Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salut:)

Deci am 512 mega rami,celelalte componente nu stiu care cum sunt :),in hotan imi sacadeaza rau de tot,nici sa ma misc nu pot:(...daca schimb rezolutia la joc se va misca mai bine?Parca era cineva aici pe forum care juca cu o rezolutie mai mica,nu mai tin minte exact de ce.Mersi anticipat!

Edit:Ms bogdan,o sa fac cum ai spus

Posted

Salut:)

Deci am 512 mega rami,celelalte componente nu stiu care cum sunt :),in hotan imi sacadeaza rau de tot,nici sa ma misc nu pot:(...daca schimb rezolutia la joc se va misca mai bine?Parca era cineva aici pe forum care juca cu o rezolutie mai mica,nu mai tin minte exact de ce.Mersi anticipat!

joaca la calitatea 1. scoate shadows, si da toate detaliile la low, mai putin grafic.. alea lasa-le pe medium sau high :)

Posted

Ramaneti on topic, fara alte discutii decat despre SRO. Nu vreau sa mai vad offtopicuri si cearta pentru ca sincer din intreg forumul doar aici va certati voi. Daca nu sunteti in stare sa vorbiti despre jocul vostru preferat va invit sa nu mai postati in acest topic. Warn-urile si suspendurile pentru tot tam tam-ul care l-ati facut aici le voi acorda mai tarziu. De asemenea vad ca nu se poate sa va intelegeti de la sine, astept sugetii pe PM cu un mini regulament pentru topicul vostru de SRO.

Posted

sleya nu e singurul nume la care esti copiat. :)) nu mai stiu care se plangea pe aici pe forum ca Fane Babanu` e marca inregistrata de el. cat de lame >_< trebuie sa invete si lumea ceva...cel care o spune primul in public acela este considerat omul cu originalitate...

si asa si este ma dobitoc de bucuresti (chestia cu babanu am ziso in spirit de gluma.. nu am facut o cacialma di nasta si sa iti demonstrez ca la cat de prost esti te mai si spargi

data : 2008-02-05

Imagine IPB

data: 2008-03-15

Imagine IPB

si ceva mai recent 2009-07-03

Imagine IPB

Guest StopTheAbuse
Posted

stiu ca e off topic dar va rog mult.. daca stie careva numele melodiei din filmul asta plss tell me ...

Posted

k ms mult...totusi...care e dif intre jade si ruby? sa stiu si eu:D

cu alea verzi iti pui statusuri albastre pe item si cu alea roze iti modifici in parante alea care deja le are arma

Guest StopTheAbuse
Posted

@bogdan ms mult de tot

@dsk ms mult de tot ^^

amandoi mi-ati rasp :P dar dsk pe mess

Posted

si voi aveti delay? :hair: :banghead: :comp1: dau click sa ma duc undeva si ori ma trezesc cu 100hp ori mort.....noroc cu astia care ma protejeaza

Posted

Did you miss me?

I'm back :nanana:

http://img39.imageshack.us/i/sro2010013122314649.jpg/

si inca cum :P

EDit: Ahil3 ala se numeste lag ;) mi se mia intampla si mie cand iese cineva din party sa mi se blocheze si sa vad dupaia ca ma trezesc cu jumate de viata si vreo 4-5 mobi care dau in mn :comp1:

Posted

deci inseamna ca aparut clientlessu ceea ce e de cacao

sa stiti ca in medie cam 2000 de charuri sunt p server in mod normal cu tot cu stalerii din town. restu pana la 3500 sunt gold farmari . deci aproape jumate sunt goldbotzi. Chiar nustiu de ce dracu nu elimina intr=un fel goldbotzi si astfel si=ar reduce si ei cheltuielile la jumatate.

Posted

deci inseamna ca aparut clientlessu ceea ce e de cacao

sa stiti ca in medie cam 2000 de charuri sunt p server in mod normal cu tot cu stalerii din town. restu pana la 3500 sunt gold farmari . deci aproape jumate sunt goldbotzi. Chiar nustiu de ce dracu nu elimina intr=un fel goldbotzi si astfel si=ar reduce si ei cheltuielile la jumatate.

ce cheltuieli si-ar reduce? joymax primeste bani de la firmele de gold...pt ca altfel va dati seama ca nu ar fi fost acceptati goldbotii.

p.s: se scrie cu dublu i.mai pe limba ta "goldbotzii" nu "goldbotzi" faci pe inteligentul dar nici macar nu stii sa articulezi 2 cuvinte. asta a fost doar asa informativ ;)

aileu iar sunt serverele full:((((((

cand o sa se termine cosmarul asta?:((

cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face joymax-ul ar fi sa ceara taxa pentru a juca dar sa ai toate conditiile.gen sa intri din prima,sa cumperi toate silk items cu gold,sa iei mai mult exp/sp din questuri si sa fie preturile egalate in mod direct proportional cu goldul pe care il gasesti in urma fiecarui moob omorat ^^

EDIT : adytsu in gegatura cu grant name-ul tau vezi ca e ballz of steel daca vrei... nu "steal"

Posted

cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face joymax-ul ar fi sa ceara taxa pentru a juca dar sa ai toate conditiile.gen sa intri din prima,sa cumperi toate silk items cu gold,sa iei mai mult exp/sp din questuri si sa fie preturile egalate in mod direct proportional cu goldul pe care il gasesti in urma fiecarui moob omorat ^^

yo unu nu as mai juca daca sar intampla asta ....sai vezi pe toti cu premium sau sa ai xp/sp mai mari? ala mai e silk? sa aiba toata lumea lv 100? iteme +6/+7? yo unu ma-s lasa :blink:

Posted

deci dsk GATA te rog la fel si tzuyosi . de data asta las de la mn . gata.

ma bag la un trade sper sa fie cu succes o sa pun o poza la sfarsit

Posted

yo unu nu as mai juca daca sar intampla asta ....sai vezi pe toti cu premium sau sa ai xp/sp mai mari? ala mai e silk? sa aiba toata lumea lv 100? iteme +6/+7? yo unu ma-s lasa :blink:

daca ar fi asa cum am spus eu,atunci cei mai buni din sro nu ar mai fi cei care baga xxx$,ci cei care stiu sa joace mai bine ,iar la pvp/job/gw/fw etc cei mai buni ar fi cei cu skill nu cei care baga xxx$

@adii daca termini tu termin si eu.promit ! de fapt daca terminati si voi termini si eu

@salam30 dc imi dai PM-uri cu amenintari si vulgaritati? cand te-am intrebat pe mess ce nu iti convine ai tacut.te rog sa taci de tot ;)

@adii si toti ceilalti care postati poze ... s-ar putea sa postati doar link-ul lor? pt ca e aiurea sa ocupi locul a 3 posturi cu o poza..

EDIT : http://img687.imageshack.us/i/problem2398.jpg/ stie cineva ce s-a intamplat? >_<

ar fi super misto cu taxa (oricum NOOB sa fii sa nu realizezi ca acum platesti taxa, taxa-> premium de orice fel #-o ) atunci ce site isi va permite sa plateasca 15$\ luna de exemplu la 100-250-400 de caractere? Nu zic ca nu ar plati atat timp cat eu am vazut foarte multi goldboti cu premium.

acum 2 ani erau niste wizards goldboti la ishade.erau singurii goldboti euro,si aveau premium pe ei ,grab pet si toate cele...un prieten invatase sa le fure si zicea ca toate au pe ele in jur de 150 silk-300 silk.nu stiu acum cum mai sta treaba ca nu prea am mai avut treaba cu zona "karakoram"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...