Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest danyels009
Posted

faza cu ipurile nu mai merge :S :beer:

Posted

Rev6 e aiurit tare ... eu vream sa ma conectez pe iris , pe site imi arata k sunt 2965 de playeri , dar in joc am asteptat 15 min sa intru ... mda

e un mare cacat si cu rev6 asta iti spun eu...de 4 ani cel mai de cacat site pe care il stiu e rev6 ...si va ramane:)...bine si joymax sa nu uitam de asta:)

Posted

e un mare cacat si cu rev6 asta iti spun eu...de 4 ani cel mai de cacat site pe care il stiu e rev6 ...si va ramane:)...bine si joymax sa nu uitam de asta:)

pai pe care altu putem afla informatii ?

Posted

badfist nustiu care e treaba da pe xian in momentu de fatza 2600 de persoane iar eu fara prem nu ma pot conecta . Deci cred ca ar fi vreo eroare de pe la ei . Mi se pare o idiotenie serverele sa fie de 3500 de persoane si ei sa tina la 2600 de persoane serveru sau cine stie din cauza crizei ar mai fi redus si ei costurile p acolo

joc infect!!! nu ma pot conecta .

Posted

badfist nustiu care e treaba da pe xian in momentu de fatza 2600 de persoane iar eu fara prem nu ma pot conecta . Deci cred ca ar fi vreo eroare de pe la ei . Mi se pare o idiotenie serverele sa fie de 3500 de persoane si ei sa tina la 2600 de persoane serveru sau cine stie din cauza crizei ar mai fi redus si ei costurile p acolo

cumpara premium.

bravo arogantule ! Te rog pastreaza-ti ideile pentru tine mai matusalem ! . Stiu sa joc destul de bn jocu asta.

daca stii sa joci destul de bine jocul asta inseamna ca joci de ceva timp,iar asta inseamna ca stii care e treaba cu noul sistem de logare >.>

@DreamFigheR intra un pis pe mess pls.si da-mi un buzz

Posted

Incearca sa dai un restart la pc.

Posted

Am downloadat jocul, l-am instalat si cand incerc sa il deschid imi apare un dreptunghi negru pe ecran. Am crezut ca se incarca jocul dar am asteptat 10 min. si nimic. L-am reinstalat si aceeasi poveste. Ce fac?

Posted

E bine ? eu sunt sigur :)) :>

Una e sa stii sa joci si una e sa ai premium :whistle:

Lvl 20 :nanana:

@DreamFghteR nu te-am vazut deloc on pe prapad de cand am intrat in GC .... ce sa intamplat lai vandut sau care e treaba

Posted

da stiu in ultimul timp am fost foarte ocupat.. nu am mai postat pe aici si nici nu am mai jucat sro .. am lasat doar bot si atat .. s-or incheiat mediile si am avut de invatat..

Posted

@dreamfighter pls intra pe mess.daca nu iti merge messul intra si u pe Dare2Dream si iesi din party....ca sa fiu eu lider :| sa pot da form si sa banez niste idioti..:|

Posted

gaymax ne-a dat tzeapa urat de tot..nu merge clientless..si mai e si trafic..

am o intrebare..poate suna mai prosteasca..dar risc sa intreb :))

vreau k la char-ul meu sa apara pacheon/fire....dar voi avea 4 mastery....pacheon/fire/cold/light....intrebare este cum sa le avansez ca langa numele char-lui sa apara pacheon/fire...poate e un moft..dar eu asa vreau..ms si bafta

^_^

Edit: patiti asa la sbot ?

[19:27:36] * Login successfull, have fun :)

[19:28:42] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!

[19:28:42] * Connection with 1st login server failed.

[19:28:42] * Now trying 2nd login server.

[19:29:03] * Couldn't connect to Silkroad Server: 10060!

Posted

am o intrebare..poate suna mai prosteasca..dar risc sa intreb :))

vreau k la char-ul meu sa apara pacheon/fire....dar voi avea 4 mastery....pacheon/fire/cold/light....intrebare este cum sa le avansez ca langa numele char-lui sa apara pacheon/fire...poate e un moft..dar eu asa vreau..ms si bafta

pai apar cele cu lv mastery mai mare.daca iti faci pacheon 100 fire 100 si restul 80-20 sau 60-40...o sa apara fire si pacheon

da, dar daca ai 100 bow 100 fire 100 light ? asta am obs ca apare numai 2 cele mai mari dar in cazul asta ? :-?

apar cele in care ai investit mai multe SP

Posted

pai apar cele cu lv mastery mai mare.daca iti faci pacheon 100 fire 100 si restul 80-20 sau 60-40...o sa apara fire si pacheon

da, dar daca ai 100 bow 100 fire 100 light ? asta am obs ca apare numai 2 cele mai mari dar in cazul asta ? :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...