Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@Equilibrium

uite eu am un xbow/bard .. pe icetea.. eu lam facut special pt unique kills, dar si pt pve plvl.. trebe insa sa te avertizez ca la pvp e slab rau.. adica se vede diferenta dintre cleric si bard, iar la pve trebuie sa ai gear foarte bun daca vrei sa rezisti la mobi de lvl tau sau mai mari.. eu intram in party asa aiurea pt plvl la mobii de 99 si ma bucuram cand nu muream 1 data pe ora.. deci vezi tu cum faci..

@ronti asa cum tiam mai zis dureaza muult sa intri in joc.. asa ca lasal sa se conecteze si intre timp uitate la un film (LOL) ceva..

Guest StopTheAbuse
Posted

http://img7.imageshack.us/i/sro2010010311122328.jpg/

Posted

gz stop pt +7^^

parerea mea in legatura cu 11 DG.. .. va aparea la 4-5 luni dupa update asta.. de obicei asa vin updaturile pe ksro.. odata la 6 luni baga ceva nou => prin primavara-vara vom avea.. sau chiar ca si 10dg update.

Posted

@Equilibrium

uite eu am un xbow/bard .. pe icetea.. eu lam facut special pt unique kills, dar si pt pve plvl.. trebe insa sa te avertizez ca la pvp e slab rau.. adica se vede diferenta dintre cleric si bard, iar la pve trebuie sa ai gear foarte bun daca vrei sa rezisti la mobi de lvl tau sau mai mari.. eu intram in party asa aiurea pt plvl la mobii de 99 si ma bucuram cand nu muream 1 data pe ora.. deci vezi tu cum faci..

Eu nu vrea pentru unique kill... eu vreau sa-mi cresc caracterele mele :) nici pvp nu fac cu el :) cat despre mobi, bag butu si merg la dinastia cu 3-4 lvl mai mici ca mine.

Posted

pai atunci e ff bun :) ori asta ori wizz dar wizzu mai moare.. el fiind pure str mai rezista..pot spune ca face lvl foarte repede :)

Posted

deci am fost la plvl la wizz de 100 in camerele cu unici cel de 95 si cel de 88 si nu murea cu LT ,si am fost la plvl si la Xbow de 100 tot set bum ambii era pe bard si abia rezista fara crosbow extreme la unicu de 88 mai ales daca mai erau 2-3 mobi pe el

Posted

@aDyTsU: Tu eşti prost, mă copile? Ai aici jucători experimentaţi carea au facut cam tot ce se poate face in acest joc si tu vii aici după câteva luni de joc si te dai cu !@#$ mare? Au plecat jucători buni de pe forum din cauza mocofanilor ca tine (Darthy si Birchoff îmi vin acum in minte).

Dacă vrei să te iei şi de mine, n-ai decât. Eu am jucat jocul ăsta aproximativ 3 ani (de la cap 80). Am avut şi eu realizari, acum nu mai am, le-am vândut.

Concluzia este: GTFO retard >.>

WOW, Chill Dude!

Mr.Bulan FTW :D :cool2:

Mai romaneste , mai pe fata , mai analfabet , mai anacolut .... F*t*ti c*r* mati cu 5 de I =))

Ti-a ce?

Rar intalnim o fata [ hope that i'm not wrong :kar: ] care doreste sa joace SRO ... :clap: Tare mi-a placut cand a intrebat de serverele ''ocupate'' si daca mai are loc , Daca doreste sa intri mai repede ,Eu unul iti sugerez Gaia(NEW) sau Iris(NEW) ;;) Daca vrei sa joci cu baietii de pe forum :hello: Ask them

You make my day Babe

La multi ani :)

Epic Fail Bro... Nu prea ti-a iesit de data asta. Maybe next time. Esti cumva ruda cu Vanghelie?

Cat despre o fata pe forum?! Care ar fi problema?! Bun Venit.

Prapad, care mai e treaba cu BA? Cand o sa am iar chef de SRO, sper ca am si eu un loc rezervat acolo :) :tiphat:

Posted

deci am fost la plvl la wizz de 100 in camerele cu unici cel de 95 si cel de 88 si nu murea cu LT ,si am fost la plvl si la Xbow de 100 tot set bum ambii era pe bard si abia rezista fara crosbow extreme la unicu de 88 mai ales daca mai erau 2-3 mobi pe el

depinde de jucator -_-...

@hell pai BA sa desfintat de mult :)) eu acuma sunt in Geno din vara.. momentan e 46/50 deci daca vrei sa vii esti bine venit :) cu conditia sa faci lvl rpd^^ avem nevoie de oameni la job/fw

Posted

@aDyTsU: Tu eşti prost, mă copile? Ai aici jucători experimentaţi carea au facut cam tot ce se poate face in acest joc si tu vii aici după câteva luni de joc si te dai cu !@#$ mare? Au plecat jucători buni de pe forum din cauza mocofanilor ca tine (Darthy si Birchoff îmi vin acum in minte).

Dacă vrei să te iei şi de mine, n-ai decât. Eu am jucat jocul ăsta aproximativ 3 ani (de la cap 80). Am avut şi eu realizari, acum nu mai am, le-am vândut.

Concluzia este: GTFO retard >.>

Darthy din cate stiu a luat o pauza....iar in legatura cu Birchoff,este pe acest forum? sau doar ai pronuntat numele unor playeri din joc?[mai exact de pe pheonix]

Posted

stai stai care e requierd lvl in geno? ca m-am dus la stiffler dupa ce am iesit din guild..am mers mai multi da... nustiu deocamdata e frumos sa fac 90 sa vad cum e la job cu ei dar..geno parca m-ar atrage..:)) e si Lethal acolo.. :P ar fi jmeker dar la 90 bag gap 9...deci lvl ...fff greu m-ar primi satan? /:)

Posted

cel mai mic lvl din geno e 92.. si a al 5-lea char al unui membru pe care nu are premium.. deci tragi tu concluzile... + ca avem nevoie de playeri activi la fw si job.. nu de farmeri de 90.. desi o sa il intreb

edit: da birchoff a fost pe forumul acesta.. din pacate de mult nu am mai auzit nimic de el.. si da el este cel de pe pheonix

Posted

:banghead: Damn it

Eu deabia eram acasa :) :bananadance2:

Nu am intrat pe sro de un an :> .... Nu intentionez sa intru pana marti

Dream CaTa mai joaca?

da^^ il vad zilnic la pvp^^ e tot aceiasi persoana.. nu a reusit inca sa dea trade la char.. si cred ca sa si razgandit .. pana atunci uite aici alt vid al unui STAR din Geno ^^ warior/warlock ff 100 : http://www.youtube.com/watch?v=tX38GD4PRw0

Posted

Re all am o intrebare mare daca folosesc loaderul imi iau ban??

Posted

imi poate spune cineca ce BR are un sun shield la 0% si ce BR are la 100%?

EDIT : citisem pe un site ca armor iti da 10% phy attack,e avdevarat? a auzit si altcineva de acest lucru?

Posted

nush lol.. am confinso noi ^^ s-a gandit si ea.. si pana la urma a zis : Lets kick some turk asses!!

eu stiu ca e activa si ca e aceeasi...

@alexe .. bro mult succes in real life ^^ dar cred ca te vei razgandii si tu si vei reveni :) mult bine pana atunci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...