Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@amo ajunge si la 800m pe gaia.. dar depinde de crit etc.. parerea mea e ca mai bine iti iei unu care e +7 cu stats mai slabe si ii faci tu stats bune decat sa il iei cu 200-300m mai scump..

edit : si eu acuma farmez un wizz pe rome^^ si fac injur de 40-45k sp pe zii .. partea proasta e ca eu fac dlvl "botand" la kokoru care ma omoara pana ajung la ei si tot asa.. si pe ora fac cam 1,8k sp-1,9

revin in guild:X:X:X:X...

fati un resser de lv 10 si dute la flori...foloseste loader pentru farming;)

sau paote te ajut eu la ong vedem:P

Guest StopTheAbuse
Posted

cindiena este fata... are 18 sau 19 ani... si da, este cel mai de treaba GM adica pe mars cand intra mereu vorbesc toti cu ea :) am 10 poze in care si eu am vorbit cu ea :) tot cu sbot :P
Posted

mie imi merge bine^^ uneori mai uit sa debifez chestia aia de la sbot si zac mort ore bune :) in rest e totu ok..

resser.. better not.. deabea imi merge netu .. uneori nici nu vrea sa imi deschide unele pagini daca nu dau refresh de vreo 10 ori.. download cu 29k/sec.. oricum e de la placa de retea.. sau de la driveru ei.. cert e ca sa bulit

Posted

Mda ... intrebarea se refera la jocul :crazy: (si nu la laptop ,caci folosesc un xp) asta sau mai bine spus ce sanse are dupa configuratiile mele(precizate mai sus)

Posted

Mda ... intrebarea se refera la jocul :crazy: (si nu la laptop ,caci folosesc un xp) asta sau mai bine spus ce sanse are dupa configuratiile mele(precizate mai sus)

is bune config,o sa iti mearga si btw poti avea xp si pe laptop :)

Posted

CE E ASTAAAAAAAAAA

????????????????????????????

http://img684.imageshack.us/img684/2736/sro2010011019453339.jpg

cel mai tare lag vazut ever?

Posted

iSro e aiurea , nare multiclient asta e problema , si mai am doar 101 credite pe el care se duc rpd :|

daca farmeaza careva sp-uri pe vreun server sa imi dea si mie un pm va rog

Posted

este asa de 10 min , nu ma pot misca , scrie sau face ceva... E DE LA PLACA :( ?

poate fi si de la placa....incearca un rr la pc si apoi vezi ce se intampla cu sro sau pc-ul

Posted

este asa de 10 min , nu ma pot misca , scrie sau face ceva... E DE LA PLACA :( ?

este un bug, si cred ca este si cel mai naspa bug,adica dupa relog tot acolo sa fii, si scapand de acolo numa daca dai un email sa te scoata de acolo,am auzit pe cineva ca a patit la fel si a scris un email si imediat l-o ajutat. totusi sper sa nu se ajunga pana acolo si sa fie totu ok dupa relog

Posted

:banghead: Sa sper ca nu...

am dat relog... fara restart... nu am prem

big deal.... lvl 16..cu 7k sp... in cateva zile faci la loc..dar cred ca e de la net nu o sa ai probl dupa relog :tiphat:

Edit: laptopurile se incing mai repede sa spunem asa..nu au cooler bun ...si dupa mai mult timp folosit..mai ales cand e nou si fara rr sau shut down un timp..da erori din cauza supraincalzirii.. :D nu rezista la presiuni mari..un prieten de al meu care joaca cabal are probleme cu laptopu din cauza lagului mare..si se face ecranu albastru din cand in cand :))

Posted

dadada .. tin minte.. asa a patit si o prietena ff buna .. in timpul unui fw war s-a trezit teleportata pe un fel de munte exact asa cum ai patit si tu in poza aia.. si de fiecare daca cand intra la loc lua disconect instant.. (avea premium ) a dat email la joymax in repetate randuri dar astia nimic.. pana la urma enervandu-se ia amenintat ca ii da in judecata .. abea dupa ce ii so terminat premiumu a primit un email de la joymax ca i-or mutat charu..

Posted

sleya...respect esti un om de cuvant...ms...am sa port si eu LA pe wizz

sa stiti ca si la noi pe eos e un gm beton :

[18:29:47] (Private)To [GM] Cindiena: hello:d

[18:30:02] (Private)From [GM] Cindiena: hi !!!

[18:30:23] (Private)To [GM] Cindiena: you are in dw right?

[18:30:48] (Private)From [GM] Cindiena: yep

[18:31:09] (Private)To [GM] Cindiena: hehe...and players can see you?

[18:32:16] (Private)From [GM] Cindiena: nope :) thy dont but i see u

[18:32:33] (Private)To [GM] Cindiena: i guess im near you....i.m glad that you answer to me

[18:32:43] (Private)To [GM] Cindiena: u are a cool gm :D ^_^

[18:34:05] (Private)From [GM] Cindiena: tnx wizard :)

[18:34:46] (Private)To [GM] Cindiena: i thank you....today im finnaly glad that i play sro....i thought gm's are a myth

[18:35:17] (Private)To [GM] Cindiena: or like a legend:D

[18:38:00] (Private)From [GM] Cindiena: hehe tnx <3

[

[18:39:35] (Private)From [GM] Cindiena: take car ehave to go

[18:39:46] (Private)To [GM] Cindiena: you too...good bye

[18:40:02] (Private)To [GM] Cindiena: was a plejure to see and talk to you...cya:d

[18:40:20] (Private)From [GM] Cindiena: tnx :)

a aparut de nicaieri...a stat de vorba cu noi si s-a facut vizibil..apoi a trebuit sa plece.. e si asta un inceput...i-as fi dat si eu guild invite dar a plecat :( il prind eu si data viitoare

Edit : gz sleya pt scutul +6 ;)

sigur nu e fake? din cate stiu eu GM-ii au incetat sa mai apara de vineri :)) adik vineri a fost ultima zi a lor pe servare :P

Posted

ciupilan daca nu crezi pun si scrrenshot...ce as avea de castigat daca as scrie texte imaginare? :P

dc da la sbot [21:19:00] * Couldn't select npc with id: 0000026d... trying again! si care ar fi solutia in afara de killclient? ms

Posted

iSro e aiurea , nare multiclient asta e problema , si mai am doar 101 credite pe el care se duc rpd :|

farmez eu pe rome. gasesti id meu la informatiile contului meu.dar rugamintea mea e sa ai premium silver sa poti intra oricand sa avem party full...

Posted

dadada .. tin minte.. asa a patit si o prietena ff buna .. in timpul unui fw war s-a trezit teleportata pe un fel de munte exact asa cum ai patit si tu in poza aia.. si de fiecare daca cand intra la loc lua disconect instant.. (avea premium ) a dat email la joymax in repetate randuri dar astia nimic.. pana la urma enervandu-se ia amenintat ca ii da in judecata .. abea dupa ce ii so terminat premiumu a primit un email de la joymax ca i-or mutat charu..

am patit si eu asa :D si am dat tel la ei :)))

Posted

tu stai cu botul la pw lvl? si mai ales isro :)

ciupilan daca nu crezi pun si scrrenshot...ce as avea de castigat daca as scrie texte imaginare? :P

dc da la sbot [21:19:00] * Couldn't select npc with id: 0000026d... trying again! si care ar fi solutia in afara de killclient? ms

Dai un return scrol si il bagi in clientless daca vrei sau ii dai drumu dar inainte de a da return scrol da stop bot.

Posted

Deci schimbi rezolutia de la 800x600 de exemplu la 1024x768 si dupa il schimbi inapoi la 800x600 am dat un exemplu...si o sa iti mearga sigur si mie imi face asa destul de des...sper ca te-am ajutat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...