fugicadau Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Eu cred ca ksro este mult mai misto decat sro ! Uitati armele si imbracamintele : http://kr.silkroad.yahoo.com/gamedata/it_e...mp;imWpView=W01 daca reuseste cineva sa-l instaleze si sa aibe jocul in engleza cu tot cu questuri , arme ... sa-mi tr si mie in document in care sa scrie cum a facut ! stim demult e update care se va face la vara pe ISRO de va baga lvl 90 si servaru europa pe el .........
.TripDeTrip Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 am facut to ce scria in guide-ul ala si tot pe Koreana ii jocul:((....why??
Guest [XS*Team]Slym Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 am facut to ce scria in guide-ul ala si tot pe Koreana ii jocul:((....why??Scrii English cu E mare si trebuie sa fie IN GHILIMELE " ".
EvilToileT Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 am fakt tot ce trebe imi mere ksro in engleza dar cand primesc questurile imi scrie numa 0000 .....ce pot face... si am inca o intrebare ..... Nu ar fi bine a terminam cu certurile ?
KoBrA9315 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 da nu gsesc un KSSN VALID ~x( tot imi apare ceva eroare si mil sterge de acolo asta inseamna ca nu e valid???
Guest Blaidy Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Mda pagina aia cu kssn-uri e doar o pacaleala mare pt. prostii care o cred, aia fac acc in 5 minute (hai sa nu imi ziceti ca aveti atat bulan) si alti se chinuie cu ore :rofl1: Btw daca nu ati citit, cine fura kssn-uri si este prins risca cativa ani de inchisoare si o amenda mare asa ca Have Fun
fugicadau Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Mda pagina aia cu kssn-uri e doar o pacaleala mare pt. prostii care o cred, aia fac acc in 5 minute (hai sa nu imi ziceti ca aveti atat bulan) si alti se chinuie cu ore :rofl1: Btw daca nu ati citit, cine fura kssn-uri si este prins risca cativa ani de inchisoare si o amenda mare asa ca Have Fun man daca sti sa cauti pe net gasesti KSSN-uri care nus folosite (cazu meu ) deci daca am KSSSn valide deci contu il fac rpd da nu mai fac la nimemea poate sa imi dea acc pe isro cu lvl mare ca tot nu i fac :) . Asa e pt ca e furt de identitate :) sal vad pe black cum rezolva problema asta cu KSSn :)
KoBrA9315 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 DONE am facut cont DAR... am o problema.... cand dau login in jok imi da un fel de eroare si imi iese din jok si imi deschide browseru la ei pe pagina O.o oare ce are?? HEEELP :(
Guest redninja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Media.pk2 se deschide cu HEX EDITOR http://www.catch22.netAici este un tutorial: http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=29432Cand faci contul sunt 2 pasi:#1. iti faci un cont pe yahoo.co.kr#2. folosesti contul de pe yahoo.co.kr ca sa iti faci cont pe kSROcine are nevoie de ajutor poate sa ma gaseasca pe hao-sama@hotmail.com << MSN MessengerEu joc pe Serverul cu cel mai scurt nume, daca nu ma insel este ultimul din lista... am observat ca serverele nu isi schimba ordinea precum serverele din iSRO.Numele meu e Tengu. lvl 16 Rogue - Daggers
.TripDeTrip Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Stie careva unde tre sa plusez la dual cutite?
Guest redninja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Traducerea aproape completa la toate skilurile pentru toate clasele: http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=21424
Guest redninja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 "Btw daca nu ati citit, cine fura kssn-uri si este prins risca cativa ani de inchisoare si o amenda mare asa ca Have Fun " ai dreptate o sa ma dea in judecata si avocatul meu o sa-i spuna judecatorului ca am folosit KSSN ca sa joc un JOC ONLINE... am impresia ca o sa rada pe burta judecatorul... Corea a facut KSSN pentru a controla activitatile ilegale sau frauda online. Hai sa fim seriosi cine o sa te bage la puscarie pentru ca ai jucat un joc? <<< suna cam stupid. CINE VREA SA JOACE KSRO TRIMITETI UN EMAIL PE hao-san@hotmail.com poate mai am eu kssn valid si va explic cum sa faceti cont.
Guest redninja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 am fakt tot ce trebe imi mere ksro in engleza dar cand primesc questurile imi scrie numa 0000 .....ce pot face... si am inca o intrebare ..... Nu ar fi bine a terminam cu certurile ?Quest-urile si numele skill-urilor nu sunt traduse... dar pentru skiluri exista un link pe care l-am postat mai sus unde gasesti traducerea lor aproape completa.Pentru Quest-uri nu am gasit traducere incerc sa vorbesc cu un corean sa ma ajute.Ba de ce sunteti chitrosi? De ce nu ajutati si alti romani sa intre pe ksro? Ce tot o dati cu furtul de kssn?e stupida faza.... si file sharing pe DC++ e ilegala si este considerat un delict federal care se pedepseste cu inchisoarea! ce tot va ca**ti pe voi atat...atat timp cat il folositi ca sa jucati un joc amarat FREE nu o sa va intrebe nimeni nimic! nu mai aburiti lumea atat.
fugicadau Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Quest-urile si numele skill-urilor nu sunt traduse... dar pentru skiluri exista un link pe care l-am postat mai sus unde gasesti traducerea lor aproape completa.Pentru Quest-uri nu am gasit traducere incerc sa vorbesc cu un corean sa ma ajute.Ba de ce sunteti chitrosi? De ce nu ajutati si alti romani sa intre pe ksro? Ce tot o dati cu furtul de kssn?e stupida faza.... si file sharing pe DC++ e ilegala si este considerat un delict federal care se pedepseste cu inchisoarea! ce tot va ca**ti pe voi atat...atat timp cat il folositi ca sa jucati un joc amarat FREE nu o sa va intrebe nimeni nimic! nu mai aburiti lumea atat.nu compara DC++ cu in card de identitate (buletin sau cum vreti voi sa i ziceti) care e mult mai inportatnt ca un sharing. Cu identitatea unui om poti face multe chesti........... ilegale deci...........decat sa ai probleme mai bine astepti pana la vara sa se bage pe ISRo updatu-l si serveru eruopaQuest-urile si numele skill-urilor nu sunt traduse... dar pentru skiluri exista un link pe care l-am postat mai sus unde gasesti traducerea lor aproape completa.Pentru Quest-uri nu am gasit traducere incerc sa vorbesc cu un corean sa ma ajute.Ba de ce sunteti chitrosi? De ce nu ajutati si alti romani sa intre pe ksro? Ce tot o dati cu furtul de kssn?e stupida faza.... si file sharing pe DC++ e ilegala si este considerat un delict federal care se pedepseste cu inchisoarea! ce tot va ca**ti pe voi atat...atat timp cat il folositi ca sa jucati un joc amarat FREE nu o sa va intrebe nimeni nimic! nu mai aburiti lumea atat. nici o data nu sti ce se poate intampla eu am zis doar ca nu mai fac acc daca nu sti motivu mai bine ai tace sau ia intreba ok ?
KoBrA9315 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 care imi face si mie un cont ca ma cac aici pe mine sa jok si io kSRO si pwla nam cont am joku da nam cont... am 2 conturi da nu merg ~x( ca nu e bun kssn care am bagat help meeee va rogggg@redninja : pm cu idu tau de yahoo te rog :D
fugicadau Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 care imi face si mie un cont ca ma cac aici pe mine sa jok si io kSRO si pwla nam cont am joku da nam cont... am 2 conturi da nu merg ~x( ca nu e bun kssn care am bagat help meeee va rogggg@redninja : pm cu idu tau de yahoo te rog :D nu ai citit regulamentu?????????? FARA INJURATURI SAU CUVINTE VULGARE cred ca suspend o sa ei :) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?a...f=209&id=11
Sephiroth Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 are cineva idee cum facem si noi cu questurile ca asa nu prea te descurci >.<
Guest redninja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 esti haios! gata ma declar HOT DE IDENTITATE! FUR IDENTITATEA ALTORA CA SA MA JOC JOCULETE PE NET!!! WHO's THE MAN!?!?!?!?!? P.S.: I'm the man! are cineva idee cum facem si noi cu questurile ca asa nu prea te descurci >.< am sa incerc eu sa fac rost de traducere saptamana asta.
Guest Blaidy Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ok good luck, daca nu te prind aia cu kSRO te prind aia de pe yahoo korea. (poate ai uitat ca iti inregistreaza si ip-ul nu doar kssn-ul cand te inregistrezi la ei :) )
Guest redninja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 o sa va trimit email din puscarie! ))))) si o sa ma vedeti la stirile de pe pro tv: "UN ADOLESCENT A FOST ARESTAT SI BAGAT IN PUSCARIE PT CA A FOLOSIT KSSN-UL UNUI COREAN CA SA JOACE UN JOC ONLINE"
Guest Blaidy Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Omule nu romanii te aresteaza, aia nu au nimic cu tine dar cu koreeni e mai grav (tu stiai ca doar pt. un torrent pirat vine FBI-ul pana in romania ? asta daca este cunoscut international nu doar la noi)
BeautifulMind Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Eh te duci la o sala de net si faci cont na:P care e problema ?
Guest redninja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Omule nu romanii te aresteaza, aia nu au nimic cu tine dar cu koreeni e mai grav (tu stiai ca doar pt. un torrent pirat vine FBI-ul pana in romania ? asta daca este cunoscut international nu doar la noi) pai ii invit la o cafea pe coreeni astia de care zici tu, vreau sa le spun ce parere am despre jocul lor... ba ma lasi cu FBI-ul tau, si cu coreeni care ma aresteaza... ca nu au ce face ei... si nu au pe cine sa aresteze si vin sa il aresteze pe un roman amarat ca se joaca pe jocul lor fara sa aiba dreptul de a juca. nu va mai prostiti ma! e o zicala americana celebra: They have bigger fish to fry! si daca ma mai enervezi mult vezi ca il trimit pe George W. Bush jr. la tine sa te aresteze ca folosesti windows fara licenta si alte 50 de programe si utilitare de system... va trebui sa fac tunneling prin 7 tari ca sa-mi ascund ip-ul ca sa imi fac un cont la ksro ca sa nu ma prinda coreenii. oricum... sunt speriat acum nici nu stiu cum am sa mai merg pe strada cand stiu ca vin coreenii dupa mine... nici silk nu mai pot juca de gandul asta...
fugicadau Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Eh te duci la o sala de net si faci cont na:P care e problema ?faci contu dintro sala de net da tot deacolo joci e simplu da dai trace pe Ip sa vada de unde joci