Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am ajuns sa "iau lectii de sro" de la un bower.nu stiu care e parerea voastra dar mie bowerii mi se par cei mai praf si cei mai prosti.cel mai de kkt build.pt noobi care daca nu fac fata la pvp folosesc fire wall si kb spam >.>

ok....tu atotstiutorule...pentru informatia ta...bower doesnt sux....it rox....arata si mie cati warlock/clerics rup...si cati bowers....exemplu...pe rome...singurul warlock/cleric care chiar si-a aratat fata mandru la acest degree cred ca este Estell...in schimb bowers sunt destui.

bower e praf si cel mai prost....cel mai de cacat build....uite pentru tine o sa fac un efort....si pana ajungi tu lvl 100 pe warlock/cleric o sa imi fac un set si o arma decenta ca sa te fac un pvp....sa iti arat ca acest build de cacat te face si fara kb si fara firewall.....acum ca joci pe rome....intreaba si tu lumea care ma cunoaste daca foloseam eu kb sau firewall la pvp...o faceam...exagerat de rar..si doar in cazurile extreme....cand ma enervam...adica la zerk/devil/2vs1

am facut ceva pvp....impotriva la toate builds i guess...si am castigat....si impotriva la warrior/wizz....you name it....chiar pot sa ma laud ca l-am invins si pe atotputernicul dedo :)) cand avea vreo 3 suns pe el

chiar....ai putea sa te iei de mana cu dedo...ca tot vad ca te spargi in figuri pe aici....semeni cu el....

gratz blu pentru +8 transfer it to rome please :))....nu de alta dar as vrea sa dau iar +9 :))

Peace&Respect din partea lui Fane Babanu' din Ferentari

EDIT : BTW boggus....i lol'ed at your picz :))

Posted

ok....tu atotstiutorule...pentru informatia ta...bower doesnt sux....it rox....arata si mie cati warlock/clerics rup...si cati bowers....exemplu...pe rome...singurul warlock/cleric care chiar si-a aratat fata mandru la acest degree cred ca este Estell...in schimb bowers sunt destui.

bower e praf si cel mai prost....cel mai de cacat build....uite pentru tine o sa fac un efort....si pana ajungi tu lvl 100 pe warlock/cleric o sa imi fac un set si o arma decenta ca sa te fac un pvp....sa iti arat ca acest build de cacat te face si fara kb si fara firewall.....acum ca joci pe rome....intreaba si tu lumea care ma cunoaste daca foloseam eu kb sau firewall la pvp...o faceam...exagerat de rar..si doar in cazurile extreme....cand ma enervam...adica la zerk/devil/2vs1

am facut ceva pvp....impotriva la toate builds i guess...si am castigat....si impotriva la warrior/wizz....you name it....chiar pot sa ma laud ca l-am invins si pe atotputernicul dedo :)) cand avea vreo 3 suns pe el

chiar....ai putea sa te iei de mana cu dedo...ca tot vad ca te spargi in figuri pe aici....semeni cu el....

gratz blu pentru +8 transfer it to rome please :))....nu de alta dar as vrea sa dau iar +9 :))

Peace&Respect din partea lui Fane Babanu' din Ferentari

EDIT : BTW boggus....i lol'ed at your picz :))

sunt de pe rev6.

Oricum dupa parerea mea cel mai tare warlock de pe rome a fost toiletpapier.. pacat ca nu a continuat treaba si al d10.. estell nu mi se pare cine stie ce.. adica are sosuri.. si abia a facut 100 daca nu ma insel.. nu am mai vb de mult cu el(eram bff inainte :D)

Posted

terminati cu prostiile ca gaia e naspa.. plina de turci etc etc.. in primu rand cu ce va bat turci pe voi la cap? nu vedeti ca gex are hotanu si restu au turcii .... in orice server sunt turci sa nu crezi ca sunt mai multi pe gaia.. mam convins cand am inceput sa joc pe tibet

edit: ciudat pe tibet arata ca sunt mai putini de 3000 dar eu stau de 15 min la connect

Posted

mai lasati cearta la o parte si mai bine incepe sa citesti thread-ul de la inceput ca vei gasi chestii amuzante :)) ca de ex koila cautand metode de scam :P sa nu crezi koila ca te cred scammer. Dar am recitat o parte amuzanta

gosh :)) altceva nu ai de facut decat sa ma deconspiri ? :P , si mai joc chiar e o chestie tare legata de steady si immortal .

Doah cat eram de noob pe vremea aia :))

Haideti pe aege ca nu suntem mai mult de 50 de romani (50 am exagerat :)) )

Guest danyels009
Posted

salut app nu se mai poate pune ip la host in system 32 deoarece vei intra si mai greu :hair:

Guest Storm93
Posted

sal , am si eu o mare problema iam dat unui "prieten" contu pass si a schimbat parola pt ca stia secret answer, cum pot face sami recapat contu?am e-mailu.....

Posted

sal , am si eu o mare problema iam dat unui "prieten" contu pass si a schimbat parola pt ca stia secret answer, cum pot face sami recapat contu?am e-mailu.....

contul avea e-mail verification? daca nu ia-ti adio de la el.

Guest Storm93
Posted

dc daca dau click pe un post imi da eroare?scrieti-mi pe privat pls , ca aici nu pot sa citesc cami da eroare....

Posted

stii cine e bowerul asta? e Darthy de pe pehonix.a activat o vreme si pe aici pe forum dar nu mai stiu exact ce nume avea... ^^

stiu stiu am niste colegi de clasa care au fost cu el in guild la inceput de knd sa format ROMANIA pe pacific :D LEE se spune k a facut 90 fara bot :P

Posted

faza dura la un prieten dea meu ia bubuit sun de 10 dg cu imortal pe el:| si nu inteleg de ce:|.avea tot cei trebuie in materie de bluuri si a bubuit .

unui prieten la 8d i-a disparut immortalul de pe sun sword cand a dat de la +5 la +6 desi a fost succes.si cand a dat +7 a disparut,ca nu mai avea immortal.facuse print cu +6 si a vazut ca ii disparuse immortalul dupa ce i-a disparut swordul cu totul :))

Posted

A inceput sa imi placa sRO, e prima data cand joc.

LVL 11 archer @ Sparta. Momentan botez pentru ca nu am timp sa joc si vreau sa vad cum e la lvl mai mare.

Daca e cineva, un guild ceva poate pe Sparta ?

Posted

zimi pls ce bot folosesti

bah esti disperare cumparati naibi bot...tot intrebi pe toti...crezi ca cineva e prost sati dea bot free...termina cu intrebarile astea idioate

Posted

Florin_love gasesti conturi pe ebay de sbot.

Singuru lucru care ma deranjeaza in jocu asta e client-less asta care umple serverele astea.

Cred ca firmele de gold dispun de ceva clientless pentru ca pe la penoni sunt prea multi gold botzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...