Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

depinde de noro:)...si la +5 +6 iti trebuie immortal ori weaponul poate dispara:(

ca koila depinde mult de tine si de norocul tau ^_^ good luck:)

'

dar daca am : lucky power, pet, caine alb si cont premium?? imi iese din din 20 de elixire?

Posted

'

dar daca am : lucky power, pet, caine alb si cont premium?? imi iese din din 20 de elixire?

ochii da :)) ce treba are cainele alb? ce cauta el in ecuatia asta? sa nu imi spuneti ca ala are lucky pe el? :blink:

Posted

'

Ce legatura are cainele cu plusurile? :)) Poti sa ai tu ce vrei si tot degeaba. Intr-un timp se spunea ca fiecare caracter facut are un oarecare noroc mai mic sau mai mare. Mai conteaza si arma: am pasat un staff la vreo 6 persoane ca sa il faca +5 (dintre care 3 aveau premium +) si n-a urcat mai sus de +4.

Mult noroc oricum :)

Posted

'

glumesti nu? :))) ..... " pet, caine alb" #-o ... +6 din 20? ..da ce ai limita la 20?...cum s-a spus mai sus poate iesi din 6...12...20..500-1000..poate sa dispara si sa nu iasa deloc daca nu are imm ;)

zic mai bine sa faci lvl si sa vezi atunci ... :D trebe +6 neaparat nu? sa fie frumos... :beer:

Posted

'

ia-ti un caine alb si du-te si baga un bilet la pariuri sau la lotto :)) creste norocul :>

Posted

nu am yo . . .are masteru din guild de la mn . . . dar doar am intrebat :beer:

da am inteles :whistle: :whistle:

--> nu conteaza daca ai pet si premium si toate kkt . . depide de norocului omolui

:)) :)) :)) da mi-ar trebui un staff 72 + 6

----------------------------------------------------------------------

:tiphat: Jos Palaria :tiphat:

Posted

dsk mai ai loc in partiu de farming?

nu mai are loc e full

si incetu cu incetu incepe sa prinda contur warrioru meu

http://img19.imageshack.us/i/sro2010011423015762.jpg/

lol ce rezolutie urata ai man:|...nu as suporta sa joc sro cu rez aia:|...dao mai mica:|

GZ for +7

Posted

dsk mai ai loc in partiu de farming?

scz,nu mai am loc...chiar e bataie pe locuri ^^

datimi o ideie....full farm rogue/cleric sau warrior/cleric ?

rogue/cleric FTW ! ^^

Posted

Salutare

Vreti sa vedeti o metoda cum puteti face +6 fara nici un elixir ?

Lasati bot la Hun Archer / Hun Lancer si va poate pica asta :

Deci, eu am ramas traznit ... e primul drop de +6 (si inca are si lucky 5 time/times) de cand joc SRO (4 ani si 2 luni). Pacat ca nu are valoare (de ar fi fost macar o arma sau robe)

Respect all :tiphat:

Posted

Salutare

Deci, eu am ramas traznit ... e primul drop de +6 (si inca are si lucky 5 time/times) de cand joc SRO (4 ani si 2 luni). Pacat ca nu are valoare (de ar fi fost macar o arma sau robe)

am avut si eu 2 dropuri +6.si culmea,tot la HUNs. din cate imi aduc aminte si StopTheAbuse a avut drop +5 glavie lv 5 cand juca pe redsea ^^ gzz anyway :P

Posted

Salutare

dai la +++ cu 5 times lucky sigur il faci +11:)) :tiphat:

Posted

Salutare

am avut si eu 2 dropuri +6.si culmea,tot la HUNs. din cate imi aduc aminte si StopTheAbuse a avut drop +5 glavie lv 5 cand juca pe redsea ^^ gzz anyway :P

That's nice. La huns am prins si eu singurul meu drop SoSun (Dual Axe de level 24)

Posted

neaparat la HUN? nu pot sa las boot la mobi de 72 ?? poate imi pica staff 72 + 6

:dance: :dance: :dance:

Esti cam disperat (asta e singurul cuvant potrivit pe care il gasesc) dupa un staff +6, mai ales ca este si de degree 8. Staff +6 (sau mai mult) se merita la degree 10, parerea mea. Daca il ai +5, tine-l asa si lupta fericit cu el :) .

Posted

cum zici tu :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

----------------------------------------------------

http://img36.imageshack.us/i/darky69.jpg/

Guest StopTheAbuse
Posted

era glavie lvl 5 +6 :) si mi-au picat si daggere 60+6 xD daca mai tii minte pe mango69
Posted

Salutare

Respect all

Si eu nu credeam atunci cand am vazut pe cu '' yeee i drop +6 from mobs :) ''

You rock :tiphat: Change +6 , Succefully Steady , Change +7

lopzor mai bine ai pune un staff 64 npc pe tine.... Ai de 52 si tot setu'....

Cunosc parca 7-8 persoane care au bann de la IBOT :crazy:

Posted

salut,,,de pe care site e mai avantajos sa cumperi gold?

si am o nelamurire..pe card trebuie sa am usd sau euro...nu ron? vreau sa cumpar pt un prieten si el mi-a trimis lei...trebuie sa ii schimb in usd sau euro.? ms

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...