qasi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Sal! exista vreun auto buffer???? vreau sa imi fac un cleric bard sa imi dau buffuri ca wizzu asta e incapabil.Gata. am gasit
kristinhos05 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Am Revenit si eu ! :D Si o arma facuta ieri in graba... acuma din pacate este +0.http://img99.imageshack.us/img99/1359/sro2010012514262795.jpg
Rubik Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 salutare tuturorvreau si eu sa incep sro pe un alt server mai activ ( pvp, trade, etc ) si ma gandeam poate imi share-uiti si mie o opinie depre serv pe care voi jucati, daca sunt ok sau nu.tks in advancece pvp , ce trade ma? ai avut lvl 30 macar ? vezi-ti de scoala ma.sheruim idei.... cati ani ai pustiulica?facem pariu ca dupa mmo contest se termina e plin de goldbuti?
Xriminal Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Am Revenit si eu ! :D Si o arma facuta ieri in graba... acuma din pacate este +0. http://img99.imageshack.us/img99/1359/sro2010012514262795.jpg trebuia so lasi +6 omule lol :| :kar:
kId0 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Vreau si eu sa ma apuc, mi-am facut un archer pe Sparta; doar ca nu am foarte mult timp sa joc...Ce build recomandati ? Am citit ca 2 str 1 int e foarte bun. Merita sa fac questurile sau grind mai mult ?Cautam un server high rate sa invat si eu cum sta treaba in sRO, dar n-am gasit asa ca am ajuns aici :).Voi pe ce server jucati ? Sunt la inceput deci ma pot muta oriunde.O zi buna.
dsK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 cam care este diferenta de dmg la nuke dintre un full int lv 100 si un hybrid 9.1? daca stie cineva sa imi aproximeze intr-un procentaj ar fi perfect.
ciupilan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 cam care este diferenta de dmg la nuke dintre un full int lv 100 si un hybrid 9.1? daca stie cineva sa imi aproximeze intr-un procentaj ar fi perfect.ba nene puneti niste intrebari super idioate :)) dmg nu tine doar structura punctelor ci si de set/arma/acc ....de ex un hibrid 9.1 cum zici tu si un full int aceiasi arma acelais set nu o sa aiba un dmg prea mic doar cu maxim 2-2.5k maxim ....dar trebuie sa ti si cont ca unui hibrid nu ii poti pune s/s pt k e sux dupa ce k i se reduce dmg ca este hib mai are si s/s lui ii merge un spear :P va rog sa ganditi si logic :) (compara un full int cu setu int full pe el si un full int cu 10 int lipsa) este acelasi lucru :) (referitor la dmg )
kristinhos05 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 trebuia so lasi +6 omule lol :| :kar: `Mi-am dorit prea mult +7.... Data viitoare stiu cand sa ma opresc ... :P
dsK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ba nene puneti niste intrebari super idioate :)) dmg nu tine doar structura punctelor ci si de set/arma/acc ....de ex un hibrid 9.1 cum zici tu si un full int aceiasi arma acelais set nu o sa aiba un dmg prea mic doar cu maxim 2-2.5k maxim ....dar trebuie sa ti si cont ca unui hibrid nu ii poti pune s/s pt k e sux dupa ce k i se reduce dmg ca este hib mai are si s/s lui ii merge un spear :P va rog sa ganditi si logic :) (compara un full int cu setu int full pe el si un full int cu 10 int lipsa) este acelasi lucru :) (referitor la dmg )pff bine ca ma inveti tu prietene.sa stii ca eu nu stiam.eu doar am intrebat de curiozitate.vezi ca nuke i se spune si attackului de la wizard si celui de la warlock.si ma interesa pt warlock.;)si bineinteles ca nu ma refeream la dmg cu items NPC ci cu set fb si arma +7 minim. dar oricum ms pt raspuns daca ar fi 2.5k asta ar insemna cu 30% dmg mai mic desi nu cred ca e chiar asa mare diferenta dar sa zicem. hmm cam dubios.dar in fine.daca nu ai chef sa raspunzi cuiva pt ca ti se pare ca a pus o intrebare "idioata" NU raspunde decat sa comentezi asa ca salam..PS: si europenii astia sunt de vreo 3 ani dar vad ca u nu ai auzit decat de int spear si s/sEDIT : gandesc cat se poate de logic,numai ca tot nu imi dau seama daca warlock-ul e mai bun full int sau hybrid. warlockul oricum da dmg mic pe nuke.asa ca tinand cont ca nu o sa folosesc sleep-offering ca toti ratatii imi trebuie ceva rezistenta.iar rezistenta asta in afara de un set bun,niste accessorys bune si un shield bun poate venii si de la niste puncte bagate la str.si voiam sa stiu cam cu cat imi scade dmg deaia am si zis PROCENTAJ pt ca warlockul nu se compara cu int spear sau s/s.
cri2032 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 salutare tuturorvreau si eu sa incep sro pe un alt server mai activ ( pvp, trade, etc ) si ma gandeam poate imi share-uiti si mie o opinie depre serv pe care voi jucati, daca sunt ok sau nu.tks in advanceserver bune... rome greece.. vad ca se fac tradeuri si GAIA ... Xian si oasis au murit....
ciupilan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 pff bine ca ma inveti tu prietene.sa stii ca eu nu stiam.eu doar am intrebat de curiozitate.vezi ca nuke i se spune si attackului de la wizard si celui de la warlock.si ma interesa pt warlock.;)si bineinteles ca nu ma refeream la dmg cu items NPC ci cu set fb si arma +7 minim. dar oricum ms pt raspuns daca ar fi 2.5k asta ar insemna cu 30% dmg mai mic desi nu cred ca e chiar asa mare diferenta dar sa zicem. hmm cam dubios.dar in fine.daca nu ai chef sa raspunzi cuiva pt ca ti se pare ca a pus o intrebare "idioata" NU raspunde decat sa comentezi asa ca salam..PS: si europenii astia sunt de vreo 3 ani dar vad ca u nu ai auzit decat de int spear si s/sEDIT : gandesc cat se poate de logic,numai ca tot nu imi dau seama daca warlock-ul e mai bun full int sau hybrid. warlockul oricum da dmg mic pe nuke.asa ca tinand cont ca nu o sa folosesc sleep-offering ca toti ratatii imi trebuie ceva rezistenta.iar rezistenta asta in afara de un set bun,niste accessorys bune si un shield bun poate venii si de la niste puncte bagate la str.si voiam sa stiu cam cu cat imi scade dmg deaia am si zis PROCENTAJ pt ca warlockul nu se compara cu int spear sau s/s.ba nene vad ca tu insisi sa faci pe "prostu"I: or fi europenii de 3 ani dar eu stiu una si buna europeni au 3 categorii 2-arme 1 bufuri si din cate stiu eu la ambele exista categori de full int si full str de ex [wiz si warloku -full int(pt ca arma are doar magical attack) si rogue si warrior full str (deoarece arma are doar phy attack) bard si cleric-buferi si deoarece arma acestora are doar magical pe ea este obligatoriu ca sa se faca full int in cazul in care se folosesc la attack ) aceste 6 categorii se fac doar full str sau int (pt ca ma repet iarasi arma este "inzestrata" cu mag attak si in cazul in care esti int hibrid punctele de la str nu te ajuta cu nimica in + decat ca iti scade dmg si iti creste hp -uII : ee acici la chinezi se schimba lucrurile la chinezi exista 2 categorii mari si tari WEAPON si FORCE doar dupa denumirea lor ne duce cu gandu ca exista 3 categorii de caractere 1 full str adica foloseste o arma din categoria Weapon si 1-3-4-5 bufuri din categoria Force ramanandui sa atace doar cu arma care o detine in mana (nu uita k arma de chinez are 2 attacuri PHY si MAG)2 full int adica foloseste o arma care sa o tina in mana pt "putere" si ca attacuri foloseste asa zisele nukuri din categoria bufurile (Force) -daca acest build de ful int are ridicate si lovituri la weapon nu este exclus sa atace dar diferenta dintre dmg de nuck si dmg armei este considerabil de mare ...3 si in sfarsit mult iubita ta intrebare^^ hibrid care si accesta se imparte in 3 categorii -hibrid str - hibrid int -hibrid str-int (50-50)Acesta se face dupa bunul plac ar fiecaruia combinand armele din categgoria Weapon cu bufurile din categoria Force astfel avant attack multiplu dar nu uita ce e mult intr-o parte e mai usor in cealalta (nu te gandi k dk e hibrid e si bun la toate ) ti-am zis de fel hibridu se fololseste pt un attacker fara protectie (Spear)Deci iti mia repet inca o data caracterele euro au fost facute in asa fel incat sa fie FULL str sau int la placerea fiecaruia iar caracterele china se pot face FULL int str si hibrid deoarece arma detine attackuri duble si de phy si de mag... Sper sa te fi lamurit cat de cat de ce nu se fac euro hibrid cu conditia sa fi inteles ceva din postul meu (evita greselile de ortografie )Noroc :tiphat:Edit: nu imi explic de ce servarele sunt goale )) dar per sa tina tot asa pentru ca gold boti misuna prin spoturi la fel ca si inainte ..oare acest interval de 1000 de locuri sa fie ocupat de playeri care folosesc bot cu client les mod si care la ora actuala nu functioneaza ...? :-??
AxelLow Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 EDIT : gandesc cat se poate de logic,numai ca tot nu imi dau seama daca warlock-ul e mai bun full int sau hybrid. warlockul oricum da dmg mic pe nuke.asa ca tinand cont ca nu o sa folosesc sleep-offering ca toti ratatii imi trebuie ceva rezistenta.iar rezistenta asta in afara de un set bun,niste accessorys bune si un shield bun poate venii si de la niste puncte bagate la str.si voiam sa stiu cam cu cat imi scade dmg deaia am si zis PROCENTAJ pt ca warlockul nu se compara cu int spear sau s/s.FULL INT. Am avut warlock, si mai farmez unul. Un warlock hibrid, nu zica ca e praf, dar eu personal nu ii vad rostul.Ai shield bun cu BR mare pe el, este suficient.Edit: nu imi explic de ce servarele sunt goale )) dar per sa tina tot asa pentru ca gold boti misuna prin spoturi la fel ca si inainte ..oare acest interval de 1000 de locuri sa fie ocupat de playeri care folosesc bot cu client les mod si care la ora actuala nu functioneaza ...? :-??Mai mult ca sigur. Si sincer, sper sa ramana asa. :lol: Eu sunt acum pe 5 cliente si chiar nu ma deranjeaza cu nimic. Daca vrei sa ai mai multe caractere dar nu ai pc, mai bine lasa.
BluMann Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hai sa ma mai laud si eu cu o realizare dupa vreo 3 luni fara joc !
AxelLow Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hai sa ma mai laud si eu cu o realizare dupa vreo 3 luni fara joc !http://img31.imageshack.us/img31/8040/888ub.jpgAsa da ... Bravo, felicitari.Deja m-am saturat de atatea printuri cu +5 +6 +7...toata lumea are asa ceva :|
salam30 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hai sa ma mai laud si eu cu o realizare dupa vreo 3 luni fara joc !super tare blusa inteleg ca reincepi silku mias dori eu dar astept sa vad inca o data bravo :tiphat: :tiphat:
Vyorel903 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 server bune... rome greece.. vad ca se fac tradeuri si GAIA ... Xian si oasis au murit....NU Veni pe Gaia :tiphat:
dsK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 FULL INT. Am avut warlock, si mai farmez unul. Un warlock hibrid, nu zica ca e praf, dar eu personal nu ii vad rostul.Ai shield bun cu BR mare pe el, este suficient.multumesc mult.si eu tot pe int m-am bazat dar aveam dubii si mi-au mai spus vreo 2 prieteni ca full int e mult mai OK asta da explicatie scurta si la obiect.nu ca ciupila.scrie o gramada si prost:| si nici nu scrie corect.eu insis ce sa fac daca nu imi palce sa insist am ajuns sa insis.am ajuns sa "iau lectii de sro" de la un bower.nu stiu care e parerea voastra dar mie bowerii mi se par cei mai praf si cei mai prosti.cel mai de kkt build.pt noobi care daca nu fac fata la pvp folosesc fire wall si kb spam >.>axellow da-mi si mie id tau plsEDIT : "domnule" Salam cel atotstiutor data viitoare sterge si tu linkul imaginii ca ocupi prea mult loc pe pagina.si cand mai postezi poze posteaza doar linkul.ca ocupi prea mult loc pe pagina cu niste posturi ff de kkt gen "gzz" sau "am mai reusit un +5"
Vyorel903 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 multumesc mult.si eu tot pe int m-am bazat dar aveam dubii si mi-au mai spus vreo 2 prieteni ca full int e mult mai OK asta da explicatie scurta si la obiect.nu ca ciupila.scrie o gramada si prost:| si nici nu scrie corect.eu insis ce sa fac daca nu imi palce sa insist am ajuns sa insis.am ajuns sa "iau lectii de sro" de la un bower.nu stiu care e parerea voastra dar mie bowerii mi se par cei mai praf si cei mai prosti.cel mai de kkt build.pt noobi care daca nu fac fata la pvp folosesc fire wall si kb spam >.>EDIT : "domnule" Salam cel atotstiutor data viitoare sterge si tu linkul imaginii ca ocupi prea mult loc pe pagina.si cand mai postezi poze posteaza doar linkul.ca ocupi prea mult loc pe pagina cu niste posturi ff de kkt gen "gzz" sau "am mai reusit un +5"Scuze ca ma bag dar tin sa te contrazic ...playerul care joca pe archer daca stie sa joace bate un warlock, ce ii faci u ca worlock la un archer cu cold cand isi pune ice wall :-? si in + e skill-ul meu [fire wall, ice wall, kb] deci il folosesc, cum ar fi tu ca worlock sa nu mai folosesti bless sau recovery divizion haaa???Pace :tiphat:
ciupilan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 multumesc mult.si eu tot pe int m-am bazat dar aveam dubii si mi-au mai spus vreo 2 prieteni ca full int e mult mai OK asta da explicatie scurta si la obiect.nu ca ciupila.scrie o gramada si prost:| si nici nu scrie corect.eu insis ce sa fac daca nu imi palce sa insist am ajuns sa insis.am ajuns sa "iau lectii de sro" de la un bower.nu stiu care e parerea voastra dar mie bowerii mi se par cei mai praf si cei mai prosti.cel mai de kkt build.pt noobi care daca nu fac fata la pvp folosesc fire wall si kb spam >.>EDIT : "domnule" Salam cel atotstiutor data viitoare sterge si tu linkul imaginii ca ocupi prea mult loc pe pagina.si cand mai postezi poze posteaza doar linkul.ca ocupi prea mult loc pe pagina cu niste posturi ff de kkt gen "gzz" sau "am mai reusit un +5"boweru asta de care zici tu are 2 ani si 5 caractere inaintea ta facute si demonstrate dk intelegi ce zic...si cu chestia k boweru e cel mai praf caracter e doar parerea ta (proasta de altfel) crezi ca un warlock fara sleep si div mai bate pe cineva? un warrior fara urlet mai reupe? un cleric fara bles si recovery mai rupe? un blader fara def mare mai rupe? un glavier fara hp incres mai rupe? harar nu ai ce vb fratica..asta e buldu meu skilurile mele si le folosesc ca atare ... :beer:
dsK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Scuze ca ma bag dar tin sa te contrazic ...playerul care joca pe archer daca stie sa joace bate un warlock, ce ii faci u ca worlock la un archer cu cold cand isi pune ice wall :-? si in + e skill-ul meu [fire wall, ice wall, kb] deci il folosesc, cum ar fi tu ca worlock sa nu mai folosesti bless sau recovery divizion haaa???Pace :tiphat:kb la archer e aceeasi chestie cum e la warlock stun-offering. stay sa iti zic si ce fac daca un archer isi da ice wall. imi dau bless healing cyrcle pun 1hand sword in mana si dau in el.in 45 de secunde sigur il sparg.si nu mor.iar dupaia daca sunt nesimtit ii dau stun si offering.dar eu ca warlock nu o s ajoc asa.pt ca e urat si plictisitor:| multumit de raspuns? nu am zis sa nu foloseasca niciun arhcer KB dar nu spam. acelasi lucru si pt bladerii care folosesc numa KD.boweru asta de care zici tu are 2 ani si 5 caractere inaintea ta facute si demonstrate dk intelegi ce zic...si cu chestia k boweru e cel mai praf caracter e doar parerea ta (proasta de altfel) crezi ca un warlock fara sleep si div mai bate pe cineva? un warrior fara urlet mai reupe? un cleric fara bles si recovery mai rupe? un blader fara def mare mai rupe? un glavier fara hp incres mai rupe? harar nu ai ce vb fratica..asta e buldu meu skilurile mele si le folosesc ca atare ... :beer:1.invata si tu macar skillurile importante gen dare devil. nu urlet :| ca urletul nu e skill. iar dupa parerea mea...da un warlock fara sleep rupe.2.nu am zis sa nu folosesti deloc KB pt ca e normal sa folosesti numa ca am vazut o gramada de ratati care folosesc 20 dintre care 16 sunt kb >.> clericul fara recovery division rupe.foloseste healing cyrcle. mi se pare normal odata ce are delay potions lol. dumb3.imi pare rau ca insis si ca harar nu am ce vb si ca buldu tau ala e.chiar imi pare rau,iar la faza cu "blader fara defence mare mai rupe" e ca si cum mi-ai spune ca pt un pvp fair play un blader trebuie sa joace fara shield:| lolmai da un reply poate reusesti sa te faci de cacat mai rau decat ai facut-o deja ;)La Pvp/job/war conteaza cum joci sau conteaza sa castigi ? ai sa vezi cand o sa iti scada hp ce ai sa faci ? nu dai stun ca nu e frumos :-? asa si io cand mi-ai spart ice wall no big deal iti dau 2 kb si in 10 sec il pun iar ;) Daca tu crezi ca nu o sa joc fara spam pentru ca doar asa e frumos parerea ta... Ai sa vezi si u ca ai sa joci cu spam (stun sleep) cand nu o sa mai ai bless :tiphat:daca asa faceti voi ,urat.eu decat sa fac pe ratatul si sa fac spam mai bine recunosc ca sunt praf si ca iau bataie :| numa idiotii aia de turci nu pot recunoaste asta si folosesc KB si KD spam >.> dar iti zic eu ca warlock pt chinezi e cea mai mare frica...pt ca isi bate joc de ei in ultimul hal.nu am zis ca nu o sa folosesc stun sau sleep.dar nu spam ;) si in pustul de mai sus `M-AM REFERIT DOAR LA SPAM NU LA UTILIZAREA COMBOURILOR IN MOD DECENT.CA AIA E NORMAL.EU VORBEAM STRICT DE SPAM`intr-adevar la job sau GW FW si alte cele nu are nimeni ce sa comenteze la spam.dar la pvp e bine sa fii corect pt ca teoretic e friendly pvpnu stau sa dau apa la moara ...esti prea mandru de tine sa recunosti ca altcineva are dreptate ..hmm.. aici conteaza si cum joci si sa castigi:P pt ca daca joci prost nu castigipromit ca atunci cand o sa ai dreptate o sa recunosc dar trebuie sa recunosti si u ca azi ai postat degeaba.ca salam ieri.eu am intrebat de diferenta de dmg pt ca ma interesa pt warlockul meu.daca u crezi ca am pus o intrebare idioata ignor-o.nu incerca sa faci misto pt ca vezi si tu ca esti un retard care nici macar nu stie sa scrie.si u incerci sa faci misto de altcineva...urat din partea ta >_<
Vyorel903 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 kb la archer e aceeasi chestie cum e la warlock stun-offering. stay sa iti zic si ce fac daca un archer isi da ice wall. imi dau bless healing cyrcle pun 1hand sword in mana si dau in el.in 45 de secunde sigur il sparg.si nu mor.iar dupaia daca sunt nesimtit ii dau stun si offering.dar eu ca warlock nu o s ajoc asa.pt ca e urat si plictisitor:| multumit de raspuns? nu am zis sa nu foloseasca niciun arhcer KB dar nu spam. acelasi lucru si pt bladerii care folosesc numa KD.La Pvp/job/war conteaza cum joci sau conteaza sa castigi ? ai sa vezi cand o sa iti scada hp ce ai sa faci ? nu dai stun ca nu e frumos :-? asa si io cand mi-ai spart ice wall no big deal iti dau 2 kb si in 10 sec il pun iar ;) Daca tu crezi ca nu o sa joc fara spam pentru ca doar asa e frumos parerea ta... Ai sa vezi si u ca ai sa joci cu spam (stun sleep) cand nu o sa mai ai bless :tiphat:
ciupilan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 kb la archer e aceeasi chestie cum e la warlock stun-offering. stay sa iti zic si ce fac daca un archer isi da ice wall. imi dau bless healing cyrcle pun 1hand sword in mana si dau in el.in 45 de secunde sigur il sparg.si nu mor.iar dupaia daca sunt nesimtit ii dau stun si offering.dar eu ca warlock nu o s ajoc asa.pt ca e urat si plictisitor:| multumit de raspuns? nu am zis sa nu foloseasca niciun arhcer KB dar nu spam. acelasi lucru si pt bladerii care folosesc numa KD.1.invata si tu macar skillurile importante gen dare devil. nu urlet :| ca urletul nu e skill. iar dupa parerea mea...da un warlock fara sleep rupe.2.nu am zis sa nu folosesti deloc KB pt ca e normal sa folosesti numa ca am vazut o gramada de ratati care folosesc 20 dintre care 16 sunt kb >.> clericul fara recovery division rupe.foloseste healing cyrcle. mi se pare normal odata ce are delay potions lol. dumb3.imi pare rau ca insis si ca harar nu am ce vb si ca buldu tau ala e.chiar imi pare rau,iar la faza cu "blader fara defence mare mai rupe" e ca si cum mi-ai spune ca pt un pvp fair play un blader trebuie sa joace fara shield:| lolmai da un replay poate reusesti sa te faci de cacat mai rau decat ai facut-o deja ;)daca asa faceti voi ,urat.eu decat sa fac pe ratatul si sa fac spam mai bine recunosc ca sunt praf si ca iau bataie :| numa idiotii aia de turci nu pot recunoaste asta si folosesc KB si KD spam >.> dar iti zic eu ca warlock pt chinezi e cea mai mare frica...pt ca isi bate joc de ei in ultimul hal.nu am zis ca nu o sa folosesc stun sau sleep.dar nu spam ;) si in pustul de mai sus `M-AM REFERIT DOAR LA SPAM NU LA UTILIZAREA COMBOURILOR IN MOD DECENT.CA AIA E NORMAL.EU VORBEAM STRICT DE SPAM`intr-adevar la job sau GW FW si alte cele nu are nimeni ce sa comenteze la spam.dar la pvp e bine sa fii corect pt ca teoretic e friendly pvpnu stau sa dau apa la moara ...esti prea mandru de tine sa recunosti ca altcineva are dreptate ..La Pvp/job/war conteaza cum joci sau conteaza sa castigi ? ai sa vezi cand o sa iti scada hp ce ai sa faci ? nu dai stun ca nu e frumos :-? asa si io cand mi-ai spart ice wall no big deal iti dau 2 kb si in 10 sec il pun iar ;) Daca tu crezi ca nu o sa joc fara spam pentru ca doar asa e frumos parerea ta... Ai sa vezi si u ca ai sa joci cu spam (stun sleep) cand nu o sa mai ai bless :tiphat:hmm.. aici conteaza si cum joci si sa castigi:P pt ca daca joci prost nu castigi :)))
Guest StopTheAbuse Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 angele frate inceteaza :| ... te iei de absolut toata lumea de pe forum si vrei sa demonstrezi ca esti mai tare, mai destept decat toti.... pls inceteaza si u cu cearta asta si mai spune si u ca iei bataie(macar minte daca pana acum nu ai facut pvp niciodata cu warlocku) ... si daca castigi nu e nevoie sa te certi atat... :| ON: new char :) sv Rome :P