Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

EDIT mesaju asta a aprut de la eroare ca vroiam sa postez cva inainte si mam razgandit

eu am 10 graduati si am 249 HP si am sa ma apuc mai incolo sa imi fac graduati (1-40)

si bufurile nu le iei de la 600 de honor le iei cand esti in top 50 ala de la store pe serverele vechi trebuie mult mai multe

Posted

poti sa ii vezi si fara premium avatare silk pet etc dar nu iti iau in considerare poza asa a mai bine nu cauti

poti sa ii vezi si fara premium avatare silk pet etc dar nu iti iau in considerare poza asa a mai bine nu cauti

Posted

E O EROARE LA LM nush ce dracu cand dau refresh imi mai apare mesaju asta si tot il trimite

Posted

de ce sunt serverele populate

e foarte ciudat asa :))

o picat curentul la companiile de goldboti sau ce ?

incep sa iau in considerare riscul de a lua ban :|

Posted

de ce sunt serverele populate

e foarte ciudat asa :))

o picat curentul la companiile de goldboti sau ce ?

incep sa iau in considerare riscul de a lua ban :|

Daca ar ramane serverele asa ar fi ceva dar cred ca maine dimineata vor fi full serverele.Au mai fost serverele asa populate prin august parca pentru 1 sapt .Deci nu cred ca va dura mult.

Guest StopTheAbuse
Posted

morning guys ^^ ... ia spuneti cand au aparut GM-ii au anuntat ca au aparut sau ati cautat voi la intamplare?

Posted

morning... pff nu credeam ca ma trezesc asa devreme dar trebe sa fiu undeva :))

oricum cand incepe eventu zice acolo hello this is silkroad online , bla bla bla , you can now seach for GM's in Jangan cel putin asa a fost la mine dar poate aparea si in alte orase.. dar nu in afara orasului !

Posted

e miracol baieti profitati kt mai puteti de chestia cu serverele populated:)) eu miam conectat toti gold boterii:)) si stalurile:)) e mijto de ieri pana azi am facut 300 mil:)) numa de pe staluri

Posted

http://img46.imageshack.us/img46/7591/sro2009123010484351.jpg

Eu cu prietenul meu ^_^

din cate am citit eu de pe site ... trebuie sa fii pe transport de ala cumparat cu silk si trebuie sa il intrebi daca poti face o poza :) asta daca vrei sa participi la concurs :)) daca ai facut-o sa o ai amintire ... sry :tiphat:

Posted

din cate am citit eu de pe site ... trebuie sa fii pe transport de ala cumparat cu silk si trebuie sa il intrebi daca poti face o poza :) asta daca vrei sa participi la concurs :)) daca ai facut-o sa o ai amintire ... sry :tiphat:

uitate la a doua poza ^_^

Guest StopTheAbuse
Posted

wahahhaha =))) ador numele characterelor tale :))) btw... astept si eu sa trag GM in poza :D

Posted

wahahhaha =))) ador numele characterelor tale :))) btw... astept si eu sa trag GM in poza :D

aia sunt goldbots :)))

si or sa mai fie inca vreo 3 dar nu acum

Posted

cine joaca pe hercules dau 500kk gold moka (iam castigat pe silkroad-gold si nu vrea sa mi dea pe venus ) useri gen Dott sa se abtina dau la playeri de 76++

eu joc pe hercules :)

Posted

[16:48:26] * Grats! You leveled up :)

OMG OMG ... ! ! ! inca 2 lvl si vine 10dg :)) pacat ca is in clientless altfel faceam si eu un SS frumos :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...