Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ms mult baietzi "matzi ajutat f mult"....eu doar vroiam sa ma ajute cineva cu acc da totzi in loc sa ajute lumea se cearta pt cine e mai mare in **** asa k lasatzi va de meserie baietzi..........bravo....tot asa...cu "ajutatul lumii" :clap:

Guest Blaidy
Posted

spydy15 a ajuns mesajul trimis de mine ? (am impresia ca nici un mesaj scris de mine nu se duce :|)

Stie cineva sa faca un acc. de kSRO ?

Posted

Cand vreau sa ma loghez la ksro imi zice Failde to connect server (C7) ce pot face ???

simplu daca te uit pe site ala in care arata cum sa modifici media.pk2 uitativa cu atentie

Guest sanDu_wiZz
Posted

Pt cei care joaca kSRO

Am nevoie si oleak ajutor:

Deci avem 3 cateogrii

Melee: la melee am plusat sabie

Caster: aici nu stiu ce plusez

Buff:aici nu stiu ce plusez.

Va rog care stiti spunetimi si mie unde plusez la buff si unde plusez la caster

Guest sanDu_wiZz
Posted

Deci stie careva unde plusez punctele :D ?

Posted

Va tot aud de kSRO ; puteti sa-mi spuneti ce inseamna ? si o alta intrebare nu joaca nimeni pe serverul rome ?

eu joc pe servaru Rome ksro e korean silkroad :)

Posted

hmm nu stiu ce are dar nu ma lasa sa imi fac account cu mailu pe care il am o.O , dupa ce completez porcariile alea , dau Accept (sau ce scrie acolo in koreeana) si imi da o eroare cu [][][][][][][][][][][][] si ma trimite la e-mail ca trebuie sa il rescriu .... idei ?

Guest sanDu_wiZz
Posted

Care este on acuma in game ? sa dea un reply sa vad daca mai intru la un party :dontknow:

Posted

hmm nu stiu ce are dar nu ma lasa sa imi fac account cu mailu pe care il am o.O , dupa ce completez porcariile alea , dau Accept (sau ce scrie acolo in koreeana) si imi da o eroare cu [][][][][][][][][][][][] si ma trimite la e-mail ca trebuie sa il rescriu .... idei ?

e gid asa ca e simplu black stie mai bine ca mine

Guest sanDu_wiZz
Posted

mda... poate posta cineva un ghid cu care sa fac TOT jocul in engleza (cu tot cu questuri...)?

Corect avem nevoie si patch pentru questuri ... ca sa putem creste si din questuri ;;):->

Guest boOg!3maN
Posted

ai apasat pe butonul de langa e`mail? daca nu apasa pe el ... http://img395.imageshack.us/img395/621/untitledim1.jpg

o sa iti apara daca este nickul bun...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...