anasit Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dupa ce bag aia in host mai treb sa dau (reboot sau sa mai fac altceva)?Caci se intampla acelasi lucruSi apropo la fisierul meu scrie hots nu host :beer:
Guest StopTheAbuse Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 my latest drop ...de la white knight :D era kill meu...dar m bagat-o pe miss alo in party si mi-a facut ks :(http://img402.imageshack.us/i/sro2010011119132600.jpg/da...intradevar...si mie imi este dor de vremurile vechi :P ....apropo pentru cei care se intrebau ce s-a intamplat cu 3_Hilal de pe rome....here he is.... http://www.rev6.com/player/Iris/Angelique.htmlnorocosilor....eu nu am nici o fata din Romania pe server :( adica nici una de care stiu eu :)) aveam si noi pe vremuri ...dar acum pauza...@koila....i feel ya bro...si eu care credeam ca sunt retard ca nu reusesc sa fac+3 cu premium si 4% luck pe avatar :)) dar acum imi dau seama ca erau ultimele zile de prem....julie...daca tot nu esti pe server cu mine...poate esti din acelasi oras :)) hai te scot la un suc ?:> ii zic lu gagicata si iti rupe capu!!! ahahahha gz ptr invalid :X
Sleya Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ii zic lu gagicata si iti rupe capu!!! ahahahha gz ptr invalid :Xhahaha....care gagica ma ?:)) ai uitat ca sunt obsedat de silkroad,a no lifer?eu,ala fara viata personala....cine are timp de gagici ? =)) am invitat-o pe jules la un suc ca sa discutam despre sro nu altceva :-"ms ms de gz :D ...mai tarziu dau +7 la scutu de 98+6 wish me luck :P
Lord_Bogdan Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 norocosilor....eu nu am nici o fata din Romania pe server :( adica nici una de care stiu eu aveam si noi pe vremuri ...dar acum pauza...Tilica... dar avea ea grija de noi nu noi de ea =))Mai era si iubirea lui Mihai.. Delores :> .... au fost cateva ;))
dsK Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 hahaha....care gagica ma ?:)) ai uitat ca sunt obsedat de silkroad,a no lifer?eu,ala fara viata personala....cine are timp de gagici ? =)) am invitat-o pe jules la un suc ca sa discutam despre sro nu altceva :-"ms ms de gz :D ...mai tarziu dau +7 la scutu de 98+6 wish me luck :Pgood luck ^^Ambele.Am o rugaminte la cei cu premium (oricare din ele) si Dress cu 4% lucky, urmariti cat de usor faceti +4 cand mai aveti 4-3 zile de tiket, in cazul meu nici macar +3 nu imi iesea.+@koila....i feel ya bro...si eu care credeam ca sunt retard ca nu reusesc sa fac+3 cu premium si 4% luck pe avatar dar acum imi dau seama ca erau ultimele zile de prem....deci pana la urma in ultimele zile de premium iese sau nu iese alchemya ?
Sleya Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Tilica... dar avea ea grija de noi nu noi de ea =))Mai era si iubirea lui Mihai.. Delores :> .... au fost cateva ;))da...Tilica ramane istorica :P mai era si buna :D ....si mai era prietena/nevasta lui Nirvanna din Gods_of_Hellpe Delores nu o stiu :)) hmmm...si daca stau bine sa ma gandesc....mai erau cateva...Phantasia_13 cum avea numele...si hoata....prietena romanului ala cu glavierul numit Mo... imi sta pe limba :P
Guest Peycho Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Salut la toti :) :readthis: am si eu 2 warr 1 de 78FF pe Hera iar celalalt de lvl 65 pe sv Hercules vreu sa fac schimb ;;)
Vyorel903 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 23 de anisori! multumit? :) Si am citit si pe wiki de asta. M-am documentat :) Si stiam si de bani reali - de-aia am zis ma sus ca trebuie sa imi iau card premium.Oooooof, dar unde sunt povestile? :)Imi aduci aminte de mine ;)) cand deabia descoperisem silkroadul ...Habar nu stiam sa jok da tot incercam sa invat cat mai multe, bateam cate 3 ore pe la eart gost sa termin un quest si asa mandru eram cand terminam questul ...Cand am descoperit unici/fortress war,pvp, job nu stiam care sa le incerc primele Aveam un char cica era glavier da avea bagat si la int si nuke-urile si pe la force ...Ahh frumoase vremuri ......acum just botting 24/7Scuze e cam off dar trebuia sa o spun :tiphat:
AlexMihail93 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ;) lol am precina:) ,da totusi am o noua fata pe server la mine;) ma mandresc cu asta:))) :nanana:Amoniak , nu te lauda , ca si eu sunt in aceeasi situatie , jules , daca ai nevoie de help , see my chars at signature. Apropo , imi place ca esti entuziasmata de jocul asta , imi aduci aminte de mine la inceput , I trully miss the old times , si te rog sa nu te intristezi cand o sa vezi adevarata fata a sro-ului si adevaratul scop al Joymax'ului.In rest iti doresc tot binele din lume atat tie cat si linkmaniacilor !Cya ! :tiphat:
koila Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nu ma pot opri din ras si din plans in acelasi plans cand va aud : Just botting 27/7 , pai frate lasate de sro, nu stii o iota infara de a seta un bot (stiu si asta e o arta si dar si aici sunt putini aia care stiu sa o faca bine)aveam un amic sa lasat cu sun sword 10d+7 in mana, pentru ca el se saturase de botting, dar nu venea la un pvp la un job, cand iam pus un sword de 98+7 in mana, maturam pe jos cu el fara snow shield si am armura pe mine. Deci in concluzie : STOP BOT , Hand GRIND PVP WAR JOB : :x e asa frumos cand stai sa furi in 6 insi 20 de hunteri :D. Mai aud la unii, vai nu vin la job , pvp ca am tiket :)) si ei sunt 100, ma pis pe el de silver si gold premium le am doar sa intru din prima :) si sa nu iau DC cand imi e lumea mai traga si sa stau cu orele sa intru. am sa pun ceva SS-uri cu ce fac eu prin SRO.... dar mai tarziu va tin in suspans :)) :tiphat: Vyorel903 si eu am un char ca acel glavier al tau, si al meu tot glavier a fost la inceput, acum e arcas si pot sa iti spun ca are 10 lvuri bagate la INT , momentan e lvl 97 :)dsK pana acum suntem 2 care au zis ca nu iese :) deci e posibil sa nu iasa, si pot sa iti spun ca nici in prima zi nu iese dupa activare (asta a fost in cazul meu tiket activat aseara la ora 23.30 din 6 iteme doar unul lam facut +4)PS: Imi doresc din tot sufletul ca Jules_ro sa fie fata. Oricum eu sunt cam sceptic in privinta la GIRL in sroGIRL-. Guy In Real Life. :right:
Vyorel903 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nu ma pot opri din ras si din plans in acelasi plans cand va aud : Just botting 27/7 , pai frate lasate de sro, nu stii o iota infara de a seta un bot (stiu si asta e o arta si dar si aici sunt putini aia care stiu sa o faca bine)aveam un amic sa lasat cu sun sword 10d+7 in mana, pentru ca el se saturase de botting, dar nu venea la un pvp la un job, cand iam pus un sword de 98+7 in mana, maturam pe jos cu el fara snow shield si am armura pe mine. Deci in concluzie : STOP BOT , Hand GRIND PVP WAR JOB : :x e asa frumos cand stai sa furi in 6 insi 20 de hunteri :D. Mai aud la unii, vai nu vin la job , pvp ca am tiket :)) si ei sunt 100, ma pis pe el de silver si gold premium le am doar sa intru din prima :) si sa nu iau DC cand imi e lumea mai traga si sa stau cu orele sa intru. am sa pun ceva SS-uri cu ce fac eu prin SRO.... dar mai tarziu va tin in suspans :)) :tiphat: Vyorel903 si eu am un char ca acel glavier al tau, si al meu tot glavier a fost la inceput, acum e arcas si pot sa iti spun ca are 10 lvuri bagate la INT , momentan e lvl 97 :)dsK pana acum suntem 2 care au zis ca nu iese :) deci e posibil sa nu iasa, si pot sa iti spun ca nici in prima zi nu iese dupa activare (asta a fost in cazul meu tiket activat aseara la ora 23.30 din 6 iteme doar unul lam facut +4)Hand grind nu :)) da pvp job war fw merg cand am timp vin de la sc pe la 3 si nu am chef de pc in weekend joc destulEDIT : am lvl 84 acum sicner ce sa faci la job pvp fw la lvl asta ... cand oi merge la pvp si incep turci cu ale lor 5 vs 1 piiiviiipii inebunesti asta ca mai astept pe la un 92+ o sa merg pana atunci .. Botting :))
amoniaku Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 amoniaku..am si eu o intrebare pt tn...daca u joci pe sparta presupun ca il stii pe MarcBersegan sau cum il cheama...am tot vazut video-ri cu el pe youtube...e chiar asa de beton arcasul lui? adik la job rezista si bate de rupe..a dat un crit pe medusa de am ramas masca cand l-am vazut...sunt si eu curios daca e asa de puternic cum pare..mssi la noi pe eos joaca e fata....e de toata stima ...a farmat app 400k sp numai din free ong.. si pe uranus a jucat legit si a facut lvl 71...de vreo cateva zile am primit-o la mn in party si e foarte de treaba :DMarc:)) e bun arcashu ,uitate la set si iti dai seama de ce e bun:) tot +7 atunci cum naiba sa nu fii bun:) ,dami si mie setu lui si ai sa vezi ce bun is si eu:)) :tiphat: poi nu te lasa uimit de video si el pica:)) ca doar nui fulger:)) da e unul dintre cei mai tari arcasi de pe server :tiphat: @noobzor:) guilda ta ce mai face mai e activa:)) daca nu hai in a mea ,merem la fortres una alta:)) un trade ceva nu te plicti akolo singur:))
dsK Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 @noobzor:) guilda ta ce mai face mai e activa:)) daca nu hai in a mea ,merem la fortres una alta:)) un trade ceva nu te plicti akolo singur:))acum nu va luati la misto doar pt o fata :P
Guest StopTheAbuse Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 @noobzor:) guilda ta ce mai face mai e activa:)) daca nu hai in a mea ,merem la fortres una alta:)) un trade ceva nu te plicti akolo singur:)) hahaha nemernicule =)))) "j/k, daca te-ai suparat da-mi una" hahaha mi-am mai cumparat inca un cont =))) si il am si pe true :P acum am si pe ecsro vip cu 300 silk :P
cri2032 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bagami-as p**a in ea de idee :) Cine stie cunoaste .... Adeptii ... Eu nu am fost pe rome sau unde ati jucat...Girl no Girl... Pots a screen :rofl1: By the way you act like one..tfk... Potzi sa alfi si tu cum arata ... CaTaLySt ? :)La lvl 20.. Te potzi face trader :) ... Ai grija cum ajungi tu pe acolo .. :) Dar iti dau doar un singur sfat CAND CUMPERI UN TRADE IEI DOAR 1*... si il duci dintr-un oras in altul :)
Sleya Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 shield went boom at +7 ....i go kill myself....bye bye cruel world :(
Guest StopTheAbuse Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 shield went boom at +7 ....i go kill myself....bye bye cruel world :( hai noroc :) Silkroad: bla bla bla WTS my warrior
orezExpandat Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ganditi-va ca e aiurea sa platesti la lv 20 cate 5k gold pt teleport doar ca sa vezi alti playeri.mai bine sa mai creasca in level si sa isi faca ceva bani,si dupaia cunoaste si alte persoane.OFF : nu inteleg daca a postat cineva mai sus raspunsul dc trebuie sa posteze inca 1000 acelasi cacat? ce mentalitate de cls a12a >.>@TzuYoshi frumoasa gluma....l-ai cam sifonat un pic =))da deci TzuYoshi m-a sifonat foarte foarte mult, nici nu stiu cum am sa dorm la noapte... pff chiar ca asa...ciudat dsk ca unii au 12 clase nu ? cam multe, e ok daca nu ai ajuns sa ai atatea, mai is si distrusi ca tine
Kiidu Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 @kevinn^^ as putea ;;) dar nu va dau voua ca voi cine stie ce faceti cu ea "lab***rilor" :)) joke guys ! oricum va pot spune ca e ff buna.. am vazut o poza cu ea mai demult :)) incerc sa fac rost@alex GL cu shieldu ^^hmm am nevoie de putin ajutor cu un vid.. lam editat tot in sony vegas e tot gata mai trebe doar sa il pun ca sa il pot vedea in winamp sau ceva de genu ca sa il pot pune pe youtube.. cum fac asta ? :D
amoniaku Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 hahaha nemernicule =)))) "j/k, daca te-ai suparat da-mi una" hahaha mi-am mai cumparat inca un cont =))) si il am si pe true :P acum am si pe ecsro vip cu 300 silk :Pnam inteles faza dc mai facut nemernic:)) :tiphat:
leoky1208 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 tin minte ca am facut si eu video-ri in sony vegas...el ti-l salva intr-un format in care numai el il citea...stiu ca era cv optiune de compresare (scz dak gresesc) si il faceai avi...ai grija sa nu depaseasca 1 gb ca nu il poti pune pe youtube...depinde si de versiune ..eu am lucrat in sony vegas 8.0..acum parca 9.0 e cel mai nou...daca nu te descurci am sa il downloadez sa imi amintesc exact cum se facea ^_^
Kiidu Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 si eu tot 8 am ^^ .. am rezolvat.. lam salvat si merge.. are 27 mb.. dar mai am 2 intrebari.. cum pot sa fac sa se vada mai clar? adica la o calitate mai buna si cum pot pune diverse texte in timpul filmului.. de ex la un moment dat sa apara ceva de genu hahaha intr-un colt ...
amoniaku Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 chiar si eu as fi curios despre claritate:) cine stie sa posteze aici va rog
cri2032 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 :readthis: again :readthis: Sunt curios... La ce bine joaca... Sunt curios ... parca Chamelion sau asa ceva a facut 2 vs 1 :) si a castigat
Kiidu Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 da el e ^^ si cata are un frate.. si fratesu a invatato sa joace sro si sa schimbe armele.. fratesu momentan mai intra asa uneori pe char dar pvp din videourile ei sunt toate facute de ea..