Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu apar pe nici un mini map :) si daca apar apar ca playeri normali.. ei vor fi vizibili si poza nu se va pune daca nu esti incalecat pe un silk pet.. ei vor da indici pe tot serveru cu scrisu lor roz.. care e cand anunta o inspectie sau ceva de genu !

Guest StopTheAbuse
Posted

nu apar pe nici un mini map :) si daca apar apar ca playeri normali.. ei vor fi vizibili si poza nu se va pune daca nu esti incalecat pe un silk pet.. ei vor da indici pe tot serveru cu scrisu lor roz.. care e cand anunta o inspectie sau ceva de genu !

numai pe silk pet am stat... si am cautat de mi-a venit rau -.- si in oras si afara din oras ... si indiciile cand vin?
Posted

pai aia e faza :)) ei o sa salute cand incepe eventu ceva de genu. Hi this is [GM]Gaymax the event has started si o sa dea indici pe parcusul eventului.. btw eu am ajuns acolo unde e poza aia :)) si nu e nimic

edit: uitativa pe rev6 la gaia la unici.. ce scrie la demon si lord ! wtf?

Guest StopTheAbuse
Posted

bah ce cacat?! lagu asta e de la mine sau de la prostii de la joymax?! in gatu masii de treaba :| la pvp nu pot sa stau ca eu doar vad cum dau adversarii in minie si eu nu pot sa dau niciun skill, la lvl nu pot sa merg ca mor in ultimu hal... ce cacat pot sa fac?! fmmmmm de joc

Posted

si eu am lag infernal.. ma plimbam prin karakoram cand ... stau 2 min.. ma cand vin ma vad cu cu 30 de mobi pe langa mine..

edit : asta se intampla cand nu ai pills la tine !

Imagine IPB

got ksed by a 80 wizz..

Posted

too bad....but nice pic :D gz tuturor pentru reusite :P

pentru cei care s-au apucat pe rome si vor un guild acolo pentru un chat...etc ..eXceS va asteapta :)....pm me in game...sau pm here...sau pentru cei care au id meu...message me there

Posted

ca sa inteleg si eu....la eventul asta daca nu ai dress,premium,etc nu poti vedea un gm? dress am...dar premium sau grab pet nu..ms

Edit: gz dream pt dropuri...ai bulan..ce sa mai zic ^_^

Posted

re all de ce sunt toate serverele goale?

Posted

Cine joaca pe troi? sa-mi dea si mie 100k gold dau inapoi 150k pls

Posted

Moama frate double post si al 2 lea post e dea dreptul penibil..frate ai buton de edit...dar ce pentru postu ala nu trebe edit trebe butonul de X de sus in dreapta...

Posted

my char http://img257.imageshack.us/img257/3015/sdsfff.png nu radeti :>

Posted

Salut din nou.

Am si eu o nelamurire : cand ai academie si cresti un caracter mic, la acesta ii apare sus "cumulated buff".

Daca dai click pe icoana, se transfera acest cumulated buff gardianului (caracterului mare). La ce foloseste mai exact chestia asta, deoarece vad ca tot 0 am la honor points, atat la cel mic cat si la cel mare.

Daca cineva stie, astept o lamurire.

Respect :tiphat:

Posted

pai ca sa primesti puncte la cumulated buff trebuie sa omori monstri astfel incat sa primesti experienta pe charu mic.. cand se aduna mai multe trimiti bufful la gardian care primeste 20 % din punctele alea.. ele il ajuta sa primeasca mai multa experienta de la mobi la care bate el , sau sa omori mobi mai repede ! una din doua nu mai tin minte exact :D

Posted

pai ca sa primesti puncte la cumulated buff trebuie sa omori monstri astfel incat sa primesti experienta pe charu mic.. cand se aduna mai multe trimiti bufful la gardian care primeste 20 % din punctele alea.. ele il ajuta sa primeasca mai multa experienta de la mobi la care bate el , sau sa omori mobi mai repede ! una din doua nu mai tin minte exact :D

Mda, dar cele 1000 de cumulated buff au scazut repede la gardian (aproximativ 30 de secunde) si practic nu m-au ajutat la nimic. Stii cumva cum se aduna honor points ? As vrea sa imi iau pe punctele de honor buffuri din acelea (honor buffs) dar nu stiu cum pot strange honor points.

Posted

honor points le primesti cand un membru al academiei atinge lvl 40 si da gradurate cu succes.. punctele se primesc avand in vedere cate levele a facut subsemnatu in academie.. de ex de la lvl 10 la 40 = 30 lvl = 30 points. oricum iti sugerez sa iei in academie membri 39 sau peacolo pt ca honor buffs se acumuleaza in functie de numaru de gradurati nu cate puncte ai

Posted

honor points le primesti cand un membru al academiei atinge lvl 40 si da gradurate cu succes.. punctele se primesc avand in vedere cate levele a facut subsemnatu in academie.. de ex de la lvl 10 la 40 = 30 lvl = 30 points. oricum iti sugerez sa iei in academie membri 39 sau peacolo pt ca honor buffs se acumuleaza in functie de numaru de gradurati nu cate puncte ai

Total gresit honor buffs nu se acumuleaza in functie de numaru de graduati.Pentru primul honor buff din cate stiu eu ai nevoie de 600 de honor points si 40 de graduati ca sa faci puncte incearca sa iei jucatori de lvl cat mai mic.Daca gresesc corectati-ma.

Eu am 15 graduati si 108 puncte

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...