Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

intrebare . kte casute ai in total dupa ce faci toate inventory expansion( fara cele cumparate cu silk) ajtept raspuns

eu pe nicky am 54,dar nu stiu daca fostul owner a facut si questul de lv 90...desi s-ar putea sa il fi facut.... tu cate ai? ai facut questul de lv 60?

Posted

intrebare . kte casute ai in total dupa ce faci toate inventory expansion( fara cele cumparate cu silk) ajtept raspuns

Poate te ajuta asta amo? m-am uitat dar nu am gasit niciun numar total, doar ce se adauga - poate reusesti sa calculezi! ;)

Spor la joc la toata lumea (ca eu astept user verification in progress sau cum ii zice :((( ) :comp2:

Posted

so...jesus f*ck chiar trebuie sa facem aici canal de mirc?

o sa o iau si eu pe urma lui alexxx70,salam,bluman,neo,trane si multi altii care au incetat sa mai posteze pe aici.

de ce?pentru ca dupa ce ca incerc sa ajut lumea printr-un post folositor,un sfat etc,mai sunt luat si peste picior de cate un intepat,ignorant care poate nici macar buletin nu are...asa ca mult succes voua celor increzuti si atotstiutori ;)

mult respect lui julie pentru ca vrea sa invete,asculta si se documenteaza despre silkroad...ea este un incepator care chiar merita tot respectul :tiphat:

si ca sa dau satisfactie "gurilor rele" da...asa am id-ul alex mafiotul...got a problem?am 3 lanturi la gat,2 medalioane,10 inele pe degete(toate din aur masiv ofc)si pe langa alex mai ma cheama si fane....apropiatii imi spun fane babanu'

hope you guys will lol to death

Poate ne mai auzim...dar cu siguranta o sa fie foarte rar :) multa bafta si respect celor care merita....se stiu ei :tiphat: ...celor care nu merita... :pottytrain2:

Da pleaca ma si tu, tot ne ameninti de 2-3 luni ca o sa postezi rar, ca nu o sa mai intrii.... si o sa ajungi si tu un batran pe forum daca o sa postezi mai rar. Who gives a fk ?

Trane - tot respectul meu, un om de nota zece...si asta doar pt ca posteaza rar :lol: .

Nu asta te face important, Sleya.

Have fun.

Posted

Da pleaca ma si tu, tot ne ameninti de 2-3 luni ca o sa postezi rar, ca nu o sa mai intrii.... si o sa ajungi si tu un batran pe forum daca o sa postezi mai rar. Who gives a fk ?

Trane - tot respectul meu, un om de nota zece...si asta doar pt ca posteaza rar :lol: .

Nu asta te face important, Sleya.

Have fun.

sincer nici nu ma asteptam la altceva din partea ta :)) uite...doar ca sa iti ofer satisfactie am mai postat odata.

cum de ai ghicit ce vroiam?...asta imi doresc de cand eram mic :( sa devin important pe un forum plin de persoane ca tine,pe care nu le cunosc....ce pacat ca nu am reusit ....pff

guess what...i dont give a f*ck about you either ^^ so be happy

Posted

@aDyTsU dsK e numele warlock-ului meu si vine de la d[ivision] s[tun] si nu mergea sa pun doar Ds sau chestii deastea si am mai pus un "K" acolo... promit ca la urmatorul meu character o sa ii pun numele "IoNeL" sa semene cu al tau ;)

:tiphat: da sa vii p gaia sa jucam am2..:D sa fim ionel si adytsu duet :D

app am inceput farmu si cu premium fac 500 sp /h si 0.25%.....la aia de 89.. any ideas? e bine sau schimb spotu? :D asta cu prem on :blink:

Posted

[19:50:45] * Connection to Silkroad Server terminated (10053)!

[19:50:45] * Clearing active party.

[19:50:45] * Received disconnect. Preparing for relogin.

[19:50:45] * Attack mode stopped

[19:50:47] * Terminating Silkroad client.

[19:50:47] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Mai primeste cineva eroare asta de la sbot? Dupa aprox 1h de connectare imi apare asta de 3 zile incerc sa intru si nu reusesc.Stie cineva cum pot sa rezolv aceasta problema?

Posted

@amoniaku am dat 100 de restarturi de 3 zile ma chinui sa intru si dupa 1-2h max imi apare aia.

@leoky am reinstalat sbotu dar clientu nu l-am reinstalat inca o sa incerc si asta.

ms pentru sfaturi.

Posted

eu pe nicky am 54,dar nu stiu daca fostul owner a facut si questul de lv 90...desi s-ar putea sa il fi facut.... tu cate ai? ai facut questul de lv 60?

am 50:| si nam ala de 90 facut ,de unde iau cel de-al 2lea quest de 30 minute caut prin sm si nul gasesc:| vreo idee ceva? :tiphat:

Posted

@Sleya are rost sa iti bati capul ? :) Nu inteleg de ce te stresezi .. lasa-i in plata Domnului sa faca bors cu tot ce inseamna silkroad si formu .... eu nici nu mai joc si nici nu mai zic nimic decat sa ma cer iar ;)

@TzuYoshi esti cu aere de 2 lei de cand te stiu .... ai 14 ani ?

:-h

Posted

:tiphat: Exo fiind bun prieten cu alex.. A d emonstart

Take care Fane Trotil .... Pentru mine este un jucator/player/human/homsapiens [ tot human :)) ] deosebit repect you

Mai repespect playery dar... acum vb de alex..

dsK - divison stun si Knock Out , 3 2 1 .... WINNER

Bluman... La bower ce e chestia aia cu '' spear '' in mana ? La sig?

Posted

am 50:| si nam ala de 90 facut ,de unde iau cel de-al 2lea quest de 30 minute caut prin sm si nul gasesc:| vreo idee ceva? :tiphat:

la grocery in smk ..se numeste inventery expansion 2 (europe) trebuie sa aduni 30 de chestii de la punisher sau closier :)

Posted

:tiphat: da sa vii p gaia sa jucam am2..:D sa fim ionel si adytsu duet :D

app am inceput farmu si cu premium fac 500 sp /h si 0.25%.....la aia de 89.. any ideas? e bine sau schimb spotu? :D asta cu prem on :blink:

neah..sunt bine aici pe rome,fac duet cu Fane Babanu` ;)

Posted

@Sleya are rost sa iti bati capul ? :) Nu inteleg de ce te stresezi .. lasa-i in plata Domnului sa faca bors cu tot ce inseamna silkroad si formu .... eu nici nu mai joc si nici nu mai zic nimic decat sa ma cer iar ;)

@TzuYoshi esti cu aere de 2 lei de cand te stiu .... ai 14 ani ?

:-h

1. Nu ma stii.

2. 21

Posted

exort.. ce dracu' te-a apucat mah? il cunosti pe mihai in RL de cativa ani buni si incepi sa spui ce vorbiti voi doi asa in gura mare, de parca tot trecutul vostru nu a insemnat nimic (suna cam gay.. scuze)

Posted

exort.. ce dracu' te-a apucat mah? il cunosti pe mihai in RL de cativa ani buni si incepi sa spui ce vorbiti voi doi asa in gura mare, de parca tot trecutul vostru nu a insemnat nimic (suna cam gay.. scuze)

Dude, you rock :lol:. Serios :lol:

Guest Storm93
Posted

Am si eu o intrebare...care e cel mai bu caracter la PvP?

A si inca ceva , stiu ca nu e cel mai potrivit loc unde sa postez , dar la cealalta sectiune nu prea intra nimeni si nici nu's seriosi....

Am de vanzare 1 glavier pur str + garment lvl 80 ( 630k SP nefolosite) lvl 80 cu toate magiile la lvl , wizz lvl77 pur int iteme bune +3/+4 , nuker 78 pur int iteme bune +3/+4

Posted

Am si eu o intrebare...care e cel mai bu caracter la PvP?

A si inca ceva , stiu ca nu e cel mai potrivit loc unde sa postez , dar la cealalta sectiune nu prea intra nimeni si nici nu's seriosi....

Am de vanzare 1 glavier pur str + garment lvl 80 ( 630k SP nefolosite) lvl 80 cu toate magiile la lvl , wizz lvl77 pur int iteme bune +3/+4 , nuker 78 pur int iteme bune +3/+4

Toate sunt bune nu exista cel mai bun caracter la pvp.

Posted

tocmai deasta,ca il cunosc pe mihai de ceva vreme si il cunosc destul de bine....si sa spun parerea mea "proprie si persoanala"? e un player care incearca sa se dea pro dar cu mentalitate de scammer,cand a inceput sro numa la asta ii statea gandul si asa va ramane toata viata.pt ca e o lepra,i-am mai spus asta odata acum ceva timp si s-a suparat pe mine si nu a mai vb cu mine ceva vreme...oare dc? pt ca s-a simtit? sti tu cum e...adevarul uneori doare...imi pare rau ca trebuie sa spun asta despre un om pe care il cunosc in RL si cu care am fost coleg de clasa,dar asta e adevarul vazut prin ochii mei.tu nu sti cata lume in ecsro imi spunea ca sunt scammer si de fapt nu vorbea de mine vorbea de mihai,dar deh stiind ca suntem prieteni normal ca credeau ca si eu sunt scammer,mihai fiind omul care in ecsro acum avea 2 bil acum avea 0 gold peste 10 min avea 800 mil si tot asa....iar ce ma deranjeaza cel mai mult la el?de fiecare data cand am jucat impreuna pe un server nu a stiu sa joace in echipa...mereu voia sa joace contra mea sa demonstreze ca e mai "bun" .mentalitate de copil ratat.inca o chestie si cu asta incheiem,spune-mi si mie bogdane ca si u esti prieteni cu mihai....a avut el vreo mare realizare in sro in afara de sunul ala pe care l-a castigat cu mult noroc?[norocul prostului] uite unde a ajuns...de la wizard cu sun la warrior lv 99 cu care cheltuie banii gramada si tot set varza are si arma npc ;)pun pariu ca maine o sa aiba +9 si poimaine o sa spuna ca se lasa de sro ca i-a dat fail la +10 ;)

EDIT : na ca am si uitat pt ce intrasem pe forum :))pfff...DreamFighteR sa vi in noul sport de farm.....am scris pe LM ca am vazut ca pe mess nu esti...te gasesc pe aici ^^

EDIT2: bogdane acum sincer,stiu ca si tu ai id lu mihai de skype...l-ai vazut cand avea nick Forbidden ?

Posted

Vand Cont 100 Arcas Force FF 100Fire 100Pacheon 100Force set +7FB Bow Sun +5 FB Full STRnume:WireWin server Gaia.

Vand Cont 100 Nuker Full int S/S Cold Light Bicheon 100FB Set +5 FB Sword+6FB Shield +3 Nume:TAZ,Server Gaia. :gun:

Guest StopTheAbuse
Posted

m-am lasat de sro mi-a dat un sun 2h destroy la +10 hai salutare baietii

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...