koila Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 EDIT : http://img687.imageshack.us/i/problem2398.jpg/ stie cineva ce s-a intamplat? >_<pana de curent....ar fi super misto cu taxa (oricum NOOB sa fii sa nu realizezi ca acum platesti taxa, taxa-> premium de orice fel #-o ) atunci ce site isi va permite sa plateasca 15$\ luna de exemplu la 100-250-400 de caractere? Nu zic ca nu ar plati atat timp cat eu am vazut foarte multi goldboti cu premium.
AHIL3 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 acum 2 ani erau niste wizards goldboti la ishade.erau singurii goldboti euro,si aveau premium pe ei ,grab pet si toate cele...un prieten invatase sa le fure si zicea ca toate au pe ele in jur de 150 silk-300 silk.nu stiu acum cum mai sta treaba ca nu prea am mai avut treaba cu zona "karakoram"am un coleg de clasa care acum cativa ani ia sps cnv cum sa afle id/pw de la gb si a intrat odata pe unu avea vreo 5m gold sa uitat in storage vreo 70 de elixire...in fine sa delogat si a intrat peste un timp sa se mai uite si a vazut ca facuse vreo 20m avea mai multe elixire si sa uitat in guild si a vazut ca era un guild in care erau numai gb si cand sa dus la storage guild :blink: ce sa credeti??? 800m.....si asa a ajuns omu` multimilionar....cn avea acum cativa ani goldu asta era :cool2:
koila Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 veche. au fost facute "publice" cateva conturi de goldbot, erau ceva de genul xxxx1 si parola era 123456 la toate.
AHIL3 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 veche. au fost facute "publice" cateva conturi de goldbot, erau ceva de genul xxxx1 si parola era 123456 la toate.si ce tu ai spune "NU" la 800m?sau mai bine sps dc nu ai fost tu cel care ai luat goldu` dp gb?
aDyTsU Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 EDIT : adytsu in gegatura cu grant name-ul tau vezi ca e ballz of steel daca vrei... nu "steal"da mi se parea mie ceva ciudat :crazy:
dsK Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 si ce tu ai spune "NU" la 800m?sau mai bine sps dc nu ai fost tu cel care ai luat goldu` dp gb?aceasta chestie s-a intamplat pe fiecare server.pe venice cel care a cules goldul de la toti era roman.din constanta.bineinteles ca orice minune dureaza 3 zile ;)scz ca am scris gegatura abia acum am vazut :))
koila Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 si ce tu ai spune "NU" la 800m?sau mai bine sps dc nu ai fost tu cel care ai luat goldu` dp gb?si ce tu ai spune "NU" la 800m? nu as fi refuzatau mai bine sps dc nu ai fost tu cel care ai luat goldu` dp gb? Pentru ca nu iam nimerit la timp si oricum conturile pe care am intrat si eu nu erau pe aege, erau fara guilda si fara seturi cu PK lvl 15 :blink: cum a spus si dsK orice minunte tine 3 zile, si oricum 800m nu inseamna nimic pentru mine la cat sunt de disperat dupa alchemy :-j , a fost o perioada cand luam arme 98 gata facute +5 si dadeam +7, am spart intro sapt 1miliard . mam lasat acum imi fac singur armele +5 si incerc +7 +9 (+9 doar pe sword)
Guest StopTheAbuse Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 si ce tu ai spune "NU" la 800m? nu as fi refuzatau mai bine sps dc nu ai fost tu cel care ai luat goldu` dp gb? Pentru ca nu iam nimerit la timp si oricum conturile pe care am intrat si eu nu erau pe aege, erau fara guilda si fara seturi cu PK lvl 15 :blink: cum a spus si dsK orice minunte tine 3 zile, si oricum 800m nu inseamna nimic pentru mine la cat sunt de disperat dupa alchemy :-j , a fost o perioada cand luam arme 98 gata facute +5 si dadeam +7, am spart intro sapt 1miliard . mam lasat acum imi fac singur armele +5 si incerc +7 +9 (+9 doar pe sword) asa fac si eu =)) daca imi dai 1b si imi zici sa fac ce vreau cu ei, eu ii sparg pe toti in 2-3 zile :| ... cand vreau sa cumpar ceva platesc oricat :-s (gresesc) si la fel si eu cumpar iteme bune si incerc sa le fac si mai bune dar niciodata nu mi-a iesit... de 3 ani joc sro si nu mi-a iesit niciodata mai mult de +7
AHIL3 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dar atunci erau bani......nu spargea nimeni prin 2006 800m numai in alchemyEDIT: sry ma nuj sigur dar oricum e mai demult....yo nu jucam silk atunci...dar stiu k el a fost prin primii din oras care au jucat....am sps 2006 pt ca stiu ca atunci sa apucat...in fine na vreo 2007 dar totusi e demult...tmpEDIT2: si oricum pot sati confirme playeri dp Pacific care jucau cu el in guildu Romania
Xriminal Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 acuma nu se mai pot sparge gold boti?baram sa le faca cnva PK :(
koila Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dar atunci erau bani......nu spargea nimeni prin 2006 800m numai in alchemyAHILEEEEEEEEEEEEEEEEEE ce tiam facut noi tata sa ne mintii ziiiiiiiiiiiiiiiiiii ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? in 2006 doar cine era smecher avea BOT si ala era mai idiot ca un incepator, si nici goldboti nu erau. abia din 2007 de pe la jumatatea lu 2007, cand so dat drumu la 80 atunci au navalit in Takla in rupere, si acum sunt 2 goldboti de pe aceea vreme pe aege si is lvl 100, au nume tampit dar cred ca sunt ai unui player.
Forbidden Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Am facut update la primul post cu un set de reguli, va rog sa le respectati.
dsK Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 in ritmu asta in cat tmp fac 90 :-? in cat timp ai facut 81-82? de dimineata pana acum?bataie pe floricele,farmul e in floare pe rome,dlvl deasemenea http://img64.imageshack.us/img64/5366/sro2010020200012989.jpgpoi fac vreo 50% pe zi bn...faceam 50% cu gap1 acum am gap 2si o sa tin gap in continuareaha.ma speriasem am vazut de dimineata print-ul cu lv 81 si acum cel cu lv 82 si crdeam ca in mai putin de 12 ore ai facut lv....:))e normal la level 80 sa faci 50% pe zi mai ales daca ai euro-party.
AHIL3 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 in cat timp ai facut 81-82? de dimineata pana acum?poi fac vreo 50% pe zi bn...faceam 50% cu gap1 acum am gap 2si o sa tin gap in continuareEDIT: bne ca nu stau 24/24 daca era 24/24 faceam 1lv/zi dar asa stau 12-13h si fac 60% cam asa....depinde daca mor...EDIT 2: mda si nu se poate spune ca este euro party avem si 2 boweri si nukeri dar avem wizzi si un warlock care fac toata treaba:D
devil921 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 (edited) ce cheltuieli si-ar reduce? joymax primeste bani de la firmele de gold...pt ca altfel va dati seama ca nu ar fi fost acceptati goldbotii. p.s: se scrie cu dublu i.mai pe limba ta "goldbotzii" nu "goldbotzi" faci pe inteligentul dar nici macar nu stii sa articulezi 2 cuvinte. asta a fost doar asa informativ ;) cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face joymax-ul ar fi sa ceara taxa pentru a juca dar sa ai toate conditiile.gen sa intri din prima,sa cumperi toate silk items cu gold,sa iei mai mult exp/sp din questuri si sa fie preturile egalate in mod direct proportional cu goldul pe care il gasesti in urma fiecarui moob omorat ^^ EDIT : adytsu in gegatura cu grant name-ul tau vezi ca e ballz of steel daca vrei... nu "steal" Copi azi vo-m invatza gramatica cu dsK nu suntem intrun forum in care discutam despre un joc ! Noii suntem in bancile scoli si dsK ne preda asa ca aveti grija.Toate greselile facute in acest text sunt intentionate! Frate aici venim sa ne simtim bine si sa aflam lucruri noi despre un joc :D .Nu sa fac gramatica,asta o fac la scoala. Warn up pentru offtopic Edited February 2, 2010 by Forbidden
KoBrA9315 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 mda ... au adaugat 2 ore la inspectie :| mama lor :)) PS: m-am reapucat si eu pe athens... ^_^ pe un char mai vechi :) cine joaca pe athens? ^_^
Kiidu Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 . tard... deci sa inteleg ca inca se mai prelungeste inspectia ? pana la 12 sau 1?
dsK Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 tard... deci sa inteleg ca inca se mai prelungeste inspectia ? pana la 12 sau 1?pana la 1.Game Inspection Period : Feb. 2, 2010 13:00~19:00 Silkroad Standard Time (6 hour duration)Web Inspection Period : Feb. 2, 2010 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)[Patch]- Language Pack Service - Arabic will be launched- Premium item Arabian outfit and Black Angel Wing outfit will be added- Premium item Fairy outfit will be removed#-o pana la ora 12 acum pe silkroad ceasul arata 18:49pai si inainte cand arata 17:00 dc se dadea drumu la 11?am si eu o rugaminte la voi...daca cineva isi cumpara noul dress poate sa spuna ce atribute se pot pune..ma intereseaza ignore monster defence hp recovery,etc...ms... ( dress-ul asta e prea mijto..daca e ala care cred eu ca e )dressul nou e de fapt un dress vechi, si se pot pune aceleasi prostii pe el 4x1 str,4x1 int ,4x 1% lucky,4x1% ing monster defence,hp recovery,attack rating,hp 150 etc...
koila Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 pana la 1.Game Inspection Period : Feb. 2, 2010 13:00~19:00 Silkroad Standard Time (6 hour duration)Web Inspection Period : Feb. 2, 2010 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)[Patch]- Language Pack Service - Arabic will be launched- Premium item Arabian outfit and Black Angel Wing outfit will be added- Premium item Fairy outfit will be removed #-o pana la ora 12 acum pe silkroad ceasul arata 18:49
KoBrA9315 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 pana la 1.Game Inspection Period : Feb. 2, 2010 13:00~19:00 Silkroad Standard Time (6 hour duration)Web Inspection Period : Feb. 2, 2010 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)[Patch]- Language Pack Service - Arabic will be launched- Premium item Arabian outfit and Black Angel Wing outfit will be added- Premium item Fairy outfit will be removednu :P acuma la 12 se deschide :P inspectia ii pana la 19:00 ( silkroad standard time ) si uitte pe rev6 sau pe siteu lor sa vezi cat ii ceasu la ei :PEDIT : PS: koila :P ce mai faci :))) observ ca miai dat ignore pe mess :-? nu te am mai vazut on de foaarte mult timp:P cel putin ma mai tii minte? :)))
koila Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Vedeti ca va da erroare cand incearca sa faca UPDATE-ul, va rog din SUFLET nu umpleti 4 pagini din topic cu chestia asta, stiti ce aveti de facut.
Equilibrium Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 (edited) Stiti ce aveti de facut.Ce avem de facut? Daca ai dat un reply, macar scriel pana la capat ca nu toti sunt destepti. Edited February 2, 2010 by Equilibrium
Xriminal Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ce avem de facut? Daca ai dat un reply, macar scriel pana la capat ca nu toti sunt destepti.tot apesi enter...pana cnad in loc de start o sati apara updateapasa apasa enter:D...GO Go GO!!! :D
leoky1208 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 am si eu o rugaminte la voi...daca cineva isi cumpara noul dress poate sa spuna ce atribute se pot pune..ma intereseaza ignore monster defence hp recovery,etc...ms... ( dress-ul asta e prea mijto..daca e ala care cred eu ca e )