Lord_Bogdan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Stafful de la sbot e plin de handicapati... nu mi-a mers botul o saptamana, le-am zis sa faca dracului ceva, mi-au dat warn si mi-au spus sa astept pana la 12 noaptea gmt+1... apoi am mai facut un topic ca nu mi-au rezolvat problema.. si au vrut sa-mi dea suspend... doamne ce dobitoci.. pentru ca le-am cerut ajutor ma ameninta.. si cacaturi de astea..
aDyTsU Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 heh xD cateva reusite :) GZ :clap: ... eh pana am intrat eu toti unicii erau morti pe prapad numai intri? .. :P
Pinti Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Salutare, astăzi după acel update, am încercat să intru in joc, îmi intră frumos în joc, ma loghez pe cont şi când să îmi apară characterele era gol, iar după 2 secunde a apărut eroarea aceasta: This is incorrect file version, Please reinstall the Silkroad Online game client. Bun, l-am reinstalat din nou, a făcut update-ul cum trebuie, am şters vechii regiştrii, am dat restart, dar totuşi nimic. Contul nu are nimic, a intrat un prieten de-al meu pe el şi nu are niciun ban. Nu ştiu ce să mai fac, dacă a întâmpinat cineva vreodată această eroare sau ştie cumva cum să rezolv această problemă, vă rog să îmi spuneţi şi mie, vă rog. Mulţumesc ! :(
koila Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Salutare, astăzi după acel update, am încercat să intru in joc, îmi intră frumos în joc, ma loghez pe cont şi când să îmi apară characterele era gol, iar după 2 secunde a apărut eroarea aceasta: This is incorrect file version, Please reinstall the Silkroad Online game client. Bun, l-am reinstalat din nou, a făcut update-ul cum trebuie, am şters vechii regiştrii, am dat restart, dar totuşi nimic. Contul nu are nimic, a intrat un prieten de-al meu pe el şi nu are niciun ban. Nu ştiu ce să mai fac, dacă a întâmpinat cineva vreodată această eroare sau ştie cumva cum să rezolv această problemă, vă rog să îmi spuneţi şi mie, vă rog. Mulţumesc ! :(intri cu Loader sau cu clientul original?
Pinti Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 cu client-ul original, chiar nu stiu ce sa ma mai fac.. :(
Equilibrium Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Salutare, astăzi după acel update, am încercat să intru in joc, îmi intră frumos în joc, ma loghez pe cont şi când să îmi apară characterele era gol, iar după 2 secunde a apărut eroarea aceasta: This is incorrect file version, Please reinstall the Silkroad Online game client. Bun, l-am reinstalat din nou, a făcut update-ul cum trebuie, am şters vechii regiştrii, am dat restart, dar totuşi nimic. Contul nu are nimic, a intrat un prieten de-al meu pe el şi nu are niciun ban. Nu ştiu ce să mai fac, dacă a întâmpinat cineva vreodată această eroare sau ştie cumva cum să rezolv această problemă, vă rog să îmi spuneţi şi mie, vă rog. Mulţumesc ! :(Incearca sa reiei clientul de pe site ca si eu am avut aceeasi problema, dar l-am luat de la un prieten jocu pe stick.
Wow-Raptors Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Voua va merge fratilor in momentul acesta Silkroad? Oficialul? ca mie nu....de alaltaieri e in mentenata si nu-mi merge? Voua va merge? :comp1: :crybaby:
koila Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Voua va merge fratilor in momentul acesta Silkroad? Oficialul? ca mie nu....de alaltaieri e in mentenata si nu-mi merge? Voua va merge? :comp1: :crybaby: Da. Dar mia ramas blocat un char si nu pot intra pe el. cu alte charuri pot intra dar cu principal nu.
Wow-Raptors Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Eu nu pot intra in joc.....cica e in mentenanta...ce drq are?
aionys Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 baietii :D am si eu o intrebare pentru astia mai experimentatii si pt tzuyoshii se stie fara numar :)) ! @tzu ai zis acum cateva pagini ca nu se mai poate face chargeback in sro ! Este adevara ?ca am cumparat un char cu prem+ si vreau sa stiu daca tipul poate face chargeback ?
koila Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 baietii :D am si eu o intrebare pentru astia mai experimentatii si pt tzuyoshii se stie fara numar :)) ! @tzu ai zis acum cateva pagini ca nu se mai poate face chargeback in sro ! Este adevara ?ca am cumparat un char cu prem+ si vreau sa stiu daca tipul poate face chargeback ?Se poate, dar el o va lua direct in brate, doar daca vrea sa iti faca rau poate face chargeback, de unde lai cumparat? uitate la silk history sa vezi prin ce metode a luat silk.@Wow-RaptorsCateva reguli de respectat in topic:Fara link-uri de download la boti. Fara cereri de boti.Sanctiuni: de la 2-5 zileFara vanzari de caractere sau conturi. Pentru acestea ve-ti folosi sectiunea de reclama a forumuluiSanctiuni de la 2-5 zileFlame-urile la adresa altor useriSanctiuni de la 1-2 zileOrice post offtopic in care sunt injurii sau continuarea unei certiSanctuni de la 3-15 zilePosturile offtopic care nu au nicio legatura cu joculSanctiuni de la 0-3 zileImaginile vor fi postate doar sub forma de link sau thumbnail, orice imagine mare care deformeaza forumul va fi avertizata, daca se repeta pedeapsa va fi de suspend 3 zile.Incearcati sa folositi pe cat posibil functia de edit pentru a evita posturile duble.
Wow-Raptors Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Cui ii merge jocul momentan? adica sa se joace? mie cand intru in el imi zice ca e in mentenanta si sa intru pe situl lor pt noutati....ce are?@SALAM30 tie iti mere?
salam30 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 intrebare capcana .aveti lagg ...ca eu mai am putin si raman fara par in cap
aDyTsU Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 deocamdata la spot e bine nu prea e lag.. :-? prin oras am prins un lag de valeeei :angry1: azi nu prea o fost zi buna ..shield de 90 distroy la +6.. :sef: si shield de 94 faild la +7 =((
Adii Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 da imi merge bine jocu sunt cu 2 si nam probleme . server Xian
Kiidu Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 esti prost sau prost? daca majoritatea se plang de lag sau pun poze cu reusite in alchimie se poate sa nu le mearga jocu? THINK THEN TALK
aDyTsU Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 BA NU INTELEG VOUA VA MERGE JOCUL?daca ai probleme la upload da ENTER de multe ori si pana la urma se face updatu.. daca ai probleme in joc incearca sa downladezi din nou clientu de pe site il instalezi si vezi ;) cum au zis baietii pe paginile din urma.. :DEdit: pe windows 7 oare merge sro? am un prieten si are probleme si o bagat vista la loc :-?Edit 2 : incearca sa il iei si sa instalezi din nou :P
Wow-Raptors Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 daca ai probleme la upload da ENTER de multe ori si pana la urma se face updatu.. daca ai probleme in joc incearca sa downladezi din nou clientu de pe site il instalezi si vezi ;) cum au zis baietii pe paginile din urma.. :DEdit: pe windows 7 oare merge sro? am un prieten si are probleme si o bagat vista la loc :-?Am instalat jocul..intru in el...ma conectez pe serverul Xian si cand intru nu vad nici un character...dau sa creez altul si zice Invalid file version(ceva de genu) de la ce sa fie oare asta? si cum pot sa rezolv?EDIT: TREBUIE SA IAU IAR JOCUL DUPA SITE SI SA-L INSTALEZ?
leoky1208 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 daca ai probleme la upload da ENTER de multe ori si pana la urma se face updatu.. daca ai probleme in joc incearca sa downladezi din nou clientu de pe site il instalezi si vezi ;) cum au zis baietii pe paginile din urma.. :DEdit: pe windows 7 oare merge sro? am un prieten si are probleme si o bagat vista la loc :-?eu win 7 folosesc din iulie..si niciodata nu am avut prob q sro :nanana: o prietena a reinstalat jocu.,.l-a downladat din nou si cand se logheaza ii da dc pe orice cont ar incerca..vreo sugestie?
Equilibrium Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 daca ai probleme la upload da ENTER de multe ori si pana la urma se face updatu.. daca ai probleme in joc incearca sa downladezi din nou clientu de pe site il instalezi si vezi ;) cum au zis baietii pe paginile din urma.. :DEdit: pe windows 7 oare merge sro? am un prieten si are probleme si o bagat vista la loc :-?Dap, merge fara probleme si inca merge foarte bine. Iti spun din propria experienta si nu sunt singuru :P.
Wow-Raptors Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Deci trebuie sa downlaodez inca odata jocul si apoi sal instalez si o sa vad characterele din joc?
koila Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Am instalat jocul..intru in el...ma conectez pe serverul Xian si cand intru nu vad nici un character...dau sa creez altul si zice Invalid file version(ceva de genu) de la ce sa fie oare asta? si cum pot sa rezolv?EDIT: TREBUIE SA IAU IAR JOCUL DUPA SITE SI SA-L INSTALEZ?daca nu iti apare charul si iei Disconect urmeaza pasii astiaHello, maybe my tip is not working for other reasons, but i will try to explain again starting in 0.1.- Remove Silkroad Online from your PC and then restart your system.2.- Reinstall: SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_225 and wait to update to version 1.233.3.- Restart your pc and then follow the other lttle steps.Remember: - RUN (manually without silkroad.exe or sro_client.exe) HSUPDATE.exe from hackshield folder locate into the Silkroad original installation folder.- After that COPY the sro_client.exe file and OVERWRITE the file in the original installation foldersursa rev6