Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Corrigan
Posted

Si cum ai vrea sa o fac tinand cont ca sunt in Olanda?

Dar nu conteaza, doar ce am cumparat un wizz lvl 100 ff pe hera cu 300$

Guest nostradamus36
Posted

salut se mai fac conturi la jocul silkroad ? . daca da unde anume ca nu reusesc pe site lor oficial :hail:

care poate sa ma ajute sa imi dea add la id nostradamus36 ms mult pentru eventualele raspunsuri

Posted

salut se mai fac conturi la jocul silkroad ? . daca da unde anume ca nu reusesc pe site lor oficial :hail:

care poate sa ma ajute sa imi dea add la id nostradamus36 ms mult pentru eventualele raspunsuri

Cand intrii pe www.silkroadonline.net ai acolo in stanga, unde scrie "ID" si "Password" Login, un buton pe care scrie "Create new account". Usor, nu? Treaba este doar sa vrei.

Guest StopTheAbuse
Posted

Si cum ai vrea sa o fac tinand cont ca sunt in Olanda?

Dar nu conteaza, doar ce am cumparat un wizz lvl 100 ff pe hera cu 300$

ti-ai luat o maaaaaaaaare teapa:) dupe pe elitepvpers si cu 300$ iti iei char lvl 100 FF cu sun :P
Posted

Salutare din nou.

A reusit si my friend s-o omoare pe meduza.

Spre deosebire de mine, care am stat 4 ore ca s-o execut, el a stat 21 de ore (asta incluzand pauza de somn, de masa, etc) . Dar a meritat.

A primit 3 dropuri invalide, 154.645.008 experienta (aproximativ 11% la level 100) si 1.656.082 sp exp (aproximativ 4000 de sp)

Momentul victoriei :

http://img62.imageshack.us/img62/964/52454483.jpg

O poza cu invingatorul obosit, in aglomeratia samarkandului :

http://img16.imageshack.us/img16/7176/44695304.jpg

Felicitari lui :tiphat:

Posted

Salutare din nou.

A reusit si my friend s-o omoare pe meduza.

Spre deosebire de mine, care am stat 4 ore ca s-o execut, el a stat 21 de ore (asta incluzand pauza de somn, de masa, etc) . Dar a meritat.

A primit 3 dropuri invalide, 154.645.008 experienta (aproximativ 11% la level 100) si 1.656.082 sp exp (aproximativ 4000 de sp)

Momentul victoriei :

http://img62.imageshack.us/img62/964/52454483.jpg

O poza cu invingatorul obosit, in aglomeratia samarkandului :

http://img16.imageshack.us/img16/7176/44695304.jpg

Felicitari lui :tiphat:

Adica 21 de ore a dat in ea sau 21 de ore a asteptat-o?

Oricum, felicitarile mele :)!

Posted

Aceste "sucesuri" imi fac dor de silkroad :crybaby: dar stiu daca ma apuc din nou o sa am numai nervi :angry1: din cauza botilor si a turcilor :)) .Apropo a aparut vreun srv romanesc? :>

Posted

Adica 21 de ore a dat in ea sau 21 de ore a asteptat-o?

Oricum, felicitarile mele :)!

Nu a dat 21 de ore. Atat a durat de cand a aparut (ora 3 dimineata) pana a omorat-o (ora 0:02).

Dar de dat a dat pe ea vreo 7 ore cel putin.

Oricum, a fost greu. :beer:

Posted

gzz criss pt reusita prietenului tau :) dar cum de nu si-a luat ks? pe gaia si la 3 diminetza e full de wizzi.. sau mai merge bugu ala?

Posted

nu imi vine sa cred m-am connectat :bananadance2:

in 14 ore voi vi sa intamplat asa ceva :| :|?

stay calm,eu de 2 zile incerc sa imi conectez resserul cu care trebuie sa fac dlvl :))

Posted

cine imi poate da un indrumator ptr skilurile principale la warlock:) ms

vrei s ate faci warrior/warlock? sau la ce te referi prin skilluri principale?

Posted

poi ptr un warlock /dagger si ptr un warlock/cleric

eu imi fac warlock/cleric si iti zic exact ce skilluri bag.banuiesc ca pt rogue/warlock ar trebui sa le ai pe aceleasi in afara de attackuri.

Mind Control : 1.Dark Seed 2.Strap

Dark Mentalist : 1.Dark Blaze 2.Toxin Invasion 3.Dark Decayed 4.Dark Breath

Raze : 1.Physical Ravage 2.Magical Ravage 3.Combat Ravage 4.Courage Ravage

Bloody Swarm : 1.Red Flower 2.Trap Booster

Blood : 1.Blood Flower 2.Death Flower 3.Death Trap

Soul Pressure : 1.Illusion 2.Wrath Daze 3.Shade Illusion 4.Curse Sight

Evil Swell : 1.Blood Aim

Cruel Spell : 1.Vampire Touch 2.Shadow Armor 3.Scream Mask 4.Reflect 5.Vampire Kiss 6.DuskArmor 7.Advanced Reflect

Dim Haze : 1.Mirage 2.Deep Slumber 3.Phantasma 4.Recovery Bind

cam asta ar fi warlockul, iar la cleric te descurci :P acum vezi si u pt rogue/warlock daca sunt skilluri nefolositoare printre cele enumerate pt warlock/cleric ^^

ce parere aveti de un char lvl 95 Bow lvl 91 Fire lvl 94 Cold lvl 90 FF in lvl respective....

Hibrydy :D

este bun ?

eu zic ca nu se merita,bower hybrid e cam aiurea dupa parerea mea si ai destul de mult de farmam cu el.

Posted

nu imi vine sa cred m-am connectat :bananadance2:

in 14 ore voi vi sa intamplat asa ceva :| :|?

ce pula mea eu am lasat sa ma conectez cu resseru de la 1 noaptea si nici acum nu mi sa conectat:|

fck GAYMAX

wester union asa vand/cumpara toti din afara

exemplu la paypall eu iti donez tie 300$ cat vrei tu pe el iar eu ma duc la banca si scot bani de pe card.

@dsk de joi ma las de sro pana la cap 105 asta in caz ca nu imi vand si charu

credeam ca te lasi de tot:( asa as face si eu sa nu mai bag bani in premiu degeaba...si asa dupa 2 luni de lv 100 e super plictisitor:|

Posted

ce pula mea eu am lasat sa ma conectez cu resseru de la 1 noaptea si nici acum nu mi sa conectat:|

fck GAYMAX

mah :D cenzureaza si tu.. ca iei warn :)) e trafic... nu poti intra ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...