Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest padre_camin
Posted

Salut,

am si eu un char pe Sparta. Joaca cineva acolo? Nu am nevoie de iteme sau gold, dar parca merge mai usor jocul cand mai discuti cu cineva sau esti intr-o guilda cu conationali.

Cam atat, va multumesc de atentie.

Seara faina.

Posted

Salutare tuturor. Am intrat sa va urez un an nou fericit si implinirea tuturor dorintelor. O fac cu intarziere pentru ca sunt plecat in vacanta si nu prea am timp sa intru pe net.

Numai bine.

Posted

cu toate ca esti un intepat....o sa iti zic spot bun la moobs 90-91-92 gasesti prin B3...dar....asa ca un sfat...pe care sigur nu o sa il urmezi....ca deh...tu esti mai pro decat noi :)

daca ai de gand sa farmezi la 90...go at 89 moobs....atunci cand farmezi NICIODATA nu te duci sa bati la moobi mai mari....in special daca ai gap 9....te duci la moobi cu 2-3 lvl sub tine....eu am farmat la 90 si am stat la moobs 89 in B2 MC 13 si mi-a iesit destul de bine farmul ^^

Hmm... vroiam iteme de 10dg drop.. :))) atata tot..:P dar cred ca ma duc la 89.... e mai aproape spotu ..dar trebe sa gasesc un spot liber cu spawn mare :P

Posted

stiu ca nu e locul potrivit pentru asta dar nu prea se uita nimeni pe sectiunea de reclame..

WTS/WTT lvl 94 char rouge/bard name _IceTea_ e lvl 94 ff 190k sp left , 65% , are un dead pet , wolf lvl 93 , 175 m left , fb gear LA +3,4,5 , sun xbow 9dg +5 , 94+5 xbow clean , full item storage !

pt mai multe detali pm me sau add tfk_kidu@yahoo.com

acept gold,$,euro sau il dau la schimb pt un char in Gaia,Tibet,Rome

Posted

am pierdut hotanu am fost atacati de 16 guilde si noi am fost 6 guilde deci era de asteptat la un astfel de rezultat

imi pare rau pt voi...macar ai luat gold-ul inainte de fw?

vroiam sa te intreb daca ai trecut pe force....daca da ..se merita? eu arcasul pe care il farmez il fac pacheon/fire/force si as vrea sa stiu cum e? ms

Posted

imi pare rau pt voi...macar ai luat gold-ul inainte de fw?

vroiam sa te intreb daca ai trecut pe force....daca da ..se merita? eu arcasul pe care il farmez il fac pacheon/fire/force si as vrea sa stiu cum e? ms

pt pvp se merita doar contra chinezilor....europenilor nu ai ce sa le faci.la momentul actual nici chinezilor nu ai ce sa le faci ca inca functioneaza buggul cu pills deci atm force e degeaba...s-ar putea ca la 11d sa se schimbe un pic treaba ^^ dar parerea mea ca un bower fara light e cam slab....adica nu chiar slab dar ai nevoie de speed si alte cele :)

@koila frumoasa miscare=)) sa-l stapaniti sanatosi si sa il cheltuiti cu cap !

Posted

goldu poti sal ei dupa fw asa au zis multi nu stiu ce sa zic acu ar fi venit cam 1,25 b de guild

dupa, ca nici astia de pe aege nu lau luat si totul e la noi acum :rofl2:

Posted

deci pt farm mai bn premium + sau premium gold si sp ticket? o.O ca la p+ mai e si questu care da 30k sp dupa ce l-ai facut d 3 ori.. :-?

Posted

deci pt farm mai bn premium + sau premium gold si sp ticket? o.O ca la p+ mai e si questu care da 30k sp dupa ce l-ai facut d 3 ori.. :-?

premium plus si sp gold tiket :P

Posted

Mie questul ala mi se pare o prostie, mai ales pentru un farmer serios. Poti sa faci si 30-40k SP-uri intr-o singura zi de farming, cat dureaza sa faci questul ala? Eu nu m-am obosit sa il fac, pentru ca am putut sa iau aceleasi SP-uri stand degeaba.

Posted

Mie questul ala mi se pare o prostie, mai ales pentru un farmer serios. Poti sa faci si 30-40k SP-uri intr-o singura zi de farming, cat dureaza sa faci questul ala? Eu nu m-am obosit sa il fac, pentru ca am putut sa iau aceleasi SP-uri stand degeaba.

singurul loc unde poti sa faci 30-40 k sp pe zi e la ong dar la lvl 90-100 cand mori langa calculator farmand sa vezi ce bine prind 5 ore de tiket 100% si 30 k sp care te scutesc cam de 4-7 zile de farmat

Posted

singurul loc unde poti sa faci 30-40 k sp pe zi e la ong dar la lvl 90-100 cand mori langa calculator farmand sa vezi ce bine prind 5 ore de tiket 100% si 30 k sp care te scutesc cam de 4-7 zile de farmat

N-a specificat levelul (sau probabil a facut asta pagina trecuta sau cu mai multe pagini in urma) asa ca ma gandeam la ong farming. Daca farmezi acolo 1-2 milioane, nu prea mai ai nevoie de farm la level mare.

Posted

:-? clever...deci ma apuc de delevel sa farm la ong si apoi nu o sa am porbl :box: .... :| ... deci premium + sau prem gold si sp ticket? ..:P :dontknow:

Posted

Dsk cum e bugul cu pils ?? :D :tiphat:

sti pills alea albastre de le folosesti pt division,impotent etc etc... apesi ff repede de mai multe ori pe ele si in loc de una o sa iti foloseasca vreo 2 3 4 5 ...si fiecare pill scoate 2 bad status :P

Posted

am o intrebare sbotul cat costa 5$ sau 5 euro (pentru o luna)

Posted

5 euro :P

ms mult se poate plati cu card credit nu?

EDIT: cand se mai poate cumpara silk cu card credits caci am vazut gm-ul caci in fiecare zi zice sa nu cumparam prin paypal si prin cards credit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...