Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest StopTheAbuse
Posted

Mai mult vad ca nu reusesc :angry1: ..eh e bine pentru gap 8.. :)) paote la 90 o sa reusesc un crit mai mare..doar asa sa fie frumos :beer:

:)) am dat 140k la lvl 64 :)) cu rogue e poza cu cateva zeci de pagini in urma :D :))

Posted

:)) am dat 140k la lvl 64 :)) cu rogue e poza cu cateva zeci de pagini in urma :D :))

Sa mori tu? ...vai meriti o bomboana sa moara Veta :hail:

Posted

Sa mori tu? ...vai meriti o bomboana sa moara Veta :hail:

chiar a dat ,am si eu print acasa;)

dar nu se compara un glavier cu un rogue.chinese SUX ;)

rogue FTW :P

LA MULTI ANI TUTUROR ! :beer: :beer: :beer: :beer:

Posted

chiar a dat ,am si eu print acasa;)

dar nu se compara un glavier cu un rogue.chinese SUX ;)

rogue FTW :P

LA MULTI ANI TUTUROR ! :beer: :beer: :beer: :beer:

Aha bv frate acum este normal la faza asta sa ma iau de mamicata.. :D da nu o sa ma iau pt ca tu deja stii ce pot sa spun :D stai tu cu rogue tau si cu mamicata ca mie imi este foarte bine asa :beer: hai un an nou fericit :tiphat:

Posted

Aha bv frate acum este normal la faza asta sa ma iau de mamicata.. :D da nu o sa ma iau pt ca tu deja stii ce pot sa spun :D stai tu cu rogue tau si cu mamicata ca mie imi este foarte bine asa :beer: hai un an nou fericit :tiphat:

ia-te de mama daca atata te duce capul ;)

Posted

Ai o gandire foarte ciudata: daca cineva iti spune ca o rasa dintr-un joc e mai proasta decat cealalta tie ti se pare normal sa ii spui doua-trei vorbe de mama.

La Multi Ani tuturor, vorbim in 2010 ca am zburat spre petrecere :beer:

Posted

da.. :D mai ales cand ma ia peste picior ca si cum yo is fraier sau cv..da nu ti-am zis nimic de mamicata..te-am lasat p tn :D

@exort lol da ce sare lumea sa ma iau de mamicile voastre :)) nu-s gigolo sau cv stai calmi sunteti nebuni? =))

Guest StopTheAbuse
Posted

de ce sa il injuri?! vrei sa mai pun odata printu? astea sunt caracterele.... nu e nevoie sa te enervezi daca nu ai dmg mare si nu e nevoie sa te iei de oamenii care spun adevarul chiar daca pe tine te deranjeaza ;)

:beer: Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va doresc sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! Un an nou fericit!

:tiphat: Pentru cei care merita.

Guest bubu123
Posted

:bananadance2: Un an nou fericit ! La multi ani :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

http://img707.imageshack.us/i/sro2009123114580392.jpg/

faild cred ca inebunesc, nu ma pot opri

azi am facut 1 blade +7 un scut +7 si sabia aia +8 :banghead: nu am limita nu ma pot opri sunt ca un jucator de poker prost.........

Posted

nu cred,incerc si eu o arma sa fac +6 si imi iasa din prima si am zis hai ca oricum am prea multe elixire si am zis sa ii dau +7 si mi-o disparut...si acum nu e nici o glaive de 85 de vanzare :|

EDIT: dreptate avea ala care o zis ca "nemultumitului i se va lua ..." ,dar am facut foot,hands si shoulder din +4 in +5 toate din prima :D

Posted

:bananadance2: Un an nou fericit ! La multi ani :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

La multi ani tighy si tot ce-ti doresti .Apropo cum merge treaba pe neptune? Eu am zis ca fara premium numai incerc sa intru. Stau 2-3 ore la conect si iau dc in 15-20 de min .O sa ne vedem cu siguranta in 2010 in joc. Bafta.

Guest bubu123
Posted

salut beleaua La Multi Ani. cum sa mearga man foarte greu la conect. in rest toate bune. te astept in joc.

LA MULTI ANI ALL

Guest Skaraoskye
Posted

Un An Nou Fericit :D:D !!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Guest StopTheAbuse
Posted

aolooooo .. 1 pagina numai cu la multi ani -.- ....... fratilor postati si voi o poza cu un unique kill sau ceva alchemy ca mor de plictiseala... pls :D mi-a dat 2h fail la +6 de 3 ori azi.. si ultima oara mi-a mancat 150 elx sa incerc sa o fac +5 si tot +0 e ...

Posted

aolooooo .. 1 pagina numai cu la multi ani -.- ....... fratilor postati si voi o poza cu un unique kill sau ceva alchemy ca mor de plictiseala... pls :D mi-a dat 2h fail la +6 de 3 ori azi.. si ultima oara mi-a mancat 150 elx sa incerc sa o fac +5 si tot +0 e ...

Nici macar in prima zi a anului nu lasati SRO? Chiar atat de obsedati sunteti? :pumn::pumn::pumn:

La Multi Ani Tuturor Celor Care Merita De Pe Acest Forum! :wav:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...