Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Poi eu mi-am luat premium sa implementeze ei nush ce sistem de siguranta sa numai pot buta?poi le fac chargeback de nu se mai vad si la gaymax si la sbot .

Ar pierde enorm de mult daca ar deveni legit pentru ca 50% din playeri cumpara premium pentru login si nu pentru experienta :) !

Fa chargeback, cei de la Sbot posibil sa iti dea cei 5 EUro, pentru ca nu e in favoarea lor sa abia probleme cu contul. Cei de la Joymax iti vor da SUS (stii tu ce ) faci chargeback , cont blocat, bani CIUCIU , au ajuns la intelegere cu cei de la paypal si ei iti pot face dovada ca tiau dat SILK-ul tu nu poti face dovada ca nu tiai primit silk-ul. Cand faci chargeback trebuie sa invoci un motiv anume.

Trane : asta e politica celor de la Paypal nu Joymax.

Posted

Fa chargeback, cei de la Sbot posibil sa iti dea cei 5 EUro, pentru ca nu e in favoarea lor sa abia probleme cu contul. Cei de la Joymax iti vor da SUS (stii tu ce ) faci chargeback , cont blocat, bani CIUCIU , au ajuns la intelegere cu cei de la paypal si ei iti pot face dovada ca tiau dat SILK-ul tu nu poti face dovada ca nu tiai primit silk-ul. Cand faci chargeback trebuie sa invoci un motiv anume.

Trane : asta e politica celor de la Paypal nu Joymax.

My bad, dar stiam ca s-a schimbat ceva. :)

Posted

cate Sp ai mai facut dsk?

500k dar am ceva probleme,deja m-am plictisit de farm,cand vad ca nu merge treaba inebunesc.vin tot felul de prosti si imi fac KS si eu sunt bard lv 100 fac fata nui problema,dar imi place sa iau eu toate killurile spotului ^^

ai facut vreodata lvl100? :D credema ca intre 10-15 zile dureza la lv 100 sa faci un lvl cu bot (fara prem) si dc faci pt chiar full chinez faci pe zi cam 10% batand lejejer cateva ore ..si credema e mult mai distractiv dc te mai bagi si pe un skipe la o caterinca cat timp bati sau chiar pe ventrilo cine are servar :) credema ca in party de 8 batand de mana iesi mai avantajat din acest joc jucand doar 3 ore maxim(la grind) si restu timpului faci job /unici /pvp/war.... astfel iti mai etalezi si indemanarea in manuirea caracterului:P credema k 90% dintre playeri care au char chinez daca le dai un euro char sunt praf deci praf ... k la un caracter china nu ai prea multe de facut decat sa apesi constant 1234 deoarece iti poti aseza skill-urile in asa fel incat sa apesi doar 1234 1234 :P

vad ca ai chinese character,asa faci tu? 1234 1234? iti zic eu ca trebuie si la un chinez sa dai skillurile un pic cu cap nu numai intr-o anumita ordine.

Posted

man la lv 100 faci un level cam la 6-10 zile ,depinde de build.asta daca botezi 24/7.stay tu sa faci lvl manual pana la 105? in cati ani?

ai facut vreodata lvl100? :D credema ca intre 10-15 zile dureza la lv 100 sa faci un lvl cu bot (fara prem) si dc faci pt chiar full chinez faci pe zi cam 10% batand lejejer cateva ore ..si credema e mult mai distractiv dc te mai bagi si pe un skipe la o caterinca cat timp bati sau chiar pe ventrilo cine are servar :) credema ca in party de 8 batand de mana iesi mai avantajat din acest joc jucand doar 3 ore maxim(la grind) si restu timpului faci job /unici /pvp/war.... astfel iti mai etalezi si indemanarea in manuirea caracterului:P credema k 90% dintre playeri care au char chinez daca le dai un euro char sunt praf deci praf ... k la un caracter china nu ai prea multe de facut decat sa apesi constant 1234 deoarece iti poti aseza skill-urile in asa fel incat sa apesi doar 1234 1234 :P

Posted

Cineva vrea sa mi-l cupere pe DryTearS cu silk prin e-pin care e ptreaba ca imi explice si mie cineva e safe nu e ???

Cineva mi-a zis ca e block asigurat ...

Cumpara silk doar prin metoda agreeata de Joymax pentru zona in care a fost inregistrac charul tau. E-pin e pentru Tarile arabe zonele alea, daca vrei ceva safe pentru Europa incearca paysafecard. si nu cred ca se poate face chargeback pentru ca este ceva asemanator cu o carte prepay de vodafone de exemplu. Studiaza acele metoda si vei intelege mai bine nu te lasa condus de experienta altora, daca iti zice unu la misto da e safe.. tu faci cum zice ala 100%.

Trane ceea ce au schimbat JM este ca nu iti vor da bani inapoi niciodata indiferent ce vei face tu, si spiridus sa te faci si sa te duci sa-i plesnesti nu vei rezolva nimic, acum 1 an probabil mai mult nu stiu pentru ca eu acum 6 luni am aflat e ca in momentul in care iti faci chargeback contul este blocat 100%. Asta sa schimbat...

Bafta la toti

Posted

daca vrei ceva safe pentru Europa incearca paysafecard. si nu cred ca se poate face chargeback pentru ca este ceva asemanator cu o carte prepay de vodafone de exemplu

prin paysafecard nu are cum sa faca chargeback :)e sigura treaba ^^

Posted

primul meu iteam din istoria sro care trece de +5 ... si e pentru mine:P

http://img13.imageshack.us/i/sro2010012019135416.jpg/

btw 90 on warrior and 50%

edit zicea cineva de ce am rezolutia asa mica pentru ca am probleme cu procesorul si acum nu am fonduri sa il schimb si inca vreau sa intru pe 6 clienete

Posted

Ce oameni ma si mai vorbim de turci : Zice ca vrea sa imi cumpere char dar vrea sa intre sa il vada intai(si cand mihai a vrut sa imi cumpere un char la-m lasat sa intre si nu sa intamplat nimic rau) ... ce zic bn hai sa il las, imi iau tot dupa cont ii dau id si pw intra ce credeti ca imi zice ?? dai 50m sa nu iti vand avatarele ... logic ca nu iam dat .. intru pe cont avatarele vandute aman2 petu vandut si toate sp pe care le farmasem 100k lea dat la guild ... asta sa imi fie invatatura de minte altadata sa nu mai fac greasala asta (omu cat traieste invata)

Gata sa zis cu DryTearS lam dat la un prieten .....

Posted

@Dr4q_Sti3 gzz pt reusite...!

da e aiurea la sro treaba ca consuma mai mult din resursele procesorului decat ale placii grafice.iar asta e ff aiurea >.>

Posted

@Dr4q_Sti3 gzz pt reusite...!

da e aiurea la sro treaba ca consuma mai mult din resursele procesorului decat ale placii grafice.iar asta e ff aiurea >.>

Eu nu stiu ce sa zic, daca deschid al 4-lea client imi da mesaj "insuficient video memory". Poate ca nu ii ajung cei 256 MRam video, desi clientii ruleaza in background in acel moment. Poate ca sbot nu consuma resurse cand il lasi jos in bara, dar sroking e teroare (consuma tot asa de mult).

@Dr4q_Sti3 tu ce rezolutie folosesti ? Eu am 1680 x 1050 si de aceea cred ca imi face figuri. Gzz pentru +6 :hello: La mai mare :beer:

Posted

de aia ca folosesti rezolutie prea mare da rezolutia mai mica si intri cu mai multe dar la mine nu e placa video e procesoru ca ruleaza cu 100% chiar daca am numai messu deschis eu folosesc aia cu 800X600

si in legatura cu tranzactiile facetile cu thepowerlevel e mai sigur

Guest mamaluitzuyoshi
Posted

vreau clientless :(( :comp1: :comp2::banghead: cand baga update calumea sa bage clientless :sef:

Posted

Vreau sa imi bag 300 de silk ca sa imi iau avatar problema e k nu imi place avatarul care este acuma ... daca mai farmezi dsk si ai loc pt min spunemi k sa bag premium 2 luni pe ala ok ? Stiti cumva cand se schimba avatarul ?

Posted

Vreau sa imi bag 300 de silk ca sa imi iau avatar problema e k nu imi place avatarul care este acuma ... daca mai farmezi dsk si ai loc pt min spunemi k sa bag premium 2 luni pe ala ok ? Stiti cumva cand se schimba avatarul ?

nu mai am loc.mai devreme spusesem ca am un loc dar am uitat ca trebuie sa se intoarca unu maine sau poimaine si se face iar party full >.> scz

Posted

Saluty, Primul Seal of Comet aparut in csro ...m-am gandit ca vrei sa comparati dmg si toate cele asa ca voi pune poza cu stats :)

IPB Image

Enjoy :)

Edit :Xriminal, acum 1-2 saptamani s-a dat drumu la cap lvl ....si e greu sa iti dai seama intr-un timp asa de scurt ce s-a bagat nou sau ce s-a schimbat + ca nu aveam jocul in engleza...abia ieri am reusit sa il fac in engleza...si peste toate astea....se pare ca nu pot ajuta in Alexandria...macar sa vad si eu orasul :-s ..un lucru e sigur..iti trebuie cel putin lvl 80 sa poti merge in town Alexandria...eu fiind 75 si nu ma lasa :(

Cat despre Sun ...e mult prea devreme sa vorbim ....intr-un timp atat de scurt sansele sa iti pice sunt destul de mici ...parerea mea :)

Posted

Saluty, Primul Seal of Comet aparut in csro ...m-am gandit ca vrei sa comparati dmg si toate cele asa ca voi pune poza cu stats :)

Imagine IPB

Enjoy :)

si pana la urma piciule cum ei itemele astea?...faci arene si prin castig de niste "monede"? sau le castigi la moobs?

Sun este la D11?

Guest SlymHax
Posted

=====================

Slym

Nume: tierney fitzmartin

Date of Birth: 06/12/1963

SSN: 013- 60 - 6060

Phone Number: 973 2753928

Mother's Maiden Name: virginia finn

Billing Address: 28 park ave

City: maplewood

State: NJ

Zip Code: 07040

CCnumber: 4117744008817400

Exp. Date: 07-2012

CVV: 872

Pin:

----------------------------------

Submitted By: 70.88.37.75

Poftim, baga-ti silk :) .

Posted

=====================

Slym

Nume: tierney fitzmartin

Date of Birth: 06/12/1963

SSN: 013- 60 - 6060

Phone Number: 973 2753928

Mother's Maiden Name: virginia finn

Billing Address: 28 park ave

City: maplewood

State: NJ

Zip Code: 07040

CCnumber: 4117744008817400

Exp. Date: 07-2012

CVV: 872

Pin:

----------------------------------

Submitted By: 70.88.37.75

Poftim, baga-ti silk :) .

Haha, that's my brother :lol: =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...