sweet_boy_eu Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 (edited) am luat ultima versiune de sbot si dupa ce ii dau start client... apare aceasta eroare :|http://img685.imageshack.us/img685/2158/84703098.png aveti vreo idee ce poate avea ? :|... :tiphat:edit@Koila : ms mult :)@Iulian1990 : pana marti sau cel mult 2 sapt de la bagarea lor :) Edited February 4, 2010 by sweet_boy_eu
koila Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 am luat ultima versiune de sbot si dupa ce ii dau start client... apare aceasta eroare :|http://img685.imageshack.us/img685/2158/84703098.png aveti vreo idee ce poate avea ? :|... :tiphat:fa update la client
Iulian1990 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aveti idee aproximativ cat o sa tina avatarele astea ?
aDyTsU Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 LA voi ce preturi au GDF..golden dragon flag sau cum le zice.. ca la noi ajunge de la 200m in sus.. nustiu de unde le iau astia si nici ce atributii au..daca aveti idee pls help :tiphat:
Kiidu Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 heh am inteles ca iara s-a facut update.. they are soo baddd muthafuckers..@devil frate iti trimit prin posta un manual de sro by ME dami adresa ta in pm te rog :) @iulian aprox 2-3 saptamani.. cam asa tin toate
devil921 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Care e faza cu honor weapon :-??Cum poti sa castigi honor?Cumva cu Academya?
dsK Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 LA voi ce preturi au GDF..golden dragon flag sau cum le zice.. ca la noi ajunge de la 200m in sus.. nustiu de unde le iau astia si nici ce atributii au..daca aveti idee pls help :tiphat:gdf se castigau inainte la event,atunci erau considerate un fel de dressuri.gdf iti da de fapt 2 str si 2 int.acum se gasesc si la amgic pop ^^ in rest nimic interesant la ele.la noi pe srv sunt 80m-150m am vandut eu acum 3 zile gdf female cu 150m =))Care e faza cu honor weapon :-??Cum poti sa castigi honor?Cumva cu Academya?da,cand cresti noobi in academie primesti 1 hp pt fiecare level pe care il face la tine in academie de la lv 1 la 40... deci daca cresti un player de la lv 1 la 40 o sa primesti 40 hp,cand strangi 2500 iti poti cumpara sun.ca sa repari arma trebuie sa cumperi alte prostii tot cu hp.10 hp costa sa repari odata sau de 5 ori nu mai stiu exact.ce fain e de voi...pe eos lucrurile au luat-o razna...un weapon elixir 1 m...un gdf e minim 300 m un pro elixir e 600k dsk ms..nu stiam de faza q hp-ul de la academie..dar adevarul e ca nu are rost sa te chinui sa iti cumperi armele..alea..nu merita ..pe vremuri erau bune .. academia se merita pt buff-rile alea ce iti dau speed , dmg , etc parerea mea..pe saptamana viitoare primesc card-ul pt plati online si am inteles ca paypal isi ia un comision..apoi trebuie sa astept o confirmare..si dupa aia pot cumpara ce vreau :( ...credeti ca va mai fi black angel dress disponibil ? mshp=honor points sa nu va ganditi la HP ca health points.dressul o sa fie disponibil 3 sau 4 saptamani....cu putin noroc pt doritori chiar 5. dsK gdf pe care tu l-ai vandut :)) a ajuns 100mil pe stall :))eu il cumparasem cu 80m si l-am vandut cu 150m...afacere buna nu? da adevarul e ca la noi pe srv gdf e 80m 120m maxim..:))
devil921 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 gdf se castigau inainte la event,atunci erau considerate un fel de dressuri.gdf iti da de fapt 2 str si 2 int.acum se gasesc si la amgic pop ^^ in rest nimic interesant la ele.la noi pe srv sunt 80m-150m am vandut eu acum 3 zile gdf female cu 150m =))da,cand cresti noobi in academie primesti 1 hp pt fiecare level pe care il face la tine in academie de la lv 1 la 40... deci daca cresti un player de la lv 1 la 40 o sa primesti 40 hp,cand strangi 2500 iti poti cumpara sun.ca sa repari arma trebuie sa cumperi alte prostii tot cu hp.10 hp costa sa repari odata sau de 5 ori nu mai stiu exact.Multumesc :tiphat:
leoky1208 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ce fain e de voi...pe eos lucrurile au luat-o razna...un weapon elixir 1 m...un gdf e minim 300 m un pro elixir e 600k dsk ms..nu stiam de faza q hp-ul de la academie..dar adevarul e ca nu are rost sa te chinui sa iti cumperi armele..alea..nu merita ..pe vremuri erau bune .. academia se merita pt buff-rile alea ce iti dau speed , dmg , etc parerea mea..pe saptamana viitoare primesc card-ul pt plati online si am inteles ca paypal isi ia un comision..apoi trebuie sa astept o confirmare..si dupa aia pot cumpara ce vreau :( ...credeti ca va mai fi black angel dress disponibil ? ms
cri2032 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Uuuauuu 12 crit :))... :photo: Uite +100.... http://img403.imageshack.us/img403/7355/sro2010020416534356.jpgp.s: Eu doar il am... dsK gdf pe care tu l-ai vandut :)) a ajuns 100mil pe stall :))@Avatarele tin peste o luna... Dar ei spun pana se termina stock .....
Equilibrium Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Uuuauuu 12 crit :))... :photo: Uite +100.... http://img403.imageshack.us/img403/7355/sro2010020416534356.jpgp.s: Eu doar il am... dsK gdf pe care tu l-ai vandut :)) a ajuns 100mil pe stall :))@Avatarele tin peste o luna... Dar ei spun pana se termina stock .....Felicitari! De cand caut eu un asa arc :wub: ...Acuma sunt in cautare de arc de lvl 90 si deabea gasesc unu cat de cat bun :)
Vyorel903 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Parca imi imaginez un char european cu un staff sa il tina asa ca pe 2h si sa ii dea la manghyang cu staffu in cap sa dea crit :crazy:
Random Hero Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 am inteles ca paypal isi ia un comision..apoi trebuie sa astept o confirmare..si dupa aia pot cumpara ce vreau PayPal iti iau 1,5$ de pe card (parca atat era, nu mai stiu sigur suma) pana confirmi cardul cu codul de pe extrasul de cont. Dupa ce faci asta, ei iti dau banii inapoi.
lixandra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ziceti-mi si mie cum fac ca warrior sa fie mai puternic pe one handed sword. La ce sa mai fac level up? La caster? La buff? Si ce anume :)?Am inceput un char european dar nestiind ce sa fac, am cam bagat punctele aiurea. Levelele sunt imprastiate haotic, si pe la bard, si pe la cleric, peste tot. Vreau sa fac un char european nou. Ce recomandati, cum sa bag punctele si la ce sa fac level up :)?
dsK Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ziceti-mi si mie cum fac ca warrior sa fie mai puternic pe one handed sword. La ce sa mai fac level up? La caster? La buff? Si ce anume :)?Am inceput un char european dar nestiind ce sa fac, am cam bagat punctele aiurea. Levelele sunt imprastiate haotic, si pe la bard, si pe la cleric, peste tot. Vreau sa fac un char european nou. Ce recomandati, cum sa bag punctele si la ce sa fac level up :)?daca vrei warrior.baga la 1h,2h,dual axes si la cleric..FULL STR !
Equilibrium Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 (edited) lixandra: euro e greu, mai bine iti faci un caracter chinez care e mult mai usor si mai ieftin :) Tu faci ce doresti, eu ti-am dat un sfat :) Edited February 4, 2010 by Equilibrium
Trane Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 lixandra: euro e greu, mai bine iti faci un caracter chinez care e mult mai usor si mai ieftin :) Tu faci ce doresti, eu ti-am dat un sfat :)Ch nu sunt mai ieftini decat euro.
aDyTsU Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ch nu sunt mai ieftini decat euro. :crazy: Sa luam galvier..la 100 set frumos si glavie.. sa luam Warrior.. pai 2h bun ..1h si shield bun.. axe..depinde de ce skilluri ai bagat.. un cleric acolo macar pt un heal calumea ...deci care e mai scump adica la care iesi mai ieftin? ...bine ca la pvp se vede diferenta ca normal ca warrioru daca stii sa joci rupe dar nah vorbeam de bani :PEdit: si daca vorbeam de sp ..tot aia e..ca warrior/cleric mananca mai mult :P
Equilibrium Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ch nu sunt mai ieftini decat euro.Cel putin la mine pe server asa e... mai rentabil un chinez decat un euro :)
devil921 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cum se pune avatarul la guild?Trebuie o imagine speciala sau ar merge orice imagine?Multumesc :tiphat: Stiu ca a mai fost postat da mi-e lene sa caut :P
cri2032 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Daca ti-a fost lene sa cauti foloseste butonu' SEARCH @badfist :beer: How To Use:1 - Choose the suitable Emblem.2 - Copy it in your Silkroad Folder.3 - Decide Weather it is for your Guild (Right Emblem) or for your Union (Left Emblem).For Guild Emblem Name it GuildMark.bmp, or For Union Emblem Name it UnionMark.bmp.4 - Go to Guild Manager NPC in game Found in all Cities And Purchase The suitable item.If you have an emblem already u need to purchase the Deletion item and the Creation Item.5 - Close the npc window and right click the Item you bought, if you did everything righta confirmation will appear and the emblem will be white for 5 minutes or so then it will appear.
Adii Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 m-ar interesa un char euro pe xian . sa fie 90+ si full farm 100+ mi-am facut spera sos +5 de 64 din fix 5 elx )))si tot asa am facut un +6 pacat ca nu era un item valoros am dat la misto pe un pantalon de 22 lv )) si o intrat +6
aDyTsU Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Gz..mda si mie faild azi la +6 glavia de 98.. :( eh noi sa fim sanatosi o iau de la inceput cu + totusi care ar fi pretu la un staff de 90+6? ..
devil921 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 :-?? Gz..mda si mie faild azi la +6 glavia de 98.. :( eh noi sa fim sanatosi o iau de la inceput cu + totusi care ar fi pretu la un staff de 90+6? .. Cred ca injur de 120-140 mil :-?? pt ca nu are prea multe bluuri.
Xriminal Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 :-?? Cred ca injur de 120-140 mil :-?? pt ca nu are prea multe bluuri.iar incepi sfatosule=))))pana la urma ady dam un reset critical? poate intra crit 12 =)))ma incearca sa pui str int 6...si il dai cam cu 100-120mhnah acuma depinde de server...la mine pe rome full blue de 90 +6 e cam 130-200m depinde de vanzator...noh succes la vanzare:P