Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Da ce-am zis gresit? daca asa e questu...?

Uuuff ca de-abia astept sa am si eu card de premium sa pot intra cand vreau...

:)) imi amintesti de mine cand m-am apucat de silk.si cred ca nu numa eu eram asa,toti la inceput erau asa :) ai grija ca odata ce te apuci de silkroad si incepi sa bagi premium si alte prostii deastea e greu sa te mai lasi.daca nu ma crezi uitate pe forum cu cateva pagini in urma cand spuneau StopTheAbuse si Xriminal ca ei se lasa de silk....si alte cele...si Xriminal farmeaza cu mine iar StopTheAbuse inca joaca.deasemenea il gasesti pe Trane care chiar si-a vandut characterul si banuiesc ca s-a lasat ^^ oricum HAVE FUN in Sro :tiphat:

Posted

nu lua in seama posturile lui ca el posteaza numai sa se afle in treaba

@goris modifica hostu cu ori ce server de login si o sa mearga

Asa e julie, nu lua in seama posturile mele. Sunt corecte din punct de vedere gramatical. Sau, mai bine nu le lua in seama deloc. Nu am o placere prea mare sa vorbesc cu gay. Si daca nu esti, scuzele mele dar o fata la 23 de ani nu se alinta in halul asta si nu iti da o senzatie de fals :-?

Posted

Asa e julie, nu lua in seama posturile mele. Sunt corecte din punct de vedere gramatical. Sau, mai bine nu le lua in seama deloc. Nu am o placere prea mare sa vorbesc cu gay. Si daca nu esti, scuzele mele dar o fata la 23 de ani nu se alinta in halul asta si nu iti da o senzatie de fals :-?

lasa ca ne spune amoniakul daca este fata sau nu..amo, cere si tu web :))

OT: au facut o treaba buna echipa de la sbot cu skills..

Posted

atunci Перейти на форум :)

On: cei care sunteti ch si aveti sbot noua metoda de switch weapon merge sa dai bufu emperor ?

:-?? concret ce face? ce status le reduce? :blink:

concret..nu prea inteleg nimic din ce scrie la el :)) eu il am la level mik... nustiu da ca sa il fac max.. :P

Posted

:-?? concret ce face? ce status le reduce? :blink:

concret..nu prea inteleg nimic din ce scrie la el :)) eu il am la level mik... nustiu da ca sa il fac max.. :P

nu te mai ingheata, nu iei burn, zombie.. s.a.

Posted

atunci Перейти на форум :)

On: cei care sunteti ch si aveti sbot noua metoda de switch weapon merge sa dai bufu emperor ?

Da merge :D

@Bogdan a.s

EDIT: =)) Ce last mesage am pe dry :)) =)) [ trebuia sa fie alah yok ]

Guest StopTheAbuse
Posted

Da merge :D

@Bogdan a.s

EDIT: =)) Ce last mesage am pe dry :)) =)) [ trebuia sa fie alah yok ]

nu mai spune allah yok sau fuck allah... credema ;) intreaba-l pe dsk daca vrei sa-ti spuna de ce
Posted

nu mai spune allah yok sau fuck allah... credema ;) intreaba-l pe dsk daca vrei sa-ti spuna de ce

=))) ce frumos era....cand intram pe Drolletje si 30 40 playeri ma omorau...de nu apucam sa misc :)) din cauza ca mihai a spus odata fuck allah si pe rome sunt multi musulmani =)) dar am dat-o la pace repede :">

Posted

Vreau sa joc!!!!!

Dar tot nu pot caci eu ies la 5.00 si n-am prins inspectia:((

Alta solutie n-ar mai fi cu serverele astea full? :beer:

Posted

M-ai prins. Asta e, macar am incercat... Sper sa nu mai imi dai nicio atentie de acum incolo...

P.S. Te rog nu le spune celorlalti, unii inca mai au impresia ca sunt fata...

P.P.S. Am uitat sa ma alint in halul ala: hihi, monstruletzi si inca ceva fluffy...

P.P.P.S. Chiar daca as fi (scuze, chiar daca sunt) un tip barbos de 50 de ani, macar pe unii i-am facut sa zambeasca gandindu-se de unde au plecat. You're welcome :)

Si imi cer scuze pentru folosirea forumului pentru dispute de genul acesta, dar chiar m-am enervat...

Posted

M-ai prins. Asta e, macar am incercat... Sper sa nu mai imi dai nicio atentie de acum incolo...

P.P.S. Am uitat sa ma alint in halul ala: hihi, monstruletzi si inca ceva fluffy...

P.P.P.S. Chiar daca as fi (scuze, chiar daca sunt) un tip barbos de 50 de ani, macar pe unii i-am facut sa zambeasca gandindu-se de unde au plecat. You're welcome :)

Si imi cer scuze pentru folosirea forumului pentru dispute de genul acesta, dar chiar m-am enervat...

:blink: big harry gay monkey? wtf ! :crazy:

Posted

1.adevarul e ca te alinti cam mult pt o persoana de 23 de ani dar poate ca esti mai copilaroasa din fire.nvm

2.nu stiu cat conteaza ca esti fata sau baiat...HAVE FUN in Sro :P

3.warlock/cleric full int FTW !

Posted

[19:04:33] * Connection to Silkroad Server terminated (10053)!

[19:04:33] * Clearing active party.

[19:04:33] * Received disconnect. Preparing for relogin.

[19:04:33] * Attack mode stopped

[19:04:35] * Terminating Silkroad client.

[19:04:35] * Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.

Incerc sa ma conectez si dupa 30min imi apare eroarea asta...Stie cineva de la ce poate sa fie,sau cum pot sa o rezolv.

Posted

@edy uneori mai primesti eror de login .. din cauza unui bug tampit.. nu poti face nimic decat sa incerci din nou

@julie nu ii lua in seama.. chiar azi vb cu un prieten ca daca am vazut fete care sa joace dota.. si am zis da chiar cunosc.. o stiu fata in fata.. e buna tipa si si joaca dota foarte bine.. fiecare face ce vrea ... dupa parerea voastra( cei de pe forum) daca o fata joaca jocuri imd apare posibilitatea contrarie ca ea sa nu fie fata? get serious.. oricarei fete ii place sa se mai joace din cand in cand.. ce daca are 23 de ani si se joaca sro si vb despre monstruletzi etc etc.. nu vad problema.. daca un baiat ar face asta da ok.. he's gay or something..

@adytsu.. ai face bine sa incetezi cu offtopicurile si chestile de genu.. chiar umplem paginile aiurea nu avem nevoie de cineva care repeta tot timpu ceva sau face offtopic de genu.. daca nu ai ceva interesant de spus nu trebuie sa postezi..

Posted

sall all stie vrio cineva daca mergem ibotul?

Posted

:blink: Chestia cu instalu ... Mai stiu pe cnv cu aceeasi eroare... Anyway BugRoad Online

Julie ...Fata nefata ... Act like one xD

Post Scriuptum : L-am vazut azi la tv pe Mircea Solcanu :kiss: :slap: :rofl1:

anasit.. daca poti lasa comp deschis toata noapte si maine la ora 5 joci :)

Posted

va anunt official ,,si pentru mine e o surpriza enorma, ca am inceput sa joc wow...numi place inca dar joc manual nu vreau sa botez

joc si silk in paralele bot ftw

Posted

va anunt official ,,si pentru mine e o surpriza enorma, ca am inceput sa joc wow...numi place inca dar joc manual nu vreau sa botez

florine , joci pe oficial ?

Posted

am jucat si eu wow...mi se pare foarte incurcat ca game-play

jocu e super nu am ce zice...dar in 1 luna nu lam inteles:|...

EDIT:nah succes la joc >:D<

Posted

guys,am si eu o problema...am 4 charactere logate si vreau sa mai loghez inca 2...si imi da eroarea cu C10 la celalalte 2...ce pot face?

EDIT : AM SBOT !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...