Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted (edited)

Am luat si eu ban pana cand tine banu asta?

2110 sau pana la urmatoare inspectie...

@aDyTsU azi la ora 6 (18.00)

Edited by koila
Guest 44ronin
Posted

:beer: Sall dau la schimb un 44 wizrd\cleric p phoenix p un car 42 chinez cu glavie p uranus

Astept propunerile

42 lvl nu e char, pana si gold botii mei au mai mult :),

btw , sal all, sunt Simb0lik si joc pe apollo

Azi, la ora 18:00 sau 19:00 nu stiu sigur :)

fw e astazi la ora 19:00 , si eu abia azi noapte mi-am dat seama .... prima data am crezut ca e duminica la 19:00 :(, si asta e naspa multi din guild nu au cum sa vina , sper ca si turcii sa fi fakut aceeasi greseala :)

Posted

44ronin este mult mai frumos sa joci pana in 7 deg silk .... Dar esti prea obsedat de sro incat tii calculatorul aprins pentru banii facuti de goldboti....

Una este cand esti mic si faci 5* cu prietenii , mergeti pe drumuri ocolitoare pe care thifii nu vin , atunci pvp'ul era misto.

:bananadance2: Alt +7 facut si fail +8 :))

EDIT:

Sa stii cel mai mare caracter al meu este lvl 21 ....

Ai dreptate un sunner cu cleric bard si warrior in spate o omoara pe medusa ce furmos ...

Same cu thifii cu un warrior in spate... Singur nu faci 2 bani ;)

Daca vii aici te dai mare si te iei de altii o sa ai respect mare ... Cel putin din partea mea ai repect T.U.R.K :tiphat:

EDIT 2: Roc nu este prea puternic pentru 10deg ... Noi sunt suntem organizati

Guest 44ronin
Posted

7d hmm, nu ai sa stii niciodata cum e la medussa :P, sau la roc, btw e mult prea puternik roc pt 10d, si de ce sa te feresti de hoti cand poti sa te bati parte in pt, si eu sunt hunter , daca am un warior in spate la trade ucid orice :)

Posted

7d hmm, nu ai sa stii niciodata cum e la medussa :P, sau la roc, btw e mult prea puternik roc pt 10d, si de ce sa te feresti de hoti cand poti sa te bati parte in pt, si eu sunt hunter , daca am un warior in spate la trade ucid orice :)

Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , umbli la job cu unsuit... :clap:

Eu sunt thif si nu imi place decat un singur lucru , acela de a omora animalul si sa imprastii marfa pe toata harta

Posted

cand incerc sa ma conectez la Sb*t ...imi apare eroare:"wrong login credentials"

d c imi apare ???

parola gresita sau ceva in gen..

vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e FW si am premium activ si nu o sa pot sa merg :( :banghead:

Guest 44ronin
Posted

44ronin este mult mai frumos sa joci pana in 7 deg silk .... Dar esti prea obsedat de sro incat tii calculatorul aprins pentru banii facuti de goldboti....

Una este cand esti mic si faci 5* cu prietenii , mergeti pe drumuri ocolitoare pe care thifii nu vin , atunci pvp'ul era misto.

:bananadance2: Alt +7 facut si fail +8 :))

EDIT:

Sa stii cel mai mare caracter al meu este lvl 21 ....

Ai dreptate un sunner cu cleric bard si warrior in spate o omoara pe medusa ce furmos ...

Same cu thifii cu un warrior in spate... Singur nu faci 2 bani ;)

Daca vii aici te dai mare si te iei de altii o sa ai respect mare ... Cel putin din partea mea ai repect T.U.R.K :tiphat:

EDIT 2: Roc nu este prea puternic pentru 10deg ... Noi sunt suntem organizati

doar daca farmezi, sa zicem ai cel mai mare char de lvl 21... sa fim seriosi totusi si sa nu ne plangem de mila

Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , umbli la job cu unsuit... :clap:

Eu sunt thif si nu imi place decat un singur lucru , acela de a omora animalul si sa imprastii marfa pe toata harta

trea ba e in felul urmator, cand faci trade 10-15* cu trader 100

apar hoti pana la lvl 108 asa ca tre sa fii tot timpul pregatit :), si hotii, is hoti incerca sa fure care poate mai mult, pana acum sincer nu am gasit hoti care sa vina organizat intr-un pt bazat sa rupa sa fure marfa si sa dispara cu ea, am avut job warr dar totul sa redus la warr si care pe care omoara :)

Posted

re re re re !

Imi luai si eu char pe rome :D! Care aveti guilda de romani sau ceva aseamanator ! am lvl 95 nick HoMeR2 :D ! vreau si eu doar guilda si comunitate nu vreau gold sau prostii :D!

Pm me care mai suntei pe rome ! :D!

Salut, te invit la mine in guilda, da pm lui o0_MEDUSA_0o pentru invite :)

Posted

Va mai intreb ceva, daca nu sunt prea sacaitoare: ce fac cu job-ul de hunterita :))? Am dat click stanga, nimic. Click dreapta, nimic. Am incercat sa-l pun ca si item, tot nimic :)). Cine-mi spune si mie :D?

Posted

De la o exterma la alta , ba thif npc ba player... Thifii sunt ushor omorati de wizz [ cu sun :blink: ] fara nici other buff.

Daca nu ai mai vazut uita-te

lixandra la job sunt 3 tipuri .. Trader [Merchant] care obisnuiestesa stea pe camila , Hunter care merge pe langa trader si o apara de THIEF ..... si Thief care fura traderull [ daca este mai mare ca hunter si trader ii omoara apoi Camila/Calul/Boul , marfa ajunge pe jos , Thieful invoaca animalul ... [ camila/cal/bou ] strange marfa de pe jos si isi da un teleport care dureaza 3-5 minute nu stiu sigur , ajunge in Thief Town si vinde marfa :D

Este Hunter Manager in fiecare oras , dai join si dupa dai iar si alegi Create Hunter Name... [ un nume care iti place sau ceva...]

Daca faci trade de 1* thifii nu te pot ataca ... Dor daca esti sub lvl 40

EDIT : Ca sa pui jobul pe tine trebuie sa iti cumperi Hunter card sau asa ceva... De la Hunter Manager [ unde te-ai facut hunter ] , O sa il ai in inventar dai click pe el si il pui pe caracter in fereastra unde arata Armele si Armurile :)) nu pe jos ___________________________ Ti click apasat cand iltrag pe tine..

Si eu am dat EDIT ...

Moderatorul si cu iubita in dormitor:

M:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta.

I: - Ma doare capul.

M: (ii da o palma peste bot)

I: - Ce a fost asta!!!

M: - Warn pentru OFF Topic!

Doar un bancnu este vorba de nimeni...

Posted

Eu am intrebat cum activez job-ul de hunterita :).

Da , te duci la hunter agent si iti alegi un alias

Am luat ban pe 100 de ani se mai poate face ceva?

Da , sa iti faci un char nou sau sa joci alta vs de SRO

Posted

Da , te duci la hunter agent si iti alegi un alias

Da , sa iti faci un char nou sau sa joci alta vs de SRO

Nu mai am rabdare de alt caracter am avut nuker de 97 mai am vreo 2 caractere de 76 dar nu mai am rabdare sa le cresc.

Posted

De la o exterma la alta , ba thif npc ba player... Thifii sunt ushor omorati de wizz [ cu sun :blink: ] fara nici other buff.

Daca nu ai mai vazut uita-te

oh yeha genocide FTW :D acum satan s-a dat pe rogue.. :D rupe si mai tare baiatu mai ales cu +9 :X pacat ca vrea sa vanda acc. :((

Posted

42 lvl nu e char, pana si gold botii mei au mai mult :),

btw , sal all, sunt Simb0lik si joc pe apollo

fw e astazi la ora 19:00 , si eu abia azi noapte mi-am dat seama .... prima data am crezut ca e duminica la 19:00 :(, si asta e naspa multi din guild nu au cum sa vina , sper ca si turcii sa fi fakut aceeasi greseala :)

Mai u vezi cand am spus eu asta :blink: ? In mai :)) .Tu chiar asa de obsedat esti de jocu asta sa stai non stop :pumn: cu gold boti online sa faci si u cativa banuti?Da uimeste-ma si spune-mi cat gold castigi cu toti boti intr-o zi :-? .

Posted

oh yeha genocide FTW :D acum satan s-a dat pe rogue.. :D rupe si mai tare baiatu mai ales cu +9 :X pacat ca vrea sa vanda acc. :((

Acum Satan #-o

Si Catalyst a incercat sa isi vanda contu dar intr-un final nu a mai facut nimic ....

Cei de pe elitepvpers to spuneau ca nu e contul ei ... Ce ipocriti :comp1:

Guest 44ronin
Posted

pff, am fugit la fw, turcii au adunat 10 pt, o sa fie greu de aparat , mai ales ca acum nu mai trebuie hammer, stau toti ca nataraii in res negru cu bufuri si dau cu comon atack :|, gl all care participa la fw :)

Posted

Eu am intrebat cum activez job-ul de hunterita :).

Iti trebe level 20, te duci la Hunter Guild care e in Constantinopol, dai join, iti alegi un alias, iti cumperi pelerina de hunter si gata :).

Cand sunt traderi iti pui pelerina pe tine si ii protejezi de thiefi, dar tu acuma nu ai ce face cu Hunter, mai bine fa-te Trader.

Posted

Iti trebe level 20, te duci la Hunter Guild care e in Constantinopol, dai join, iti alegi un alias, iti cumperi pelerina de hunter si gata :).

Cand sunt traderi iti pui pelerina pe tine si ii protejezi de thiefi, dar tu acuma nu ai ce face cu Hunter, mai bine fa-te Trader.

Asa da :). Merci!

Posted

Mai u vezi cand am spus eu asta :blink: ? In mai :)) .Tu chiar asa de obsedat esti de jocu asta sa stai non stop :pumn: cu gold boti online sa faci si u cativa banuti?Da uimeste-ma si spune-mi cat gold castigi cu toti boti intr-o zi :-? .

El strange intr-o zi mai mult decat ai avut tu vreodata :P

ON: E cineva pe aici care face farm pe perioade mai lungi de timp? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...