Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am gasit wallpaperul asta

Imagine IPB

nu pot sa spun ca exprima exact toata ideea jocului si pt asta merita sa joci

succes

Foarteeee tareeee. Ma uita si ma intrebam - dar oare vanatorii unde sunt? Si era acolo jos langa negustori.

P.S. Whoaaaa!!!! tocmai mi-am dat seama ce inseamna nick-ul tau :)))))

Posted

Am si eu o intrebare... Cum e mai bine sa farmezi sp-uri , cu gap 9 la ong's si apoi dlvl sau sa merg in continuate cu gap 9 fara dlvl ? :-??

Salam aia nui screen cu arabii ? oare cand o baga si la noi arabii :)

mai repede la ong...si nu ala e un screen vechi cu trade/thief's...

Posted

mai repede la ong...si nu ala e un screen vechi cu trade/thief's...

Da, faza e k la ong's e full de wizard 100 :| si daca gasesc si eu un loc liber vine cate un wizz din asta si imi face ks si nu mai iau deloc xp :|

Posted

Da, faza e k la ong's e full de wizard 100 :| si daca gasesc si eu un loc liber vine cate un wizz din asta si imi face ks si nu mai iau deloc xp :|

da nu numa la ong te poti duce si la huni...in tot samul gasesti tu un spot...sau dak nu fa level cu gap 5

adik lasi gap pana la 5(cu levelul la gap 5 facut ) faci air 0 si tot asa:) dar o sa dureze o gramada pana cand faci 80+ :))

sau farmezi la gap 9 te duci pana l lv 60-70 apoi cred ca e gata:)

nah sper sa te ajute ideia mea:) :cool2:

Posted

Foarteeee tareeee. Ma uita si ma intrebam - dar oare vanatorii unde sunt? Si era acolo jos langa negustori.

P.S. Whoaaaa!!!! tocmai mi-am dat seama ce inseamna nick-ul tau :)))))

pe thiefi iai vazut cum se uita de sus :cool2:

Am si eu o intrebare... Cum e mai bine sa farmezi sp-uri , cu gap 9 la ong's si apoi dlvl sau sa merg in continuate cu gap 9 fara dlvl ? :-??

Salam aia nui screen cu arabii ? oare cand o baga si la noi arabii :)

nu stiu daca e cu arabi

in legatura cu farmatul e bine la orice mob pana in lv 30 sa fie spawn la greu si sa faci faza cu delv

sau mai poti farma la generali ( dar dau block de iti vine acru) sau in roc mountain la 85 87 ( aici iti trebuie arsenal de omorat mobi calumea) tot cu gap 9

Posted

daca nu faci faza cu delevel la farming....merge mult mai greu.....sau merge binisor?

daca mergi cu gap 7/8/9 in timp ce faci si lvl...de exemplu ai lvl 30 si mastery la 22 si cand faci lvl 31 sa bagi la maestry 1 lvl sa fie 23 e mai greu...sau e tot asa?

Posted

am gasit cea mai rapida, usoara si legala metoda pt dlvl:

1. Gasesti un frate, o sora sau orice copil (de preferat sub 8 ani)

2. Il inveti sa faca dlvl

3. Il lasi singur sa isi faca "treaba

4. Astepti cam o ora si vezi ca ai scazut ce putin 2 lvl

La mine a mers :))))))

Posted

so...jesus f*ck chiar trebuie sa facem aici canal de mirc?

o sa o iau si eu pe urma lui alexxx70,salam,bluman,neo,trane si multi altii care au incetat sa mai posteze pe aici.

word!....nu mai are sens

P.S: u made my day :)) citez : "toate din aur masiv ofc"

Posted

in jur de 190, depinde, pot face mai multe sau mai putine

Hmm ce build? ..eu la 90 cu gap 9 la mobi de 89 fac cam 250sp/h in jur pe acolo :D fiind glavier.. :D ..

@spoitoru Gz.. :D fa-ti si unu de 80 ;) sa ai pregatit :D ca acusi acusi

Edit: gataa am vaazut ca esti bower.. :D ... dar totusi e bun 250sp/h ? :-?

Posted

Hmm ce build? ..eu la 90 cu gap 9 la mobi de 89 fac cam 250sp/h in jur pe acolo :D fiind glavier.. :D ..

@spoitoru Gz.. :D fa-ti si unu de 80 ;) sa ai pregatit :D ca acusi acusi

Edit: gataa am vaazut ca esti bower.. :D ... dar totusi e bun 250sp/h ? :-?

Da, cred ca e bun, nu stiu, nu ma pricep pe glavier :)

Guest Corrigan
Posted

Cumpar conturi lvl 95+ indiferent de server. Pretul il faceti voi, probabil o sa fie o mica negociere. Banii ii primiti in intregime pe paypal, facem cu toate masurile voastre de securitate pentru a fii totul okey.

Astept pm.

P.S

As prefera ca in seara asta sa putem face transferul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...