Julie_ro Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Am si eu o intrebare: ce intelegeti prin relog? Adica singura chestie pe care am vazut-o este "restart"... Sau quit... Ah, si exista vreun loc pe unde se aduna jucatori? Vreun oras sau ceva? Eu joc pe sparta si mi-ar placea sa mai vad romani. :)Multumesc
Random Hero Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Am si eu o intrebare: ce intelegeti prin relog? Adica singura chestie pe care am vazut-o este "restart"... Sau quit... Sunt cam aceeasi treaba: a face relog inseamna a inchide jocul si a te loga din nou pe server :) .
leoky1208 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 multumesc de sfaturi...a trebuit sa ii dau clientles...nu a mers nici cand am schimbat rezolutia..i-am dat return si killclient....am inteles ca face asa de la lag...am o intrebare: cand spargi materialele alea...pe isro le ia pe fiecare la rand...adica sa zic ca ai 500 si il sparge pe primul,pe al doliea,etc....intreb asta ca pe csro daca puneam 500 intr-o secunda le facea in elemente...si acum cand am vrut sa fac niste elemente am ramas masca cand am vazut ca le ia pe rand... :D sper ca intelegeti la ce ma refer..multumesc
Random Hero Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 multumesc de sfaturi...a trebuit sa ii dau clientles...nu a mers nici cand am schimbat rezolutia..i-am dat return si killclient....am inteles ca face asa de la lag...am o intrebare: cand spargi materialele alea...pe isro le ia pe fiecare la rand...adica sa zic ca ai 500 si il sparge pe primul,pe al doliea,etc....intreb asta ca pe csro daca puneam 500 intr-o secunda le facea in elemente...si acum cand am vrut sa fac niste elemente am ramas masca cand am vazut ca le ia pe rand... :D sper ca intelegeti la ce ma refer..multumescPoti sa te duci linistit pana la magazin daca ai multe elemente de spart, e enervant ca le ia pe rand 8-| .
Guest StopTheAbuse Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 WTS http://img683.imageshack.us/gal.php?g=sro2010010923154577.jpg
Guest StopTheAbuse Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 cate sp uri ai farmat stop the abuse?nush :))) am cumparat char lv 98
dsK Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Am si eu o intrebare: ce intelegeti prin relog? Adica singura chestie pe care am vazut-o este "restart"... Sau quit... Ah, si exista vreun loc pe unde se aduna jucatori? Vreun oras sau ceva? Eu joc pe sparta si mi-ar placea sa mai vad romani. :)Multumescla sudul downhang-ului si al samarkandului.acolo se strange lumea in general :PWTS http://img683.imageshack.us/gal.php?g=sro2010010923154577.jpgcat vrei pe el?
dsK Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 aoleuu ce te mai schimbi charurile ca pe sosete .....si mai important si mai tragica ,niciunul nu ii reuseste >.>-Drolletje chiar daca avea sun nu facea nimic cu el.ca la pvp si-o lua grav de la warriori-FeelMyDagger ,hmm...i-a fost lene sa il creasca-Mr_True e ok dar a cheltuit ff multi bani pt alchemy si nu seridica la nivelul investitiilorEDIT : a mai avut si alte charactere dar prefer sa nu le mai mentionez ^^
m4R10 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 si mai important si mai tragica ,niciunul nu ii reuseste >.>-Drolletje chiar daca avea sun nu facea nimic cu el.ca la pvp si-o lua grav de la warriori-FeelMyDagger ,hmm...i-a fost lene sa il creasca-Mr_True e ok dar a cheltuit ff multi bani pt alchemy si nu seridica la nivelul investitiilorEDIT : a mai avut si alte charactere dar prefer sa nu le mai mentionez ^^si facut macar unul ? sau toate cumparate ? :crazy:
dsK Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 si facut macar unul ? sau toate cumparate ? :crazy:Drolletje e facut de el de la 0 :P deci da a facut si a facut chiar unul bun...pt ca la ora actuala droll e unul dintre cei mai buni wizards de pe server si asa a fost si cand juca mihai pe el.
Guest StopTheAbuse Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 si facut macar unul ? sau toate cumparate ? :crazy: dar tu? :) nu o sa faci niciodata ce am facut eu :P @dsk 130$
TzuYoshi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dar tu? :) nu o sa faci niciodata ce am facut eu :P @dsk 130$"Pun pariu ca tata il bate pe taica-tu". "Masina mea cu toate ca are 70 de cai, la fel ca si a ta, este mai buna".Ce naiba ma?! Copilarii din-astea :PBtw, back din vacanta, inapoi la facultate. :|Cand ajung acasa bag si eu sro-ul ca am 2 saptamani de cand nu am mai jucat. Si, cu toate ca nu am jucat, cat timp am fost in germania am intrat in Taklamakan si am mancat o friptura de porc cu cartofi prajiti.Ciudat nume pentru un restaurant. ^^
Guest StopTheAbuse Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 "Pun pariu ca tata il bate pe taica-tu". "Masina mea cu toate ca are 70 de cai, la fel ca si a ta, este mai buna".Ce naiba ma?! Copilarii din-astea :PBtw, back din vacanta, inapoi la facultate. :|Cand ajung acasa bag si eu sro-ul ca am 2 saptamani de cand nu am mai jucat. Si, cu toate ca nu am jucat, cat timp am fost in germania am intrat in Taklamakan si am mancat o friptura de porc cu cartofi prajiti.Ciudat nume pentru un restaurant. ^^ daca il gaseai pe yarkan in farfurie ce faceai?
orezExpandat Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dar tu? :) nu o sa faci niciodata ce am facut eu :P @dsk 130$nici tu nu o sa faci niciodata ce am facut eu :P
TzuYoshi Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 nici tu nu o sa faci niciodata ce am facut eu :PBa, dar sunteti dereglati cu totii ?Tu ce ai mai facut? Ti-ai pierdut virginitatea inaintea lu` taica-tu?
orezExpandat Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 nici tu nu o sa faci niciodata ce am facut eu :P TzuYoshi te rog opreste-ma din ras, e mult prea hilar, te rogEDIT: mda ai dreptate, pacat ca nu... duma e veche si e cu Chuck Norris, dar na asa sunt unii mai... mai ca tine daca intelegi .
Guest StopTheAbuse Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ba, dar sunteti dereglati cu totii ?Tu ce ai mai facut? Ti-ai pierdut virginitatea inaintea lu` taica-tu?=)))))) buna asta =))))))@orez chiar a fost buna :)) stii cum e faza... daca nu e facuta pe seama ta chiar e amuzanata =)) ia uimestema :))))
Guest padre_camin Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 la sudul downhang-ului si al samarkandului.acolo se strange lumea in general :Pdsk, am incercat sa ajung in samarkand dar m-au omorat monstrii pe drum :(Banuiesc ca trebuie sa mai cresc sa pot sa mai intalnesc si eu lume :(Multumesc oricum pentru informatie, esti dragut ca ma ajuti.O zi frumoasa la toata lumea.
m4R10 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 dar tu? :) nu o sa faci niciodata ce am facut eu :P @dsk 130$hmm, ce ai ? ti-am zis ceva rau ? am vazut acum ceva pagini inainte, ca tot faceai schimburi de caractere, cumparati tot felu, si deaia m-am intrebat daca ai facut vreunu, sau ai cumparat tot..... si la chestia cel mai bun wizz, toti sunt la fel :)) depinde de echipament, din cate stiu tot sunt lvl 100 pure int..... Si te rog nu te agita asa ca am pus o intrebare legata de tine, documenteazate pe net ca statul mult in fata calculatorului afecteaza sistemul nervos. Nu te agita asa, si citeste de mai multe ori intrebarea ca sa o intelegi, nu sa o citesti asa in graba si sa intelegi cu totul altceva...dsk, am incercat sa ajung in samarkand dar m-au omorat monstrii pe drum :(Banuiesc ca trebuie sa mai cresc sa pot sa mai intalnesc si eu lume :(Multumesc oricum pentru informatie, esti dragut ca ma ajuti.O zi frumoasa la toata lumea.trebuie doar sa te teleportezi :D 5k gold = 1 teleport :)
cri2032 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 i would rather shut up :) , but won't WTS , WTB , WTT ... sincer.. conteaza ce ai... Lasa-ma sa iti explic... Sa ajungi dintr-un oras in altu iti trebuie 5k ... vezi pe mapa , din jangan din downhang , din downhang in hotan , din hotan im samarkand , din samarkand in constantinopol... era cineva cu warlock lvl 14 :) aa... si pentru padre_camin [ strange name ] marti , adica maine , este inspectie de obicei de dim 7-9 pana la 11-1.... :) daca avem noroc poate incepe mai tarziu si se termina mai repede B) :rolleyes: '' Eu dorm cu perna sub pistol '' :) BTW... daca il gasea pe yarkan in farfurie era SUSHI
Julie_ro Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 i would rather shut up :) , but won't WTS , WTB , WTT ... sincer.. conteaza ce ai... Lasa-ma sa iti explic... Sa ajungi dintr-un oras in altu iti trebuie 5k ... vezi pe mapa , din jangan din downhang , din downhang in hotan , din hotan im samarkand , din samarkand in constantinopol... era cineva cu warlock lvl 14 :) aa... si pentru padre_camin [ strange name ] marti , adica maine , este inspectie de obicei de dim 7-9 pana la 11-1.... :) daca avem noroc poate incepe mai tarziu si se termina mai repede B) :rolleyes: '' Eu dorm cu perna sub pistol '' :) BTW... daca il gasea pe yarkan in farfurie era SUSHI Multumesc. - tot eu am scris si postul de mai sus, dar sunt la un prieten in camin si probabil ca a ramas logat :( (el s-a jucat 2 zile si s-a lasat de sikroad b-( ) In fine... referitor la teleport - si daca vreau sa ma teleportez in Sarkaman si apoi inapoi in Constantinopol, trebuie sa platesc de fiecare data 5 gold? (stiu ca nu e mult, mi se pare ca acum iau cam 200 gold/monstru) Adica daca ma teleportez 1 data inainte si inapoi dup-aia nu am ceva bilet de freepass sau ceva? Multumesc.
m4R10 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Multumesc. - tot eu am scris si postul de mai sus, dar sunt la un prieten in camin si probabil ca a ramas logat :( (el s-a jucat 2 zile si s-a lasat de sikroad b-( )In fine... referitor la teleport - si daca vreau sa ma teleportez in Sarkaman si apoi inapoi in Constantinopol, trebuie sa platesc de fiecare data 5 gold? (stiu ca nu e mult, mi se pare ca acum iau cam 200 gold/monstru) Adica daca ma teleportez 1 data inainte si inapoi dup-aia nu am ceva bilet de freepass sau ceva?Multumesc.la fiecar teleport 5k, adica 5.000 nu 5 :D 1k = o mie.
orezExpandat Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Multumesc. - tot eu am scris si postul de mai sus, dar sunt la un prieten in camin si probabil ca a ramas logat :( (el s-a jucat 2 zile si s-a lasat de sikroad b-( )In fine... referitor la teleport - si daca vreau sa ma teleportez in Sarkaman si apoi inapoi in Constantinopol, trebuie sa platesc de fiecare data 5 gold? (stiu ca nu e mult, mi se pare ca acum iau cam 200 gold/monstru) Adica daca ma teleportez 1 data inainte si inapoi dup-aia nu am ceva bilet de freepass sau ceva?Multumesc.trebuie sa platesti de fiecare data 5k gold, adica 5000 gold :) si atunci numai e asa putin :) si daca mergi din constantinopol in samarkan si inapoi trebuie sa platesti de fiecare data,adica in total 10k gold adica 10000 gold
Julie_ro Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 trebuie sa platesti de fiecare data 5k gold, adica 5000 gold :) si atunci numai e asa putin :) si daca mergi din constantinopol in samarkan si inapoi trebuie sa platesti de fiecare data,adica in total 10k gold adica 10000 gold b-( #-o cum zicea nu stiu care de la televizor - of in puii mei la naiba...Pai pana strang bani sa ma teleportez inainte si-napoi cred ca ajung level destul de mare incat sa merg pe jos pana acolo.Chiar, cu cat cresc in nivel monstrii, cu atat mai multi bani imi dau. Pana unde se ajunge? Adica la level mare (30-40), cati bani iau/monstru?Mersi ;;)