Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

julie...farm inseamna ca nu ai nici un mastery ...si cineva bate pt tn la ong de ex...e mob lvl 33-34...u pt ca nu ai mastery...experienta ce mergea in lvl ..merge in skill point-ri ( daca pot zice asa) si u faci skill=point-ri...sfatul meu...apasa E si vei gasi scris free ong...du-te acolo si nu pune nici un mastery...daca stai in free ong pana la lvl 20..e cv...ce ziceai u se numeste gap..nu farm ..gap e o alta modalitate de a face sp=ri...sper sa te fi ajutat si sa nu te fi incurcat si mai tare....fa ce vrei si distreaza-te ^_^

EDIT: Sleya , daca nu e cu suparare..inca astept pozele alea...sau inca mai lucrezi la setul LA? :beer:

Posted

Daca chiar iti place jocul mai bine iti cumperi un char e si mai ieftin si mai rapid ....Parerea mea

:tiphat:

Nu va inteleg. Oameni buni, de ce sa cumperi un char gata facut, cand abea incepi sa joci acest joc? Asa faceti multi, si daia sunteti lvl 90+ si prosti de dati in gropi... Banuiesc ca asa ai facut si tu Viorel, DryTearS nu e facut de tn... De la ce lvl l-ai luat? De curiozitate...

Posted

lvl 1-lvl 100 bich(100)/ice(20)litning(80)fire (100) 1,405,184

da da . . . da merge : bich 100 . . . cold 75 fire 75 light 50?

si cine are rabdare sa faca 1 mil de sp :)) :)) :))

EDIT : pe bard hmm e bun la pve dar si la party de 8 daca ai puse bufurile parerea mea mai bine te faci x-bow/cleric e mai bun

-> bard/cleric e cel mai bun la pLvL . . . bard e bun

de ex dak un wizz/bard de 100 te creste la ong iei dublu exp&sp fata de wizz/cleric :P :P :P am facut acest experiment si e adevarat

Posted

Nu va inteleg. Oameni buni, de ce sa cumperi un char gata facut, cand abea incepi sa joci acest joc? Asa faceti multi, si daia sunteti lvl 90+ si prosti de dati in gropi... Banuiesc ca asa ai facut si tu Viorel, DryTearS nu e facut de tn... De la ce lvl l-ai luat? De curiozitate...

prima parte corect :tiphat: dar vio a mai avut si alte char..pe dry la luat dand la schimb un bower de numai stiu cat era... 85+.. infene...crede-ma ca stie ce face... ;) si dupa cum vezi mai are un char..inca un bower.. in crestere.. :D ...

@julie... hm nu prea e bine un warrlock dar nah..mai bine incercai un Chinese ..la euro mai greu cu subclass si dastea pt #1 char un CH e mai bine dupa parerea mea...dar nah.. :D vezi sa-i bagi si cleric la warrlock ;)

Posted

cam cu cit se poate vinde char lvl 26 cu aproape 1mil500k sp pe Gaia? Ms pentru raspunsuri!

Cu angel wings, casca de la avataru ala care te face demon (iti iasa foc albastru din ochi parca xD) si 230mil

Scz de post

Posted

cine are rabdare sa faca 1 mil de sp :)) :)) :))

Eu. As prefera oricand sa farmez 1 milion de SP-uri la level mic decat sa merg in gap de la 90 incolo. E un chin sa vezi ca nu faci % si sp-urile vin foarte greu.

Posted

cam cu cit se poate vinde char lvl 26 cu aproape 1mil500k sp pe Gaia? Ms pentru raspunsuri!

Cu angel wings, casca de la avataru ala care te face demon (iti iasa foc albastru din ochi parca xD) si 230mil

Scz de post

il vinzi sau vrei sa cumperi unul?

mda . . . dak as avea silk . . as cumpara tichet dela rosu pt o luna + pLvL la ong si penon (de ex ) si sa ma creasca zilnic pana la 40 fac linistit 1 mil dar . . . din pacate nu am :|

stai sa vina vacanta B) B) B)

Posted

il vinzi sau vrei sa cumperi unul?

mda . . . dak as avea silk . . as cumpara tichet dela rosu pt o luna + pLvL la ong si penon (de ex ) si sa ma creasca zilnic pana la 40 fac linistit 1 mil dar . . . din pacate nu am :|

stai sa vina vacanta B) B) B)

il vind.

si mai vind nuker lvl 90, 93k sp parca. pe srv mars

Posted

Ce ziceti se merita sa vand un sos shield china lvl 90 fara + sau blue BR 15 cu 175m astept pareri..

sa cumperi da daca vrei sa vinzi cu 350-500 depinde de noroc:))

Posted

-stie cineva care e diferenta dintre http://img249.imageshack.us/img249/5465/sro2010011007264241.jpg si http://img63.imageshack.us/img63/4989/sro2010010910205273.jpg ?

-unul il am de la magic pop si celalalt de la event...dar sunt curios daca fac exact acelasi lucru xD

Posted

Albert1994.. lasa un pm cu id de mess :D

leoky mai bine lasa sa vada singur/a lucruri frumoase , CUM am facut si noi :blink:

Like : cu bard poti ataca iti da speed .... chestii... Str = warrior / rogue , Int bard /warlok/cleric :pumn:

Cat timp cere un SRMV facut foarte bine de la A la Z?

EDIT : Am nevoie de un sig :) Cine se pricepe pm me :tiphat:

Posted

-stie cineva care e diferenta dintre http://img249.imageshack.us/img249/5465/sro2010011007264241.jpg si http://img63.imageshack.us/img63/4989/sro2010010910205273.jpg ?

-unul il am de la magic pop si celalalt de la event...dar sunt curios daca fac exact acelasi lucru xD

eu cred ca fac acelasi lucru..adica iti umple zerk-ul...u ai pus bot-ul sa iti adune snow flakes? esti norocos ca poti face chestia asta prin grab pet...eu la angry sungsung nu am cum...numai daca fac safe place fix unde bat...dar daca fac asta atrag turcii sa imi faca ks :-??

inca o intrebare...cate sp faci intr-o ora? vad ca ai tot ,,tacamul'' :beer:

edit: cri2032 am realizat asta si am zis la final sa faca ce vrea si cum vrea ^_^

Posted

eu cred ca fac acelasi lucru..adica iti umple zerk-ul...u ai pus bot-ul sa iti adune snow flakes? esti norocos ca poti face chestia asta...eu la angry sungsung nu am cum...numai daca fac safe place fix unde bat...dar daca fac asta atrag turcii sa imi faca ks :-??

inca o intrebare...cate sp faci intr-o ora? vad ca ai tot ,,tacamul'' :beer:

edit: cri2032 am realizat asta si am zis la final sa faca ce vrea si cum vrea ^_^

fac 1.8k SP pe ora asa in medie,dar nu am mereu partyul full asa ca daca tin cont si de dlvl si chestii deastea fac cam 32k SP pe zi...am calculat de ieri de la 8 pana azi la 8 si facusem 33.4k SP.daca as gasi inca 3 oameni care sa vrea sa farmeze si sa aiba premium ar fi perfect,atunci ar merge mult mai bine si cred ca am depasi 2k sp/h

EDIT : daca vrea careva sa vina,il primesc cu mare drag.dar sa se tina de treaba nu sa stea online 10/24..

Posted

eu farmez caracter chinez.. fara premium si sp ticket fac 1300-1400 sp pe ora....sa zic app 30k sp pe zi..cand eram la ong bateam q un wizz de 64 si faceam 600-700 sp pe ora :)) acum la angry sungsung bat q wizz de 86 si e o diferenta enorma pt mn..si am mai observat o chestie...la mn tre sa fie in party caractere de lvl mic chn....asa iau mai multe sp....cand sunt euro imi ,,fura'' sp-rile

Posted

eu am farmat cu wizz de 64 faceam 1.8-2.2k sp pe h depinde daca era sau nu pt full am farmat cu bard de 100 1.5-2k sp pe h daoar eu si bardul bard de 90 1,8-2,5k sp pe h wizz de 68 daca era pt full cu din astia de lvl 1 si eram numai eu si wizu mai mare luam peste 3 k cu toate

cel mai bine se farmeaza dupa parerea mea cu bard de 85 sau wizz de 64(daca ai iteme cu int si iei din 1 hit ) daca pt e full numai cu farmeri nu cu carectere de lvl 1 iar farmeri stau intre 19-26

edit nu am avut niciodata tiket /premium

@leoky1208 nu stiu cum faceai tu 700-800 sp pe h cu wizz de 64 cred ca nu aveai int pe iteme si nu luai dintrun hit dar eu nu am scazut niciodata sub 1.5k indiferent de ce pt aveam

Posted

un 2h de 98 +7 cam cat costa ? un pretz aprox sami fac o impresie( sa cumpar nu sa vand)

in jur de 500m.. mai mult sau mai putin depinde de server..de blue si de stats :D

Posted

un 2h de 98 +7 cam cat costa ? un pretz aprox sami fac o impresie( sa cumpar nu sa vand)

una cu statusuri bune ajunge si la 650m+

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...