Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest StopTheAbuse
Posted

hmm, ce ai ? ti-am zis ceva rau ? am vazut acum ceva pagini inainte, ca tot faceai schimburi de caractere, cumparati tot felu, si deaia m-am intrebat daca ai facut vreunu, sau ai cumparat tot..... si la chestia cel mai bun wizz, toti sunt la fel :)) depinde de echipament, din cate stiu tot sunt lvl 100 pure int..... Si te rog nu te agita asa ca am pus o intrebare legata de tine, documenteazate pe net ca statul mult in fata calculatorului afecteaza sistemul nervos. Nu te agita asa, si citeste de mai multe ori intrebarea ca sa o intelegi, nu sa o citesti asa in graba si sa intelegi cu totul altceva...

trebuie doar sa te teleportezi :D 5k gold = 1 teleport :)

dar eu ti-am zis ceva rau ?:))) ti se pare tie ca m-am enervat cumva? :/ daca da gresesti :P
Posted

trebuie sa platesti de fiecare data 5k gold, adica 5000 gold :) si atunci numai e asa putin :) si daca mergi din constantinopol in samarkan si inapoi trebuie sa platesti de fiecare data,adica in total 10k gold adica 10000 gold

ganditi-va ca e aiurea sa platesti la lv 20 cate 5k gold pt teleport doar ca sa vezi alti playeri.mai bine sa mai creasca in level si sa isi faca ceva bani,si dupaia cunoaste si alte persoane.

OFF : nu inteleg daca a postat cineva mai sus raspunsul dc trebuie sa posteze inca 1000 acelasi cacat? ce mentalitate de cls a12a >.>

@TzuYoshi frumoasa gluma....l-ai cam sifonat un pic =))

Posted

b-( #-o cum zicea nu stiu care de la televizor - of in puii mei la naiba...

Pai pana strang bani sa ma teleportez inainte si-napoi cred ca ajung level destul de mare incat sa merg pe jos pana acolo.

Chiar, cu cat cresc in nivel monstrii, cu atat mai multi bani imi dau. Pana unde se ajunge? Adica la level mare (30-40), cati bani iau/monstru?

Mersi ;;)

da :D, e o prostie, apropo daca esti pe serverele isro, incearca sa intri si tu pe un server unde e macar un player dp forumul asta, ca sa te ajute putin, macar cu 1m gold, ca doar nu ne e greu sa dam :D

Posted

da :D, e o prostie, apropo daca esti pe serverele isro, incearca sa intri si tu pe un server unde e macar un player dp forumul asta, ca sa te ajute putin, macar cu 1m gold, ca doar nu ne e greu sa dam :D

m4R10, nu sunt pe serverele isro, sunt pe serverul Sparta. Si acum am inceput aici si nu mai plec :). Am prins drag de warlockitza mea :)

Am inceput aici pentru ca un prieten mi-a zis ca el se joaca aici, dar s-a lasat a doua zi :))).

Oricum, sunteti activi aici pe forum, felicitarile mele.

Posted

isro = silkroad international.. exzista si alte silkroaduri.. chineze , taiwaneaze, etc .. noi toti de aici jucam pe isro.. inclusiv tu :) el s-a referit la serverele isro adica la servele pe care le vezi tu acolo la login

Posted

m4R10, nu sunt pe serverele isro, sunt pe serverul Sparta. Si acum am inceput aici si nu mai plec :). Am prins drag de warlockitza mea :)

Am inceput aici pentru ca un prieten mi-a zis ca el se joaca aici, dar s-a lasat a doua zi :))).

e bine daca iti place :tiphat:

daca vrei sa vii pe gaia ..te ajut cu gold si putin lvl daca te simti singura pe sparta.... isro inseamna toate serverale ...sparta e servar isro ..international silkroad online..mai este si ksro=korean sro...si mai multe.. ;) corectati-ma daca gresesc :D

Edit: pff ai postat cu cateva sec inaintea mea... :crybaby:

Posted

Va multumesc pentru sfaturi si pentru intentia de a ajuta. Dar prefer sa ma dezvolt de capul meu :). Oricum, e clar ca o sa o dau in bara urat de tot, pentru ca sigur am apasat ceva butoane pe unde nu trebuia si asa mai departe :P

Dar e frumos ca sunt questuri si alerg sa strang nustiucati saci din-aia, si patruzeci de ochi dinaia, ca fara ei nu poate Vrajitoarea Apusului sa imi faca nustiu ce vraja :)

La lvl 16 schimb arma, nu? Yupeeeee :)

Haideti mai povestiti-mi chestii despre silkroad. Ceva interesant. Trebuie sa aveti povestioare haioase din experienta "isro" (e bine asa? :P)

Astept... :)

Posted

eu zic ca mai bine te duci pe un server unde te ajuta cineva...ca daca are cineva grija de tine te faci lv 30 intr-o zi ;) si dupaia te descurci

@adystu ai postat chiar cu 2 minute mai tz :P

Posted

doamne...... numai spam/flame stiti atata de aia uni useri posteaza si rar pe aici ca le e sila sa citeasca paginile cu flame care le faceti aiurea mai bine vb cu un admin sa ne faca canal de mirc si cu asta basta

badfist, am gresit eu cu ceva? :( nu stiu toate regulile forumului, sorry :(

@ amonyak - numele in joc este Jules_ro :)

Posted

badfist, am gresit eu cu ceva? :( nu stiu toate regulile forumului, sorry :(

@ amonyak - numele in joc este Jules_ro :)

intrebare intrebatoare esti on?:))) :tiphat:

Posted

intrebare intrebatoare esti on?:))) :tiphat:

Adica daca sunt in joc? Nu, nu sunt :(

Asa de muuuuuuuuult dureaza pana intru... :(

Dar am citit mai in spate (mai pe la inceput) ca pot sa imi cumpar silk (banuiesc ca de acolo vine silkroad si sa cumpar un card premium. si asa o sa pot intra cand vreau. Si vreau sa imi cumpar si iepuras din-ala care aduna de pe jos. Si sa-i pun nume Bocanila :))

Pe tine cum te gasesc in joc? Stai in vreun loc anume sau cum ne putem gasi?

Si astept povesti :P

Posted

Adica daca sunt in joc? Nu, nu sunt :(

Asa de muuuuuuuuult dureaza pana intru... :(

Dar am citit mai in spate (mai pe la inceput) ca pot sa imi cumpar silk (banuiesc ca de acolo vine silkroad si sa cumpar un card premium. si asa o sa pot intra cand vreau. Si vreau sa imi cumpar si iepuras din-ala care aduna de pe jos. Si sa-i pun nume Bocanila :))

Pe tine cum te gasesc in joc? Stai in vreun loc anume sau cum ne putem gasi?

Si astept povesti :P

:)) vad ca esti entuziasmata de jocul asta:) . intrebare intrebatoare : kti anisori ai? silkroad= drumul matasei . un joc inspirat din fapte reale ,chiar orasele din joc sunt reale nu sunt fantezii:). silkul de care vorbesti se cumpara cu bani reali si de el poti sati iei lucruri de la item mall ,ptr logare din prima iti trebuie premium :)

Knd ai intrat in joc dami pm AmoRellik :tiphat:

Posted

:)) vad ca esti entuziasmata de jocul asta:) . intrebare intrebatoare : kti anisori ai? silkroad= drumul matasei . un joc inspirat din fapte reale ,chiar orasele din joc sunt reale nu sunt fantezii:). silkul de care vorbesti se cumpara cu bani reali si de el poti sati iei lucruri de la item mall ,ptr logare din prima iti trebuie premium :)

23 de anisori! multumit? :) Si am citit si pe wiki de asta. M-am documentat :) Si stiam si de bani reali - de-aia am zis ma sus ca trebuie sa imi iau card premium.

Oooooof, dar unde sunt povestile? :)

Posted

Va multumesc pentru sfaturi si pentru intentia de a ajuta. Dar prefer sa ma dezvolt de capul meu . Oricum, e clar ca o sa o dau in bara urat de tot, pentru ca sigur am apasat ceva butoane pe unde nu trebuia si asa mai departe

Dar e frumos ca sunt questuri si alerg sa strang nustiucati saci din-aia, si patruzeci de ochi dinaia, ca fara ei nu poate Vrajitoarea Apusului sa imi faca nustiu ce vraja

La lvl 16 schimb arma, nu? Yupeeeee

Haideti mai povestiti-mi chestii despre silkroad. Ceva interesant. Trebuie sa aveti povestioare haioase din experienta "isro" (e bine asa? )

Astept...

ce frumos era cand jucam toti jocu asa cum il joci tu acuma =(( , pacat ca acum toti botam si cumparam gold, si nimic fun. Cel mai frumos era lvl mic :) era super tare, cand eram lvl mic si mergeam cu un party full de prieteni si vorbeam pe skype si faceam lvl si toate questurile, si adunam tot de pe jos , inclusiv sacii si potiunile, faceam schimb intre noi de echipamente, in caz ca lu unu ii pica ceva bun pt altu, era distractie. Acum ce facem ? facem un char il ducem la ong, facem 2m sp, dupaia il bagam in plvl pana la 80, dupaia sbot si premium plus. Sunt sigur ca si voua va e dor de acele timpuri :P.

e fata ? ? ? ? :cool2: ciudat, fete pe sro, nu sunt obisnuit.

Posted

23 de anisori! multumit? :) Si am citit si pe wiki de asta. M-am documentat :) Si stiam si de bani reali - de-aia am zis ma sus ca trebuie sa imi iau card premium.

Oooooof, dar unde sunt povestile? :)

o deci se poate sta de vorba cu tine ,kredeam ca esti un copilash :)) sczami indrazneala;) nui frumos sa intrebi o dsoara kti ani are:)) :tiphat: poi intra pe id: ginis_amon@yahoo.com si vb mai multe akolo despre joc . :tiphat:

Posted

o deci se poate sta de vorba cu tine ,kredeam ca esti un copilash :)) sczami indrazneala;) nui frumos sa intrebi o dsoara kti ani are:)) :tiphat: poi intra pe id: ginis_amon@yahoo.com si vb mai multe akolo despre joc . :tiphat:

gta s-o pus de o gagica.. :)) glumesc glumesc :beer: inca 4% si vine 10dg... :D

Posted

gta s-o pus de o gagica.. :)) glumesc glumesc :beer: inca 4% si vine 10dg... :D

;) lol am precina:) ,da totusi am o noua fata pe server la mine;) ma mandresc cu asta:))) :nanana:

Posted

;) lol am precina:) ,da totusi am o noua fata pe server la mine;) ma mandresc cu asta:))) :nanana:

Hehehe eu am 2 pe aege si am grija mare de ele :D

Later va reveni koila cu noua lui sabiuta +8 :wub: oricum la +9 ma voi opri, oricum e super 98 +8 S\s si incurand imi termin si celalate 2 piese armor +7 :wub:

Posted

Hehehe eu am 2 pe aege si am grija mare de ele :D

Later va reveni koila cu noua lui sabiuta +8 :wub: oricum la +9 ma voi opri, oricum e super 98 +8 S\s si incurand imi termin si celalate 2 piese armor +7 :wub:

grija la propriu sau la figurat:)) :beer:

Posted

grija la propriu sau la figurat:)) :beer:

Ambele.

Am o rugaminte la cei cu premium (oricare din ele) si Dress cu 4% lucky, urmariti cat de usor faceti +4 cand mai aveti 4-3 zile de tiket, in cazul meu nici macar +3 nu imi iesea.

Posted

Chiar asa ,toate serverele full?

Asta e mai jucat ca wow sau ce?

Tocmai cand vroiam sa ,,experimentez" aces joc fascinant ,vad toate serverele pline!Vreau o explicatie!(SUNT NOU,SI CHIAR NU STIU CE SA FAC :dontknow:

Astept un raspuns destept! :crazy:

Posted

Chiar asa ,toate serverele full?

Asta e mai jucat ca wow sau ce?

Tocmai cand vroiam sa ,,experimentez" aces joc fascinant ,vad toate serverele pline!Vreau o explicatie!(SUNT NOU,SI CHIAR NU STIU CE SA FAC :dontknow:

Astept un raspuns destept! :crazy:

Mai jucat ? NU, interesant ? Poate (nu am jucat WoW si nici nu vreau :P) daca vrei sa experimentezi ai 2 variante:

1: modifica hostul cu asta : C:\WINDOWS\system32\drivers\etc deschizi fisierul host cu notepad si bagi asta la sfarsit :

121.128.133.30 gwgt1.joymax.com

121.128.133.30 gwgt2.joymax.com

121.128.133.30 gwgt3.joymax.com

121.128.133.30 gwgt4.joymax.com

121.128.133.30 gwgt5.joymax.com

121.128.133.30 gwgt6.joymax.com

121.128.133.30 gwgt7.joymax.com

2: maine este inspectie in jurul orei 9.30-10.30 serverele sunt EASY si te poti loga pe oricare din ele, tin sa te anunt ca XP -ul este de 1x

@Iulian eu fac cu sbotul doar +3 sau +4 maxim cand mie sila de pus elixire in rest : Hand alchemist :)

Posted

amoniaku..am si eu o intrebare pt tn...daca u joci pe sparta presupun ca il stii pe MarcBersegan sau cum il cheama...am tot vazut video-ri cu el pe youtube...e chiar asa de beton arcasul lui? adik la job rezista si bate de rupe..a dat un crit pe medusa de am ramas masca cand l-am vazut...

sunt si eu curios daca e asa de puternic cum pare..ms

si la noi pe eos joaca e fata....e de toata stima ...a farmat app 400k sp numai din free ong.. si pe uranus a jucat legit si a facut lvl 71...de vreo cateva zile am primit-o la mn in party si e foarte de treaba :D

Posted

my latest drop ...de la white knight :D era kill meu...dar m bagat-o pe miss alo in party si mi-a facut ks :(

http://img402.imageshack.us/i/sro2010011119132600.jpg/

da...intradevar...si mie imi este dor de vremurile vechi :P ....apropo pentru cei care se intrebau ce s-a intamplat cu 3_Hilal de pe rome....here he is.... http://www.rev6.com/player/Iris/Angelique.html

norocosilor....eu nu am nici o fata din Romania pe server :( adica nici una de care stiu eu aveam si noi pe vremuri ...dar acum pauza...

@koila....i feel ya bro...si eu care credeam ca sunt retard ca nu reusesc sa fac+3 cu premium si 4% luck pe avatar dar acum imi dau seama ca erau ultimele zile de prem....

julie...daca tot nu esti pe server cu mine...poate esti din acelasi oras :)) hai te scot la un suc ?:>

BTW i lol'ed so hard at your jokes....specially @ tzu's :)) prea tare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...