Vyorel903 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nu va inteleg. Oameni buni, de ce sa cumperi un char gata facut, cand abea incepi sa joci acest joc? Asa faceti multi, si daia sunteti lvl 90+ si prosti de dati in gropi... Banuiesc ca asa ai facut si tu Viorel, DryTearS nu e facut de tn... De la ce lvl l-ai luat? De curiozitate...Pai am avut pe Tw33ty archer lvl 87 si lam dat pe DryTearS Acum am si pe Ganja archer lvl 83 cu 800k sp deci nu stiu nimic sunt un nab care si-a cumparat char si habar nu stie sa joace pe el .... happy ??@amoniaku un 2h pe gaia e cam 650-700 fb cu good stats
Guest Peycho Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Salut .... am si eu un wizz de 80 si warr de 65 si caut sa fac un schimb pe sv hercules daca e cineva interesat :tiphat:
lopzor Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 eu cred ca fac acelasi lucru..adica iti umple zerk-ul...u ai pus bot-ul sa iti adune snow flakes? esti norocos ca poti face chestia asta prin grab pet...eu la angry sungsung nu am cum...numai daca fac safe place fix unde bat...dar daca fac asta atrag turcii sa imi faca ks :-?? inca o intrebare...cate sp faci intr-o ora? vad ca ai tot ,,tacamul'' :beer:edit: cri2032 am realizat asta si am zis la final sa faca ce vrea si cum vrea ^_^pai cam asa fac si yo . . fac sp pana la 32 la ong si apoi . . .la 40 bag tichetu rosu , cand ma creste la penon ; :beer: :beer:
Kiidu Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 @amo ajunge si la 800m pe gaia.. dar depinde de crit etc.. parerea mea e ca mai bine iti iei unu care e +7 cu stats mai slabe si ii faci tu stats bune decat sa il iei cu 200-300m mai scump..edit : si eu acuma farmez un wizz pe rome^^ si fac injur de 40-45k sp pe zii .. partea proasta e ca eu fac dlvl "botand" la kokoru care ma omoara pana ajung la ei si tot asa.. si pe ora fac cam 1,8k sp-1,9
koila Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Trebuie sa iau toate partile si updateul ala ?vad ca nu prea te descurci.. mai multe informatii vei gasi la ei pe forum au si support in limba romana.Daca nici asa nu reusesti .. nu stiu cum as putea eu sa te ajut.
Julie_ro Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 In primul rand multumesc tuturor pentru sfaturile date in legatura cu silkroad-ul.Am facut un warlock si am ajuns la lvl 14. Imi place foarte mult cum se comporta. Nu stiu daca am procedat chiar cum trebuie la magii (poate am pus undeva unde nu trebuie sau ceva de genu asta, dar e ok).Intrebare in legatura cu potiunile - am cum sa micsorez delay-ul? e ffffff mare. in jur de 13-15 secunde :(M-am intalnit cu 1 roman deja in joc :)))). Am fost foarte hepi :PInca ceva - conteaza pe ce server esti? Adica daca eu sunt pe sparta si altcineva pe poseidon de exemplu, putem vorbi? Daca doriti sa ne auzim, numele meu este Jules_ro :)papa
koila Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 In primul rand multumesc tuturor pentru sfaturile date in legatura cu silkroad-ul. papa nu poti vorbi decat cu persoanele de pe serverul tau atat. am impresia ca la inceputul inceputului cand cineva dadea global pe serverul Y se vedea si pe serverul Z nu stiu sigur. Delay-ul nu il poti micsora.
Kiidu Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 w00t awesome vid ^^ doamne.. deabea astept sa se bage si la noi asa ceva :D o sa fie super tare.. dar cum functioneaza chestia.. e un fel de ctf.. adica odata la 2 ore sau 1 data pe zii? cum e?
Sleya Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 exact cum am spus acum zeci de pagini in urma :) asa o sa fie...nu stiu de cate ori pe zi o sa fie...dar o sa fie super :Pmy latest succes http://img177.imageshack.us/i/sro2010011016185984.jpg/STATS with LA sethttp://img177.imageshack.us/i/sro2010011016192043.jpg/STATS with ROBE sethttp://img245.imageshack.us/i/sro2010011016214283.jpg/setul de LA este putin mai bun ca cel de robe dar oricum se cunoaste diferenta la phys def...la mag def e aproape la fels in plus daca ai sub de cleric sunt acele passive care iti maresc phys/mag defence cand porti LA :) deci...mai bine LA decat robe
anasit Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Sunt bune configuratile mele pt acest joc?CPU:AMD SEMPRON™Processor 3000+CPU Speed:1023.2 MBOS: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600)Video RAM : 512.0 MB3D YesHardware T&L YesPixel Shader version 2.0Vertex Shader version 2.0Video Card: ATI display adapter (0x5B63)DirectX version: 9.0cSound Card;da
dsK Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Sunt bune configuratile mele pt acest joc?CPU:AMD SEMPRON™Processor 3000+CPU Speed:1023.2 MBOS: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600)Video RAM : 512.0 MB3D YesHardware T&L YesPixel Shader version 2.0Vertex Shader version 2.0Video Card: ATI display adapter (0x5B63)DirectX version: 9.0cSound Card;davechiul meu PC era aproape ca al tau si imi mergea binisor ^^
Julie_ro Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 dsk, in semnatura am vazut ca scrie "warlock/silkroad"ai cumva warlock? daca da, se descurca bine PvE (Player vs Environment)?Multumesc.
dsK Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 dsk, in semnatura am vazut ca scrie "warlock/silkroad"ai cumva warlock? daca da, se descurca bine PvE (Player vs Environment)?Multumesc.acum imi farmez si eu warlock. e lv 24 :P o sa farmez la ong cu el :) nu stiu ff multe despre PvE cu warlockul dar stiu sigur ca la PvP se descurca excelent :P la PvE ai putea sa joci ca si cleric [healer] ... daca ai de gand sa te faci warlock/cleric.mie imi place PvP si Job :P uniques mai rar. iar la grind merge acceptabil ^^Deci mai la subiesct imi merge sau nu :yum:iti merge :P
orezExpandat Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Deci mai la subiesct imi merge sau nu :yum:dap, o sa iti mearga ::)
anasit Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 inca o intreabre si ma duc sa mananc pot sa iau bsod? :bananadance2:
koila Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 dsk, in semnatura am vazut ca scrie "warlock/silkroad"ai cumva warlock? daca da, se descurca bine PvE (Player vs Environment)?Multumesc.Handgrind cu o arma buna rupe :D inca o intreabre si ma duc sa mananc pot sa iau bsod? :bananadance2:bsod? :blink:
anasit Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 blue screen of deathStiam de la un prieten ca apare doar la unele aplicatii dar, nu mai e prieten asa ca ..... (astept raspuns)
leoky1208 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 sleya...respect esti un om de cuvant...ms...am sa port si eu LA pe wizz sa stiti ca si la noi pe eos e un gm beton :[18:29:47] (Private)To [GM] Cindiena: hello:d[18:30:02] (Private)From [GM] Cindiena: hi !!![18:30:23] (Private)To [GM] Cindiena: you are in dw right?[18:30:48] (Private)From [GM] Cindiena: yep[18:31:09] (Private)To [GM] Cindiena: hehe...and players can see you?[18:32:16] (Private)From [GM] Cindiena: nope :) thy dont but i see u[18:32:33] (Private)To [GM] Cindiena: i guess im near you....i.m glad that you answer to me[18:32:43] (Private)To [GM] Cindiena: u are a cool gm :D ^_^[18:34:05] (Private)From [GM] Cindiena: tnx wizard :)[18:34:46] (Private)To [GM] Cindiena: i thank you....today im finnaly glad that i play sro....i thought gm's are a myth[18:35:17] (Private)To [GM] Cindiena: or like a legend:D [18:38:00] (Private)From [GM] Cindiena: hehe tnx <3[[18:39:35] (Private)From [GM] Cindiena: take car ehave to go[18:39:46] (Private)To [GM] Cindiena: you too...good bye[18:40:02] (Private)To [GM] Cindiena: was a plejure to see and talk to you...cya:d[18:40:20] (Private)From [GM] Cindiena: tnx :)a aparut de nicaieri...a stat de vorba cu noi si s-a facut vizibil..apoi a trebuit sa plece.. e si asta un inceput...i-as fi dat si eu guild invite dar a plecat :( il prind eu si data viitoareEdit : gz sleya pt scutul +6 ;)
Xriminal Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 hehe mam reapucat de sro lumeee\:D/Ty dsK:XIn primul rand multumesc tuturor pentru sfaturile date in legatura cu silkroad-ul.Am facut un warlock si am ajuns la lvl 14. Imi place foarte mult cum se comporta. Nu stiu daca am procedat chiar cum trebuie la magii (poate am pus undeva unde nu trebuie sau ceva de genu asta, dar e ok).Intrebare in legatura cu potiunile - am cum sa micsorez delay-ul? e ffffff mare. in jur de 13-15 secunde :(M-am intalnit cu 1 roman deja in joc :)))). Am fost foarte hepi :PInca ceva - conteaza pe ce server esti? Adica daca eu sunt pe sparta si altcineva pe poseidon de exemplu, putem vorbi? Daca doriti sa ne auzim, numele meu este Jules_ro :)papadoar dak esti europe ai 15 sec la pots...pentru chinese e 1sec:)....si dak esti pe un server poti vorbi doar cu membri acelui server...nu cu tot isro-ul :)..succes in gamming ^_^
cri2032 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 GM.. PLS TRY TO REMAKE THE OLD GOOD DAY :clap: leoky :beer: bsod nu am auzit de asa ceva :) ... cred :-? delay de la EUROPEANS - 10-15 sec nu mai stiu sigurCHINESE 3 secunde :) , in joc exista VIGOR'S care iti reincarca hp + mp peste POTS.. Dar pt lvl 70-... sunt scumper 50 vigor = 1mil... Restul potiunilor VIGOR small [ de la npc ] medium large x-large pe care le dropeaza monstrii :)
Iulian1990 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ceva mai bun pentru a-mi farma caracterul :D http://img13.imageshack.us/i/sro2010010911355439.jpg/ http://g.imageshack.us/img13/sro2010010911355439.jpg/1/ Pe ce server farmezi ? Ce bot imi recomandati ? Cei care imi recomanda Sbotu sa imi zica si cand se deschide registeru .. thx
orezExpandat Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 blue screen of deathStiam de la un prieten ca apare doar la unele aplicatii dar, nu mai e prieten asa ca ..... (astept raspuns)mhmm bsod , cred ca stiu la ce te referi: de obicei la unele laptopuri iti da o erroare, ti se face tot ecranu albastru si scrie ceva "system ..." si dupa cateva sec ti se restarteaza. am patit si eu si un prieten de al meu pe la inceput, cand era nou nout laptopu. de un an nu imi mai face :) probabil se intampla si pe computere nu stiu :)
Xriminal Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pe ce server farmezi ? Ce bot imi recomandati ? Cei care imi recomanda Sbotu sa imi zica si cand se deschide registeru .. thxmajoritatea au sbot ca e ieftin si bun :beer: ....dak vrei poti cumpara un ibot:)...dar e 15euro #-o si sbot e 5euro:|... :cool2: si da cand se deschide registrer la sbot va rog PM sau buzz:P :tiphat:
Kiidu Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 mhmm bsod , cred ca stiu la ce te referi: de obicei la unele laptopuri iti da o erroare, ti se face tot ecranu albastru si scrie ceva "system ..." si dupa cateva sec ti se restarteaza. am patit si eu si un prieten de al meu pe la inceput, cand era nou nout laptopu. de un an nu imi mai face :) probabil se intampla si pe computere nu stiu :) da da stiu despre ce vorbesti.. asa ii facea si lu vechiu laptop al lui maicamea... dar ciudat e ca iti facea asa doar cand era pe net