dsK Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 EDIT:amo incearca gen 2 bard/2cleric/2 warrior/2rogue...asta as ziceoo ca defence:) ca atac...2warrior/4wizard(cleric)/1cleric/1bardnu inteleg pt ce iti trebuiesc 2 clerici?ca ajunge 1 healer >_< de fapt dc iti trebuie defence party? ce sa faci cu acest party de defence? sa vina adversarul si sa spuna "ahh pe astia nu putem sa ii omoram ca sunt noobu buffati pana in gat... hai mai departe ca nu e o problema nici nu ne omoara ca nu au cu ce.2 rogues nu fac fata"+ ca daca sunt oameni inteligenti si daca sunt euro toti cu subclass cleric sau macar vreo 5 dintre ei,ataca toti acelasi inamic cu skillurile de absolutness dmg si se pisa pe defence-ul tau :|cineva sa ma invete si pe mine cum sa mut niste gold este?:D:Dintri pe www.thepowerlevel.com sau pe www.supgold.com si gasesti acolo live chat 24/7 si vb cu ala acolo si iti spune unde sa te duci.daca vrei vorbim pe mess si te ajut eu,dar sa nu faci ca data trecuta sa ma pui sa vorbesc si dupaia cand ma intreaba ce suma sa imi spui 40m :|noi de obicei la fortress mergeam cu....euro party pentru killing enemy : 1 cleric,2bards,1 warrior,4 wizzpentru vechiul hammering : 1 cleric,7 full str chars CH/eurosi mixed party : 1 cleric,2bards si restul CH sau euroeu sincer m-am gandit la un party gen 1 cleric,2 warriori,5 rogues.defence are attack are,healer are.ca eu nu prea sunt adeptul party-urilor cu bards,daca omori bards sa dus draq tot party-ul.asa daca ai party 1cler 2 wari 5rog incerci sa omori si daca dai de noobi care sunt full euro buff se schimba toti rogues in cleric,si vor fi 6 clerici ataca 4 sau 5 odata acelasi noob si aia e ^^
edy105 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://img528.imageshack.us/i/dropsos.jpg/Al doilea sos drop in 2 saptamani,pacat ca e lvl mic....
Alex92 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 schiedam90->cel care detine charul cu daggere sun ,e probabil cel mai bun (bogat) player de pe redsea.A avut cel putin 10 caractere FF,pe care a jucat,si toate erau de prima clasa(sun,som).Daca ai bani,ai cu ce in jocul asta :)
dsK Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 schiedam90->cel care detine charul cu daggere sun ,e probabil cel mai bun (bogat) player de pe redsea.A avut cel putin 10 caractere FF,pe care a jucat,si toate erau de prima clasa(sun,som).Daca ai bani,ai cu ce in jocul asta :)adevarat.dar sa iti mai spun ceva,daca iti permite timpul sa ai cat de cat grija de joc si de character,ajungi sa ai un set frumos si arme frumoase si fara sa bagi multi bani.sa iti dau si un exemplu?koila raportul dintre performanta si bani bagati in joc e incurajator.
Alex92 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 adevarat.dar sa iti mai spun ceva,daca iti permite timpul sa ai cat de cat grija de joc si de character,ajungi sa ai un set frumos si arme frumoase si fara sa bagi multi bani.sa iti dau si un exemplu?koila raportul dintre performanta si bani bagati in joc e incurajator.da dar gandeste-te ca spre exemplu un jucator care nu baga prea multi bani in joc ajunge sa nu mai riste cu alchemy etc etc la un moment dat.De asta tot apar sun +9,sun + 10 ..aia sunt playerii bogati care nu au nimic de pierdut,sau aproape nimic(cativa $ cheltuiti in plus)
cri2032 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :bananadance2: dsk are dreptate :beer: koila a bagat 5$ in silk si are +8 chare calumea Party : 2 warrior , 3 rogue , 2 wizz , si 1 cleric
koila Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :tiphat: nu am mai cumparat silk cu banuti mei de foarte mult timp , +8`urile sau transformat in 80$ , acum am PC nou pot juca cu 3 charuri full tot timpul plus ca am primit un char de lvl 100 spear hybr FF 100.
dsK Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :tiphat: nu am mai cumparat silk cu banuti mei de foarte mult timp , +8`urile sau transformat in 80$ , acum am PC nou pot juca cu 3 charuri full tot timpul plus ca am primit un char de lvl 100 spear hybr FF 100.gzz ! ma uitasem pe rev6 si credeam ca ti-au dat failed ^^ cum e cu hybridul spear? te atrage sau il faci goldbot?:))cu cat cumperi 100 silk?EDIT : se pare ca de acum s-ar putea sa fie mereu serverele populate,din cate vedeti toate sunt cam cu 2500-2800 players online ,iar goldul s-a scumpit .probabil ca joymax a redus numarul de golboti.
koila Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 gzz ! ma uitasem pe rev6 si credeam ca ti-au dat failed ^^ cum e cu hybridul spear? te atrage sau il faci goldbot?:))cu cat cumperi 100 silk?Cu cat cumpar ? E secret... E misto, gold bot? nah e FF 100 si are si 100k sp ramase il tin pana se reapuca baiatu. In momentul de fata in SRO eu nu mai fac decat alchemy atat :) si job cu Zx4 mie sila sa ma mut de pe unu pe altu.
lucicam Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nu stiti cand se deschide sbot-ul pentru useri noi ???? ca ii inchis de 1 an naibi X(
dsK Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nu stiti cand se deschide sbot-ul pentru useri noi ???? ca ii inchis de 1 an naibi X(nu e inchis de 1 an.iti zic sigur,in iunie sau iulie mi-am cumparat eu :P daca te referi la faptul ca atunci era 2009 si acum e 2010 da e inchis de 1an.interesanta chestia cu client less :)))) se pare ca de acum cine joaca sro sa isi ia adio de la client less dar o sa intre cand vrea :P sper sa tina cat mai mult treaba cu scoaterea de client less:Pcu ce te satisface ca nu poti folosi clientless?daca te ducea un pic capul iti dadeai seama ca daca mergea clientless daca voiai il foloseai,daca nu nu.dar asa ...daca vrei nu il poti folosi.dumb >_<
ciupilan Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 interesanta chestia cu client less :)))) se pare ca de acum cine joaca sro sa isi ia adio de la client less dar o sa intre cand vrea :P sper sa tina cat mai mult treaba cu scoaterea de client less:P si pt cei interesati de monstrii din alexandria :P Alexandria Dungeon Monster (detaliile) http://www.c-sro.eu/egyptca.php Alexandria area Monster (detaliile) http://www.c-sro.eu/egyptar.php
leoky1208 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 salut..pentru un arcas full str 100 pacheon/100 fire/100 force ati alege armor sau protector?nu spuneti garment...pt ca nu esti rezistent deloc...ai psy def mic...si cand dai debuff ti-o iei in freza urat..La chn am observat ca daca porti armor...psy def si mag def sunt cam la egalitate..cu protector mag def este putin mai mare decat psy def...si cand porti garment e o diferenta enorma intre psy si mag def..(parca ai fi un mini-wizz pe robe )si daca stiti ce skiluri sunt bune de la force inafara de debuff-ri :D eu m-am gandit sa pun therapy si medical hand si pasiva de mp ...dati-va si voi cu parerea :P bafta ^_^Edit : lucicam , ce s-a intamplat cu petitia aia? :D
Kiidu Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 si eu sunt foarte fericit ca nu mai trebuie sa stau atata la login... chiar am luat in calcul posibilitatea sa nu mai cumpar premium.. @leoky logic ca protector -_- , skills pasiva , healu , cercul ala si chestile alea cu cure..
dsK Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 @leoky eu zic sa folosesti armor.iti creste phy attack cu 10% din cate am inteles ^^
devil921 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Salut. Am o problema ff mare mi-am uitat intrebarea secreta #-o si as dori sa schimb pw pentru ca vreu sa cumpar silk si e ff usor sa iei acc la unu care nu schimba pw :(( Nu stiti daca ma poate ajuta cineva :D sau poate Joymaxu da nu prea cred .
leoky1208 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 am testat faza cu psy atk si e adevarata....o combinatie intre armor si pro ar fi indicata? sau trebuie sa fie set armor sa mearga faza q psy atk ? s dau ex ca am gasit un chest som armor lvl 81....si sa zic ca restu set-lui ar fi protector? pana acum am jucat doar pe euro...de aia tot pun atatea intrebari :P multumesc dsk si dreamfighter pt sfaturi...pacat ca aveti pareri contradictorii :)
dsK Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 am testat faza cu psy atk si e adevarata....o combinatie intre armor si pro ar fi indicata? sau trebuie sa fie set armor sa mearga faza q psy atk ? s dau ex ca am gasit un chest som armor lvl 81....si sa zic ca restu set-lui ar fi protector? pana acum am jucat doar pe euro...de aia tot pun atatea intrebari :P multumesc dsk si dreamfighter pt sfaturi...pacat ca aveti pareri contradictorii :)doar la full set armor ai 10% phy attack :P
i sin Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Omg astia nu sunt deloc creativi , ffs iara baga bugs ma si worms ? -_-
Lord_Bogdan Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Au mutat fw duminica la 2:00~3:30 adica la 6 dupamiaza.
leoky1208 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 pe fiecare server au scris gm-ii notice cu schimbarea orei de la fw...si urmatorul fw va fi in 7 februarie
Guest Dott Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 (edited) Vand acount lvl 54 rog/bard ff+64ksp server gaia are dresul nou+7day premium+10 silk :))+8globale ol dau pentru un acount de lvl 76 sau 200mil pe GAIA[url=http://img37.imageshack.us/i/sro2010012316443478.jpg/%5Dhttp://img37.imageshack.us/img37/7528/sro2010012316443478.jpg Doua lucruri sunt foarte grele pentru tine, ai warn up si cu acumularea a 100% warn ai si pauza 2 saptamani Edited January 24, 2010 by Forbidden
Random Hero Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Vand acount lvl 54 rog/bard ff+64ksp server gaia are dresul nou+7day premium+10 silk :))+8globale ol dau pentru un acount de lvl 76 sau 200mil pe GAIADar foloseste ma sectiunea de publicitate, ca de-aia e facuta. Si dupa ce luati warn de la Forbidden ca ati postat aici astea il mai si injurati #-o .
keltzy Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cine joaca pe Ares? :) Am nevoie de guilda de romani, am lvl 74, full str bower
Kiidu Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nu iti dau nici 150 m pe el... faina faza cu schimbarea orei de fw.. va fii rupere mai mare