Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hmm eu stiam ca poti intra in cave doar daca ai peste lvl 80 ... sau gresesc eu?

gresesti tu :) e de la lvl 70 dar sa ajungi pana o ajuns el e ceva :)) si wizz :cool2:

Posted

ah :) my bad wont happen again :D

lol si gz pt reusita :) tin minte ca eu la 88 am incercat sa ajung macar pana in b4 cu arcasu full str si miam luato in bot aproape imd :))

Posted

ce iteme ieftine... 1h de 98+9= 550m? :S omg..la noi un 98+7 e cam 500m..bn ca 1h e putin mia ieftin dar totusi...:| ce preturi au sosurile la voi pe server sosurile de 10dg? ..sa facem asa o comparatie :P

Posted

gz sleya....nu prea ai blue pe gear...mi se pare ca ai putin hp la lvl tau...eu la lvl 86 am app 10700 hp...cred k nu ai blue pe robe...anyway...gz...esti ff 100 te doare-n basca

item-ul ala a dat failed la +7....reduce 44% a primit ca bonus :D

Posted

ce vrajeala pe capul vostru cu lasatul de sro =)) si eu m-am lasat de sro de 2 ori in viata ,odata o luna si odata 5 luni...si ce sa vezi...la primul contactu cu jocul mi-am dorit enorm sa joc din nou :)) pun pariu ca asa va fi si la voi ;)daca intr-adevar va lasati,mai dati un semn din cand in cand pe forum si spuneti-ne cat de plictisitoare e uneori viata fara sro :P

EDIT : imi poate spune cineva care este avantajul cand ai LV 7 la job..?

frate plm imi e foarte greu fara sro...4 ani de munca sau dus puli si nui ushor:|... =((

nu zic ca nam sa ma apuc....tot ce tine de mine si jocul asta sunt prieteni pe care mi-am facut in decursul jocului...in rest nimic important :box:

succes in continuare...sper sa ma reapuc :pray: ...dar dak vrei sro trebuie si bani...astai nasol:(

Peace :hail:

Posted

leoky da....deabia m-am mutat pe LA si nu am reusit sa fac blues 100%

gratz pentru alchemy :D

dupa un trade cu succes am facut si eu asta :P

http://img96.imageshack.us/i/sro2010010500090099.jpg/

Posted

pt ce ai postat salam site de la nivlam? :))

daca dai acolo la armuri si alegi shield porma dai sox si dupa dai seal of sun de lv 90 o sa-ti genereze o arma sun cu statusurile ei 0% .....si poti sa o personalizezi tu cu cat % vrei tu

de acolo stiu eu ca are br 16

incep sa cred ca esti noob :banghead:

ca sa nu fiu nesimtit...va spun si eu bravo de reusite la iteme si tineti-o tot asa ,o sa va umpleti de gold

Posted

Scuze pentru post. Vand warrior level 100 full farmed, gear bunicel, avatars, pet, server Troy. Nu sunt tepar vreau sa scap de el sunt dispus sa-l vand destul de ieftin.

EDIT: am mai vandut un cont si totul a decurs fara nici un incident. Dati un pm cei interesati

Posted

salut joaca cineva pe gaia care ma poate ajuta cu niste bani? am lvl 17 wizz si m-am lasat de joc de ceva vreme ca nu mai aveam bani si itemele erau varza si m-am gandit ca daca ma ajuta cineva cu niste bani ma voi reapuca. mai vreau sa stiu o chestie cat costa premium acc cati silk? si e neaparat sa fiu lvl 20 pt a putea folosi paypal ca mod de plata? bafta in continuare

Posted

salut joaca cineva pe gaia care ma poate ajuta cu niste bani? am lvl 17 wizz si m-am lasat de joc de ceva vreme ca nu mai aveam bani si itemele erau varza si m-am gandit ca daca ma ajuta cineva cu niste bani ma voi reapuca. mai vreau sa stiu o chestie cat costa premium acc cati silk? si e neaparat sa fiu lvl 20 pt a putea folosi paypal ca mod de plata? bafta in continuare

nu exista premium account...exista premium ticket care tine 1 luna de zile si poti intra din prima in joc fara probleme cand serverele sunt full,cel mai ieftin costa 150 silks(15$) si cel mai scump 290 silks (29$) si da...trebuie sa ai lvl 20 ca sa poti cumpara silk pe cont cu paypal :)

Guest (BNA)Eustache
Posted

Neata all..si La Multi Ani

Sunt nou pe aici si vroiam sa intreb daca joaca vreunu pe apollo.

Am guilda acolo e lvl 4 dar cat de curand va fi 5...

Daca joaca vreunu pe Apollo si are nev de guilda PM Eustache

Posted

daca dai acolo la armuri si alegi shield porma dai sox si dupa dai seal of sun de lv 90 o sa-ti genereze o arma sun cu statusurile ei 0% .....si poti sa o personalizezi tu cu cat % vrei tu

de acolo stiu eu ca are br 16

incep sa cred ca esti noob :banghead:

incept sa cred ca esti noob >.>

arata-mi si mie pe nivlam shield si eu iti raman recunoscator toata viata :| eu am vazut decat arme si armuri si accessorys,shield niciodata ;)

Posted

incept sa cred ca esti noob >.>

arata-mi si mie pe nivlam shield si eu iti raman recunoscator toata viata :| eu am vazut decat arme si armuri si accessorys,shield niciodata ;)

8-|http://img710.imageshack.us/i/shielde.jpg/

Posted

unde l-ai gasit u?:)) ca eu nu dau de el... >.>si m-am uitat de vreo 3 4 ori dar nu l-am vazut

EDIT : in sfarsit l-am gasit si eu :)) plm...de 3 ani de cand joc sunt de parere ca shieldul e arma :)) si nu m-am uitat si la armuri...niciodata :| mz mult :) si scz salam :P

Posted

unde l-ai gasit u?:)) ca eu nu dau de el... >.>si m-am uitat de vreo 3 4 ori dar nu l-am vazut

EDIT : in sfarsit l-am gasit si eu :)) plm...de 3 ani de cand joc sunt de parere ca shieldul e arma :)) si nu m-am uitat si la armuri...niciodata :| mz mult :) si scz salam :P

trebe sa ai pile:)) nu orice poate sa vada:)) :crazy:

Posted

trebe sa ai pile:)) nu orice poate sa vada:)) :crazy:

pai sa mor eu...si la magic pop si in stall network shieldul e trecut ca arma...dc ratatii astia l-au trecut ca armura nu inteleg :| :banghead:

Posted

pai sa mor eu...si la magic pop si in stall network shieldul e trecut ca arma...dc ratatii astia l-au trecut ca armura nu inteleg :| :banghead:

Eu il consider mai degraba o parte de armura. Arma e cand iti cade sabia din mana si il arzi pe unul cu scutul in cap, in rest il folosesti pentru aparare, la fel ca si armura.

Posted

e trecut ca armura si e bine, atributiile lui sunt de mag si phy difence nici de cum de phy si mag atack power (ma refer la ce pietre folosesti pentru el)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...