aDyTsU Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 oare ce sa ma fac trader sau hunter? pana acum am fost thief :)) dar cu guildu nou ...nah trebe sa aleg din astea 2 :P
Al3xe Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Adytsu,daca-mi permiti,alege trader,multi hunteri sunt de 100 si daca vei fi hunter nu vei fi de folos la traduri
aDyTsU Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Adytsu,daca-mi permiti,alege trader,multi hunteri sunt de 100 si daca vei fi hunter nu vei fi de folos la traduri ARRRR toata lumea zice asta..ms oriqum ;)...da ma enerv ca nici la 90 nu pot fi de foolos ca hunter si toata viata am fost ba trader ba thief deci niciodata hunter :comp1: ....... da nah poate dupa ce term farm si fac 95+..poate atunci #-o
dsK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ARRRR toata lumea zice asta..ms oriqum ;)...da ma enerv ca nici la 90 nu pot fi de foolos ca hunter si toata viata am fost ba trader ba thief deci niciodata hunter :comp1: ....... da nah poate dupa ce term farm si fac 95+..poate atunci #-o -daca imi aduc bine aminte...cu cateva pagini in urma ziceai ca nu conteaza levelul,ca nu trebuie neaparat sa fi lv 100 :)) uite ca trebuie...la asta te ajuta lv maxim ;) -ca trader trebuie sa sti bine drumurile pe care trebuie sa le urmezi ca sa fi ferit de thiefi si de spioni;) iar daca vrei sa fi un trader bun poti lua lectii de la Sleya.el este un trader ff bun ;) bafta la job !
Guest Dott Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Au fost cazuri...este posibil nah :Pdar il folosesc numa ca sa imi dea accept la ress si am si silk pe cont
amoniaku Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ptr glavier zik eu ca jobu potrivit este ori trader ori thief .. in nici un caz hunter , parerea mea....
Random Hero Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dar il folosesc numa ca sa imi dea accept la ress si am si silk pe contDe parca pe ei ii intereseaza la ce il folosesti tu. Si chestia cu silk pe cont nu prea mai tine, au fost multi care au luat ban cu tot cu silkul lor de pe conturi.
leoky1208 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Am decis si eu sa ma las,m-am plictisit pur si simplu de joc :) succes in continuare si in joc si in real lifeam mai auzit-o pe asta de la tn....ne vedem in sro :P :))
Xriminal Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 La Multi Ani! va doresc la totisi eu mam lasat de sro^^ succes la toti >:D<
dsK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ce vrajeala pe capul vostru cu lasatul de sro =)) si eu m-am lasat de sro de 2 ori in viata ,odata o luna si odata 5 luni...si ce sa vezi...la primul contactu cu jocul mi-am dorit enorm sa joc din nou :)) pun pariu ca asa va fi si la voi ;)daca intr-adevar va lasati,mai dati un semn din cand in cand pe forum si spuneti-ne cat de plictisitoare e uneori viata fara sro :PEDIT : imi poate spune cineva care este avantajul cand ai LV 7 la job..?
amoniaku Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 avantajul ca ai lvl 7 este ca esti unul dintre cei mai buni playeri de pe server la acel job,apropo lvl 7 e maxim la job sau nu a ajuns nimeni mai sus?
Adii Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 din ce imi aduc eu aminte cu cat ai lvlul la trader mai mare cu atata poti lua mai multa marfa .
sile33333 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 De curiozitate, arcasul ca ce e bun, hunter sau trader?
Guest Dott Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 De parca pe ei ii intereseaza la ce il folosesti tu. Si chestia cu silk pe cont nu prea mai tine, au fost multi care au luat ban cu tot cu silkul lor de pe conturi.il folosesc o data la 2 zile sa imi accepte resul de la alt caracter. pentru asta imi da ban oare
Random Hero Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 il folosesc o data la 2 zile sa imi accepte resul de la alt caracter. pentru asta imi da ban oareRepet: au fost cazuri in care s-au dat banuri aleatorii, exista o sansa destul de mica (existenta, totusi) sa primesti ban, dar n-ar trebui sa iti faci griji.EDIT: Asta e din ciclul lucrurilor la care sa spui: "nu mi se poate intampla mie" - de cele mai multe ori vei avea dreptate.
Sleya Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 #-o nubs@dsK mersi ca ma lauzi :)) dar sunt mai bun ca hunter...am avut 4 chars lvl 5 hunter si trecute de 50% ....asa am invatat sa fiu si trader...but ofc....prefer hunter pentru ca am parte de actiune :P nu stau doar cu fundul pe behemout si dau click in fata :))@JOB ...lvl maxim este 7 si la trader si la hunter si la thief...pe rome sunt cativa lvl 7 hunters/traders si 1 thief daca tin bine minte....acela fiind DINEVavantajul de a avea lvl mare la job adica 1-7 este urmatorul...in contact cu un adversar la job...daca tu ai lvl 100 el lvl 100 si la job spre exemplu tu ai lvl 7 si el lvl 2...o sa iti fie foarte usor sa il omori deoarece odata cu lvl la job iti creste damage/defence...dar doar in timp ce esti la job....deci cu cat ai lvl mai mare la job si adversarul lvl mai mic ...esti mai bun...rezisti si il omori mai usor sper ca ati inteles ce am vrut sa explic :tiphat:
cri2032 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 DIN PROPRIE EXPERIENTA GLAVIER THIEF Catlyst e Catalysta?
dsK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 avantajul de a avea lvl mare la job adica 1-7 este urmatorul...in contact cu un adversar la job...daca tu ai lvl 100 el lvl 100 si la job spre exemplu tu ai lvl 7 si el lvl 2...o sa iti fie foarte usor sa il omori deoarece odata cu lvl la job iti creste damage/defence...dar doar in timp ce esti la job....deci cu cat ai lvl mai mare la job si adversarul lvl mai mic ...esti mai bun...rezisti si il omori mai usor sper ca ati inteles ce am vrut sa explicam inteles :)) daca imi aduc bine aminte parca mi-ai mai spus asta odata pe skype dar am uitat :">daca te-am laudat eu un pic vad ca ti s-a urcat la cap si ai inceput s ate lauzi singur ca ai facut de multe ori lv 5 la hunter =) nu-i frumos :P j/k :-j
Equilibrium Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ce vrajeala pe capul vostru cu lasatul de sro =)) si eu m-am lasat de sro de 2 ori in viata ,odata o luna si odata 5 luni...si ce sa vezi...la primul contactu cu jocul mi-am dorit enorm sa joc din nou :)) pun pariu ca asa va fi si la voi ;)daca intr-adevar va lasati,mai dati un semn din cand in cand pe forum si spuneti-ne cat de plictisitoare e uneori viata fara sro :PEDIT : imi poate spune cineva care este avantajul cand ai LV 7 la job..?Sa sti ca asa e... si eu m-am lasat de 3 ori cica. O data vreo 2 luni, o data vreo 5 si a 3-a oara 1 an aproape, dar tot la silk m-am intors :))
dsK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Sa sti ca asa e... si eu m-am lasat de 3 ori cica. O data vreo 2 luni, o data vreo 5 si a 3-a oara 1 an aproape, dar tot la silk m-am intors :))acum am constientizat ca nu ma pot lasa de silk.e primul mmo pe care l-am jucat :) si sti tu cum e...prima dragoste nu se uita niciodata :)
Lord_Bogdan Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 si 1 thief daca tin bine minte....acela fiind DINEVavantajul de a avea lvl mare la job adica 1-7 este urmatorul...in contact cu un adversar la job...daca tu ai lvl 100 el lvl 100 si la job spre exemplu tu ai lvl 7 si el lvl 2...o sa iti fie foarte usor sa il omori deoarece odata cu lvl la job iti creste damage/defence...dar doar in timp ce esti la job....deci cu cat ai lvl mai mare la job si adversarul lvl mai mic ...esti mai bun...rezisti si il omori mai usor sper ca ati inteles ce am vrut sa explic :tiphat:Nu este dinev.. sunt cativa de lvl 6 si atat.. dar singurii care au facut cinstit au fost picha si ladron.. restul :naughty: Oricum.. nu stiam de faza aia cu dmg si defence.. interesant..
Vyorel903 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cel mai tare screen facut cu un GM cred ca o sa castigg <3 Look :Dhttp://img97.imageshack.us/img97/9311/aimageeditedbyvyo.jpg
Random Hero Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Cel mai tare screen facut cu un GM cred ca o sa castigg <3 Look :Dhttp://img97.imageshack.us/img97/9311/aimageeditedbyvyo.jpgNobber <_<