aDyTsU Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 (edited) Esti praf omule. PRAF!!"era slab ala|" "ala avea gear naspa" "ala avea arma NPC" .... ESTI LA PAMANTSi tu si parlitul tau de glavier. Trece asta pe lista dorintelor. Mai ai de invatat silkroad pana sa fii in stare sa debitezi toate prostiile astea.mata e parlita... eu nu am spus niciuna din frazele alea :-?? praf? si de ce nu-mi iau bataie de la nimeni de 90 si cu gap9 ..? ca is la pamant cum zice rapanosu de tu... bn frate fie ca tine ca tu esti ala smecher :nanana:Nu incepi sa-l injuri de parinti orice ar face, daca te simteai jignit imi puteai spune nu sa-i raspunzi asa si apoi sa continui cu offtopic. Ai warn up si pauza pentru restul zilei ca sa te trezesti. Edited January 18, 2010 by Forbidden
TzuYoshi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mata e parlita... eu nu am spus niciuna din frazele alea :-?? praf? si de ce nu-mi iau bataie de la nimeni de 90 si cu gap9 ..? ca is la pamant cum zice rapanosu de tu... bn frate fie ca tine ca tu esti ala smecher :nanana:Aoleu, esti un copil. Tii la caracterul ala mai mult decat tii la respectul de sine. Eu nu m-am legat de caracterul tau, iar ultima afimratie a fost cu referire directa la tine pentru ca deja ma scoti din sarite cu glaiverul tau noob: :lol:.Hai numai bine. xDEDIT:bah fu**ti mortii m**ii de rapanos vezi ca incerc sa nu te injur pe forum da pe pm iti iau mortii in p**a si chiar ma bucur rapanosule...ma inveti pe mn sro? cand nu ma bate nimeni de 90 si am si gap 9 si ma f*t pe toate char tale si pe familia ta ca nu esti nimic mai mult decat un pacalici in spate la un monitor fu**ti mortii m**ii de lab**iu esti din anglia cica.. fu**ti fata aia sa vii in romania cacatule sa iti arat eu glavier la pamant.Dupa cum ti-am zis si in pm, de paste sunt acasa. Putem aranja o intalnire daca vrei. :lol:
aDyTsU Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 te-am injurat destul pe pm nu-ti mai trebe :P ne vedem de paste :D :violent: edit: @edy.. eu mai sus tocmai vorbeam cum am facut muci si fasole din 2 rogue si tu imi zici de ch? ..sta stii ca am probleme mai mari cu un nuker s/s pe cold decat cu un wiiz sau rogue ...la warrior da is probleme.. da nah
edy105 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mata e parlita... eu nu am spus niciuna din frazele alea :-?? praf? si de ce nu-mi iau bataie de la nimeni de 90 si cu gap9 ..? ca is la pamant cum zice rapanosu de tu... bn frate fie ca tine ca tu esti ala smecher :nanana:Poate bati chinezi dar daca vine un euro nu cred ca il mai bati asa usor..sau deloc
AxelLow Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mata e parlita... eu nu am spus niciuna din frazele alea :-?? praf? si de ce nu-mi iau bataie de la nimeni de 90 si cu gap9 ..? ca is la pamant cum zice rapanosu de tu... bn frate fie ca tine ca tu esti ala smecher :nanana:Probabil rougue , warrior , orice alt carater pe care l`ai batut dintre europeni era controlat de un inapt. Rougue iti da si 1hit daca iti da critical din stealth de la spate :> de warrior ce sa mai zic il bate doar un rougue ... Si sincer de ce te ataci atat de tare din moment ce Tzu a zis un adevar ? :-??P.S. Esti fericit ca ai injurat pe cineva pe pm tare =))
aDyTsU Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 poi e forum de sro nu? ..si cand vine unu si zice ca mai bine arunc char la gunoi nu-ti vine sa te pisi pe el? ..aici fiecare se da mare cu ce poate si toti ar trebui sa ii zica : " bravo frate nu te bate nimeni esti tare" da ei ..: " lasa ca vine unu cu full sun si kkt si te bate nu te incorda " .. :|
AxelLow Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 poi e forum de sro nu? ..si cand vine unu si zice ca mai bine arunc char la gunoi nu-ti vine sa te pisi pe el? ..aici fiecare se da mare cu ce poate si toti ar trebui sa ii zica : " bravo frate nu te bate nimeni esti tare" da ei ..: " lasa ca vine unu cu full sun si kkt si te bate nu te incorda " .. :|A zis cineva ceva de full sun ? Nu. Se stie clar ca europeni la pvp sunt mai buni decat chinezii! Tu compari glavier cu warrior ? Nici macar cu un rogue nu poti sa il compari. Si nu te mai da mare cunoscator te rog!
edy105 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 poi e forum de sro nu? ..si cand vine unu si zice ca mai bine arunc char la gunoi nu-ti vine sa te pisi pe el? ..aici fiecare se da mare cu ce poate si toti ar trebui sa ii zica : " bravo frate nu te bate nimeni esti tare" da ei ..: " lasa ca vine unu cu full sun si kkt si te bate nu te incorda " .. :|Bravo doar atunci cand meriti de ce nu faci tu un video sa vedem si noi,daca ce a ce spui tu e si adevarat
aDyTsU Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Bravo doar atunci cand meriti de ce nu faci tu un video sa vedem si noi,daca ce a ce spui tu e si adevarat chiar imi pare rau ca nu am filmat aseara da lasa ..sa vad diseara daca am timp de un pvp scurt ;) da unde sa-l postez ca e prea mare deranj sa-l pun pe youtube ..eh vedem :)) deci rogue...si altcv ? sa incerc pvp :-?
TzuYoshi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 chiar imi pare rau ca nu am filmat aseara da lasa ..sa vad diseara daca am timp de un pvp scurt ;) da unde sa-l postez ca e prea mare deranj sa-l pun pe youtube ..eh vedem :)) deci rogue...si altcv ? sa incerc pvp :-? "Daca ai timp pt. pvp?" Esti un no-lifer, desigur ca ai timp :lol:
ciupilan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 hmm sunt cofuz pana la dumnezeu care si cum este ..care este sro original si cum este adevarat adik ori ksro cu reducerea de holy(ceea ce nu e corect pt k nu ar trebui sa reduca skilurile gata impuse de la un inceput de joc ) ori csro care are deja lv 110 si vad acolo chiar add new skils ) si cert e k o sa ne asteptam la un updata foarte dar foarte curand :))
Kiidu Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 @ady nu poti sa incetezi odata cu offtopic? de nush cate ori ti s-a atras atentia sa incetezi si tu tot faci pe zorro... incerc sa citesc si eu ceva care ma ajuta dar 80% din ce vad eu zilnic e pvp tale cu chare euro ca sa ne dovedesti cat esti tu de bun.. iti zic sincer ajungi la 100 ff imi dai pm si dupaia iti arat ce inseamna pvp adevarat. credema nimeni nu o sa vrea sa se uite la un amarat de pvp vid cu un glavier 90 cu gap 9 .. mai ales daca il faci contra turcilor noobi.. bate tu cunoscuti de pe gaia si atunci vei avea parte de respectu meu
Lord_Bogdan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 chiar imi pare rau ca nu am filmat aseara da lasa ..sa vad diseara daca am timp de un pvp scurt ;) da unde sa-l postez ca e prea mare deranj sa-l pun pe youtube ..eh vedem :)) deci rogue...si altcv ? sa incerc pvp :-? Oh lol.. ai castigat si tu 2 pvpuri si deja te crezi mare zeu... grow up.. sau mai bine zis Get a life :)
cri2032 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 dsK in 27 ore a facut 50k sp :| :beer: :tiphat: Multe offtopic... Asta e firea mea , ady ai postat de 4-5 ori dmg pe mangyang
EvilToileT Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 chiar imi pare rau ca nu am filmat aseara da lasa ..sa vad diseara daca am timp de un pvp scurt ;) da unde sa-l postez ca e prea mare deranj sa-l pun pe youtube ..eh vedem :)) deci rogue...si altcv ? sa incerc pvp :-? Dar daca tot filmezi ...lasa si partile cand iei bataie. Nu doar cand faci un noob care apasa 123123123123123 aicea ma refer la skill spam
dsK Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 dsK in 27 ore a facut 50k sp :| :beer: :tiphat: Multe offtopic... Asta e firea mea , ady ai postat de 4-5 ori dmg pe mangyang in 29 de ore am facut 72k SP.... nu stiu cum naiba am reusit ca daca as sti as mai face odata :)) @dreamfighter scz dar nu am timp sa am grija de charactere urmatoarele 3 zile,te rog sa iti bagi characterul cat de rpd poti.scz @adytsu ti-am mai spus eu treaba cu ionel,iti vand un pont...la modul in care postezi e clar ca vrei sa ai ff multe posturi si nimic mai mult,roaga si tu moderatorii sa iti faca un topic in care s apostezi numai tu sa faci multe posturi poate o sa te simti mai bine ;) gzz tuturor pt reusite !^^ @Iulian e binisor in 16 ore 15k SP ^^
amoniaku Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 am o intrebare: knd ai fortresul si iti vin banii de pe fortress, knd poti sai iei?
lopzor Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 e tare un 1h sword/warlock ? ? ?____________________________________________http://www.rev6.com/player/Phoenix/Costi_RO.htmlhttp://www.rev6.com/player/Phoenix/Darky69.html
DaddyYankee Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 e tare un 1h sword/warlock ? ? ?Sincer nu mi se pare prea bun deoarece exista holly spell si pills.. deci bad statusurile de la warlock nu au nici un efect. Cred ca mai bine ai face un Warrior/Cleric.
cri2032 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Sincer nu mi se pare prea bun deoarece exista holly spell si pills.. deci bad statusurile de la warlock nu au nici un efect. Cred ca mai bine ai face un Warrior/Cleric.Welcome back... :P Daca ai set frumos si arme bune warrior/warlok e foarte bun..He rocks... http://www.rev6.com/player/Pluto/RapieR.html amoniak banii ii iei la sfarsit din cate stiu :)Sa bag iar client ? E al III-lea client pe care il schimb pentru ca se blocheaza la login....
cristian1337 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 o intrebare : dak iau skil edit de ala verde, cate lvl-le pot da jos cu una de aia?
cri2032 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Double #-o :| Dak ei o dinaceia verde katre albastru + galben kare kosta 28 SILK ... Scazi doar 5 skilluri.. echivalent cu 50 de curst heart , NU 5 levele' cu tot cu skill doar 5 skill sau doar 5 lvl la mastery 2 intrebari : kum merge [:rofl1: ] cu scammurili ? :bye2: :whistle: Am intrat :yum: dau 6 crituri la rand si la un prick prins cu crit Disconnect :comp1:
amoniaku Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nici daca ai set sun +7 si arma sun +9:)) nu esti tare daca te bati cu un euro cu arma sun si set +7, nu trebe sun:)) gen warior cleric:) .... glavierii se anunta tari la urmatorul cap pana atunci rabdam "umilintza":P
Lord_Bogdan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 amintirile ma chinuiesc :)) ... frumos film :(