Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Daca eu, care nu am avut nicio legatura cu sro pana acum doua zile am reusit sa fac rost de bot, poate oricine.

Nu vreau sa fac reclama, pentru ca nu mi se pare normal sa botezi. Eu o fac doar pentru a vedea jocul intr-un stadiu mai avansat, sa mai vad cum e cu skillurile si apoi incep alt caracter.

Pe ce servere jucati ? ca probabil ma mut, e plictisitor singur.

O zi buna.

Posted

Daca eu, care nu am avut nicio legatura cu sro pana acum doua zile am reusit sa fac rost de bot, poate oricine.

Nu vreau sa fac reclama, pentru ca nu mi se pare normal sa botezi. Eu o fac doar pentru a vedea jocul intr-un stadiu mai avansat, sa mai vad cum e cu skillurile si apoi incep alt caracter.

Pe ce servere jucati ? ca probabil ma mut, e plictisitor singur.

O zi buna.

Hai pe mercury daca vrei sunt multi romani.

Posted

Imi lasi te rog un nume la care te pot gasi ? As mai avea cateva intrebari despre una si alta ( mai ales cu alchemy, n-am prea inteles ) si eventual niste bani daca poti sa ma ajuti :)

Posted

I-a uitati ce am downloadat aseara :D

Imagine IPB

E versiunea 1 din pacate , acum caut versiunea 2 pentru ca are ultimele programe ... voi ce parere aveti .. mie frica sa nu aiba in el vreun keyloger k mam dus pe :help:

Posted

bah esti disperare cumparati naibi bot...tot intrebi pe toti...crezi ca cineva e prost sati dea bot free...termina cu intrebarile astea idioate

mi-as cumpara daca ar fi vreun bot calumea cum ii sbotul

Posted

mi-as cumpara daca ar fi vreun bot calumea cum ii sbotul

Cauta pe cineva care are sbot de unu singur pentru ca stiu k el merge la 2 calculatoare simultan , si platiti o luna unul , o luna celalalt ... eu zic k e foarte avantajos asa ...

Posted

Cauta pe cineva care are sbot de unu singur pentru ca stiu k el merge la 2 calculatoare simultan , si platiti o luna unul , o luna celalalt ... eu zic k e foarte avantajos asa ...

mda ce sa zic

eu folosesc sbot de 6luni si tu acuma ma inveti?: =))

Posted

m-am exprimat gresit

am pxperienta de 6 luni nu am in momentul de fata deoarece mia furat contul nush cine....

aha , sincer sa fiu si eu astept sa se deschida inscrierea la sbot deoarece eu am cont cu un baiat pe care nul stiu , si as vrea sa fiu cu un vecin impreuna la sbot ...

Posted

aha , sincer sa fiu si eu astept sa se deschida inscrierea la sbot deoarece eu am cont cu un baiat pe care nul stiu , si as vrea sa fiu cu un vecin impreuna la sbot ...

si nu stii cand sar da drumu la inregistrari?:((

Posted

si nu stii cand sar da drumu la inregistrari? :((

Daca as sti as fi mult mai linistit .. e aiurea sa ai bot cu cineva si sa te rogi de el sa faca rost de bani k e luna lui de cumparat .. k nici tie nuti convine sa cumperi 3 luni la rand si ala nik

Posted

Daca as sti as fi mult mai linistit .. e aiurea sa ai bot cu cineva si sa te rogi de el sa faca rost de bani k e luna lui de cumparat .. k nici tie nuti convine sa cumperi 3 luni la rand si ala nik

eu as plati numa sa am...:|

Posted

fa asa ...plateste tu cu cardul tau o luna de sbot ...schimba mail pass tot la cont si poti sa imparti dupa cu prietenul tau ca el nu mai poate sa iti schimbe passul deoarce tu ai facut ultima plata

Posted

fa asa ...plateste tu cu cardul tau o luna de sbot ...schimba mail pass tot la cont si poti sa imparti dupa cu prietenul tau ca el nu mai poate sa iti schimbe passul deoarce tu ai facut ultima plata

faza asta e pentru fraieri :)) eu cand am impartit sbot-ul il puneam pe ala sa bage bani pe card si doar eu faceam reincarcarea. :D

Posted

Imi lasi te rog un nume la care te pot gasi ? As mai avea cateva intrebari despre una si alta ( mai ales cu alchemy, n-am prea inteles ) si eventual niste bani daca poti sa ma ajuti :)

eu joc pe sparta dami in joc pm AmoRellik ii faina comunitatea pe sparta :tiphat: :) numa daca stii sa o cauti:P

Guest StopTheAbuse
Posted

fratilor... ducetiva pe elitepvpers.de la sectiunea silkroad/sro black market.. si cautati acolo "WTS sbot account old custommer" si cumparati de acolo :| aia le dau cu 10-15$ :| dar merita.... ENJOY

Posted

Daca joaca cineva pe Neptune de aici, am si eu nevoie de ajutor.

Caut un arc lvl 85+7, daca are cineva asa ceva sau cunoasteti pe cineva care are lasati-mi un pm pe forum sau da-ti-mi un pm in joc pe numele AngelKing.

Tin sa precizez inca odata, caut pe serverul Neptune!

Posted

la bard toate skilele de atack trebuie ridicate?sau ?

pai sunt 4 skilluri dintre care folosesti 3 pt ca 2 dintre ele fac acelasi lucru.Horror Chord ,(Booming Chord) ,Weird Chord & Booming Wave

Posted

scz ca postez a2a oara dar.....inca nu mia dat nimeni detalii despre questul la demon :crybaby:

daca vezi ca nu iti raspunde nimeni,trebuie sa iti dai seama ca ai alte 2 optiuni.

1.google

2.silkroadonline.net

gasesti acolo tot ce vrei toate questurile... iti e greu sa le cauti?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...