Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ai apasat pe butonul de langa e`mail? daca nu apasa pe el ... http://imageshack.usasa o sa iti apara daca este nickul bun...

ca sa faci 1 acc trebe sa ai astea

1 rabdare cu caruta

2 sa ai linguage pack

3 sa ai norocu sa nimeresti un KSSn valid

Posted

Vreti cont de kSRO, stati si cititi, incercati KSSN-uri pana da-ti de unu bun. Daca e sa o luam pe zicale alexxx70 :P, vorba aia "Dumnezeu da, dar nu-Ti baga si in buzunar"

E perfect adevarat Black dar vad ca f putini inteleg asta :clap: :tiphat:

Guest Blaidy
Posted

비취강남자 = The jade area south of the Han river it sleeps. :rofl1: :rofl1:

Cica asta era un nume =))

Posted

@Black mai termina cu flame-war\off-topic pe aici ca vad ca numa de asta-ti arde

@scorpio kSRO e in koreana dar poti sa-l faci in engleza cu niste editari prin media.pk2 :)

Posted

Bai copile taci in **** mea din gura ca esti STRES...habar nu ai sa legi 2 cuvinte coerent in limba ta materna si te dai mare cunoscator de SRO printre cei beginneri, iar tu zici :

mastar,

eazy,

dual cutite,

etc.

Ai o caruta cu fan si o ciocolata cu smoala de la mine in caz ca pana maine inveti limba romana... :readthis: :readthis: :ceuameni:

ba **** tu vezi cum vb ca esti mai ****** dintre toti de pe forumu asta caa scrie tu co o mana ** **** *** si mai vb bebelule ok ? si termino in **** *** cu off-topic ca devi stresant **********e

app daca tu sti koreana esti tare si daca tu intelgi ceva din ???? sau ca nu scrie nimica la arme esti tare bun vb shoot your self

pt ce pana mea ma mai intrebi de KSSn daca tu ai pus guid tot etc ma intrebi asta pe prv

Tu care site il folosesti pt a lua KSSN-uri? Vreau sa-i fac unui tovarash un acc si vreau sa stiu daca exista o alta pagina de KSSN-uri decat cea pe care am incercat-o eu tongue.gif..
Pls retine k nu vrea sa te pun pe tine sa-mi faci tongue.gif just a little help....ms anticipat

Posted

eu nu am nimica cu nimenea insa cand cineva are ceva cu mine logic ca am si eu ceva cul el....nu e corect asa ? nu cred ca daca as fi eu in locu lu black el ar fi tacut din gura ..........o terina el o termin si eu scurt .

Guest redninja
Posted

pe ce server sunteti pe KSRO?

am inceput si eu sa joc, sunt plictisit de isro, ma gandeam sa intru cu voi pe server. postati un screen shot cu numele serverului.

stie cineva daca exista traducere la questurile europene?

eu astept sa vorbesc cu un tip din corea poate le traduce el in engleza.

fugicadau tu ai jucat pe rome pe isro?

Posted

fugicadu...eu cred ca teai ofticat ca black tea intrecut la atatea faze si cale scotea mai bine decat tine si acuma itzidescarci nervii pe noi care itzi cerem ajutor.........eu tzias sugera sa te impaci cu black si sa incepi sa ajutzi lumea.....c :cool2: a nu totzi sun asa "priceputzi" ca tine..... Bafta la totzi si sper sa cooperatzi si voi mai mult.

Guest redninja
Posted

apropos fugicadau vezi ca serverul easy(scris cu galben) este pentru 15 ani... nu poti sa faci pk... daca nu poti face pk nu poti sa fii hot sau sa faci guild war...

serverul EASY = BORING!!! fara triangular conflict jocul nu mai are nici un farmec.

daca ai un kssn mai vechi de 1989 poti intra pe celelalte servere, daca nu... doar acolo poti juca....

Posted

dash-ule mai bine termina cu al off-topic nu ai vazut ce a zis fugicadau ? acu o sa faci tu un flame-war :surprised:

@redninja, noi jucam pe primu server care e galben , ala easy ;)

Guest redninja
Posted

pai de ce nu jucati pe alt server? :( pe ala nu poti sa te bati... decat cape pvp... :( haideti pe un server 18+

Guest redninja
Posted

cine vrea cont sa imi trimita email pe hao-sama@hotmail.com si am sa incerc sa va fac, sa vad ce kssn mai am valide.

Posted

succes eu o sa ajut lumea daca si lumea nu ma mai ia la misto sau sa faca caterinca de mine :).

deci cand nu mai ma criticati ca scriu gresit bla bla o sa ajut lumea .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...