Guest StopTheAbuse Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Parca te-ai mai lasat de sro de vreo 3-4 ori :)sa nu-mi spui ca ai crezut :| :)) .. si o sa mai mai las de 5-6 ori pana mor =))
Iulian1990 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 448k dar plm...azi nu am facut mai nimic,ba mi-a cazut netul,nu merge auto resserul :| si trebuie sa am grija de 4 conturi...Eu am facut rost de wizz de 77 pe Iris sa ma farmez ... are stafu +5 si merge bine cu life turnover :D am gasit si spot bunicel la huni , e bine zic eu ...
aDyTsU Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Forbidden ce mai prost din curta scoli :)) :)) :)) :)) nu mai vreu sa spun ca de............ esti................ bla bla bla nu am chef sa vada toti oameni impresia mea despre un .......... ca tineda pentru ca doar mata se uita la mika publicitate..Ok, la revedere.mama? ce ai cu mama eu nu m-am luat de pi**a matii bah copchile...da? si e adevarat ca nu se uita nimeni la sectiunea de publicitate dar totusi ea e facuta pt ce trebuie... era rogue/cleric si chair acum 5 minute am incheiat 3 runde de 3-0 cu un rogue/cleric 91 FF bine ca avea set cam varza da era FF inspre deosebire de mine@vio pt ff 100 cam 4-5 luni sau depinde daca bag prm sau cv ;) si pt lvl 100...sa ajung inca vreo 2-3..deci aprox 7-8 nu 2 ani ;) da sa vedem daca o sa am chef de 100 :D
dsK Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Eu am facut rost de wizz de 77 pe Iris sa ma farmez ... are stafu +5 si merge bine cu life turnover :D am gasit si spot bunicel la huni , e bine zic eu ...cand intri pe mess sa imi dai un buzz sa iti dau print cu map...cu un spot bun la ongs@aDyTsU intr-adevar glavierul cu un set ff bun si o arma ff buna rupe ,dar iti zic eu ca rogue ala caruia ii dadeai tu 2 3 skilluri avea set ff prost...altfel nu-mi explic >.> oricum in general diferen ta se vede la lv maxim.pt ca atunci toata lumea are set +5FB,pana atunci fiecare merge cu ce crede de cuviinta.de exemplu eu sunt de parere ca sub lv 85 nu merita sa investesti niciun ban in armura sau arme :)
Kiidu Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ady te asigur eu ca pana faci tu lvl 100 ff max etc etc se baga 11 dg si arabi... si la faza cu pvp bravo dar mai vedem noi la 100.. oricum cine nu bate noobi prin pvp turci.. iate de stelele de pe gaia.. btw tinkiwinki s-ia vandut charu.. acum e un noob turk pe el.. fara iteme fara armele alea fara nimic..
Iulian1990 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 cand intri pe mess sa imi dai un buzz sa iti dau print cu map...cu un spot bun la ongsAre si safe spot sper k nam chef sa dau res din 5 in 5 min :)) o sa intru acusi pe mesenger :clap:
leoky1208 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 am reusit imposibilul de sp-ri facute intr-o ora..app 2000 fara ticket sau premium..va recomand angrysungsung cu 2 ce ataca si cv noobi de lvl 1...incet,incet farmez am sa farmez pt 105 :x ..nedumerirea mea este alta..daca pe ksro s-a bagat cap 105..cum de pe csro s-a bagat cap 110 ? numai chn primesc skiluri noi..cand se baga media.pk2 calumea in eng am sa intru sa le studiez putin..am inteles ca la force se baga stun de buff..aia ar fi incredibil...chn pe force sa fie ca si un warlock :yum: ...oricum vom trai si vom vedea :D bafta la toata lumea ^_^
amoniaku Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 am reusit imposibilul de sp-ri facute intr-o ora..app 2000 fara ticket sau premium..va recomand angrysungsung cu 2 ce ataca si cv noobi de lvl 1...incet,incet farmez am sa farmez pt 105 :x ..nedumerirea mea este alta..daca pe ksro s-a bagat cap 105..cum de pe csro s-a bagat cap 110 ? numai chn primesc skiluri noi..cand se baga media.pk2 calumea in eng am sa intru sa le studiez putin..am inteles ca la force se baga stun de buff..aia ar fi incredibil...chn pe force sa fie ca si un warlock :yum: ...oricum vom trai si vom vedea :D bafta la toata lumea ^_^de faza cu stun debuff la force eu stiam ca trebuia sa intre odata cu 10 dg da am vazut ca nu la bagat,sa speram ca il baga aku la cap 105 :tiphat:
leoky1208 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 parca era la 110 stun debuff...cand se baga english media..am sa ma uit mai exact..oare si pietryficate-ul medusei il va primi chn pe force >:) ?aia deja ar fi prea frumos si over powered in acelasi timp :x
Sleya Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 in primul rand...nu cred ca s-a bagat lvl 110 pe csro...din moment ce ksro e un fel de beta test ground pentru tot ce se adauga la sro...in al doilea rand adytsu...7-8 luni...lvl 105 o sa fie bagat de mult...anyways gz pentru reusitele in pvp dar ...te asigur ca aia erau niste noobi...poti sa ai char FF si full sun...daca esti noob si nu stii sa joci degeaba...un rogue cu niste daggers +5 ar trebui sa iti dea 1 hit cu dagger desperate cu crit :)
Iulian1990 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 am reusit imposibilul de sp-ri facute intr-o ora..app 2000 fara ticket sau premium..va recomand angrysungsung cu 2 ce ataca si cv noobi de lvl 1...incet,incet farmez am sa farmez pt 105 :x ..nedumerirea mea este alta..daca pe ksro s-a bagat cap 105..cum de pe csro s-a bagat cap 110 ? numai chn primesc skiluri noi..cand se baga media.pk2 calumea in eng am sa intru sa le studiez putin..am inteles ca la force se baga stun de buff..aia ar fi incredibil...chn pe force sa fie ca si un warlock :yum: ...oricum vom trai si vom vedea :D bafta la toata lumea ^_^Pe ce server farmezi ? M-as baga si eu la angry dar e wizzu doar lvl 77 :| si staf de +5 crezi k as putea sa fac ceva ?
cristian1337 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 care joaca pe rome pm pls :D , sau pm in joc cand intru :D HoMeR2
leoky1208 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pe ce server farmezi ? M-as baga si eu la angry dar e wizzu doar lvl 77 :| si staf de +5 crezi k as putea sa fac ceva ?eos...fa lvl 80 si nu ai probleme...angry aia au peste 100k hp..tre sa dai cu ce ai mai bun in ei. zic lvl 80 pt skilurile alea noi..si pt life turnover lvl 2...macar lvl 78 iti trebuie acolo..pt k iti iei ks..daca mergi la ong poti bate din normal atk si lighting bolt si fire bolt..nu consumi mp app deloc si merge destul de bn...eu farmez in party cu un rogue bard lvl 85...si cu wizz-ul meu..nu ne ia nimeni spot-ul.speed si dmg calumea amandoi...rupem totsleya..un bun prieten mi-a zis de 110...si eu am zis wtf??? dar mi-a zis de skill de 109..etc...cand apare tot in engleza...am sa vad cu ochii mei...imi cer scuze de pe acum daca am vb prostii #-o :hail:
djcris Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 gzz criss pt reusita prietenului tau :) dar cum de nu si-a luat ks? pe gaia si la 3 diminetza e full de wizzi.. sau mai merge bugu ala?Pai initial a fost un party , dar stafferii fiind fara buffuri bune nu au rezistat si au renuntat.Asa am patit si eu, am fost "invitat" ca bard si am zis ca plec, ca nu mai stau. Ne-am prefacut ca plecam si cand eram destul de departe de ei, ne-am pus pe invizibil. Bineinteles ca ei au plecat si am ramas doar eu si Alex :)) , iar dupa 4 ore a fost gata. Dar eu nu am avut noroc de drop. Deocamdata :> @Andy : normal ca poti veni cu noi, poate o faci si tu, mai ales daca mai ai zerkurile de la Captai Ivy :beer:
Alex92 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ca sa lamuresc lumea ce intreaba de noile skilluri (cap 110),am atasat o arhiva cu niste imagini de pe csro ,noul server deschis 16/01 .Sper sa va placa :)Link: http://www.mediafire.com/?m2rozem4zmz
Random Hero Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ca sa lamuresc lumea ce intreaba de noile skilluri (cap 110),am atasat o arhiva cu niste imagini de pe csro ,noul server deschis 16/01 .Sper sa va placa :)Link: http://www.mediafire.com/?m2rozem4zmzImi place arcul ala 1+77 :D Stun cu probabilitate de 80% la Force - sounds like Chinese PWNAGE :-?
dsK Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ca sa lamuresc lumea ce intreaba de noile skilluri (cap 110),am atasat o arhiva cu niste imagini de pe csro ,noul server deschis 16/01 .Sper sa va placa :)Link: http://www.mediafire.com/?m2rozem4zmzinteresanta chestie ^^ mersi de post.EDIT : se stie cumva daca pe iSro se vor putea vinde in stall Silk Items la 105-110 cap ?
Vyorel903 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ca sa lamuresc lumea ce intreaba de noile skilluri (cap 110),am atasat o arhiva cu niste imagini de pe csro ,noul server deschis 16/01 .Sper sa va placa :)Link: http://www.mediafire.com/?m2rozem4zmzsi la euro la cleric cum e cu holy spell tot 100% e ?
Alex92 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 si la euro la cleric cum e cu holy spell tot 100% e ?Da,pe csro asa e .http://yfrog.com/15sro2010011811304397jChestia asta e cu 2 taisuri,spre exemplu pe kSro deja s-a redus la 50 % ..deci inca nu se stie sigur daca joymax ii va urma exemplul sau nu.@dsk : nu ,nu cred.e putin probabil,deoarece cei de la joymax vor pierde o parte din clienti.momentan sunt playeri cu foarte mult gold in joc,imagineaza-ti ca acei playeri nu vor mai trebui sa cumpere silk=> pierdere pt joymax ;)
salam30 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 cam nasol imi facusem buildul pt cap 105 acum iar trebuie sa ma gandesc ce fac :|plus ca inca 10 nivel ne vor mai consuma inca 1 2 mil sp plus sa nu mai zic de 2 luni de grind cu gap 0 sa ajungi lv 110 hmm oricum premium ftw and bot like hellbft
Alex92 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 cam nasol imi facusem buildul pt cap 105 acum iar trebuie sa ma gandesc ce fac :|plus ca inca 10 nivel ne vor mai consuma inca 1 2 mil sp plus sa nu mai zic de 2 luni de grind cu gap 0 sa ajungi lv 110 hmm oricum premium ftw and bot like hellbftpai iti poti pastra buildul(daca te referi la skilluri) deoarece curand se vor adauga inca 30 mastery(total 330)
cristian1337 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 aia care jucati pe rome dati un pm HoMeR2 :D
leoky1208 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ca sa lamuresc lumea ce intreaba de noile skilluri (cap 110),am atasat o arhiva cu niste imagini de pe csro ,noul server deschis 16/01 .Sper sa va placa :)Link: http://www.mediafire.com/?m2rozem4zmzms frumos de poze...deci am avut dreptate...nice bow :hello: si cred ca ai uitat sa pui ca la 104 apare pasarea de atk rating la pacheon... ^_^
aDyTsU Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 rouge ala de aseara era slab rau recunosc dar daca reusesc sa-i rezist pana se duce blessu e mancat asta indiferent cat e de jmeker fara bless e dus b-( .. acum am inceput sa inteleg ce important e snow shield si bless.. :)) am facut pvp cu un nuker de 90 tot cu gap 9.. si cand se ducea snow deja numai avea ce sa faca.. :kar:
TzuYoshi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 rouge ala de aseara era slab rau recunosc dar daca reusesc sa-i rezist pana se duce blessu e mancat asta indiferent cat e de jmeker fara bless e dus b-( .. acum am inceput sa inteleg ce important e snow shield si bless.. :)) am facut pvp cu un nuker de 90 tot cu gap 9.. si cand se ducea snow deja numai avea ce sa faca.. :kar:Esti praf omule. PRAF!!"era slab ala|" "ala avea gear naspa" "ala avea arma NPC" .... ESTI LA PAMANTSi tu si parlitul tau de glavier. Trece asta pe lista dorintelor. Mai ai de invatat silkroad pana sa fii in stare sa debitezi toate prostiile astea.