Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Nu mai tin minte exact. Stiu ca erau 10 pagini in topicul asta si doar 3 servere in Silkroad. Xian, Aege si Troy din cate imi amintesc. Era cap 60 pe vremea aia :-? sau 70 ... nu mai tin minte. Oricum, un MMO e cel mai frumos cand incepi sa il inveti, cand esti noob si esti curios sa aflii ce face aia si ce face aia. Nu cand joci 24/24 doar pt. ca numele tau sa apara pe wall cum ca l-ai omorat pe ivy la lvl 100.

Pai cam asa m-am apucat si eu... mai exact in 2006 cand era lvl cap 70 :) atunci m-am apucat prima oara pe Troy :). Chiar a fost frumos... mi-am adus aminte de perioada aia cand ai scris tu mai sus despre force, despre +3 si +5 :)). Atunci cand avea lumea +5 era sarbatoare mare :))

Posted

Primul char a fost pe Aege. Eram pe Spear, punctele aruncate si pe str si pe int, dar ma descurcam destul de bine. Asta pana am aflat ca buildul in sro este doar str sau int. Apoi Glaiver lvl 60 si lvl 64 la cap 70. Atunci l-am vandut pe 75 de dolari. Ma saturasem de sro. Dar cati nu au zis "bag P, nu mai joc sro de azi" si probabil au stat asa 1 saptamana - 1 luna - 1 an si iar s-au apucat. Addiction. ntz ntz ntz

Haha same here lol imi amintesc ca aveam un glavier level 20.. aveam bagat si str si int si bicheon , Heuksal, si pacheon xD

Posted

si eu care am inceput putin inainte de a da drumu la cap 100..:)) la cateva luni sau sapt am inceput ..si primul servar este cel pe care si joc :D Gaia.. :))

Posted

Pai cam asa m-am apucat si eu... mai exact in 2006 cand era lvl cap 70 :) atunci m-am apucat prima oara pe Troy :). Chiar a fost frumos... mi-am adus aminte de perioada aia cand ai scris tu mai sus despre force, despre +3 si +5 :)). Atunci cand avea lumea +5 era sarbatoare mare :))

Saluty,ce nume aveai pe troy si prin ce guild activai ? :) nu intreb intamplator..pentru ca si eu tot in perioada aceea jucam silkroad ca nebunu ...daca ai trecut prin TechArmy sau Tech_Army e imposibil sa nu te stiu :)

Sarbatori Fericite in continuare!

PS:Trane ce ai facut cu wizzard-ul ? :) ca mai nou vad ca esti warrior :) ..si cu arma + 9 ...si ce mai e nou pe server in calitate de playeri ...ca in ultimile 6 luni cel putin ...nu am mai intrat mai deloc :) toate cele bune tinere :)

Posted

Saluty,ce nume aveai pe troy si prin ce guild activai ? :) nu intreb intamplator..pentru ca si eu tot in perioada aceea jucam silkroad ca nebunu ...daca ai trecut prin TechArmy sau Tech_Army e imposibil sa nu te stiu :)

Sarbatori Fericite in continuare!

PS:Trane ce ai facut cu wizzard-ul ? :) ca mai nou vad ca esti warrior :) ..si cu arma + 9 ...si ce mai e nou pe server in calitate de playeri ...ca in ultimile 6 luni cel putin ...nu am mai intrat mai deloc :) toate cele bune tinere :)

Ba da ma stii... am fost in acelasi guilde, Tech_Army si X_Man. In Tech am fost inca de pe vremea lui Derionis :>. DeathSmasher eram si sunt pe troy, doar ca nu mai activez pe el si mai am si char RedDawn cu care am fost in guild lu lionessro :) sora lu temby :P. Ai si id-ul meu :)

Guest StopTheAbuse
Posted

hehehe :D eu m-am apucat de sro cand era cap 80 =) si cam in 1 luna poate 2 luni au dat drumu la cap 90... :P primul server?:/ Mercury :D ... dupaia Venice dupaia Pluto si dupaia Rome :D iar acum Mars

Posted

heh eu prima oara mam apucat chiar dupa deschiderea cap 90 cu europeni ^^ primu meu char a fost un bower in care am bagat aiurea aveam force 29 fire 25 , ice 15 , lightning 29 , bow 29 :))

iar primul server a fost hercules ^^

Posted

Salut Piciu, wiz-ul l-am vandut acum mai bine de jumatate de an cand m-am si lasat. Pe server nu stiu ce e ca am doar o saptamana de cand am revenit si nu am de gand sa stau ca vand si contul asta :).

Posted

or sa se stranga sa zicem 20 bil / 8 /30

indeajuns

oFF an nevoie de ajutor...am facut jailbreak pe ipodtouch si acum nu stiu kum sa instalez aplicatiile si jocurile :( helpppppppp

Guest bubu123
Posted

salutare all... Din 2005 joc acest joc, era alceva atunci,pacat ca nu mai este ce a fot cindva.

Posted

I trully miss the old times , primul meu character a fost ...ceva ,era un glavier/blader/arcas/fire/light/ice/force si imi luasem la force ressurect-u :) si mergeam pe la ferry unde erau playeri morti si le dadeam res pentru 5k .La inceput nici macar nu stiam sa-mi pun skillurile , am tinut de la 1 la 14 gap , faceam handgrind la weasel .Apoi , dupa lvl 20 a dat mania trade-urilor in mine ...faceam o groaza de trade-uri .Intrasem intr-un guild in care GM dadea gold daca acumulai un anumit numar de guild points :) si jucam doar sa-mi dea gold.Ce fericit eram cand imi dadeam toate buffurile si imi summoneam wolfu :)) ,veneam special si stateam cate-o ora in south dw sa ma uit la pvp (eram fascinat de bladeri).In conclusion JOYMAX SUCKS ! :sef: :violent: :comp1: :comp2:

PS.Am inceput sa joc silkroad la cap 70 :D, primul server fiind venice

Posted

Ehh primul meu char a fost un glavier sau asa ar fi trebuit sa fie ...Pana la lvl 30 am fost ful str cu cold/ heuskal pe urma am schimbat pe light/heuskal =)) pe urma am schimabt pe fire/ heuskal/light intr-un sfarsit ajung lvl 48 si varamiu radea de mine ca sunt full str si nu dau dmg cu nuke-urile de la fire ( el era int -.-) ce imi vine si bag numai in int pana la lvl 60 si a iesit o porcarie de char =)) nici int nici str ,bateam cate 5,6 ore sa fac un quest la aia de 24 din Dw nu stiam de bot sau alte chestii erau doar zvonuri ,faceam trade si cand mai aveam putin sa il termin imi pica netu -.- :D /// Si acum mai am char Nick Dark_Killer :D

Guest mocaboss
Posted

dati-mi si mie link-ul de unde imi fac cont ca jocu l-am tras :P

Am si eu un acount de lvl 96 ii farmat warior servar Tibet are gold 70m si ceva set +4/5 nare dress add me a.ae36@yahoo.com il dau pe ceva pe servere mai noi putin ;)

:beer: http://i50.tinypic.com/ff017n.jpg

Posted

mah eu joc sro de la cap 80 la vro 2 luni dupa update-ul cu euro si atunci era deja dus sro-ul :) pe atunci faceam hardkgrind pe un warrior dual axe pe care l-am dus pana la lv 62 si dupa care am luat ban ( inainte cu vro 2 luni de cap 90) apoi pana sa dea drumu la cap 90 am facut pe inceput sa cresc pe Grois ...pe la lv 50 cand aveam pe grois au bagat si lv 90 si deja s-o imputit treaba si mai si :( incepusera sa se desparta partiurile de euro fata de chinezi ... :(( deci la ora actuala sro este un joc cazut chiar daca ar fi servarele populate deoarece dureaza mult prea multe sa ajungi FF si cand ajungi iti baga ink un cap si niciodata nu ai cu sa ajungi BEST :P

Posted

ce greu se face lvl pe warrior

stiu se face enorm de greu si de aia vreau si eu sa ma scap de warriorul meu, si, sperand ca nu o sa deranjez pe nimeni o sa scriu un anunt :D WTS warr/lock lvl 86 cu 735k sp (am farmat 1mil), il cheama Vangh , e pe serverul Tibet, are pirate dress/devil wings si pinguin;nu are email verif si il dau numai pe bani reali. Il dau pentru ca mi s-a acrit de warrior... accept oferte si pretul nu as vrea sa fie mai mic de 4 mils pentru ca am si bagat pe el mult :) ,mai are si un nuker s/s hybrid lvl 76 pe acelasi account :P,va rog sa imi scrieti pm,sa nu ii deranjam pe restul

http://img19.imageshack.us/i/sro2009120523274211.jpg/

Posted

Hmm... greu greu mai merge cu level... pana si in party de 8.. off.. in camp 11 sau 15 merg partyurile? as face un party pe acolo ca in camp 8 deja parca numai iau xp frumos :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...