dsK Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 e blader ful str daca vrei sa iti faci blader trebe sa farmezi neaparat la ong pt ca mananca fffff mult spdar dc faci atat de greu level pe blader? cand eram eu lv 74 cu eXodeR erai lv 79...dupaia am facut lv 87....u erai 81...nu am mai jucat pe exoder de vreo 2 luni...si u esti abia 82...cred ca eu pe exo faceam 96++
cFc Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ma imi spuneti si mie pe ce srv e loc cax am incercat pe vreo 7 srv si zice ca e capacitate maxima :D ???
koila Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ma imi spuneti si mie pe ce srv e loc cax am incercat pe vreo 7 srv si zice ca e capacitate maxima :D ???toate sunt la fel
cFc Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Poi si cum fac sa ma joc si eu ? :DCUMPAR CONT SARITI CARE VINDETI ? :)))))
dsK Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Poi si cum fac sa ma joc si eu ? :DCUMPAR CONT SARITI CARE VINDETI ? :)))))din cate stiu vindea Trane un warrior frumos ... poti cauta cateva pagini in urma si da-i un pm:P
koila Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Scuze pentru post. Vand warrior level 100 full farmed, gear bunicel, avatars, pet, server Troy. Nu sunt tepar vreau sa scap de el sunt dispus sa-l vand destul de ieftin. EDIT: am mai vandut un cont si totul a decurs fara nici un incident. Dati un pm cei interesatiPoi si cum fac sa ma joc si eu ? :DCUMPAR CONT SARITI CARE VINDETI ? :)))))uite asta e postul lui
Aenon Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hai pe un server privat :Pce server privat? ca am tot cautat dar nema :))oricum, care era programul ala ca sa intrii in joc cand serverele sunt full?
koila Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ce server privat? ca am tot cautat dar nema :))oricum, care era programul ala ca sa intrii in joc cand serverele sunt full?ECSRO.net
edy105 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://img97.imageshack.us/img97/1912/shieldfs.jpgM-am trezit si am gasit asta in storage...Am nevoie de niste sfaturi....Deci am un spear nuker de lv 95 ce ziceti sa ma fac s/s acuma cu shieldul asta sos sau sa raman spear? Cu cat as putea vinde shieldu daca il fac +5,ca eu nu ma pricep la preturi Astept pareri.
lopzor Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 e blader ful str daca vrei sa iti faci blader trebe sa farmezi neaparat la ong pt ca mananca fffff mult spcam cate sp? . . . ca as vrea sa-mi fac un blader . . . prima ora am vrut Bow cu pacheon/fire/force dar m-am razgandit si fac un blader . . . dar nush la ce sa pun :beer:
aDyTsU Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://img97.imageshack.us/img97/1912/shieldfs.jpgM-am trezit si am gasit asta in storage...Am nevoie de niste sfaturi....Deci am un spear nuker de lv 95 ce ziceti sa ma fac s/s acuma cu shieldul asta sos sau sa raman spear? Cu cat as putea vinde shieldu daca il fac +5,ca eu nu ma pricep la preturi Astept pareri.daca era SOM/SUN poate se merita da nici atunci nustiu...nu are rost pt un sos sa-ti schimbi buildu fa-l cat mai bun..si scoate cel mai jmeker pret :D
Iulian1990 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) Fara discutii despre boti Edited January 9, 2010 by Forbidden
Sleya Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://img513.imageshack.us/i/sro2010010901091842.jpg/http://g.imageshack.us/img513/sro2010010901091842.jpg/1/@edy nu se merita sa te muti pe s/s pentru ca iti cere mai multe sp si acel sos shield este useless +5 ar fi ca un scut 94+6 deci nu se merita....la 98 nu ar mai fi bun de nimic
TeG_EOS Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 vrea careva sa farmeze pe rome? mai am vreo 3 lucuri libere...te-ai lasat de sro ca un mare NOOB ;)eu as vrea sa farmez ..p rome....pm dak pot sa vin
cFc Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ECSRO.netPoti sa pui si tu pe alt site daca il ai in pc si sa mil dai prin PM ca imi trb cont sa il aiu de pe rapidshare ala :D
dsK Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 are cineva un autoress care sa functioneze...pt ca l-am luat pe cel pe care mi l-a aratat koila si nu imi merge...mereu imi apare eroarea aia cu don't send :|
edy105 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 are cineva un autoress care sa functioneze...pt ca l-am luat pe cel pe care mi l-a aratat koila si nu imi merge...mereu imi apare eroarea aia cu don't send :|pentru dlvl?
Julie_ro Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Salut,in primul rand multumesc pentru tot ce ati scris pe forumul acesta. Am citit ultimele 500 de pagini si pot sa zic ca mi-am facut o idee, cat de cat, despre joc.Ideea este ca fostul meu prieten se juca foarte mult silkroad, asta fiind si unul dintre motivele break-up-ului :PDar acum vreau sa ma familiarizez si eu un pic, si sa il incerc.Daca va rog frumos, imi puteti da unele indicatii in legatura cu warlok?Multumesc.
amoniaku Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Grtz all ptr reusite la alchimii ,am si eu o intrebare la warior/cleric cam kte sp trebuie ptr lvl 1-100 2h full 1h doar shield crush si la axe doar sudden twist ff iar la cleric tot ce trebuie ptr str.?
leoky1208 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Salut,in primul rand multumesc pentru tot ce ati scris pe forumul acesta. Am citit ultimele 500 de pagini si pot sa zic ca mi-am facut o idee, cat de cat, despre joc.Ideea este ca fostul meu prieten se juca foarte mult silkroad, asta fiind si unul dintre motivele break-up-ului :PDar acum vreau sa ma familiarizez si eu un pic, si sa il incerc.Daca va rog frumos, imi puteti da unele indicatii in legatura cu warlok?Multumesc.salut....in primul rand....felicitari ca ai avut rabdare sa citesti ultimele 500 de pagini :hello: daca vrei sa iti faci warlock.....trebuie sa farmezi de la inceput o gramada de skill point-ri....1,9 mil pt ff 100daca nu farmezi...ai sa patesti cum am patit eu mai demult cu un warlock...lvl 59 si 0 sp....fara skilu-ri la maximo alta prob la warlcok e ca ai nevoie de toate skilurile...exceptand vreo 2-3....sfatul meu....fa cumva sa farmezi ceva skill point-ri la inceput...daca nu faci asa....iti sugerez sa nu iti faci warlock...warlock-ul trebuie sa fie full int....indicat sa aiba sub-mastery cleric...ca sa poti purta light armor...si iti trebuie set foarte bun sa fii bun la pvp..pve...daca am gresit undeva...sa ma corecteze careva :>edit: http://sro.mmosite.com/eurox/ amoniaku intra aici si iti calculezi exact ce vrei ^_^
Julie_ro Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Multumesc leoky1208 pentru atentie.Din cate am citit, "farm"-ul este atunci cand nu iti cresti magiile pana la nivelul pe care il ai. Dar asta nu inseamna ca nu voi avea destul forta sa omor monstrii?Am mai gasit pe alte site-uri sfaturi de genul asta: daca vrei sa joci PvE (Player vs Environment), atunci alege XBow cu sub Bard - asta inseamna sa am magii pentru amandoua, dar pentru Bard mai mici? Sau pot fi la fel ca si nivel? Sunt un pic :-?? Multumesc
Guest StopTheAbuse Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 fratilor aveti coordonatele de la mobi de 98-99 din cave? :| ma fut pe el de sbot