Guest GotRulleZ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 De unde pot sa iau sbot sau nu se mai poate lua.
ciupilan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 De unde pot sa iau sbot sau nu se mai poate lua.nu se mai poate lua :))) si pune si tu imaginea la semnatura nu in posturi :))))
lixandra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 daca vrei warrior.baga la 1h,2h,dual axes si la cleric..FULL STR !Merci! Btw, cat e "FULL"?lixandra: euro e greu, mai bine iti faci un caracter chinez care e mult mai usor si mai ieftin :) Tu faci ce doresti, eu ti-am dat un sfat :)Poate o fi mai greu dar cateodata asta e frumusetea unui joc :).O sa fac maine char-ul. Daca e cineva pe Helios si are niste gold in plus nu ma supar :whistle: :D.
lucicam Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Merci! Btw, cat e "FULL"?cand zici FULL STR inseamna ca bagi toate punctele numai la STR , Iar cand zici FULL INT inseamna ca bagi toate punctele numai la INTApropo, ce s-a intamplat de serverele au ajuns Full din nou ?? :S
Guest GotRulleZ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 voi ce bot , folositi ? , cine are cont de sbot , pe 2 ip ?
Adii Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 eu nu inteleg ceva momentan nu functioneaza clientlessu da serverele is full(( presupun ca firmele de gold au deja clientless altfel nu imi pot explica .GotRullez sbot-ul este mai folosit . are cateva avantaje pe langa pretul mult mai mic decat al celorlate programe de bot. Il poti folosi pe 2 compuri . momentan nu merge cumparat
bad_smile Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 :(( mi am formatat calculaturul si acum nu mai pot instala silkul dc apas pe butonul de instalare nu se intampla nimic e inghetat... aveti ceva sugesti?
AHIL3 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 rascoleam sho prin youtube si am gasit ceva interesant :-? hmm asta a fost tot cu ignore? cn stie cunoaste :)) plss look at this Deidara
Iulian1990 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 rascoleam sho prin youtube si am gasit ceva interesant :-? hmm asta a fost tot cu ignore? cn stie cunoaste :)) plss look at this Deidara :)) saracu Deidara :)) dupa 2 critice de 25 si 27k ce mai putea sa faca Dar am impresia k nu avea 100 deidara pt k nu avea spera sos ...
Guest pupu92 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Deci downloadez jocul, il instalez, cand il deschid imi apare un dreptunghi negru in mijlocul ecranului. Am asteptat 10 min. nimica. L-am instalat din nou acelasi rezultat. Nu e bun Pc-ul meu pentru SilkRoad?
lixandra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Daca spui si ce configuratie ai, poate ti se spune daca e bun sau nu. Cu un 256 placa video si 512 ddrami ar trebui sa mearga ca uns.
Guest pupu92 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Daca spui si ce configuratie ai, poate ti se spune daca e bun sau nu. Cu un 256 placa video si 512 ddrami, ar trebui sa mearga ca uns.Mai necesita ceva?Am 1,25 GB ram, placa video nu sunt sigur dar ma uit.
lixandra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Manca-i-ar Gaia pe aia care lasa afk fara store in joc ca tin serverele aglomerate :). Ce naiba sa te conectezi... nu e nici o metoda sa faci rost de slot, nu :(?
aDyTsU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Manca-i-ar Gaia pe aia care lasa afk fara store in joc ca tin serverele aglomerate :). Ce naiba sa te conectezi... nu e nici o metoda sa faci rost de slot, nu :(?cum sa nu..se numeste premium :D bagi 150silk sau 200 sau 300 depinde de care premium vrei sa iti iei.. :D si intri din prima si pentru cateva ore pe azi ai xp/sp mai mult dar tine doar o luna .. :P
Xriminal Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Daca spui si ce configuratie ai, poate ti se spune daca e bun sau nu. Cu un 256 placa video si 512 ddrami ar trebui sa mearga ca uns.mdah...ma voi cand intrat pe forum dati direct la ultimele postari?....in primul post scrie mare ce necesita silkroad:)....uitate mah acolo si ai sa vezi ce iti cere....si cred ca versiunea nui buna incearca de pe www.silkroadonline.net si cred ca e ceva de la kit de instalare :comp1:EDIT: lixandra nu doar sa ai slot...in fiekre zi ai cate 3 ori pe zi cand iti da 60% exp mai mult:),si iti da mai multe atribute:)uitate pe Item Mall si ai sa vezi ceti da un premiu timp de 28 zile:) 150 silk 15$:)...
aDyTsU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Hmmm, cu 150 silk pot avea slot?Dap.. poti sa iti iei premium silver cu 150silk si ai 3 ore pe zi xp/sp 60% increase si intri din prima pe server oricand la orice ora :D.. 150silk=45lei :D
amoniaku Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ce sa intamplat cu serverele de sunt full.....clientless nui, populated nui nu pricep:|
Xriminal Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dap.. poti sa iti iei premium silver cu 150silk si ai 3 ore pe zi xp/sp 60% increase si intri din prima pe server oricand la orice ora :D.. 150silk=45lei :Dasta am zis si eu...postezi deaiurea:))mdah amo....in sro o minune nu tine mai mult de 4 5 zile:)))baram dear baga client less..fmmm:((
aDyTsU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ai dat edit dupa ce am postat eu ..cand am postat eu nu dadusei edit ;) tu ai dat edit degeaba.. :D si eu vreau clientless .. :hair:
devil921 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Care e cel mai bun build pentru Bow full STR :-? ? Astept parerile voastre !! :beer: Multumesc !!! :tiphat:
cri2032 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Care e cel mai bun build pentru Bow full STR :-? ? Astept parerile voastre !! :beer: Multumesc !!! :tiphat:Vs chinezi... bower/force/fire Vs euro bower/ice/fire/light sau bow/fire/cold Vs warlok warrior.cleric rogue/cleric la 100 USELESS
Guest GotRulleZ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 cand se poate lua dinou Sbotul ? . vreau sami fac cont de sbot., ca am inteles ca celellalte boturi risti sati iei ban ., Ibotul este bun ? dak cumpar silk mai iau ban ? cine poate sa faca cu mine sbotul sa imparta contul de sbot ca am auzit ca pot sa foloseasca 2 acelasi cont de sbot . ,
devil921 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 cand se poate lua dinou Sbotul ? . vreau sami fac cont de sbot., ca am inteles ca celellalte boturi risti sati iei ban ., Ibotul este bun ? dak cumpar silk mai iau ban ? cine poate sa faca cu mine sbotul sa imparta contul de sbot ca am auzit ca pot sa foloseasca 2 acelasi cont de sbot . ,Sbotu deschide 1 data pe an "usa" unor noi clienti,dar nimeni inafara de staful SBot nu stie cand se intampla asta :-?? .Da poti sa iei ban daca cumperi silk eu am luat ban 7 zile pentru ca am folosit bot dar eu nu ma mai logasem pe cont de 3-4 luni si aveam si silkuri bagate.
Rubik Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Manca-i-ar Gaia pe aia care lasa afk fara store in joc ca tin serverele aglomerate :). Ce naiba sa te conectezi... nu e nici o metoda sa faci rost de slot, nu :(?sunt companii de buti care lasa cate 50 de playeri in oras afk in acelasi loc. :| bot powah !