TzuYoshi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nu cred ca am dat in vreo-un fel informatiile cardului meu.Nu, nu sunt optick din bacau :-??. WTF ?El este Slym de la Constanta. Var cu fane Bordura. Beware of him. :lol: =))
Guest SlymHax Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 El este Slym de la Constanta. Var cu fane Bordura. Beware of him. :lol: =))e drogat mort. glumeste :) nu am nicio treaba cu fane Bordura =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dsK Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 =)) slym te rog frumos . Iarba NU este Drog ! iarba este medicament si fericire:)) fericire la plic. andy RIP pt samanta :(
Guest SlymHax Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 =)) slym te rog frumos . Iarba NU este Drog ! iarba este medicament si fericire:)) fericire la plic. andy RIP pt samanta :(stiu frate, te inteleg pe deplin :))))))))))))))))))))
Rubik Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 gata cu sro o s mai postez 1 video maxim hahahahaha cel mai bun glavier de pe server se lasa de sro? =))))))) hahahaha iti iei jucariile si pleci? p.s. csro sun spear deg11 (sper sa fie repair invalid) ^^ http://img340.imageshack.us/img340/2778/sro2010012123451774.jpg http://img297.imageshack.us/img297/7371/sro2010012123451422.jpg http://img46.imageshack.us/img46/6724/sro2010012123451204.jpg http://img532.imageshack.us/img532/1425/sro2010012123450782.jpg
Piciu_black Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 nu man...e ceva perfect normal...daca ai avatar cu ignore monster defence pe el :P adica dai dmg pe acel moob ca si cand ai da intr-un magyang lvl 1.....btw...@piciu thanks for screen...poate ne mai spui si noua cate ceva despre update-ul din csro de acolo :DPai singura chestia care m-a uimit azi a fost faptu ca nu au mai existat de cumparat de la npc HP/MP pots x-large si horse lvl 60.Apoi am stat sa analizez putin problema si am ajuns la concluzia ca in hotan sunt cel putin 5 staller care vand potiuni 750/1000 mp respectiv hp la pret mai ieftin decat cel din NPC plus avantajul ca ai sloturi libere...nu vei mai fii incarcat cu x pachete de mp si hp ..cii vei avea 1 slot ocupat cu 1000 (dupa cum bine stiti).Singura explicatie probabil fiind ca vor sa isi mai rotunjeasca buzunarele si chinezi astea..
koila Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Pai singura chestia care m-a uimit azi a fost faptu ca nu au mai existat de cumparat de la npc HP/MP pots x-large si horse lvl 60.Apoi am stat sa analizez putin problema si am ajuns la concluzia ca in hotan sunt cel putin 5 staller care vand potiuni 750/1000 mp respectiv hp la pret mai ieftin decat cel din NPC plus avantajul ca ai sloturi libere...nu vei mai fii incarcat cu x pachete de mp si hp ..cii vei avea 1 slot ocupat cu 1000 (dupa cum bine stiti).Singura explicatie probabil fiind ca vor sa isi mai rotunjeasca buzunarele si chinezi astea..nu stiu dar am citit pe rev6 ca CIMO lea sugerat celor de la JM sa creeze potiuni mai mari de x-large, si din cauza asta. Stati sa va dau postul : no its true, CIMO and JM are in some arguement or somthing about the game. And I think CIMO also did it to stop hanging (meaning botting). All I know is maybe it will encourage more party play but INT and Euro will suffer from the smaller pots I think. All I know is everyone including the chinese players are all pissed off about it and showing it on the official forums. XL still drops from mobs so I just collect those with pet. Oh and Also they took out the lvl 60 horse by sau Aici
salam30 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 soc de lv 101 .....din ce stiu eu sos e +5 som e +10 sun e +15 si soc am auzit ceva de +7cel din screen era 101 +1 2995 -3429 mag dmgsi eu am 98 +7 cu 2995 - 3537 chiar daca acela este sword si eu am spear tot soc - ul de 101 +1 trebuia sa aiba mai multsi andiy e ceva normal ...si tu poti da 300k +++ in medusa iti trebuie doar 2 bards sa ai phy dmg 42 % increase sau 3 bards sa iti da si mag 42 % am dat eu 250k si sunt cu gap 9
Xriminal Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 dati-va cu parerea e bun el sau sunurile lui?...pentru ca mia placut de el la pvp:) si miash alege acest build....dar mie sa nu vine de vina sunurile la victoriile lui... soc de lv 101 .....din ce stiu eu sos e +5 som e +10 sun e +15 si soc am auzit ceva de +7 cel din screen era 101 +1 2995 -3429 mag dmg si eu am 98 +7 cu 2995 - 3537 chiar daca acela este sword si eu am spear tot soc - ul de 101 +1 trebuia sa aiba mai mult si andiy e ceva normal ...si tu poti da 300k +++ in medusa iti trebuie doar 2 bards sa ai phy dmg 42 % increase sau 3 bards sa iti da si mag 42 % am dat eu 250k si sunt cu gap 9 pana atuncea o sa fie ceva de capul la socu-ul asta sau is doar vorbe-n vant:|.... explicatimi si mie ceva interesant la D11:| nu ca soc e mai slab decat sunu-l ca asta sigur nu ma intereseaza:| datimi ceva positiv si putin negativ din parerile voastre:D Ty ^^ EDIT: ce draq sunt aia:|....
salam30 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 pai sun vine 90+15 +7soc vine 101 +7* + 7 oricum cine face rost de sun de lv 101 e tatic....eu as vreau un 2H
Xriminal Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 pai sun vine 90+15 +7 soc vine 101 +7* + 7 oricum cine face rost de sun de lv 101 e tatic....eu as vreau un 2H am auzit de la dsK :blink: ca sa castigi soc faci arene in arene faci pvp/war/job si castigi nsite monede cu modenele alea poti cumapra iteme soc:D...weapon's/gear/acc :bananadance2: acuma nah...ar fii super sa fie asa:X!!! :beer: oricum sper sa fie mai atragator D11 decat D10 D9:|... EDIT: cri2032 nui problema invatzatul:)...dar voiam sa stiu dak e eficient buuldul...oricum are mare noroc de dagger/crossbow sun:|...nici nu vreua sa stiu cate silk a bagat pentru ele:))
cri2032 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 dati-va cu parerea e bun el sau sunurile lui?...pentru ca mia placut de el la pvp:) si miash alege acest build....dar mie sa nu vine de vina sunurile la victoriile lui... pana atuncea o sa fie ceva de capul la socu-ul asta sau is doar vorbe-n vant:|.... explicatimi si mie ceva interesant la D11:| nu ca soc e mai slab decat sunu-l ca asta sigur nu ma intereseaza:| datimi ceva positiv si putin negativ din parerile voastre:D Ty ^^ EDIT: ce draq sunt aia:|.... Buildul este foarte bun dar o iti trebuie 1 saptamana maxim 2 sa inveti sa joci :P Soc Sun....wait .... sa vina pe isro si vedem :)
lucicam Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 auziti ... care e mai sigur ca nu iei ban , sroking sau sbot ???
sTop.spAmm [noOb] Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 auziti ... care e mai sigur ca nu iei ban , sroking sau sbot ???sbot:)
sTop.spAmm [noOb] Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 (edited) nah imi raspunde si mie cnv va rog la intrebarea despre loader .. mai e ajea cv sau mai exista un site d unde pot sal iau k vreau s intru k vo 2 charuri si nu am cum... va rog dak jtiti un site sa postati link.. :hail: :hail:Am mai spus o data, a doua oara ai suspend 5 zile. Edited January 22, 2010 by Forbidden
Kiidu Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 1. ai facut double post data viitoare dai edit2. aici nu suntem pe mess/mirc deci te rog sa scrii mai in romaneste nu in cocalareste3. de la loader iti iei ban foarte usor desi uite site : *********
amoniaku Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 warlock/rogue e mijto buildu... cel putin la urmatorul cap se anuntza imbatabil:))( cand se reduce holly spel) iar video -ul asta ...sunurile lui ii dau tot farmecul:) sa nu va ganditi ca el nu moare niciodata:))
ScarFaceRo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Cumpar account lvl 70+ pe gold in game...am aproximativ 1-1.5 miliarde disponibile pe srv Babel...astept oferte:) (goldul desigur il pot muta in functie de serverul ep care il vreti)
Sleya Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 rogue ucide si cu un +5 nu ii trebuie sun....daggers crit rox....trebuie sa stii sa joci...ca altfel degeaba ai sunsce ma enerveaza :)) cretinii care vin aici odata la cateva zile/saptamani si pun aceeeasi intrebare.....care e cel mai bun build in sro????? si ei nu depasesc lvl 30 niciodata...cum sa imi fac charul pentru lvl 100?cu toate ca nu o sa ajung eu niciodata acolo....dar as fi curios ce imi sugerati ....i mean....get a life......it's already beyng stupid
ScarFaceRo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 SLeya n-ai vreun char 70+ de vanzare pe gold in game?:))
amoniaku Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 rogue ucide si cu un +5 nu ii trebuie sun....daggers crit rox....trebuie sa stii sa joci...ca altfel degeaba ai sunsce ma enerveaza :)) cretinii care vin aici odata la cateva zile/saptamani si pun aceeeasi intrebare.....care e cel mai bun build in sro????? si ei nu depasesc lvl 30 niciodata...cum sa imi fac charul pentru lvl 100?cu toate ca nu o sa ajung eu niciodata acolo....dar as fi curios ce imi sugerati ....i mean....get a life......it's already beyng stupidpur si simplu la obiect:) ...... :cool2: :tiphat: @am o intrebare: stie kreva partiurile care se fac de obicei la un fortress,gen 2 clerici si 6 arcashi ,etc . sami zica si mie ca de 1 luna tot incerc sa facem nijte partiuri bunicele si tot nu iasa:| fortresu la noi ...
Xriminal Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 1. ai facut double post data viitoare dai edit2. aici nu suntem pe mess/mirc deci te rog sa scrii mai in romaneste nu in cocalareste3. de la loader iti iei ban foarte usor desi uite site : *********treaba ca iti ei bann nu prea o cred...eu de mult timp am fol loader...la loader trebe sai schimbi numele...si nu ei bann...acuma nu este loaderul facut pentru sro si nuhs dak o sa mai mearga de progamu asta hackshield:(EDIT:amo incearca gen 2 bard/2cleric/2 warrior/2rogue...asta as ziceoo ca defence:) ca atac...2warrior/4wizard(cleric)/1cleric/1bardnu prea le am eu cu partyurile dar sper ca am zis un cacatzel bunishor:D si ca chinese party defence: 4bower(unu sa fie cu force)2bladeri/si 2 nukeri s/s / spear :)si ca atac:4 nukeri (3 s/s unu spear) 2 boweri 2 glaiver....Acuma conteaza foarte mult si de player cum joaca cum stie sasi foloseasca charul xD nu prea conteaza partyul ci cum stii sa joci:| Succes:Dcine stie mai bine spunetii:D am incercat sa te ajut ^_^
Sleya Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 noi de obicei la fortress mergeam cu....euro party pentru killing enemy : 1 cleric,2bards,1 warrior,4 wizzpentru vechiul hammering : 1 cleric,7 full str chars CH/eurosi mixed party : 1 cleric,2bards si restul CH sau euro
ScarFaceRo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 cineva sa ma invete si pe mine cum sa mut niste gold este?:D:D