fugicadau Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 tu cati ani mai ma 12 ? ori cum eu am o scuza ca am o mana in ghips asa ca daca nu stii mai bine ai tace o sa vb cu Cnme cand intru pe isro sa faca stall si sa i facc ss la scut si pe urma sa inchid gura la uni care nu ma cred si spun ca stiu sro o singura intrebare am poate sa iti cada item+4 de la monstri simpli sau +3?
defiler666 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 @fugicadau : se poate modifica foarte usor 2 cifre la un ss.Mie mi-a cazut armuri +3 si +4 , +4 am avut de la unique si +3 de la mobi.
[XS-Team]Heavenly Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 lasa-l mah pe fugicadau, la el exista sosun de 72...mare jucator de SRO ce e si se gaseste el sa-mi scoata ochii. :blink: :ceuameni: (sa nu uitam k el are 20 de ani si stie sa vb limba romana f.f.f.bine) :ceuameni: E bine ca stii tu :nanana: Se vede treaba k esti cam ciumeg pe aici bai copilash... EDIT : @fugicadau Cati ani ai baietzel ? CA nu k, COPILAS nu copilasH BAIETEL nu baietzel Pentru ca tot vorbim de limba romana in topicul asta : @fugicadau : se poate modifica foarte usor 2 cifre la un ss. Super daca "Se poate modifica 2 cifre" :violent:
[XS-Team]Heavenly Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Partea cu kSRO este un pic cam fragila. Eu am incercat acum 2 luni sa-mi fac cont...pe putin am incercat 100 de CNP-uri koreene si nimic. Va zic este pierdere de timp, iar cat timp am jucat am facut-o de pe CONTUL UNUI PRIETEN.Heavenly cred ca doare, doar ca nu stiu ce este...
fugicadau Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 abea astept sa se organizeze concursu pe ISRo anu astaP.S nu mai dati prv cu chesti de genu fami acc dami bot pe isro ca deveniti enervanti
fugicadau Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 deci mai repet o data NU MAI LASATI ID SI PASS PT A VA FACE ACC PE KSRO NU VREU SA MAI FAC !!!!!!!!!!!!!!!!! DACA Heavenly si Slym VOR SA VA FACA BINE NU PA ! sau alcineva care stie sa faca
Sephiroth Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 caut oameni activi lvl 12+ pentru party , pm ingame uLise sau Sephiroth032edit :party ptr kSRO nu iSRO
Guest sanDu_wiZz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 intru si eu imediat :) pm pe EvillGod Eu seph avem lvl 14 am gasit un spot bun da ne tre oameni sa rezistam acolo deci 1. EvilGod mai asteptam.. PS. Slym or Andy ne bagati si pe noi in guild ?
fugicadau Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 se va face inca o guilda de romani KazaDoom sau ceva de genu o sa vb si sa stabilim cine va fi mastar la guilda
Guest sanDu_wiZz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 se va face inca o guilda de romani KazaDoom sau ceva de genu o sa vb si sa stabilim cine va fi mastar la guildaIntri sa facem party sau mine dimineata :-" ?
Xellos Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 fugicadau esti obositor, taci.cand faci si tu 16 ani ?
Mehico Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Am spart contul lui " fugicadau " de kSRO si cand am intrat pe serverul "eazy" asa cum are scris la Signature, am gasit asta la el in inventar. Deci omul este ZEU.Datele contului lui " fugicadau " :ID : fugicadauPW : staicafugLIST : eazyAsta este arma de care zice el la signature si anume " dual cutite " (smechera rau)http://imageshack.usPoza este editata.
fugicadau Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Am spart contul lui " fugicadau " de kSRO si cand am intrat pe serverul "eazy" asa cum are scris la Signature, am gasit asta la el in inventar. Deci omul este ZEU.Datele contului lui " fugicadau " :ID : fugicadauPW : staicafugLIST : eazyAsta este arma de care zice el la signature si anume " dual cutite " (smechera rau)http://imageshack.us ma ei la misto sau cum ? hai **** ca tot nub ramaifugicadau esti obositor, taci.cand faci si tu 16 ani ? o sa fac 16 ani adica sa dau in napoi cand tu o sa ai 1 an :beer: din 1986 pana acu cati ani is 16 dupa mintea ta de **s sau mai bine zis ****a in fine nu vreu sama cert da vad ca voi va cam luati lumea in cap sti silk bine ok dute si te inpusca
Lord of round table Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 in afara sa stricati forumul si sa va certati ca 3 pustani pe 2 gume Turbo cam ce mai stiti sa faceti?
[XS-Team]Heavenly Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Eu cu slym nu mai jucam...daca vreti va dau guildul Empire in care sunt numai romani !
defiler666 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Nice picture DevilCurse xD@Fugicadau : are dreptate Xellos , chiar ne plictisesti cu aberatiile tale si cu limba romana foarte prost scrisa si la fel vorbita de tine.Downloadez jocul si cred ca ma voi alatura :)
[XS-Team]Heavenly Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 O sa distrugeti si jocul ala... Romanian people sux hard
defiler666 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Heavenly' date='Apr 13 2007, 19:12' post='1880388']O sa distrugeti si jocul ala... Romanian people sux hardOho ... multumim pentru incurajari. :banana: Sa speram ca nu :bananadance2: Nu neaparat toti romanii.
EvilToileT Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ma sa mor io da nimeni numai vrea sami faca acc ? :crybaby:
Guest Blaidy Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 si mie imi trebuie un acc. ... am incercat la kssn-uri si nume o ora intreaga si degeaba
Skalgar_RO Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 - Incep sa am senzatia ca am gresit topicul, ca de vreo citeva pagini nu vad decit cine e cel mai tare in "clanta" si in rest mai nimic deosebit, daca mai aveti da gind sa va certati sfatul meu este sa va faceti un topic separat. :violent:- Apropo nu cred ca se tine cont varsta atat timp cat ai un creier si sti sa-l folosesti. :tiphat:
THEGREENSCORPIO Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Salut tuturor :D ! Acum m-am inregistrat pe acest forum ! As vrea sa stiu :pray: daca este vro guild numai cu romani pe serverul ROME !
alexxx70 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Asa baieti ,balacareala ca la usa cortului.....looooooooooooool.....cum naiba de ma asteptam la asta de cand s-a starnit treaba cu kSRO-ul? A inceput sa fie mai comic aici decat pe site-urile cu bancuri .... hai ca e fun, am cu ce sa ma delectez la serviciu... Multi dintre voi nu au fost in stare sa faca un char calumea in iSRO si acum va mutati pe kSRO unde ziceti voi ca rupeti hartile in doua...sa dea Domnul sa fie asa,eu va urez succes dar tare ma indoiesc de asta. Eu sunt mai ruginit raman pe iSRO conform formulei mult prea verificata de alti inaintasi "Decat codas la oras ,mai bine in satul meu fruntas"...deci va urez spor la exp, bafta la iteme si spor la ce aveti nevoie acolo....aaa...si era sa uit.....balacareala comica aici.....nu va lasati fratilor....)))))))))))))))))))))