aparea 100... SP xDVreau si eu :crybaby:!
Guest StopTheAbuse Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cu ce te pot ajuta?http://img17.imageshack.us/img17/4853/sro2010020704172668.jpg cand ma voi trezi va aparea 100... SP xD GG dude!!!! GG =) sunt mandru de tine >:) mwhahah ON: ce ziceti sa fac? sa ma schimb din heuksal/fire/cold pe heuksal fire/force? sau pacheon/fire/cold? :D
salam30 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 dsk gzdin partea mea as vrea sa iei ban pt stat la plvaveti grija ca ''se trage inca in oameni''se baneaza random asa ca dumnezeu sa fie cu voilixandra....nush ce sa zic....normal nu (logic ca nu iti da ban daca esti curat) ...dar astia ori sunt prosti ori nebuni...adik a dat ban numai aiurea...nu a dat la gold boti...( sau la cei care fac plv ...ca si aia tot plvboti sunt)
lixandra Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Chiar daca nu am folosit boti sau alte porcarii :-? ?
Guest 44ronin Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 conteaza cum iti faci academia ca sa obtii bufurile, si la noi primii au cate 300, eu mi-am facut singur graduatii, am 2 farmari la ong, 2 barzi 90 care bat non stop, si ii bag cate 1 acolo pe langa cei ce farmeaza (pff mi-au banat un bard, mama lor de figuranti) apoi la lvl 30 il duc pe gheatza la goldbuti in pt si asa in maxim 2 zile face lvl 40, apoi ii dau graduate si delete ^^, asa obtin punctaj maxim, dar iti trebuie multa rabdare.sincer bufurile ajuta f mult, cel putin ala de speed pfff, si ala gold e ca un premium silver 5% la toate ;)la noi merge bine taxi iau 25m pe 10 ore la 85-87, numai ca juma din pt sunt membri din guild care merg free ;), si mai fak taxi la 94 mobs+unik dar acolo e greu de ajuns pt cei care nu stiu caveintrebare, care stie ceva sigur de 11d, cand se baga? poate sa puna ceva un link sau ceva de genul, ms
koila Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 conteaza cum iti faci academia ca sa obtii bufurile, si la noi primii au cate 300, eu mi-am facut singur graduatii, am 2 farmari la ong, 2 barzi 90 care bat non stop, si ii bag cate 1 acolo pe langa cei ce farmeaza (pff mi-au banat un bard, mama lor de figuranti) apoi la lvl 30 il duc pe gheatza la goldbuti in pt si asa in maxim 2 zile face lvl 40, apoi ii dau graduate si delete ^^, asa obtin punctaj maxim, dar iti trebuie multa rabdare.sincer bufurile ajuta f mult, cel putin ala de speed pfff, si ala gold e ca un premium silver 5% la toate ;)la noi merge bine taxi iau 25m pe 10 ore la 85-87, numai ca juma din pt sunt membri din guild care merg free ;), si mai fak taxi la 94 mobs+unik dar acolo e greu de ajuns pt cei care nu stiu caveintrebare, care stie ceva sigur de 11d, cand se baga? poate sa puna ceva un link sau ceva de genul, msTu cand ai luat ban pe bard? azi, ieri, alataieri?
Guest 44ronin Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ieri noapte, mi-a dat o eroare in sbot, si nu mi-am dat seama, a stat toata noaptea asa, dimineatza cand sa ma conectez ciuciu :|, acum am bagat sa imi fak alt bard :)
Kiidu Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 pff nasol de tine.. mie o inceput sa imi fie frica.. poate mil baneaza pe IceTea..
dsK Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 GG dude!!!! GG =) sunt mandru de tine >:) mwhahah ON: ce ziceti sa fac? sa ma schimb din heuksal/fire/cold pe heuksal fire/force? sau pacheon/fire/cold? :Dschimba-te pe pacheon.am luat ban :(( pisamas pe el sa ma pis :| bani cheltuiti aiurea....pe ce criteriu dau mah astia ban ~X( ? nici nu are rost sa mai activez pe forum...bye guys,mi-a facut placere :(da ca sa fii un bower fara minte care apasa 111122223335555 in prostie spameaza skillurile de knock back si strong bow si bomba ...bravo..good choise.. eu zic ca rupi asa cum esti cu cold si fire si heuksal dar daca vrei tu sa schimbi eu zic Force :Dstiu si eu ca bowerii sunt noobi chiar a fost o discutie cu cateva pagini in urma,numa ca mihai nu e genul de om are sa apese 123123 sau sa fie spamer.iar bowerul isi gaseste mai rpd party-uri la job/grind decat glavierul.ai luat ban pe charu ala de ai facut 1 mil sp sau mai aveai un char lvl mare?poate ai noroc si e doar un bug si de marti totul o sa fie ok, pentru voi toti care ati luat ban sper sa se remedieze problema.pe cel mic >.> culmea nu pe cel mare care boteaza,pe cel mic care sta degeaba...
aDyTsU Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 schimba-te pe pacheon.da ca sa fii un bower fara minte care apasa 111122223335555 in prostie spameaza skillurile de knock back si strong bow si bomba ...bravo..good choise.. eu zic ca rupi asa cum esti cu cold si fire si heuksal dar daca vrei tu sa schimbi eu zic Force :D
cri2032 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dude acum mai farmezi alt cont :-S ??? 1milion sp irosite ....Noobzor schimba-te patcheon/fire/cold :D
orezExpandat Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 am luat ban :(( pisamas pe el sa ma pis :| bani cheltuiti aiurea....pe ce criteriu dau mah astia ban ~X( ? nici nu are rost sa mai activez pe forum...bye guys,mi-a facut placere :(ai luat ban pe charu ala de ai facut 1 mil sp sau mai aveai un char lvl mare?poate ai noroc si e doar un bug si de marti totul o sa fie ok, pentru voi toti care ati luat ban sper sa se remedieze problema.
Guest 44ronin Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 eu am un warior acum cu 3m sp :), am uitat sa il scot de la farm :)), si e lvl 84 il duc numa in plvl :), si acum mi-am bagat la farm o glavie, vreau sai fac multe sp uri, ca doar nu ma grabesc, ce spuneti de glavie/force/fire ?
Vyorel903 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 schimba-te pe pacheon. am luat ban :(( pisamas pe el sa ma pis :| bani cheltuiti aiurea....pe ce criteriu dau mah astia ban ~X( ? nici nu are rost sa mai activez pe forum...bye guys,mi-a facut placere :( stiu si eu ca bowerii sunt noobi chiar a fost o discutie cu cateva pagini in urma,numa ca mihai nu e genul de om are sa apese 123123 sau sa fie spamer.iar bowerul isi gaseste mai rpd party-uri la job/grind decat glavierul. pe cel mic >.> culmea nu pe cel mare care boteaza,pe cel mic care sta degeaba... Pacat chiar vroiam sa vad ce ai fi facut la lvl mare la pvp :tiphat: Daca iau si io ban pe Ganja Inebunesc
Equilibrium Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 da ca sa fii un bower fara minte care apasa 111122223335555 in prostie spameaza skillurile de knock back si strong bow si bomba ...bravo..good choise.. eu zic ca rupi asa cum esti cu cold si fire si heuksal dar daca vrei tu sa schimbi eu zic Force :DNu va inteleg, de ce sunteti toti ofticosi pe arcasi? Voi nu spamati skilurile? Voi nu dati knockback sau bladeri knockdown? Fiecare are avantajele si dezavantele sala. Obisnuitiva cu asta.Arcasul joaca asa pentru ca nu are cu ce altcevaare doar cateva skill-uri bune de dat dmg, nu ca voi "n" skill-uri. Incercati sa va obisnuiti asa ca mai vine acuma inca un degree si nu se stie ce skill-uri vor mai aparea. :))
lixandra Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 E cineva pe Helios cu un char mai maricel si ma poate ajuta la Cerberus :) (sa-l aiba facut sau sa fie in desfasurare)?