Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest erifeek
Posted

@dsk incepi sa o iei pe urmele lu tzuyoshi .... (ai inceput sa te iei de toata lumea) frate? uite... pastreaza-ti parerile ptr tine bine?

asa faci tzu ? :( te iei de ei a .. ? :(

bine le faci

Guest StopTheAbuse
Posted

asa faci tzu ? :( te iei de ei a .. ? :(

bine le faci

cati bani ti-a dat ca sa-l pupi in cur?
Posted

care nu aveti premium de aici? cam in cat timp intrati in joc? :P

de la 1 la 5 ore

StopTheSpam.

Mie sila sa citesc iar 2-5 pagini de citate celebre si inteligente :blink:

Posted

mda.. check my signature..

e deja lame... toata ziua va luati unii de alti.. si adystsu inceteaza frate cu spamu zici ca esti pe mess.. imd trebe sa zici ceva inapoi..

Guest erifeek
Posted

cre'ca mult

Posted

mda.. check my signature..

e deja lame... toata ziua va luati unii de alti.. si adystsu inceteaza frate cu spamu zici ca esti pe mess.. imd trebe sa zici ceva inapoi..

Stiu ca ai zis "check my signature" pentru faza cu forum-ul, dar mi-a atra atentia altceva.

Am vazut ca ai un personaj cu xbow. Care este al doilea arbore de magii pe care il ai? Asta in cazul in care nu este confidential. :P

Multumesc ;)

Posted

buildul meu e rouge/bard ... e destul de slab buildu dar se descurca ff bine la pve avand in vedere ca omoara mobi ff repede.. insa eu as alege cleric.. este totusi mai bun si pt pvp si pt pve..

Posted

buildul meu e rouge/bard ... e destul de slab buildu dar se descurca ff bine la pve avand in vedere ca omoara mobi ff repede.. insa eu as alege cleric.. este totusi mai bun si pt pvp si pt pve..

Am citit si eu astazi niste guide-uri referitoare la xbow. Daca oricum le iei mult hp monstrilor cu xbowul, si de multe ori nici nu ajung langa tine sa te loveasca, nu e mai bine sa ai viteza si noise (din cate am vazut magia aceasta are efectul ca nu mai esti atacat automat de anumiti monstrii)?

Desi am citit mai mult :), e ca pe orice forum - discutiile nu ajung niciunde pentru ca intotdeauna cineva va avea de comentat la ceea ce ai zis #-o

Oricum, multumesc pentru informatie si mai astept detalii daca ai vointa ;)

Mersiiiiii.

Posted

Eu cred ca trebuie sa terminati cu offtopicurile si sa va vedeti de treaba. Cand mai pune cineva un link amuzant sau nu care nu are nicio legatura cu topicul in sine daca nu va puteti abtine ignorati acea partea a postului.

Cat despre toata treaba cu Julie_ro nu stiu ce va doare pe voi atat de mult daca e fata sau nu sincer nu vreau sa mai vad discutii pe tema asta, daca a spus ca e fata atunci e fata pana la proba contrarie.

@Orezexpandat. epica faza cu "OFF: stie careva cum pot face rost de pixel shader 3.0 sau ultima versiune?sau a jucat cineva shaun white snowboarding?" tine-o tot asa. :)

Posted

@Orezexpandat. epica faza cu "OFF: stie careva cum pot face rost de pixel shader 3.0 sau ultima versiune?sau a jucat cineva shaun white snowboarding?" tine-o tot asa. :)

eu chiar nu inteleg care e faza cu pixel shader... am ask de unde pot dwn,ca de schimbat placa video nu prea am cum ca am laptop,sry de off dar vad ca la toti vi se pare ciudat ca am ask :)

Posted

@Julie da dar ceea ce nu se specifica in descrierea acestei magii este ca esti atacat de campioni si gianti asa k este oarecum inutila !

Btw lvl 70 xbow/cleric here ff dagers/xbow , folosesc la grind xbow si rec division+bles+healing circle poti supravietui la orice cu bard este mult mai greu asa k foloseste ca subclas cleric !

back dupa ban desi nu am inteles niciodata de ce am luat nici nu ma interesa nu prea postez eu asa mult !

Posted

@Julie da dar ceea ce nu se specifica in descrierea acestei magii este ca esti atacat de campioni si gianti asa k este oarecum inutila !

Btw lvl 70 xbow/cleric here ff dagers/xbow , folosesc la grind xbow si rec division+bles+healing circle poti supravietui la orice cu bard este mult mai greu asa k foloseste ca subclas cleric !

back dupa ban desi nu am inteles niciodata de ce am luat nici nu ma interesa nu prea postez eu asa mult !

M-ai pierdut cu ce ai scris acolo :)))))

Si la bard ai si viteza mare, daca e ceva - FUGI :)

Posted

Am eu caracter crossbow/bard. Sunt foarte multumit de el. E adevarat ca te ataca gigantul sau campionul, dar pana tu dai pe un gigant nu te ataca nimeni. Clericul are HP recovery, dar daca te prind mobii la "inghesuiala", faci fata mai greu (mai ales cand te ataca un gigant si mai sunt vreo 3-4 mobi mici care dau toti simultan pe tine).

Si in plus, la level 100 daca iti tragi un set de armuri bune, no comment ... XBOW rules.

Recunosc ca nu o luam pe meduza in fata unui party de stafferi cu buffuri la greu, dar eu am luat-o pe meduza fara nici un buff de la alt player .. care caracter european mai poate face asta ??? :beer:

Da, si mai e un avantaj la bard : nu investesti atatea sp-uri ca si la cleric si in plus intr-un party nu te doare capul : dai speed, noise (pentru protectie), un dans (daca mai e vreun bard), un tambour (pentru apararea celor care dau pe mobi) , iar singurul skill cu care ai treaba sa-l dai intr-una este mana orbit( pentru recuperarea manei la wizzard), pe cand clericul da healing, bless spell, str, int, str def, mag def, ress... are mult mai mult de lucru :>

Posted

Am eu caracter crossbow/bard. Sunt foarte multumit de el. E adevarat ca te ataca gigantul sau campionul, dar pana tu dai pe un gigant nu te ataca nimeni. Clericul are HP recovery, dar daca te prind mobii la "inghesuiala", faci fata mai greu (mai ales cand te ataca un gigant si mai sunt vreo 3-4 mobi mici care dau toti simultan pe tine).

Si in plus, la level 100 daca iti tragi un set de armuri bune, no comment ... XBOW rules.

Recunosc ca nu o luam pe meduza in fata unui party de stafferi cu buffuri la greu, dar eu am luat-o pe meduza fara nici un buff de la alt player .. care caracter european mai poate face asta ??? :beer:

Da, si mai e un avantaj la bard : nu investesti atatea sp-uri ca si la cleric si in plus intr-un party nu te doare capul : dai speed, noise (pentru protectie), un dans (daca mai e vreun bard), un tambour (pentru apararea celor care dau pe mobi) , iar singurul skill cu care ai treaba sa-l dai intr-una este mana orbit( pentru recuperarea manei la wizzard), pe cand clericul da healing, bless spell, str, int, str def, mag def, ress... are mult mai mult de lucru :>

Intrebare - nu poti sa ai si bard si cleric? ca din cate am inteles nu se iau toate vrajile de la bard, nici de la cleric. Ce te impiedica sa ai sub si subsub?

Posted

cu cat te-a platit politia sa faci dreptate? sau vrei sa ajungi moderator pe forum?

gandeste-te la o chestie,acest forum chiar e distrus rau datorita off topicurilor,iar asta trebuie sa recunosti asa ca trebuie sa acceptam acest lucru si sa ne "simtem" si noi bine.te deranjeaza?asta e...

sunt curios de o chestie,cate pagini avea acest topic daca se vorbea numai despre silkroad.bineinteles ca nu s-a intamplat asta,asa ca ce rost are sa incercam sa parem corecti si sa ne agitam?stay si incerci sa rogi 2-3 sa posteze doar chestii legate de silk si vin alti 5 care pun filme de pe utube...daca u vrei sa postezi doar despre silkroad e problema ta...iar daca nui iti convine ce postez eu sa fi sanatos;) daca vine vreun moderator si vrea sa-i baneze pe toti care au facut off topic asta inseamna ca toti o s aia bann in afara de koila,sleya si ....inca vreo 2 ;)

HAVE FUN IN SRO ! ^^

@aDyTsU dsK e numele warlock-ului meu si vine de la d[ivision] s[tun] si nu mergea sa pun doar Ds sau chestii deastea si am mai pus un "K" acolo... promit ca la urmatorul meu character o sa ii pun numele "IoNeL" sa semene cu al tau ;)

@StopTheAbuse ca tot te dai tu om corect acum mi-am adus aminte... dc aveai numele la skype "Forbidden" ? voiai sa dai scamm cuiva? aa scz de intrebare...mi-ai mai spus asta ...raspunsul era DA ;)

Posted

Intrebare - nu poti sa ai si bard si cleric? ca din cate am inteles nu se iau toate vrajile de la bard, nici de la cleric. Ce te impiedica sa ai sub si subsub?

Ai la europeni limita de mastery, asa ca nu poti avea un caracter cu 2 sub-mastery.

Daca vrei un caracter bard-cleric e bun, te ia oricine in party, dar nu vei fi tare, deoarece harpa nu se compara la damage cu un staff de exemplu. :beer:

Vei fi un buffer bun cu bard-cleric, dar cam atat.

Posted

mastery total

Posted

Julie la euro potzi avea doar 2 mastery ... la lvl 100... jos dreapta o sa ai 200 '' puncte ''... gen 100 warlok + 100 bard [ un exemplu ]

la chinese poti avea 3 mastery.... adica 300 pct la lvl 100

Acum te gandesti ... De ce la chinese 3 si la euro 2... Pai o sa vezi mai pe la 70 + ca europenii daca aveau 3 mastery erau invincibili

Guest StopTheAbuse
Posted

@StopTheAbuse ca tot te dai tu om corect acum mi-am adus aminte... dc aveai numele la skype "Forbidden" ? voiai sa dai scamm cuiva? aa scz de intrebare...mi-ai mai spus asta ...raspunsul era DA ;)

incepi cu minciuni?! nu am avut numele pe skype niciodara Forbidden ci doar Drolletje sau Mr_True

Posted

incepi cu minciuni?! nu am avut numele pe skype niciodara Forbidden ci doar Drolletje sau Mr_True

eXorT Tzz: u lai vazut pe mihai pe skype cand avea numele Forbidden?

alex mafiotul mafiotul: da

alex mafiotul mafiotul: )

eXorT Tzz: deci nu am visat...chiar a avut...

eXorT Tzz: nu?

alex mafiotul mafiotul: da

pt necunoscatori alex mafiotul e sleya ;) mihai nu ma provoca...o sa caut si in arhiva cand am vb cu tine sa iti arat ;)

EDIT1 : n00bZ0R ;X .: nu e adevarat

n00bZ0R ;X .: ia mai intreaba-l

n00bZ0R ;X .: poate nu oi fi eu

n00bZ0R ;X .: in romania sunt peste 500 mii de mihai

eXorT Tzz: bah am vazut si eu si sleya deci nu cred ca suntem 2 chiori si app esti singurul prieten comul al nostru si nu cred ca sunt si 500 de mii de mihai cu id de skype n00bz0r.x

n00bZ0R ;X .: 500k*

EDIT2:eXorT Tzz: n00bZ0R ;X .: ia intreaba-l pe alec

n00bZ0R ;X .: alex

n00bZ0R ;X .: inca odata

n00bZ0R ;X .: daca am avut eu hegrenade (n00bz0r.x)

n00bZ0R ;X .: numele la skipe Forbidden

n00bZ0R ;X . is typing a message.

n00bZ0R ;X .: skype

eXorT Tzz: a avut?

alex mafiotul mafiotul: da)

alex mafiotul mafiotul: alt mihai

alex mafiotul mafiotul: nu cunosc in sro:))))

Guest StopTheAbuse
Posted

mai stii ca nu vroiai sa-i dai restu de banii lu nicky? cand ti-a zis ca nu e bun mp3-u care i l-ai dat? dar bineinteles ca eu ti-am zis sa ii dai si mi-ai urmat sfatul

Posted

mai stii ca nu vroiai sa-i dai restu de banii lu nicky? cand ti-a zis ca nu e bun mp3-u care i l-ai dat? dar bineinteles ca eu ti-am zis sa ii dai si mi-ai urmat sfatul

rectific...o parte din bani...adica i-am dat o parte mare...si mai aveam sai ii dau 50ron...;) pe care bineinteles ca ma gandeam sa nu ii mai dau ca omul mi-a lasat un kkt de set robe ,nu LA+6 no shield no cleric rod,mi-a cerut bani pt GDF si mi-a lasat 23m >.> dar pana la urma i-am dat?

in fine ... eu nu inteleg dc nu vrei sa recunosti ca ai avut la skype "Forbidden" si ca voiai sa dai un scamm;) oricum toata lumea de pe LM stie ca inainte ai fost scammmer si dupaia te-ai facut baiat OK ^^ data viitoare daca vrei sa vorbim chestii pe care sa nu le afle toata lumea da-mi PM pe mess ;) sau spune-mi ca iesim la coltul strazii si stam de vorba :P nu trebuie s ate dai mare ca esti u om corect.

Posted

so...jesus f*ck chiar trebuie sa facem aici canal de mirc?

o sa o iau si eu pe urma lui alexxx70,salam,bluman,neo,trane si multi altii care au incetat sa mai posteze pe aici.

de ce?pentru ca dupa ce ca incerc sa ajut lumea printr-un post folositor,un sfat etc,mai sunt luat si peste picior de cate un intepat,ignorant care poate nici macar buletin nu are...asa ca mult succes voua celor increzuti si atotstiutori ;)

mult respect lui julie pentru ca vrea sa invete,asculta si se documenteaza despre silkroad...ea este un incepator care chiar merita tot respectul :tiphat:

si ca sa dau satisfactie "gurilor rele" da...asa am id-ul alex mafiotul...got a problem?am 3 lanturi la gat,2 medalioane,10 inele pe degete(toate din aur masiv ofc)si pe langa alex mai ma cheama si fane....apropiatii imi spun fane babanu'

hope you guys will lol to death

Poate ne mai auzim...dar cu siguranta o sa fie foarte rar :) multa bafta si respect celor care merita....se stiu ei :tiphat: ...celor care nu merita... :pottytrain2:

Guest StopTheAbuse
Posted

u ai inceput (ce daca sunt copil?)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...